Foorum
2022-05-24 20:05
Mitu vaatamist peab olema kui kasutaja populaarseks muutub ja kirju saata ei ole võimalik???
˅ näita rohkem ˅
2022-05-24 20:24
Mingi 30 kirja saab kasutaja siis on ta juba populaarne
˅ näita rohkem ˅
2022-05-24 22:33
Olen püüdnud ka seda uurida, aga 150 ööpäeva jooksul vist teeb populaarseks?
˅ näita rohkem ˅
2022-06-24 21:45
Ducksauce - huvitav palju teda on vaadanud naised ja kuipaljusid naisi on opetanud seksima ja lisaks neile opetanud anaalseksi nautima😊Ta on siin olnud iha kontoga 11 aastat ja kuulutanud ikka yhtemoodi
Naised voiksid kirjutada oma naudinguist temaga,kedagi siis kiita🤔
Muidu tundub,et siin iha lehel ei sobi keegi ,tal peaks olema naistele oppetundidega ring peal
˅ näita rohkem ˅
2022-06-25 00:01
Madleen - sa oled loll? Voi mangid? See kysimus oli naistele, kes pidevalt siin ,te targutate meeste kallal ja isegi oma sookaaslastega nagu harakad kaklete....
Kuidas sinu tekst haakub selle eelneva kirjutisega?
Sa nagu teema algataja motet pole lugenud, kaid ja situd , siis minema. Mina just kysisingi , naistepoolset populaarsust selle mehe kohta, kas see oli halb,et tulid siia oelutsema?
˅ näita rohkem ˅
2022-06-25 00:34
Sa ikka aru said siin on küsimus millal muutub inimene populaarseks, mitte kuulutuste lugemine ega kohtumine.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-25 23:40
Tead , miisu1102, populaarsus siin saidil tekibki just klikkidest, hindamisest, ka klikkidest kuulutuse vaatamisest ja teema algataja pole lisanud, et teema on vaid hetero ja lesbide jaoks, seega sinu targutamine vaadetest oma arvamusega , on ka iha saidil sinupoolt sulle ilmselt vale koht ja peaksid minema `?

kas järgmisena jäävad sulle jalgu ka BDSM ja singerid jms. ?
Ja tolle nime tõin näiteks - et kas ta siis on kellegi baabade poolest populaarne nende aastate jooksul ? Sinul aga justkui ladises mööda sääri ja hoopis suva vastus ....
˅ näita rohkem ˅
2022-06-26 07:30
Pole kunagi populaarne olnud ja väga ei koti kh
˅ näita rohkem ˅
2022-06-26 10:34
sa ellips ära targuta kui milleski aru ei saa
˅ näita rohkem ˅
2022-06-26 14:10
sina püüad populaarsust Foorumis , hundipass nt. teiste nimel komme jagades piltidele jne.
Mina ei püüa midagi, see on siin mõningate lõmpsijate teema , aitäh.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-26 19:18
Aa, et selline teema siis?
Ellips- huvitav kui palju mehi ta oma usku pööranud on ja paljusid foorumit õigesti lugema õpetanud? Ta on olnud iha kontoga ligi 14 aastat ja ilastanud(pardon) hetero meeste piltide all. Nüüd võiks keegi kirjutada temast. Muidu tundub, et siin iha lehel ei sobi talle mitte keegi. Iha meestele peaks ta olema juba ringi peale teinud.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-26 20:09
Mullipsil on valu taga kuna noored poisid ihaldavad tema asemel vanemaid naisi
˅ näita rohkem ˅
2022-06-28 14:09
madleen - sa kirjutad endast, ja vaata oma manitsemisega milliseid väljendeid sa kasutad ise , sa isegi pole tähelepannud , et foorumis on minu kohta teema olnud. Seega - sina mölised , kleebid siin ja ilastad kui midagi tegelikkuses pole öelda, sa arvad teisi olema omasuguse kultuuriga, juhatad kellest keegi võiks kirjutada...- tead sellised inimesed on rämps, mis ju tähendab , sinul pole midagi öelda kui korrata mingit oma mõistusetust ja otsida , et keegi teine sinu eest mölaks, siis sina oled see puhtavitu eit siin ? -mingi etalon ?

miisu1102 - sinule kordan veel, pole vaja sellise ilusa huumoriga meelitada kedagi, sest sa ju pole nagunii saanud vana naisena noori kutte ,

millegipärast ei ole teil ühtki seisukohta kummalgi jmt., miks heterod MM kuulutustes jahivad mehi?

Litsid võiksid kirjutada lisaks, mispärast NN on parem kui MM ? ja siis hetero M on paremad kui MM suhet otsivad või mille üle iha lehel kui te ole teatud kontode sisu ja kuulutusi lugenud, võrrelnud ja teadmata vastuseid- siis pressida mustvalgele kleebekat omaarvamusest teise suhtes, kusjuuures Teie osas on siin foorumis olevad arvamused ilmselt tõesed, kui neid on korratud ja siiani on siinsed baabad nõustunud vähemasti 30% väidetega, milline tähendab nende olekut.
Minu puhul on konto täidetud ja ma pole midagi eitanud selles osas , samuti - peavad ikka olema tohutud iludused ja litsid, hoorad või munnid, kes isegi pilti ei malba panna. Topeltkontodega siin selline irvitamine, see ei tee au -saidile ega ka pane austama neid kodanikke, lisaks varastatud pildid.

Seega , lalisege edasi.



Teie suhtes on
˅ näita rohkem ˅