Foorum
2023-12-15 23:33
Need mehed kes siis on teinud end naisteks võiksid end siiski märkida vastavalt. Tegelikult on suht nõme, et vaadata siin ringi ja siis mõnel on profiilile märgitud, et on tegelikult mees või midagi sarnast. Need mehed kes siis on jäägitult heterod siis nad ei pea kogemata kuidagi sattuma vaatama mingit meeste pilte kes on end märkinud naisteks. Selleks on siiki olemas siin "MEHED, NAISED, TRANS". lihtne ju. Igale inimesele siis oma sättumus või see valik kes ta siis olla soovib.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-15 23:41
Mõni lihtsalt ei suuda otsustada kuhu ta kuulub
˅ näita rohkem ˅
2023-12-15 23:45
kannata natuke, see lastehaigus läheb sul üle. Varsti ei häiri sind ei meeste pildid, ega meete kirjad postkastis. Sa ei pane neid lihtsalt enam tähele.
Aga kui ei lähe üle, siis soovitan sul enda sisse vaadata, sest hirm ei teki tühjale kohale.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-16 00:11
Misterj ei taha ka tunnistada pedeks olemist
˅ näita rohkem ˅
2023-12-16 12:02
Kas heteroks olemine on lastehaigus? ma eeldan, et kui ma siin võtan rubriigi NAISED siis seal vaatavadki mulle vastu naised, mitte mehed aga kui avan profiili siis on järgnevalt kirjas "ma olen tegelikult mees või cd jne". Nende inimeste jaoks on ju siiki olemas teine rubriik ja see on TRANS. Need hetero mehed kes siis tulevad ja vaatavad naisi ja ups.. Ma olin koggemata sunnitud ka meest vaatama, siis see ju on kuidagi surumine või nii.. Kus siis inimene surub end peale kellelegi kes seda kõigevähem ootab ju.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-16 12:58
Heteroks olemine pole lastehaigus vaid haiguseks on pedede kartmine.
Neid munadega naisi on siin hulgi ja võid tänulik olla, kui leiad ankeedist vihje sellest.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-16 13:15
Aga mina ei räägi pedede kartmisest, mina räägin hoopis teisest teemast, et need transad võiksid siiski ikka panna end vastavasse katekooriasse. Muidu on ju näittena olukord selline, et ma ostan või soetan mingit viisi omale siis audi a8 või siis mingi bmw hoopiski ja kui ma ukse avan ja sinna sisse istun ning mulle vaatab vastu sapakas... Sapakas mis saoakas siis see ju liigituks samahästi kui pettusele, et ma soetasin omale eneseteadmisega bmw aga sain hoopis sapaka mis on ümber ehitatud bmwks. Kui ma tahan soetada sapaka siis ma ju vaatan selleks sellest valdkonnast mis siis on sapakatega seotud ja kui ma tahan soetada bmw siis ma vaatan ju selle samamoodi kuskilt kus siis on selleks bmwd, ehk siis rubriik või selleks ettenähtud kohta. See ju liigitub pettuse alla, või saan ma millestki valesti aru.?
˅ näita rohkem ˅
2023-12-16 16:39
Kui sa juba autode peale läksid, siis toon näite liiklusest. Ristmik, millel on vasakpööre keelatud. Mitte sellepärast, et ristuv tee oleks ühesuunaline, vaid kuna liiklus on intensiivne, tekitaks pöörde võimalust ootav auto ummiku. Kas arvad, et kõik juhid on seaduskuulekad? Ei, kümned juhid iga päev rikuvad eeskirju, sest see on nende jaoks kõige lühem ja mugavam tee. Liikluses võib nurgataga vähemalt politsei luurata, et riigile trahviraha koguda, aga siin pole ka seda hirmu.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-16 16:53
Nojaa, see ei tähenda siiski, et mul peaks olema sellepärast mingitsorti alaarengut.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-16 17:15
Sa pole esimene, kes siin räägib korraloomisest, aga see on Mission Impossible, Tuleb lihtsalt olukorraga leppida
˅ näita rohkem ˅
2023-12-16 17:27
Sinu võit see siin ongi päeva teema ja ma tõin ühe teema siia ülesse, et mis võiks olla teisiti. Isiklikult ei tasu midagi võtta ja seda mitte kellelegi
˅ näita rohkem ˅