Foorum
2025-08-25 01:39
kes katsunud?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-25 08:46
Tissidest ei tea aga tänapäevased kummimunnid on üsna realistlikud ja ajavad asja ära küll.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-25 22:43
Olen katsunud ca 10a tagasi endise strippari kummitissi. Polegi nii kummiselt jäigad ja kõvad nagu visuaalselt tunduvad. Üllatavalt ok oli isegi peo all, sest olen väga skeptiline nende suhtes olnud. Pehmus oli täitsa olemas. Eks naine oli ise ka pehme
Aga põhimõtteliselt päris on tiss alati etem ja ma ei näe ühtegi head põhjust, miks peaks tisse armistama ja täis toppima. Mõttetu suurusehullustus. Väiksemate rindadega on ju kergem elada. Stressipallid on odavamad ja lihtsasti kättesaadavad, kui on vältimatu vajadus midagi mudida - peaks sama tunde kätte saama.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 08:14
Naine tervikuna on oluline, mitte ainult ta tissid.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 17:22
Robespierre, eks see oleneb kontekstist. Kui plaanid omale paigaldada, et oleks mugavam ja käepärasem, ei ole naisel tervikuna tähtsust.
Aga kui huvitab eripärana, siis pigem ei ole tähtsust ja arvestama peaks ka muude omadustega. Tulevad kasuks, aga ei oma kandvat rolli. Olenemata täitest.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 23:51
Ei ole katsunud, kuna kumminaist pole omale soetanud. Ja selle ühekordse katsumise nimel ei hakka ka raha raiskama ju.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 22:42
Kõik on suhteline.
Oleme katsunud silikooniga täidetud rinda A > B+ . Väga super töö oli.
Ja samas on siingi ühel profiilil sellised pildid, et nende kogemiseks võid suvalist nahast võrkpalli näppida, kuhu on min 3 bar rõhku sisse taotud.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-29 00:24
Päris tissidega on see probleem et need kipuvad alla vajuma kui vanus tõuseb. Kummi omad jäävad enam-vähem paigale.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-29 01:15
Nii palju sa siis naistest teadki.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-01 18:14
Jott mängiks vist tissidega, nagu väike poiss kanniga...
˅ näita rohkem ˅
2025-09-01 18:38
Ikka parem, kui maamehe kombel tille näppida ja mulle ei meeldi karvased kannid.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-01 19:06
Kann oli vanasti mängukann, mitte kellegi karvane prse.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-01 20:37
Muah, väga nunnu teema. Mulle tuli kohe meelde üks lollakas mees, istutas oma riista otsa mingi silikoonist pikenduse. Täiesti totakas lugu, ta avaldas muljet mulle isiksusena ja selle sooritusega nullis kõik ära.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-01 21:23
oh issand, öelnud siis kohe alguses mehele, et otsid mingit isa tüüpi kes sind juhiks vaimselt... kõik muu on okse ja lollus.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-01 21:55
Naised üldiselt ise ei näe ennast. Kui tuleb mingi suvaline mees, siis on naine valmis temaga kusagil hotellis pööraselt seksima ja hulle asju tegema. Aga kui mees hakkab mingit suhteliini ajama ja naine näeb selles ka suhte potentsiaali, siis korraga naine muutub nagu mingiks korralikkuse emaks, nunnaks kloostris. Seks on jõle ja jäle, fui fui fui. Vaene mees, jälle astus põlvini lompi eks. Lootis midagi ägedat, vastu sai jama.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-02 08:56
See on hea tähelepanek. Tõepoolest on osadel naistel valmisolek seksida ja eksperimenteerida meestega, kes suhteks ei sobi. Ja kui suhteks sobib, siis järsku on naine kombekas, voodisse läheb alles peale kolmandat kohtumist (või veel hiljem), mingeid vabameelseid vallatusi ei praktiseeri jne.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-02 10:33
No näed robespierre, naised panevad alati endast võimalikult ilusaid pilte üles, aga kui nüüd hakkad mehena mõtlema, mida naine tegelikult sulle valmis on pakkuma kui sa lähed temaga suhtesse, siis äkki ei olegi tal sulle midagi pakkuda ja sinul talle samuti mitte, sest naine otsib lihtsalt decent suhet, kus mängulisust ei ole ette nähtudki. Aga mehena otsid veits vabameelsemat naist kellega midagi lahedat proovida ja teha. See vastu pakutakse sulle suhet kus õhtul pannakse 5mm paksune puuvillast öösärk selga, kell 10 magama ja mitte üks niuks, homme ometi tööpäev.

Ilu on nagu ilu ikka, mees iha piltide jaoks ei lähe juuksurisse ega kosmeetiku juurde, naine aga läheb. Välimus on müügiargument, aga see ei tähenda et pakki ei võiks 14 päeva pärast poodi tagasi saata...
˅ näita rohkem ˅
2025-09-02 13:16
Olgem ausad - mehed panevad endast ka filtreeritud, vanu või isegi kellegi teise pilte üles. Selles osas on inimene inimene, tahab ikka parem välja näha kui on.
Ka mehed on tegelikult valmis keppima ühte ja naiseks võtma teist, aga üldiselt kepitakse seda ka, keda naiseks võtta. Küll aga ei võeta kaugeltki igaühte naiseks, keda kepitakse. Naiste puhul on minu meelest märksa keerukam, sest sageli nad tõesti venitavad seksiga nende puhul, kes tõsiseks suhteks sobivad. Mina esmajärjekorras seksiks ikka oma naisega ja alles siis vaataks ringi.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-02 14:41
Ma mehi ei vaata ega viitsi kulutada oma ajusid mida teevad mehed. Küsimus ongi milliselt käitub sinu oma naine sinuga kui ta on juba sinuga suhtes? Võõraga unistab tormilisest seksist, kodus oma mehele annab kord aastas. Miks see nii on? Põhjused on tavaliselt argised eks, kodu kraamimine jne mis feminism jne. Aga miks võõras mees, kes kõiges selles koduses elus ei osale, saab osaks siis midagi vägevat mida kodune mees kunagi ei saa? See on teema.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-03 13:07
Issandjumal2, küsimus oli, mida arvatakse kummist tissides. Millest sina räägid?
˅ näita rohkem ˅