Foorum
2020-07-12 13:02
kirjutage siis kasutamisest või miks ei kasutata ja nt. miks seda kondoomi ei võiks kasutada anaalseksis?(viimase kohta peaksin kuulutama väljakäidud mõttele patendi)
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 13:03
Milline see on?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 13:35
Kas kõigepealt paneb naine omale kummi auku ja mees endale peale ja tagab topeltkaitse?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 17:45
ebapopulaarsus maksab kätte kallimalt - suguhaiguse ravi või vajalik tabletikuur. Ja osa ei ravitagi välja, kandub lastele ning imestatakse siis kõikidele muudele haigustele immuunsuse puudumist ja allergia, lollakad-autistid jms., - aga tarbitud on igasuguseid tablette....
Lisaks on ebasoovitavaid lapsi - sest nikutakse täispeaga ja baabad ei tea oma tsükleid.
.....................................
Niisama lisatud-
Tallinnas vahepeal leitud meres , enterekokk - on ka naistel leviv .... (need küll erinevad vormid) , samas pole selgitatud kuidas võib juhtuda meres üleküllus(Paljassaare puhasti kaudu?)
˅ näita rohkem ˅
2020-07-29 20:22
Lits ei mölise Ellipsiga
˅ näita rohkem ˅
2020-07-29 22:07
Miks sellise asja peale üldse lahti minema peaks väheöeldud.........kõvaks?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-29 23:52
Luukera, toesti- see on ju imelik kui kondoomi vaadates peaks kovaks minema🤣.

Mis on soodne,tahendus? Oletatavaid paevi uskuda? voi kindlus,et puhtus ?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 17:26
aga mispärast naised ei taha valida kindlust ? naistekondoom on kallis, aga igasugused määrajad, billid enne ja pärast on odavamad?
Pärast on baabad küll kaagutamas - aga mul olid päevad sassis ja kõik oli sassis ... rääkimata suguhaigustest . Muuseas ka see Enterococc laadne mida supelrannas mõni aeg tagasi leiti Tallinnas , on tüvi sama - naiste "voolavusega"
Huvitav, sister.... , vastupidi - sa kirjutasid nüüd ju kõigile siin - et pole sinu asi nagu ,....., Miks see meeste osas rohkem peaks olema? Ja siis pole sinul keeruliseks mõeldud?
Mis on tavaline kondoom? - oled mõelnud huvitava nimetuse , seega sa vist ei teagi - on meeste ja naistekondoom.

Mittetavalised kondoomid ,on erineva kujuga jne.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 18:58
https://www.kondoomipood.ee/et/kondoomid/110-pasante-naiste-kondoom-1tk.html
ellips, aga palun. 1 korra hind kasutades Pasante naiste kondoomi maksab teile 2,90 eur tk.
Durexi klassikaline meeste kondoom 1 tk paki pealt maksab ca 0,30 eur või 0,60, on ka üle 0,90 eur ja kondoome 1,50 tk, aga hinnasuhe on ikkagi meeste kondoomide kasuks. V.a Uncle Bob, mis on erilisemad ja „vuntsidega“ ja maksavad nt 2,99 eur 1 tk eest.
Kui sa tahad saada naise seisukohta, siis naise seisukohast ma leian, et partnerite, aga eriti selle „koti“ endale paigaldava naise mugavusi arvestades on etem, kui kasutatakse edasi meeste kondoomi ja mitte seda reservuaari. Juba selle kondoomi tropp kasutusjuhis tekitab peavalu.
Mis puutub anaalseksi, siis seda pole kondoomi juhendis, aga kuna tegu ei ole lateksist, vaid sitkema polüuretaanist kondoomiga, siis nende kasutamine tahab rohkesti libestit.
Kui sulle on vaja naistekondoomi, siis on see sinu eraasi, kuhu ja kuidas, aga naistele peale seda sundida ei saa- naine otsustab ise, mida ta endale kuhu paneb.
Mine jah, taotle endale patent naiste kondoomi kasutamises. Veidrik.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 19:00
Kas see asi ei ole mitte pessaar?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 19:04
Ei ole, slave, aga midagi sinnapoole. Pessaarid on teistsugused, kupli kujuga. Nagu tagurpidi kauss.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 19:46
Jajah. Ja seda„toru“ lubatakse kuni kuus kuni kaheksa tundi enne actionit tuppe naisel paigaldada. 6-8 tundi on siis arvestatud forplay peale (aga ma ei ole saanud aru, mis see max arv ikka on, kas on 6 või 8), et pakkuda siis selle ajavahega sujuvust üleminekul seksile.... Sujuvust??! Mul tekib raskusi ettekujutuse omamisega sellest, millise fantaasia juures seda kasutusjuhendit kirjutati.
Kuidas meestele meeldiks „kotti“ vahelduseks torgata?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 19:46
Hr ellips!
Millest järeldate, et ei kasutata anaalsel, oraalsel vahekorral, inimese fantaasial piirid puuduvad.
Eeldan, et jutt käib sarnasest tootest.

