Foorum
1
2
2020-07-30 14:23
Selline küsimus ongi.
Võib olla pole üldse ilus teiste inimeste üle naerda (pahatahtlikult) aga mulle tundub, et hambaid teritada võiks omasugustega.
No kui ikka väga sügelevad ja teine pool seda lausa nõuab
Et siis loll naerab lolli üle ja veidi vähem loll naerab vähem lolli üle.
Kui intelligent naerab harimatut matsi, siis kes see mats ikka tegelikult on?
Aga kui keegi viitsib arutleda, siis oleks tore.
Ja palun ilma nimeliste näideteta, vaid üldiselt
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 14:51
Ausate (siiraste) inimeste üle lõõpimine või nalja tegemine ei olegi naljakas. Kas ja kui palju selle üle keegi naerab, omaette teema.

Minu meel näeb sellises teos mõrkjat nooti ja ei ole naljakas.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 15:05
Nu Jott on tõsine eesti mees, tema kulul ei tohiks nalja teha.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 15:56
Väga tähtis on naermisel hääletoon ja tämber kui nalja tehakse. Aasimine on ka sisuliselt nali, kuidas sellele reageeritakse see sõltub näoilmest, häälest ja kehahoiakust ja pole vahet, kas inimene intelligent või lihtne inimene.
Kirjapildis on muidugi keeruline aru saada, mida inimene tegelikult mõtleb, kas ta naerdes on siiras ja loomulik või irvitavalt salatsev ja salvav.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 17:41
Huvitav? Miks minul pole kordagi 10 aasta jooksul tulnud pàhe teha mingi mehe konto ja hakata sellega naistele kirjutama? Ei ole tulnud isegi selle peale et teha uus konto ja hakata meestele kirjutama? Ma kaua aega arvasingi, et kòik on ausad ja ùhe kontoga. Aga mul ei ole erikooli haridus. Olen siiski keskkooli lòpetanud ja seejàrel olnud noor spetsialist. Nii et pàris pòhiharidusega ma ei ole
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 18:33
Lihtsalt kummaline on, kui kòrgkooli pooleli jàtnud mees nimetab end kòrgharidusega inimeseks. Lòpetamata kòrgharidus pole iial kòrgharidus. Tehnikumi lòpetaja, kes pole tehnikumi lòpetanud..on ju lihtsalt pòhiharidusega. Nii on ka kòrgkooli astujatega. Kui ikka diplomit ette nàidata ei ole..siis seda haridust ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 19:15
No mina naeran peamiselt ihas vaid làbuteemas Kui ikka kommar, kass ja dam ja mister seal kirjutavad..siis minu jaoks on see seltskond naljakas.Muidugi heatahtlikult naljakas.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 19:20
Ainus asi, mida ma imestan..Miks pole nii 50,60.ne konto omanikud làinud nàitlejaks óppima?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 19:39
selliste caprichosa suguste üle
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 20:02
Mina naeran just praegu kùlajuttude teemal. Sain just teada, et isegi vàikses Muhus on ehtsaid kùlaeitesid. Mitte keegi siin kùlas iha kontot ei oma, aga minust teavad rohkem kui mina ise
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 20:05
Ja teavad isegi seda, mil ma poes kàin ja millal rahvatantsuproovis? Kas on parem kui ma kaon igaveseks?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 20:41
Vot need rààkijad pole ise midagi vàlja mòelnud. Linnast suvitma tulevad nn.kòrgharitud hàrrasmehed teevad sind nii maatasa, enne kui veinipudeli avavad
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 20:47
Aruka inimese üle naermine on nagu hea seks, pisut küll piinlik, aga mõlemale nauditav.
Jobu üle naermine on nagu prostituudi keppimine. Kui veab siis saad sõimata.
Idioodi naermine on nagu onaneerimine.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 20:54
Mind pigem huvitab, kes on need, kes ise ei oma internetti..need teavad rohkem kui mina ise? Ok..saan aru, kui inimene kàibki palju netis..on iha portaal, Tinder vms.. Aga inimene, kel pole muud kui 20 a vana mobla..ei ole iial arvutit nàinudki, ammugi mitte nutitelefoni? Kuidas tema teab nii tàpselt, kus saidil ma olen ja mida ma kirjutan?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 22:20
Keegi ei vasta, siis vastan ise. Need kòrgharitud hàrrasmehed linnast kuulavad niisama kùlajutte. Ma kunagi enne koroonaaega lasin teadlikult oma kohta ùhe jutu liikvele..nii lahe oli teada, mis versioonis see mulle tagasi tuli
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 09:38
Et püsida teemas🙃mida mulle ette heidetakse nende poolt, kes pole veel ise seda selgeks saanud🙃

Naeru tekkeks on vaja
Kahte komponenti
Naeru objekti ja
Naervat subjekti
Kuid juhtub vahel, et katkeb see ahel ja
Märkamatult ja mõistuse vastaselt tabab naeruvõimetus ühte ja teist..

