Foorum
2025-07-16 15:33
Olen kontoris tööl ja aken on tänava poole,Tallinn kesklinn ,inimesi liigub palju, ilm on päris kuum 25 soojakraadi.Olen märganud paljud eriti naised kuuma ilmaga käivad avalikult pesuväel. Ma saan ilu peab näitama, kui seda on vahel pole aga näidata tahaks ikka, kas just kesklinnas seda tegema peaks see nagu küsitav. Randades vms palun väga. Avalikus võis kleidike üll olla. Mis Te siin arvate, kas nn ajast maha jäänud, et sündust ja häid kombeid tahan
˅ näita rohkem ˅
2025-07-16 16:00
Tahaks teada, kus kandis sa töötad.

Aga tõsisemalt vastates, ma arvan, et vast ei ole vahet kas on pesuväel või on midagi enamat seljas. Eks see igaühe otsus, mida ta kannab. Naisi on ju erinevaid ja kõik ju ei käi nii riides nagu kirjeldad. Mul on pigem hea meel, et Tallinnas saab endale sellist asja lubada ilma, et mõni šaria kohtusse kaebaks.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-16 16:52
Töötan Hotelli Olümpia lähedal , hotelli sees on vahel nii mõnagi nähtud, võib olla pole pesu aga väga lähedane, mis islamist rääkida see hoopis isevärk, aga näiteks eestis 30-ndaid või ka 50-ndaid, siis olid rohkem seesmiselt vabad, nüüd on ainult välimuselt, seemiselt ollakse suht pinges nn pilgud maas
˅ näita rohkem ˅
2025-07-16 17:15
Mina naudin väga seda vaadet, kui naise keha läbi riiete paistab
Vahel tahaks lausa selg ees käia, sest ilus on vaadata
˅ näita rohkem ˅
2025-07-16 17:53
Minugi poole käigu nagu soovigu on seal pesu all või mitte. Pangu või toplessi mind see küll ei häiri.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-16 18:58
Mind huvitaks rohkem kui paljud kontorinaised on kuumade ilmadega just pesust loobunud ja kannavad vaid õhulisi üleriideid 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-07-17 09:16
Olen veendunud, et meestele poolalasti naine meeldib, ajab isu peale,nii et nalutaks pilgu pepule. Teema idee oli kas nii on ikka sünnis, sest paljude naiste aga ka meeste pooalasti torsod llinnapildis teistele inimestele alati meeliköitvad pole. Olen liikunud paljudes euroopa linnades ja seal päris nii avalikus ruumis pean silmas kesklinna piirkonda pesuväel ei viibita, sest politesi viiks kohe ära. Peab möönma kapitalismi arenguga kadusid eestis nii eetika kui etikett. See meie inimene tõlgendab vabadusena, näitab eelkõige seda et me teistega ei arvesta, ehk egomanikaalsust
˅ näita rohkem ˅
2025-07-17 15:15
Kõlab justkui teise paljas torso toob Sinus välja ebakindluse enda keha suhtes. Jällegi, inimesed on erinevad. Kes tahab Sinu kontekstis viisakam olla, see riietub ka vastavalt. Ma ei üldistaks nii, et oi kui moraalivabad me oleme lihtsalt seetõttu, et kellegil on palav või tahaks maksimumi võtta sellest vähesestki Eestis leiduvast päikesepaistest.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-17 15:56
Paljas torso on teiste sõnadega paljas keha , seega ebakindlusega pole siin midagi pistmist, pigem lugu sündsuses kas on sünnis oma paljast keha avalikus ruumis demosreerida. Selleks oma kohad kus see normaalne ja lubatud rannad spad jne. Mina olen arvamusel avalikus ruumis ( linn, kaubanduskesused kinod jms ) pole sünnis s.t võib paljas keha häirida või riivata kaaskodanike moraalitaju, peab arvestama inimesi erinevaid. Eest suvi ei puutu asjasse
˅ näita rohkem ˅
2025-07-17 18:40
Moslemid ei kannata paljast ihu, seepärast peavadki euroopa kõik riides olema.
Leidsin hernepõllu, tohutu suure, päevitasin servas alasti ja järasin herneid. Sitikaid oli palju, mere ääres on kõige parem.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-17 23:06
Terve see nädal Pärnus soe, kuid ainult täna seni pole enne nii ilusat ilma see kuu ja üldse suvel olnud.
˅ näita rohkem ˅