https://www.sinuvalik.ee/et/rasestumisvastased-meetodid/luhitoimelised-rasestumisvastased-meetodid/naiste-kondoom/

Seal on antud plussid ja miinused, kahtlemata puht bioloogilisel kaalutlusel tundub minule, et meeste kondoom on kõige lihtsam vahend igas olukorras ja lihtsuses peitub jõud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 20:18
Anaalseks. Ja kuhu taha huvitav need rõngad pärakukanalis või pärasooles kinnitatakse.
Disainitud on see kondoom, ma eeldan, ikkagi tupe ehitust silmas pidades?
Kas ellipsil on midagi meeste kondoomi kasutamise vastu anaalseksis?
Kuni meestele tehtud kondoomist geniaalsemat leiutist kondoomidest tehtud ei ole, ongi see parim ja lihtsaim.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 20:20
Keppige täiega ja palvetage. See pidi aitama
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 20:27
Vähemalt ühes olukorras on naiste kondoom kindlam. Seda just vanemate meeste juures. Kui enne tippu jõudmist otsustatakse veidi hingetõmmata, et lusti kauemaks jaguks, siis võib hakata äravajuma. Poolpehmega on küll võimalik asi edukalt lõpetada, aga kas ka kumm lõpuni peal püsib???
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 20:41
Sisse riputamise õppetunnid
jfjm! Ei mitte paha pärast. Väsinud maailmast olen sama kogenud, et pooleli jääval tegevusel otsustab suguti samuti hinge tõmmata.

Sellisel juhul polnud sebimisest mingit kasu ja tuleb magama ära minna. Tegemist on halastusseksiga kui naine tahab, siis mehel ära ei vaju. Tõmba või labakinnas otsa.

ConcernsU!

Just õige, kondoomid tehakse anatoomia järgi, sinna kuhu nad käivad ja käbid ei käi samuti sinna kuhu nad ei käi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 18:30
tore peegeldus IHA -s , järjekordselt näha kuidas teemat ei loeta alustatud versioonis ja diskussioon läheb kallutusega isklikuks . No eks see näitab peakuju.
Rõõmu teeb , kahjuks peab tegema - et baabad ei asu skalpeerima "teadjat" oletajat pessaari teadmistest.
Samas on naised kommenteerides nii hoogsad , rahaliselt ja samas kui igasugust nänni või veini jne. ostetakse , siis pole 10-d eurod probleem , 1.- eur hinnavahe kondoomil - on probleem . Häbi peaks olema seda tunnistada! Selline viitamine näitab kuidas meie suguline haritus sex ja suguhaiguste osas =0 ...
Rõhutades naistekondoomi mokarõngast,mida anaalseksis pole kuskile kinnitada , võib ju siis üldse minema visata.
Teema algatusel oli märgitud -....kas ei võiks kasutada.....
Seega polnud üldse tähtsusele viidatud - maksumus, vaid tegelikkus.
Loomulikult peab häbenema vist nüüd teema tõstatust ja muu osa kohta - käbid või kändu või vardaid uurdesse või pudeleid jne. - pigem on need perverssuste teema ja mitte kiita mõistusega olevustele
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 19:58
ja siis edasi oli -.... et võiks patenteerida selle osa. Mõte oli selles, et kes kasutanud ja jagaks kogemust , kas sobis
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 20:14
Sa ellips ei pannud vist tähele, et naistekondoomil on kaks rõngast. Üks läheb sisse ja teine jääb välja.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 13:17
lugesin siis teemat "alustatud versioonis", mis sisaldas hiilgavat ideed naistekondoomi kasutamisest anaalseksis.
aga teema autor miskipärast kaldub ise teemast kõrvale, jaurates "billidest" .......ja naistest, kes ei oska päevi lugeda rasestumise vältimisel. ("baaba" tähendas antud kontekstis vist naist, kui õigesti aru sain).
et kuidas see soovimatu rasestumine peaks algse teema ehk anaalseksiga seostuma?
mõni mees võib ju tahta pärakut vagiinana kasutada, aga ega sealtkaudu rasedaks jääda