Väljamõeldud inimeste
Väljamõeldud mõtted
Mõtlemata tegemistest
Tehtud ülesvõtted
Igatsusest joobumine
Peas on silmaklapid
Tõsielust loobumine aga
Aega napib
Reaalsusesse ärkamine
Süda veidi hell
Printsist konna märkamine
Tunnete pohmell
Seega naerge vahel
Elu üle, et ei katkeks Naeru ahel..
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 09:52
Kas seda võib naerda, kui bdsmil ja massaazil vahet ei tehta?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 10:08
Slave, sina oled bdsm'i spetsialist ja ma ei kahtle sinu teadmistes ja oskuses hinnata seda ala. Aga kas sa oskad hinnata ka massaaži kvaliteeti, arvestamata juurde pakutavaid lisasid? Kas sa oleksid vajadusel nõus kasutama konkreetse massääri teenust ka ilma lisadeta?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 10:23
Algab kõik, algab uuesti ja kõik on nii nagu ennegi..kuule

Sujuvalt teemast mööda 🙃 ja igasse teemasse seksimemme, ja siis kiun..
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 10:26
Huvitav, et sa saad Perenaisest erinevat arvamust avaldada, et mind spetsialistiks pead. Tänan!
Muuseas, mul on massööri paberid ja kui sellesse tegevusse süvenen, ei tule seksuaalsed mõtted pähegi.
Ja isegi siit lehelt olen kasutanud massööri teenust huvi pärast ja ilma lisadeta.

Mõni peab seda must-valgeks maailmaks, kuid minu arvates on see konkreetsus.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 11:12
Seega, sa ilmselt nõustud minuga, et massaaži kvaliteeti ei ole võimalik hinnata, kui pole seda ise kogenud.
Siit tekibki küsimus, et kas maksad rohkem massaaži või lisade eest.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 11:15
Ärge rikkuga jälle üht teemat ära
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 11:58
tublil, touch. kenasti püsid teemas, seekord lausa (laenatud) poeesiaga, mis luulehuvilistes iiveldust ei tekita
aga viisakuse mõttes oleks kena olnud ka autor ära märkida.....
http://www.luuletus.ee/74-luuletus-virtuaalsuse-pohmell

aga naerda võiks ehk ka seda, kui lugupeetud bdsm gurule ei jõua kohale, et ühe päeva või kohtumise sisse võib mahtuda nii nauditav massaaž ning sellele desserdina järgnevad bdsm-ga seonduvad tegevused?
või isegi kui jõuab, siis nähti selles teemas järjekordselt üht võimalust ärapanemiseks. tõesti natuke naljakas
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 13:41
Halenaljakas.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 14:17
Mis puutub sellesse, kelle või mille üle me lubame endal naerda, siis ma kaldun olema aprilljuuliga sama meelt – üldjuhul võiks see ideaalis toimudagi omasuguste seltskonnas, aga elu ei ole kahjuks kõigi vastu ühel ajal ja ühtemoodi õiglane.

Kuna me oleme ikkagi karjas elajad, siis nagu iga suhte puhul, ma arvan, et ka suhe naerualusesse
(nt mingi meile veider situatsioon, naermaajav žest vms) või suhe enda naeru, kui see on inimestest kellelegi suunatud, on oluliselt seotud selle meie nn karjaga ehk sellega, kas ja kui lähedased sidemed teistega tekivad. Või ei teki.

Mida lähedasem inimene, seda mõõdetum on tegevus tema suhtes, tugevam enesekontroll. Lugupidamine, tekkinud sideme side, austus, mingi väärtuse andmine - need pidurdavad.
Võõra(ste) ees on pidurdajaks vast see, kui inimene tunneb ise häbi või see, kui ta teab, et teeks sellega häbi endale ja siis ta ei tee. Võõras on oht, sunnib kaitsma, võõrast peab peletama jne.
Mida „kurjem“ naer, seda peletavam. Ja mittekuri naer võib olla nt märk karja aktsepteerimisest.

