Foorum
2022-09-27 10:43
Kas siinsest rahvas keegi veel otsib partnerit puhtalt seksi pärast? Tundub pigem, et on saanud omaette elatus allikaks siinsed kohtumiste otsimised...
˅ näita rohkem ˅
2022-09-27 20:08
siin eksisteerib mitu varianti - elatisraha, kodutud, kelmid,topeltkontodega mängijad, võõraste piltidega , sutenöörid, kiimlejad, vargad ka võivad olla, narkomaanid, suguhaiged- osa neist märgib ja soovib ikka, ja siis kari lolle - kes vaatamise eest ühtesid jagavad või kommide eest paluvad admin.keelata kommimine(admin. aga ei keela neil reklaamid ost-müüki numbritega, selleks neil pole aega), tegelikkuses on nad siis tohutu egoga ise- nartsissid või autismi nõrgemas astmes ja admin. asub nende poolele erootilisel saidil!- sic! , see on ennekuulmatu lugu- kus soolist eelistust määratakse pildi kommi asemel ja selle asemel, et pooletoobine admin. teab, et igaüks, kes ei soovi komme , võib nagu postkasti piirata... Millegipärast aga tehakse lasteaia triblamist ja veel ka VIP liikmetega.
Sellistest moludest on siin foorumi teemades palju kirjutatud aga millegipärast liisk langeb nende kasuks ....
Isegi, täna , iha esilehel soovitaja - Muhesell69 - ei ole ilmselt 18 aastane - sellise meetrise habemega ja karvasus ja ülejäänud vorming eeldab vähemasti üle 22 vanust, ei tea kus ta pildi leidis- algselt sai ta konto tegemisel kohe soovitajaks ja siis pilti polnud!
Et konto tegija saab kohe soovitajaks, see on hale nali.
Seega, võta rahulikult.
Rahvastik ja mõtted saidil - on põhiliselt Lõuna kant - Tartu mõte, ka omanikud, ja omavahel proste mängides. Foorumis on teema ju praegu, kus loetakse üles hulgi topeltkontode omanikke ja kõik püsivad edasi.
Modereerijad peale jututoa - on ainult naised ja ühe suunitlusega. Admin.- need ilmselt ei tea üldse peale rahalugemise ja seepärast peaksid nad üldse vaatama - kaebajaid , tilutajad niisama ja VIP ei tohiks üldse ilma kindla märkuseta blokeerida, kes kaebas ja põhjus.
Seksi seksi pärast ei pruugigi siin otsida võivad ju olla ka muud ühised huvid- kuidas keegi tõlgendab ja tõlgendus on enamikus ühene: ei vastata ja tõlgendatakse. Lasteaed.
˅ näita rohkem ˅