mispärast naised ei taha valida kindlust? no mõistusega naised valivad mehe, kes on suuteline meestekondoomi kasutama ning selle määratud otstarbel. lihtne ju.
muide, spetsiaalsed tugevad anaalkondoomid on sekspoes täiesti müügil. sobivad ka näiteks straponiga kasutamiseks.
kes tahab elu keerulisemaks ja ebamugavamaks teha, võib kasvõi lambasoolest torbiku või prisma kilekoti noku otsa tõmmata, of course.....ja patenti taotleda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 15:40
Mul tekkis kõlvatu mõte, et ega ellips kogemata ekstreemne ihnuskoi ei ole?

"baabade" all mõeldkase vist vanaeitesid/vanamemmesid või eitesid, võib-olla ka nõiamoore, aga ellipsi jaoks võivad ka naised “eided” olla – ei imesta.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 17:16
Algne teema - kirjutage siis kasutamisest või miks ei kasutata ja nt. miks seda kondoomi ei võiks kasutada anaalseksis?(viimase kohta peaksin kuulutama väljakäidud mõttele patendi)

Seega, teema on teema ja ülejäänud on arutelu kui just eided saavad aru ja tundub , et ei saa aru . Arutelu ei ole kõrvalekalle ja seda nimetada algseks teemaks - nii ju pole olnud.

caprichosa - pöörab vähemasti loo humoorikaks koos tõega , millisest lähtuvalt tekib ConcernsU arvamuse kohta arusaamatus - kallimate esemete soovitamine või ostmine ei = kuidagi ihnuskoiga. Pigem on loogika, et feministid (eided,baabad,ennast imetlevad ja omaarvamuse ainukese tõe leidvat), ei taba seksuaalkasvatusest - vastutavad on ohutu seksi eest kõik pooled
. Ja kuidagi imelik lugeda igasuguseid väiteid suunaga - mehed ikka peavad vaatama .......
Samas peaksid need femaled siin teadma samuti kui tormakad või oma 1 meetriste küüntega kas ei läbe oodata kondoomi pealepanekut või kratsivad seda nagu pidalitõbised ja samuti kuidas soovitakse suuseksi jätkata koheselt - pauk , auku
Tundub , et muidu Jutukas ja väga tarkade viidetega osa oma kontol ja varjavate piltidega või üleküllses lopsakate tarinditega piltidel, ei teagi rohkem seksist kui tuss+kaigas sisse ja soovelda?
On siis nüüd IHA nii ühekülgseks misjonärpoosiks kujunenud?

Ongi ju tore - kõik teevad mingi avastuse : misasi see naistekondoom on ? kas pessaar? Tead, sellel on kaks rõngast (selle märkijale nimetaksin sõbralikult - hea hommikutarkus, teema algataja teab seda niigi pole vaja seepärast nimeliselt rõhutada, pigem on vaja rõhutada nende nimesid , need küsimärgiga eespool kui üldse vaja nimesid rõhutada....

Teine teema foorumisse , millise panin - Puhatuskoolitus , seal on hoopis vaikus . Hea, et mõni ei kirjuta siinsest lasteaiast ,irw - kas see on bidee ? Või hoopis, et - pane see lambasooliaks või kondoom ja pane eidele ka anaali, mis vahet sel on - riist jääb puhtaks, on sul koonerlus osta kondoomi või , et pane vaheldumisi
No kuulge , näidake ikka ennast targemast küljest, jäme huumor ?

