Foorum
2025-07-19 22:37
Beach Grind on eelmise nädala teema, aga see-eest mul seotud lugu säärasega.

Reede/laup. ööse vahel tulin Kassasse, seal WC järjekorras seisin klaasiga ja mehi kogunes. Nende seas kõrvalt trügisid 2 ossi välimusega soomlast: blond ja brünett. Seisid kahe viimase ukse ette ja üks mees tuli neile märkust tegema, mil ma kõnelesin kolmanda soomlasega, sekkuda et need tüübid ära saada. Vast mõlemad pilves, eriti see blond oma kuldsõrmustega, ta noogutas, jorises ja silmad käisid uuesti-uuesti kinni kui keeldu seista ees peale suruti.
Ühesõnaga, miski ei aidanud selles olukorras, põder mu kõrval ei julgenud sekkuda, brünett sõimas ühe meie meestest läbi ning blond kukkus kaklema mingi ... ei tea, türklase välimusega päkatsiga. Blond lendas vastu seina, sain vahetult enne pauku sammu kõrvale astuda ja jõin oma vett samas kohas edasi. Mitte midagi ei pidanud tegema, molli andmine käis ja ma ei pidanud selle eest piletit ostma. Jooksid siis 3 turvat vahele ja viisid ebapüha kolmiku minema. Eesti rusikakangelane jäi, sest tema seletas olukorra lahti.
Põdrad jäid ukse trepil passima nagu zombid, aga see tšurka prõmmis, otsis õigust taga et miks ta välja visati, isegi kui ainult 1x (nagu ütles) lõi. Õhk oli vaja puhtaks saada, seepärast ta ka lendas.

Nüüd see enamus nädal on lebod õhtud, ei saja lõpuks ja rannailm. Neid soomlasi on igal pool kuulda, pered tungivad naiste blääži nagu kuulnud olen.
˅ näita rohkem ˅