See, millal üht või teist tegu, inimest või mingit toimingut aktsepteeritakse ja kus seda taunitakse ehk siis ka naerdakse, ei ole ühesugune alati, see liigub kaasas inimestega ja seda suhtumist kannavad inimgrupid teistele gruppidele edasi.
Ehk siis ma arvan, et millegi üldiselt välja naerda julgemiseks peab olema selle taga teine toetaja või toetajad, grupi tugi. Kui keegi grupist otsustaks, et enam ei naera seda, siis ta kas lahkub ise grupist või loobub grupp temast või kui tal on grupis mõju, mõjutab gruppi arvamust muutma.

See, mida/keda on ilus naerda, oleneb ka individuaalsest tasandist palju üldisemalt elu tegelikust väärtustamisest, enda väärtustamisest ja läbi enda teiste väärtustamisest indiviididena, üldse elava väärtustamisest, elava aktsepteerimisest jms. Austusest elu vastu.

John Cleese annab ühes videolõigus arutleb hästi lollide ja lolluse teemal, võib-olla annab mõtteainet – https://www.youtube.com/watch?v=wvVPdyYeaQU
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 14:56
Milleks nii keeruline lähenemine.
Teada on vana hea ütlus naer on terviseks. Terve mõistusega inimene mõistab teha nalja ja naerda teiste naljade üle. Ta oskab ka vahel enda üle nalja visata ja enda üle naerda
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 15:07
alati võib teemadele ju läheneda kas keeruliselt või mitte, puhtalt minu arvamus on , et naerda inimese või ka looma füüsilise puude üle näitab ainult naerja madalat laupa ( kui tal üldse asi nagu laup on ). enese üle naermine ja enese iroonia on alati tervendavad ja naer pidavat pikendama eluiga ja lisaks eriti nõme on naerda kellegi üle kes tõesti ongi tõsise ajupuudega . kuid kõik see on ainult minu sügavalt isiklik arvamus mis ei kohusta kedagi teist millekski. lihtsalt teemasse kribatud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 15:31
Luuletus on lihtsalt luuletus🙃 ja pole ma kuhugi alla kirjutanud, et see minu oma on🙃kui sa aga ennast ära tundsid ja pidevalt reageerid siis palju õnne memm🙃 sinu möla tekitab tõesti iiveldust, tõsijutt
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 15:39
täitsa teemaväline ja vabanda mind aprilljuuli , et selle siia postitan , kuulge teie kolm pühainsus ,kas teil on võimalik ka nii olla , et te pidevalt üksteise teineteise kallal ei näri halvusta osunda jne . alguses oli põnev , siis naljaks kuid nüüd juba üle poole aasta on see tüütav ,jah ma ei loe neid aga silma nad jäävad,kuid jällegi on see ainult minu arvamus ja kes ma suures massis olen ei keegi kuid siiski persoon keda see jama on ära tüüdanud ja teie pärast isegi natuke piinlik juba, naerda teie üle pole viisakas
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 16:17
Lutsberger, teema tegijal oli teine nüanss tegelikult küsimusel juures ja see oli nimelt küsimus, millal ei oleks sobiv või kohane kedagi naerda ja kes need inimesed on, keda ei sobi (ei ole ilus) naerda.
Naer näitab vist tervist jah, aga mitte ka alati.

Ma tunnistan, et minu huumorisoonel on mitu veidrat pööret sees, aga mis puutub kellegi konkreetse naermisesse, siis üldiselt siis, kui mul tekib mingi kahtlus selles, kuidas teine öeldule reageeriks ja kuidas see erineb sellest reaktsioonist, mida mina temas esile kutsuda tahaksin, siis ma enne kompaks, kuidas temaga on ja alles siis teen. Üldiselt, kui on võimalust ja selleks on ka tingimused, siis ma arvestan sellega, millist seisundit keegi välja kiirgab, kuidas ta reageerib, tajub.