Kohutav tase kui seda nüüd kõike ei saa huumoriga määratleda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 17:52
ellips!
Ära pahanda, arutelu on arutelu, need kes julgesid sõna võtta, need ei ole kasutanud sellist meetodit.
Seda mõtet patendeerida?
Keegi pole keelanud aga hiljaks jäid.

Kas sa vaatasid läbi minu kirjutises ette antud lingi seal on välja toodud plussid ja miinused, tee omad järeldused.

https://www.sinuvalik.ee/et/rasestumisvastased-meetodid/luhitoimelised-rasestumisvastased-meetodid/naiste-kondoom/

Seda siis esiteks, teiseks, kas oskad inglise keelt?
Kui jah, siis teine link võib huvi pakkuda.

https://www.aidsmap.com/about-hiv/female-condoms-anal-sex

Sellel lingil kirjeldatakse juba 2003 a. Tehtud küsitlust niinimetatud sinu idee kohta. Kui vaja võin tõlke siia üle tuua, eeldan, et kel huvi see loeb, natuke loogikat ja saab ka teistele küsimustele vastused.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 18:18
Ahah, et ihnuskoi ei ole.
Sel juhul mu härra olete te “billide” auru all.

Aga kallis teemaalgataja ellips, kui teie niigi seda teadsite, mida naistekondoom endast kujutab, mis selle külge käib ja kuhu see käib, siis võib-olla oleks kõigi aega kokku hoidnud, kui te sellel teemal üldse kirjutada palunud ei oleks? Oleksite võinud ühte teemat säästes niisamagi ju viriseda naiste ja kõige üle, aga eriti naiste üle ja veel rohkem kõige üle.

Kuna teil paistab enda olevat selge nägemus sellest, kuidas keegi suguhaigusi ennetades käitub, siis oleks soovitanud teil piirdudagi sarnaselt puhtuskoolituse teemale loenguvormis sellele lähenemisega.
Küsimusele, miks naistekondoomi ei võiks kasutada anaalseksis, oleksite samuti võinud oma peas vastuse anda, sest kahjuks targemalt kui teie keegi sellele ei suuda vastata.

Krdi inimene ikka.
Kuidas saab üldse kirjutada kasutamisest, kui sulle sisuliselt öeldakse, et seda ei taha keegi kasutada ja öeldakse ära ka, miks?

Kerpik, ära näe vaeva. Härra teab isegi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 18:33
https://www.aidsmap.com/about-hiv/female-condoms-anal-sex – korralik leid sul, Kajaho
Kui ise gay-elu ei ela, siis sa ei tulegi selle peale, et neile ka anaalseksis kasutust on.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 19:03

Vahetult enne tahtsingi kirjutada, et "ega keegi linke lugema hakka"
Näe imet, võtsid vaevaks, seal on jah täitsa katsetajate kogemus kirjas.

Ja ei pea ütlema, et oleks ainult gay-elu. Foorumis on teemasi naistele anaalvahekorra kohta. On soovijaid küll, et kes soovib esmakordselt proovida, siis on naistekondoom 1 väljund, et anaal ja vaginaal mõlemad ära proovida,et sugulisel teel levivaid infektsioone ära hoida.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 20:56
Kui ei ela gay-elu - st et ennast on keeruline panna geimehe/bi-mehe olukorda, et teada, mida nemad anaalseksis kasutavad – selgus, et kasutavad naiste kondoomi. Ilmselt tuli see nendest vihjetest 2003. aastal geide seas tehtud uuringule, aga aidsmap lehel, kust sa lingi saatsid, tehti ka see selgeks, et naiste kondoome on kasutanud nii hetero- kui geipaarid.

USA-s, nagu selgus, ei nimetatagi seda enam naiste kondoomiks, vaid sisemiseks kondoomiks ja UK assotsiatsioonid on täiendanud, et kondoomi saab ka anaalseksiks kasutada.

1998. aastast tulid meil müüki Femdom kondoomid, pakk (3 tk) maksis 60-62.50 krooni.
Kondoomide vanus ulatub 1980. aastate algusesse - Postimehes kirjutati.
Femdomi kohta on ka kirjutatud, et sisemine rõngas suurendab emakakaela masseerides erutust.
Kas ei või jaa, seda ei tea, aga Postimehes 1998 ütles, et naised pidasid seksimisel naistekondoomi meestekondooomist meeldivamaks.

