Foorum
2023-02-24 09:55
Kes 40+ meestest saaks täna öelda, et tema pole kunagi ühtki naist ahistanud? Ükski naine ei saaks täna 20-30a hiljem öelda, et põhjustasid talle tohutuid vaimseid või lausa füüsilisi kannatusi.
Järgmisena hakkavad mehed kaebama, millise vaimse terrori all nad on elanud?
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 13:21
Kuid selleks peab olema palju palju tumedam nahavärv et see kuulda võetaks

teisalt siin geiroopas eks on suhtumine et "vastupidist rassismi pole olemas", või et "institutsioonid pole mitte kunagi võlgu eraisikutele",


Miskipärast seda juttu et "mees ahistas" usutakse ja aetakse ainult valge mehe kraesse, aga kui on teise nahavärviga see mees, siis neil miskipärast lausa on hoopis teised reeglid ja palju leebemad karistused, või üldse mitte neid samas olukorras.


Kui naine ütleb et vot mees ahistas, siis usutakse, aga kui selgub et see kes ahistas, oli tsurka vms. musta värvi,
siis ei usuta miskipärast. Ning kui kuuldakse et ka vägistas, siis pannakse vaid "kokkuleppele",
näpud kõrva ja ongi kogu kohus lõppenud ja asi lõpetatud.

elulised sündmused lähiminevikus mis on kõrval vanas riigis mis oli kunagi heaoluriik... mis on nüüd sest saanud..

* Rootsis vägistajatest yle 85% on mustad vms. tsurkad selgus statistikas, ent see statistika maeti kähku vaiba alla sest "olevat rassistlik".
* Rootsis politsei soovitus naistele on et kusege ennast täis kui vägistatakse, ehk siis vägistaja kaotab huvi.

* Rootsis kui "tsurkad" vägistasid naisinvaliidi, siis kohus ei pannud tsurkasid kinni. Pigem kohus aitas tsurkasid.

* Must kui vägistas naist, siis Rootsis pakkus vaid "kokkulepet" naisele.
* Must ründas naist ja tegi vägistamiskatse, naine hakkas vastu -- sai trahvi hiljem kohtus.
* must ründas naist, tütre isa sekkus vahele -- kohtus isa sai trahvi.
* kohus: "Aga naisel oleks alati olnud võimalik aknast välja ju hüpata kui talle poleks meeldinud et vägistatakse"

* Soomes tsurka vägistas tüdruku, ning lubati käia samas koolis tal edasi ja kus siis vägistaja nägi oma ohvrit ka edaspidi ja irvitas talle näkku.
Kooli juhtkond ei teinud mitte midagi selle peale. Asi alles siis hakkas liikuma kui vanemad hakkasid protestima.

ja kilomeetrine nimestik...


Nüüd ka siin Eestis.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 13:33
...kõik te olete ahistajad olenemata soost - kui soovite kinke või pakute raha. Pankurid ja ametlikult bordellina teenistujaks vormistamisel ei saa hiljem suvaliselt kedagi ahistajaks tembeldada ja üldine võimalus väheneb.
Kummaline, et palju julgeid ja suurte soovidega, on hiljem kannatajad aga tegelikkuses tuleks neid arvata väljapressijateks ja kelmideks.
See oleks lühidalt- lugedes siinset foorumit.
Sekssaidi omapära on vaid see, et kes tuli siia - ei saa siinset oma väljakutsuvat käitumist hiljem süüdistuseks teisele esitada , ahistamisena. Siinsed ahistajad on pigem modede poolt lubatud - vale vanus, võõrad pildid, seosetud pildid(isik pole nähtav või hoopis x esemest), topeltkontode loomine, lihtsalt uute kontode loomine(millised mõne päeva pärast blokeeritakse teadmata ajaks). Seega on sait ise ahistaja teatud juhtudel?(klikkide korjamine ja VIP teenus ja udused pildid lähevad üles, normaalnähtavusega - arvatakse välja või TOP liikmeks hoidmine blokeeritud kontoga topika poolt) jne,
Seega kui kasvatatakse ahistamist esimesest elupäevast ja edasi teismelistele kui ühele lubatavat ja teisele keelatut- ongi tulemus ja ainult piir annab võimaluse peatada, st. ahistamise peale saaks esitada kaebust ainult 1 kuu jooksul. See võtaks võimaluse kelmust ja ahistamist segiajada ning avalduse esitaja osas oleks võimalik samuti kaaluda tema tegelikku seost olukorra tekkel.
Ahistamine, vaimne terror jne.- on kõik erinevad asjad ehk siis põhiliigi -kannataja, alamliigid. EV arvuka nartsissismi olemasolekul ja muude psiihhide integreerimine ühiskonda, loob olukorra - see iga 4 isik võib olla omaarust kannataja ja siis koheselt juba mõnuleja, kelmusest ei saa ta üldse aru ja kui ta avastab oma helgel hetkel- teda on avastatud, läheb osa ennast lõikuma või suitsiidseks või hoopis vägivaldseks lõppeva raskete vigastustega või asub väljapressimist kümneid aastaid hiljem(avalduse esitajalt ei nõuta ju hullumaja õiendit, see andmekitsede poolt varjamine). Pidevalt on meedias lugeda, kus vallatlejad lasevad terariistu käiku. Integreeritult võrdseteks ühiskonnas, peab olema ka vastutus võrdselt käsitletav. Täna on see muudetud ka võimalikel juhtudel santažeerimiseks. Meedias ilmuva kirjete põhjal on peaaegu iga 3 -s pere - ahistatud, lähisuhtevägivald(peened nimed), kooli vägivald, jne. kokkupuutumised. Kui panete tähele, karistatakse ja psühholoogid töötavad(kannatajaga?! - peaksid aga töötama tekitajaga!) Meie riik on äriühing ja kõik pandud ärile, ka valekaebuste hulk on äri. Kus on piir? (sünd/surm? või peaks igal naisel olema kohustus lapse isa teada anda?- ilmselt, siis väheneks olenemata soost, hooramine ja see mäng enda ülalpidamiseks vaja keha müüa ja pressida siis kunagi veel ahistamise nimeall...)
˅ näita rohkem ˅
2023-02-24 14:11
Kuskil junkistanis on ka naisi kes teevad väljapressimisi seoses jutuga et vot jäi käima peale ja mees nüüd maksku, kuid vale tuli ilmsiks.
Mida too lits ei teadnud oli see et mehel oli tehtud vasektoomia ammu enne tolle emasega kokkupuudet ning mees oli seda siis varjanud ta eest.


Ning sellest peale on siis soovitatud et las olla vasektoomia tehtud kuid hoidku seda enda teada, ning hakkavad "huvitavad" kohtuprotsessid.
˅ näita rohkem ˅