Puudega – eriti, kui see on füüsilist laadi- on nii, et kui sa tead, et kellelgi on, siis sa juba reageeridki sellele adekvaatselt nende teadmistega, mis sul on, aga n-ö ülesköetud olek kellelgi on teine olukord ja kui tegu on kellegagi, keda sa ka ei tunne, siis on tegelikult üsna keeruline sealt midagi ennustada ja kuna teise psüühikasse sisse ei näe, siis on vahel targem igat nalja mitte teha.
Endaga võrreldes nõrgemas või kaitsetus seisus kellelegi kibedate kambakate tegemist ma kindlasti naermaajavaks ei pea. Inimene versus inimene on veel võrdne vastasseis, kambaga mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 16:35
Ei sobi naerda kirikus matusel ja kohtus või õnnetuse üle, kuigi viimasel juhul aitab kerge looritatud huumar olukorda kergendada.
Muid piiranguid pole.
Ahjaa täpäeval see puuetega erivajadusega inimeste ülepaisutaud probleem, nendega nii kerge heatahtlik nali igati asjakohane, ei maksa ka nende seisundit liiga tõsiselt võtta, see teeb ka nendel enestel suhtluse raskemaks
Kui räägid nendega kui võrdsega ja viskad head nalja on ka neil kergem olla.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 17:20
Ma pole ilmselt enamus, sest ei saanud aru, keda silmas peeti...
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 19:40
Ilus ei ole naerda inimesi nende füüsilise või vaimse puude pärast, sest nad pole ise selles süüdi.
Tihti kehtib see ka hoiatuste postituste kirjutajate kohta. Aga seal on kiusatus ikka väga suur katsetada, kas on tegemist lihtsalt rumala või parandamatu lollpeaga.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 19:42
Kommar aga ole siis niipalju mees ja ära ilgu oma elutoa prouadega kaasa jagades innustust oma prouadele, nagu kaarnakari, seega alustage endist ja ma ühinen heameelega
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 19:53
touch - vastust vaata läbust !
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 20:01
Kallis touch1!
Te vist ei ole siiani märganud, kui oluline te foorumi jaoks olete. Intriigide juur või teemade väetis on kahtlemata kahvatu ja närtsiv õis teie juuresoleku ajal.

Pigem emotsiooni jumal, igaühe eraldi kaalutlusel, kas + või - poolel. pooluse valik on individuaalne.

Ühinenud oled nagunii, oled oma inimene, oma mõttelaadiga, oma vaimse väljavaatega. 7 pöialpoissi oli erineva loomuga. Sama on foorumis, kasutajad on erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 20:40
Touch on ilus Jumalanna, mitte ahne kerjus
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 20:46
slavetodomme piirab natuke kõnepruuki ja räägib kes või mis võib olla "ahne kerjus" ?
Mind päris huvitab kõne väljend.

"ahne kerjus"
Kõlab kui keegi müüb kaupa, aga nii kõrge hinnaga, et kaup jääb lõpuks kätte ja kerjab edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 20:52
naiivikust slave peab möödunud sajandi fotosid ilu etaloniks? no maitse üle ei vaielda aga karmile reaalsusele näkku vaadates ilmselt seisukohad muutuksid....
"jumalanna", kelle välimus ei luba enam erootikavaldkonnas leiba teenida......nojah, vähemalt püha tasuta seksi jagaja aupaiste on nüüd pea kohale saanud
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:01
caprichosa!
Te olete väljendusega õel. Kuidas eristada fotodest aastad või tasuta seksi jagamist.
Isiklikult sain esimesel väljakutsel korvi kõigile järelikult ei jagata tssuta.
Kohtunud ei ole siis ei tea foto tagamaid.

Avatarid on interneti maailmas erinevad, kes teab kui milline keegi välja näeb. Isiklikult olen rasvunud maamees, kes on sotsiaaltoetusel, keegi ei saa minule hinnalipikut kaela panna.
Müün end sellisena kes olen.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:06
halloo teema on hoopis midagi muud
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:09
Keprik, kas realistlik seisukoht seostub õelusega?
kõigile muidugi kõike ei jagata, ka tasu eest mitte.......või on see üllatav?
interneti maailmas leidub ka paari kuu vanuseid pilte, mida hetkel ei hakkaks detailsemalt kommenteerima. ainult et paraku erinevad need paarikümne aastat tagustest nagu öö ja päev.
ning proua eksklientidelt on samuti laekunud infot, mis slave'i jumalanna-fantaasiate õhupallist pauguga õhu välja laseb aga fantaseerigu edasi. ainult et miks peab seda nagu minu halvustamisega sünkroonis alati tegema?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:13
jah, võib-olla polegi ilus esiorja naiivsete fantaasiate üle naerda. aga natuke koomiliselt need siiski mõjuvad
teemasse veel nii palju, et füüsilise puude üle ei naeraks mitte kunagi.
rumalus lihtsalt ajab naerma, kui see käib ärapanemisega käsikäes.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:23
Jaa, sünkroonis halvustamine ei ole teps see, mida väljendada internetis, inimest isiklikult tundmata.
Lihtsalt teemas eelnevalt ei toodud välja fotode ja tegude tagamaid. Sellesmõttes õel.
Suunake oma viha mehele, mitte üksteisele.
Loodan, et nüüd kurja karja endale ei tõmmanud.