No ma ei tea….
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 21:00
See naiste kondoom pidi vahutama
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 21:03
Vahutama? Mil moel siis?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 21:06
Ei tea, pole kunagi kaitsevahendeid tarvitanud, pole vajadust olnud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 21:24
Oot, paljud pole veel lugenudki ju
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 21:40
Kepriku lingilt ja concernsu postitusest järeldub, et teema autor võib siiski patendist suu puhtaks pühkida
aga Å¡ampanjat libestina kasutades võib ilmselt ka tavakondoomiga vahutavat seksi kogeda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 21:41
Ellips tark mees kindlasti teab nimetada ära selle keemilise reaktsiooni nimepidi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 00:16
ConcernsU - mis sa ussitad ? Tõstatasin teema , kuidas keegi luges ja teemat arendas edasi - on ju hea aga sina viitad aina ühele . Kas IHA lehel on peale siinse 5 , veel kontosid-liikmeid? Ilmselt on kui vaadata kasutajate hulka kasvõi 1 päeva kohta. Kui teistel tuleb pisut huumorit ja seegi on tore - tundub, et sul ealisuse probleem sünnist?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 11:11
Ma arvasin, et selles temas on piisavalt huumorit saanud küll ja ma ei hakanud seda enda omaga rikkuma!
„ealisuse probleem sünnist“ – ee, tõlget??
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 17:45
ConcernsU - tead, kolmes lõimes on sul päris asjalik jutt aga siis nagu eitaksid neid maailma viiteid ja enda arvamuse ning pöörad õelaks .
Selle kohta ma viitasingi - et kuna sul pilti pole , ei saa ka pildi järgi arvata sinu võimalikku vanust ja kas üldse oled naine ? , siin saidil muutub vahel kirjutise sisu järgi sugu enne kui konto muutuses
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 18:24
AINULT kolmes??!
ma ei teadnudk, et sinuga lõbus võiks olla!
Kaalusin poolt-vastu argumente ja arvan, et minus on 33,9% meest ja 66,1% on naist.
44.
Kinga seest vaatasin
Ma olen alati meheks olemisest unistanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 18:43
concernsu, see 44 on kinganumber siis? IQ tundub olevat ikka suurem
oleks jah lahe mees olla. nii umbes nädal aega näiteks. rohkem väga ei viitsiks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 19:13
Caprichosa! Ma ei saagi nii teatada, mis päris kinganumber on.. keegi teab kohe mu IQ ära...
Mis on naiste max jalanumber? 41 oli või 42? 44?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 19:20
sellised printsessid käivad vist pigem transvestiitide kingapoes, trixy
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 19:25
Või kannavad kingsepa eritellimusel valminut. Kingad nagu vene paadid („vene“ kui paaditüüp).
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 19:28
Nii, järgmine kasutaja, kes teemasse postitada tahab, ütleb ette kinganumbri ja siis alles paneb kommentaari
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 19:31
37
aga täitsa loogiline, et naistekondoomi teemas peab kinganumbri avalikustama, eks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 19:35
37!
Naiste kondoom on 17 cm pikk ja 4 cm lai! Nii oleme kondoomi teemas.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 20:02
Ei noh, aga tegelikult oleks ju päris huvitav vaadata, kuidas ellips seda endale persse topib
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 20:59
Eks ta ole. Kes luges spetsialistide õpetust sisemise kondoomi paigaldusest, see luges. Kes ei lugenud, see ei tea.


Isikutele, kes saavad peenist „laenata“, käib sisestamine nii:
The easiest way to use the internal condom for anal sex is to wear it like a 'male' condom. Put lubricant in the internal condom and then place it over the penis (or a dildo). Use plenty of lubricant on the outside of the internal condom or around the anus before having intercourse.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 21:21
Kes ise surkida eelistavad, nendel muidugi saab lõbu laialt olema
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 21:40
43. kuidasseeoligi kelleülepole ilusnaerda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 21:41
Eriti hõlpsalt võib se õnnestuda nende anustega, kust Meloodilise peeru asemel kostab veel vaid merekohinat
˅ näita rohkem ˅