Foorum
1
2
2020-10-27 12:54
Õige kabjaline eestis on ÕS, aga paraku ÕS on kui aus suht piiratud tänapäeva avardunud terminite ja sõnade hulga tõttu, siis ikka saab inimene internetivavarusest infot lisaks, kui kahtlus tekib , antud subjekt Reikop nutiseadmetes vägagi kodus.
Seega oli ikka jälle vaja Reitelmannile ära panna, sest ta ju see pagana ekrekas julges jälle midagi öelda, kuigi ta ütles seda mida avalikkus ammu teab
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 13:16
jfjm, sa võrdled siis gayndust küürakas olemisega? huvitav, kas sellest repliigist annaks mingi kohtuasja välja imeda?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 13:35
Eks igaüks imeb seda mida tahab.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 13:41
Õige tähelepanek Capri, aga ma ju ei võrrelnud. Lihtsalt tõin näite põhiseaduse paragkahvi kohta ja valisin loetelust varjandi mis kõigile üheselt mõistetav.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 14:10
No ma ei või. Kas seal kämbritsi sõnaraamatus on see ka kirjas, kui ütled, et mine perse vana värdjas, siis tegelikult tähendab see, et härra, palun lahkuge siit ruumist.
Ma ei saa aru, kuidas nad poes piima ostavad, kui igat nende lauset peab kämbridsi sõnaraamatute abil selgitama. Kuidas on võimalik, et inimene saab riigikogusse ja ta ei oska selgelt viisakalt ja üheselt mõistetavalt oma mõtteid väljendada. Ma võin eksida, aga selgelt väljendamist õpetatakse umbes kolmandas klassis. Viisakalt käitumine peaks juskui kodus, enne lasteaeda minekut selgeks saama.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 14:11
mister . teil on konservatiivselt - liberaalsed mõtted või oli see nüüd vastupidi
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 14:29
mister.... on liiga hea nimi sellise labasele räuskajale, kahjuks sellised meie aeg toodab
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 14:46
lutsberg, lahmimise teemal ... kabjaline ja mister selgitasid asja pâris hâsti, püüa aru saada, mida ma mōtlesin.. ma ei sedanud kahtluse alla antud sōnaraamatus sōna tâhendust ....

Ja misterit süüdistad sa kûll ülekohtuselt, pole lugenud, et tema siin ühtki naist selliste nimerustega oleks ōnnistanud, kui sina.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 14:56
aprilljuuli, naine peab käituma naiselikult seda heas loomulikus tähenduses, siis saab ta komplimente ja ei pea jk mitte hakkama oma emotsioone raiskama teemadele mida ta ei valda
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 16:03
... ja härrad peavad käituma mehelikult ja mitte süüdistama naiseksolemist teema mittevaldamises.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 16:15
heakene mehed ja naised teema ammendamatu siin alati vastuolu, kes peab mida mehelikkuseks ja naiselikkuseks ja kes ei pea, selle üle pole mõtet vaielda, siin igal oma arvamus mõnel isegi rohkem.
küll aga suur erinevus mehe naise vahel, nimelt suudab mees näha asju ja olukordi kogumis, naine aga näeb iga detaili eraldi( s.t sildistab asja või olukorra)l ja ta ei suuda puude taga metsa näha ehk üldpilti hoomata, siit tulevad kõik vastuolud nagu siin teemas
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 16:28
her Lutsberg .ärge ka üldistage naiste osas ,mul tutvusringkonnas piisavalt naistuttavaid kes töötavad väga kõrgetel ametitel juhtivatel kohtadel ( mitte kraanajuhid kes kõrgel )ja naised on tihtilugu planeerimisel paremad kui mehed .
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 16:44
Härra lutsberger, ülekantud tähenduses on asi vaieldav, aga otseses tähenduses on just naine suuteline silmadega jälgima kõike, mis ümbruses toimub, samuti kuulma kõiki helisid. Mees aga näeb ainult ühte kindlat objekti, millele ta on oma tähelepanu konsentreerinud. Samuti kuuleb vaid neid helisid, mis teda huvitavad. Mehel on küti tähelepanu, mis on konsentreeritud saakloomale. Naise tähelepanu on aga hajutatud, et märgata ükskõik mis suunast lähenevat ohtu.