Kui jah, siis õnne mulle! "Kajaho"
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:36
ok jah......pidev kerjuseks või litsiks sõimamine pole siis õel? inimest isiklikult tundmata ja pea igas teemas.
mul pole mingit viha. aga kaubandusliku välimuse kaotanud eks-erootiku jumalanna-seisusesse tõstmine lihtsalt tundus naljakas
kuigi vbl pole ilus pimedusega löödute üle naerda.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 22:14
Võtan omaks, kuigi kergelt pääsesin isiklikult.
Aga usu mind, mina ei ole ühtegi ega sind caprichosa!
Sensuurselt vihjanud. Vastupidi neile, kes on tegevuses saamatud ja üritavad häbistada võimekamaid.
Naise käes on mehe võti
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 08:14
Tihtilugu meile näib, et muinasjutt me kõrval käib
Astu sammu, astu kaks ja juba
muinasjutus suures
Tegelane korjab tuure..
Astu sammu astu kaks
Reaalsus.. Pagan lükkab tagant, kus" Metafoor“ viib jalad alt, kus" Puudutus "teeb haiget
kus "lolli" solvab sõna " Loll"🙃 ja
"Litsil" puna palgel, keel sassis kuulutab, et lihtsalt pilte tuulutab..
Lihtsalt üks Pumbatud, imetud, lõigatud mammi lapsepõlves elas karmis
Aastatega muutus vähe, nüüd me mammil võim lõi pähe
Minapilt on paisunud suureks
Kaaskond, kõrval laulab kooris
Rahvast voorib,
ning kokkulapitud naine usinalt jagab lubatähti
millal keegi ja kuidas
saab teha suu kinni ja lahti
Staaridetaevas on nähtud tähti
kuid sellist "Staari" saab näha vaid kord
... Ma oma elu kinusse nüüd põimin kuulutas Mammi
et mäletaks mind, nii vana kui noor
Mul on jumalaga suhe, täitsa omamoodi
sügas Jeesust memm.. Ja tõstis kassi oma voodi..
Nüüd foorumis meil kinosaal ja..
Sarja "Memmest pornostaar"
Saab vaadata nii noor, kui vana, et oleks mida mäletada..

Selliste inimeste üle pole ilus naerda ausalt aga naermata olla on võimatu🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 08:24
touch1!
Kui sa end sedasi tunned, siis mina küll ei naera, pigem tunnen kaasa.
Sügav kaastunne touch1.
Sellise tundega on tõesti raske elada.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 08:26
"touch12020-08-01 08:14:33

Tihtilugu meile näib, et muinasjutt me kõrval käib
Astu sammu, astu kaks ja juba
muinasjutus suures
Tegelane korjab tuure..
Astu sammu astu kaks
Reaalsus.. Pagan lükkab tagant, kus" Metafoor“ viib jalad alt, kus" Puudutus "teeb haiget
kus "lolli" solvab sõna " Loll"🙃 ja
"Litsil" puna palgel, keel sassis kuulutab, et lihtsalt pilte tuulutab..
Lihtsalt üks Pumbatud, imetud, lõigatud mammi lapsepõlves elas karmis
Aastatega muutus vähe, nüüd me mammil võim lõi pähe
Minapilt on paisunud suureks
Kaaskond, kõrval laulab kooris
Rahvast voorib,
ning kokkulapitud naine usinalt jagab lubatähti
millal keegi ja kuidas
saab teha suu kinni ja lahti
Staaridetaevas on nähtud tähti
kuid sellist "Staari" saab näha vaid kord
... Ma oma elu kinusse nüüd põimin kuulutas Mammi
et mäletaks mind, nii vana kui noor
Mul on jumalaga suhe, täitsa omamoodi
sügas Jeesust memm.. Ja tõstis kassi oma voodi..
Nüüd foorumis meil kinosaal ja..
Sarja "Memmest pornostaar"
Saab vaadata nii noor, kui vana, et oleks mida mäletada.."

Aga väga kena, et end sellise tundega huumorina võtad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 08:30
Küll sinu eluke on ikka raske ja keeruline🙃Kajaho, jõuad sina ikka kõigile kaasatunda, vägisi tekib tunne, et töötad matusebüroos ja muul ajal jooksed sõnumitega teemast teemasse🧐😅, sõna toomas
Minu siirad vabandused, kui muu puudutus su puutetundlikku pead puudutas🙃
˅ näita rohkem ˅
1
2