Mees näeb metsa, aga naine näeb puid, millest mets koosneb. Ja mitte üksikult vaid kõiki korraga.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:05
Ma olen täiesti nõus, et naised ja mehed on erinevad ja valdavad mõningaid teemasid erinevalt aga ei saa neid sajanditetaguseid uskumusi nämmutada, et "mehed on targemad, kui naised" ning sellised asjad nagu Reitelmani FB postitus ning cambridge sõnaraamat on arusaadavad nii meestele kui naistele, erinevaid reaktsioone põhjustab pigem maailmavaade.

Ja mulle tundub, et lutsbergi meelest, ei suuda lisaks naistele ka teised mehed ei näha, ega hoomata ja ühtki teemat vallata
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:49
Ma leidsin,et teemast oli niipalju kasu,vaatasin - selle dmb23 voiks kaissu votta
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 09:02
Nüüd tuleb öelda targema annab järele ja lahkub. Lõpetuseks jfm.... ei loobu vastuvaidlemisest isegi vist magades, sest tema tarkus kaalub kõik üles isegi kreeka rooma filosoofid kahvatuks. Seejuures isegi ei põlga ta täiuslikult esitatud valet raiuda. Selle peale sobib Oru Pearu ütlus, et isegi mu hobune on targem
Foorumis tervikuna võimust võtnud küüniline feminism ja kui mõni mees siia juhtub sattuma saab nii et tolmab. Siinsed mehed on alles poisiohtu või käituvad nii, sest näitavad nn tarkust ja tahtes iga hinna eest ja naiste kiitust pälvida. See droog võimaldab mastrubeerida kaduma kippuvat enesekindlust
Varematel aegadel hoidsid mehed kokku, nüüd ründavad üksteist nagu hullunud koerakari, õudus kuhu oleme välja jõunud sootu ühiskond.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 09:29
Härra lutsberger, aga miks loomariigis isased jooksuajal omavahel jõudukatsuvad? Kas mitte sellepärast, et emaste tähelepanu võita ja soosingusse pääseda.
Või, et varasematel aegadel hoidsid mehed kokku? hoidsid küll, aga mitte naiste vastu võitlemiseks. Alles viimasel ajal on mehed hakanud moodustama ühisrinnet naiste vastu, sest kardavad, et kunstlikult loodud ülemvõim hakkab kaduma ja loodusseadused pääsevad taas võimule. Aga loodusseaduste järgi saavad naisega keppida vaid parimad. Teised olgu ilma või leppigu alternatiiviga.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 10:03
Jm... loodus looduseks, kuid inimene on siiski mõistusega olend ja peaks aru saama tänapäeval valget heteromehelikkust mahategev ründav feminism hakkab sarnaneb nn matriahaadile, kusjuures kõige raevukamad on valged naised kes oma liigikaaslasi mehi igal võimalikul viisil püüavad sildistades mõnitada, ise vist ilmselt seda tajumata, kuna nad oma rumalusest usuvad kõike mis meedia ette mängib, seda võib siin foorumis tajuda.
Lisaks on hea kõik ebaaloomulik, foobiad, erivajadustega debiilid s.o nn zombide ülistamine, mis hävitab lõpuks loodusliku inimliku tasakaalu.
Seega kui valged heteromehed kokku ei hoia, siis jäävad nad paratamatult üksi ja hävivad, see ongi nn looduslik valik
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 10:20
Olgem ausad, see Ringvaade tol õhtul oli ikka jube küll. Ma pole varasemalt kanalit pidanud vahetama aga see saade oli hetk, kus vahetasin kanalit, sest seda, mis sealt paisati, oli liiast.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 10:54
Asja point ongi ju selles, et valged heteromehed peaksid olema õnnelikud, kui homod kapist väljatulevad ja omaette nokitsevad. Nende võimalused ju naiste juures kasvavad. Nad peaksid ise püüdlikumad olema enda võimaluste otsimisel, mitte oma aega ja energiat raiskama homode vastu võitlemisele ja nende kappi tagasi surumisele, et nad seal siis heteromeeste mainet allasuruksid.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 11:53
kuid kus nad neid hetero naisi niiväga leiavad, kes on kellest osa ( nooremad) nn lesbose saare elanikud ja vanemad, aga vihakvad valgeid heteromehi mehi, kuna meedia soovitab neil himustada neegri suurt loomalikku kara või siis nagu siin kombeks müüakse end ülikalli kingituse eest nn valitud härradele, kes paraku neid ei rasesta.
Kõik see viib loogiliselt valge rassi hääbumiseni ja lapsi sünnib üha vähem.
Ainus loogilne tee koonduda ühtseks löögiruskikaks kuni veel mehi jatkub ja lüüa plats puhtaks jõuga( meediavõim on juba kaotatatud) ehk näiteks sõjaväelise riigipöördega, kuna enamus selliseid mehi on sõjaväekohuslased
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 12:01
kelle vastu sa tahaksid sõtta minna siis, luts? homomeeste vastu? või naiste vastu, kellele lisaks seksile ka kingitused meeldivad?
oled muidu tähele pannud, et sa oled enamvähem ainus siin, kes pidevalt kurdab mõnitavate ja vihkavate naiste üle?
ja siit edasi mõeldes......miks peaks naised meeldivat, viisakat, erutavat, intelligentset meest vihkama?
enamasti, kui ei soovita suhelda, on tegemist ebameeldiva mehega, lihtsalt. mingid riigipöörded seda nüüd vaevalt kuidagi mõjutaksid.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 12:07
Jälle eksid. Naised ei vihka heteromehi, nad kardavad mõne järjekordse kapipede otsa sattuda. Ja siin ma nimetan kapipededeks ka neid, kes näevd öösel meestest märgi unenägusid, aga ei julge isegi kappi minna.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 12:10
Tundub hr Lutsberg , et naissugu on teile jätnud mingi üüratu trauma , millest üle saada on väga raske.samas arusaamatu millest need järeldused ,kas iha lehest. nu kui nii siis ega see siin pole tegelik elu .
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 12:12
ahaa capri lõid kartma jah valged mehed head sõdalased,
mis minusse puutub, siis nn kein problem, naise saamise ja ka jätmisega mul pole elus raskusi olnud, mind huvitab globaalne tervikpilt maailmas toimuvaid arenguid silmas pidades
sa võid jumala rahus ja kuradi tahtel oma härrakseid edasi teenindada, ära lase ennast häirida
enne kui torm tuleb lähen pimedaks
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 12:14
läheb pimedaks
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 12:20
luts, paistab nagu sa oleksid juba pime....et ainult mehi vihkavaid ja mõnitavaid naisi näed igal pool .
aga keda ma peaks kartma, sind? noh paraku sa pole nii hirmuäratav....pigem nagu kirp lõvi sabaaluses, kes end suureks kiskjaks kujutleb
pimeda ja kibestunud rumaluse suhtes muidugi tuleb ettevaatlik olla küll, seda ütleb terve mõistuse loogika.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 12:22
Capri, aga ta on väga tark. Teda huvitab globaalne tervikpilt
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 12:24
capri oi oi oi, lase kiiresti sapp kiiresti ja tööle tagasi, härra ootab ja sina mister imetle on naba rahulikult edasi
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 13:05
Loen ja kaldun siin lutsbergeri poolt olema.
Jott, need loomariigi imelikud võrdlused ei sobi!! Kui kaua võib seda jaurata?!
Kirjutad nii, nagu oleks iga naise kohta 20 meest...
Loomariigis jooksevad need mitmed isased lihtsalt indlevate emaste juurde, inimestel ei ole innaaeg nii tugevalt väljendunud ja sugude vahekord ka enam-vähem paigas. Kultuuriliselt landivad õhtumaades naised praktiliselt sama vabalt, kui mehed.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 14:48
Slave, sa unustad, et inimene kuulub ikka veel loomariiki, meeldib see meile või mitte. Mõtlemisvõime on jah enam arenenud, aga keha töötab ikka samade reeglite järgi nagu loomal. See kõrgelt arenenud mõtlemine ei lase ainult inimesel enda keha kuulata.
Inimene ei vaja enam haistmist toidu leidmiseks ja vaenlase avastamiseks, selletõttu on see meel mandunud. Kuna seksi saamine ei sõltu enam sellest, kas naine indleb või mitte, siis ei suuda mehed enam neid lõhnu ka muust buketist eristada.
Tegelikult oleks päris huvitav teada, kas kuskil on tehtud katse, et pandud magava mehe ninaalla indleva naise jalas olnud püksid?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 16:06
Ei unusta ma midagi. Ma tean isegi neid ajuosasid, mis omavahel konkureerivad instinktide ja abstraktse mõtlemise konflikti korral.

Ja see, et me loomariigist pärineme, ei tekita naistele otseselt jooksuaega-indlemist ja ei muuda sugude vahekorda.
Need näited on nagu aiaaugust.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 16:22
Slave, aga naise organism töötab ju endistviisi tsükliliselt. Lihtsalt kuna naised seksivad nüüd igapäevaselt, siis ei kuule nad enam enda sisemise kella helinat, aga see heliseb ikka.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 16:29
Exole jott, loe ja imesta naiseks olemist 🤗
Naiste hormoonide toimimine näib niivõrd müstiline, et sellest justkui polegi võimalik kõigil aru saada, eriti naistel, aitähh jott, et olemas oled ja paika paned mida naised mõtlevad ja tunnevad, uskumatu 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 16:44
Proua Touch, mina ju ei tea, mida naine reaalselt tunneb. Tean vaid seda, mida olen lugenud ja kuulnud. Sina kui naine võiksid siis öelda, kuidas asjad tegelikult on. Kas sa tundsid ilma kalendrisse vaatamata, millal peab väljaminnes igaks juhuks sideme kaasavõtma? Või kas oli natuke teine tunne neil päevadel, kui oli parim aeg järglase viljastamiseks? Ma ei eeldagi, et sa tundsid neil päevadel mingit muutust om keha lõhnas, aga äkki siiski?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 16:46
Küsi oma proua käest🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 17:01
Aga miks mitte sinult? Ega see mulle polegi nii tähtis, sinu austaja väitis ju, et naistel polegi enam "jooksuaega".
Enda proua käest võiks ma muidugi küsida, aga ta ei oma siin kontot ja läbi minu suu pole see info väga veenev. Kuigi tal need rõõmud juba möödas, äkki mäletab. Sellest oli küll kunagi juttu, et päevade algus on ette tunda.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 17:10
Aga miks mitte Google 🤗, vanale mehele õhtu lugemist, on mida prouaga meenutada ja arutada🤗 äkki?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 00:30
Mina küll tunnen, kui peab sideme kaasa võtma ja kui täiskuu saabub( Arvasin, et ka elukogenud mehed seda tunnevad ja naiste käitumist mõistavad, Aga vat, vaid mida on lugenud ja kuulnud Vbl, need kesksoolised ja ümbermuutujad on kõige pädevamad vastama, miks mehed ja naised on nii sarnased ja samas nii erinevad.

Sügis muidugi kollaste lehtede aeg.... ja sopane aeg.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 08:57
Täiesti kindlasti on naiste elu selles mõttes tsükliline. Enda teemavälisuse lõpetamiseks tahan öelda kahte asja:
- olenemata joti kirjutisest on arvuliselt mehi-naisi suures plaanis samapalju
- naistel ei ole innaaeg nii väljendunud nagu loomadel ja see võrdlus ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 10:07
Kui siin teemaväliseks asi läks, siis veel et mina arvan naine eelkõige inimene, kes suudab mõistusega kontrollida nii enda iha kui viha s.t ka looduslikku indu.
Ma pole ka naistes pettunud vaid tahtsin hinnata tänapäeval suundasid ja tavasid.
Kindlasti üks asi, mis naise nn indlemist mõjutab tekitab mehe varakus, positsioon ja välimus. Seega mitte enam ainult looduslik sund nagu loomadel, kuigi looduses on isased tihti kirevamad kui emased,
Looduslik valik toimib inimeste vahel, lõpuks saab määravaks loomulik intellekt, see mida ei saa raha eest osta ja see annab ka nõrgemale varatumale isasele võimaluse emase tähelepanu võita, sest paraku arengumaal asiseid ja sümpaatseid suht vähe ja nende ümber tiirleb suur parv nn nõrgema intellektidga naisi, kes ainult nn. mammonast huvitatud on.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 10:18
täiesti õige, luts. loomulikult mõjutab isaste välimus ja intellekt inimloomade valikuid.
aga kui sa oled enamasti kokku puutunud ainult naistega, kes su varanatukese järele küüsi sirutavad, on kaks varianti. et sa oled meeletult rikas või sõidad näiteks ülikalli liisitud autoga, mis rahaahnete tähelepanu tõmbab.
või teine võimalus, et sa lihtsalt pole suutnud piisavalt karismaatiliselt/romantiliselt/intellektuaalselt naistele mõjuda, et mittetasulistel märjaks ajada
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 10:31
tänan komplmendi eest capri, tegelikult pole ma üks ega teine, kuid muide naisi ajab ka vahel nn märjaks ka vastuvoolu ujumine, s.t mingi eri või omapära, mille järgi teistest eristuda
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 13:04
*eri- või omapära
Eksole jah!
˅ näita rohkem ˅
2020-11-09 15:51
Kena mardipäev
˅ näita rohkem ˅
1
2