Foorum
1
2
2020-06-01 21:57
Tere,küsimus meestele,kui riigikeeles kirjas et ei müü midagi ,sponssi ei ostsi,sex ka ei huvita,teised huvid siin saidil.No miks te mehed ikka solvate ja alandate ? Just eesti mehed ! Sa oled lits,hoor,debiilik,sul pole siin saidil midagi teha...-aga vastake eesti mehed,kes teie jaoks pole lits ?????
˅ näita rohkem ˅
2020-06-01 23:58
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 06:13
Niipalju kui on inimesi on ka erinevaid fetisheid..ju saab neid sõnumeid ja miskit muud tõksides mahlad jooksma..
˅ näita rohkem ˅
2020-06-02 06:45
Arvatavasti see "lits" ei tähendagi litsi. Lihtsalt taheti halvasti öelda. Rahvust siin nagu esile ei tõstaks (eestlane), sest muus maailmas tuleb see "puta" ka väga kergesti üle huulte mingil seltskonnal.
Halvasti öeldakse, kui ollakse närviline ja vihane ja ei suuda ennast talitseda. Ju siis olid mehed nii üles köetud ja sa ei vastanud millegipärast nende ootustele ja nad ei oska asju teisiti lahendada. Kuid seda pole alati mõtet enda probleemiks võtta.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 06:39
Angel005, ma ütlen ka, et blokeeri ära see saast ja mõnitajad, muudmoodi ei saa. Siia on väga palju ilmajäänud ja seetõttu kibestunud mehi kogunenud. Ja nad valimatult elavad oma viha ja ilmajäämist välja ükskõik kelle peal..... no mis teha, ekraanitagused
Ära heida meelt, probleem ei ole sinus.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:15
Violiina, see IHA-on seksi otsimise portaal, siin ei taha mehed sinuga kooselu ega abiellumist vaid lihtsalt seksi. Siit tee järeldused miks nad solvuvad kui sa ära ütled, frusteerumine tomub ikka kui oma tahtmist ei saa ja allpool nn pakitseb Kõik mehed ei ole ju sellised romantilised mehed, kes lill hambus, laulab akna all serenaadi( siin neid ilmselt pole), sõjard tüüp mees tahab oma vajaduse kiiresti lahendada, teda peab ka mõistma. Erinevused rikastavad nagu tänapäeval öeldakse
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:20
Vabandust Lutsberger, mina ei alustanud teemat, ma lihtsalt avaldasin oma arvamuse. Sa võiksid teemaalgataja profiili lugeda ja siis siin temale vastata. Täiesti normaalne profiil, mis sobib siia keskonda muideks.
Solvamine, alandamine, oma võimu ja üleoleku näitamine võõraste inimeste peal, isegi kui nad on IHA.ee kasutajad on psühholoogiline vägivald, kui just kasutaja ise seda soovinud pole. Katsu kallis mees sina ka sellest aru saada!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:29
Aastate kogemus , üldiselt on see solvaja üks ja sama mees kes erinevate kontodega siis nii kaua ründab naist kui see on reas tema kontod ära blokeerinud,erutuse ta raudselt sellest saab kui bloki paned kuid vähemalt saad mõneks ajaks rahu
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:33
Oki, jälle üks ajupõrutunud emand väljendamas sügavat solvumist asjaolu üle, et meesisendid tema vastu kõlvatut huvi üles on näidanud ja rüvetu kuripatu valuutas õiendada pakuvad, eksole.

˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:33
Arvan sama ja isegi ei blokeeri.... nii käib nillimas ja ootamas, et ma seda teeksin
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:37
Arusaadav Violiina, see sinu viimane vastus innustas mind vastama. Tean maailmas 75 protsenti inimkonnast nn untermensch( ühe saksa filosoofi teooria), see tundub inimesi vaadates tõenäolisena. Seega ära üllatu, et alamrahvas ei suudagi ülemise peaga üldse mõelda. Neil on väljaarenend ainult instinktid söök seks ja magamine. JOKK.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:40
Nii on jah, et ajupõrutatud naisi taga aetakse ja sellest ekstaasi minnakse Rahuldus seegi. Ma vahel mõtlen, et sellised lollakad käivad nt. sul tänaval või poes kõrval, kui nad muidugi üldse julgevad ekraanitagant välja tulla
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:43
No sina ülemrahvusest loomulikult leidsid õige koha, kus alamrahva peal oma üleolekut näidata. Usu, et mina ei kadesta sind ja ei kipu nii kõrgele, kui sina
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:45
Just Violiina sellised kõnnivad su kõrval iga päev, mugivad saia vahel kotletti ja peale rõvetsemise ekraani taga meeldib neile enda emotsioonide väljaelamiseks vahel purustada, laamendada lõhkuda jne nagu tänases Põhja-Ameerikas.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:46
Eksid Violiina mina ei tee neist üldse välja, kud ma näen mis mu ümber toimub ja teen järeldused
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:46
Neid Estrellasid on siia ikka pagana palju tekkinud ja koodeks sama: pakendame ennast väljakutsuvalt ning anname mõista, et pakend sisaldab krõbedat krõpsu, aga sina ei saa!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:47
kus juures need ekraani taga rõvetsejad võivad olla väljapool väga korralikud mehed , uskumatu aga siin ikka elatakse oma lolle fantaasiaid välja
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:51
Kas sa Tussuliiva soovid minuga seksida? Rumal küsimus küll minu poolt, sest ma olen paha inimene, aga kui soovid siis kirjuta
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:52
Kiisuke, nad on ainult peatnäha korralikud mehed, kuid nende sõnakasutus reedab tegeliku olemuse.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:52
Tänan, ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:55
mõnes mõttes on ju hea, et fantaasiad saab virtuaalselt välja elatud......muidu võiks psühholoogiline vägivald mingil hetkel füüsiliseks ja reaalseks muutuda. pinged tahavad ju maandamist

lillega hambus mehed muide eksisteerivad ka siin keskkonnas. võib-olla kõik akna alla serenaadi laulma ei jõua, aga postkasti täidavad küll oma romantiliste oodidega mis on muidugi tunduvalt meeldivam rõvetsejate purtsatustest, mida vast iga naine siin kogenud on.

liivavagiina.......kas naise väljakutsuv riietus või nn pakend võiks olla õigustuseks mehe loomastunud käitumisele? et kui tänaval kõnnib nagu liiga lühikeses seelikus naisterahvas, peaks olema enesestmõistetav, et soovib kõigi vastutulijatega seksida? ja kui ei soovi, siis litsiks sõimata tuleks igal juhul
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 09:59
Mõistan täielikult burkades käivaid naisi, aga niikaua kui see kohustuslik ei ole siis ma riietuks teisiti.
Oki, alamrahvas teeb nüüd natuke tööd, mida ülemrahvas tegema ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:01
MMM vägistajate ja lastepilastajaid ju selliseid kõrgelt haritud mehi küll sama ka gey omadustega kes virtuaalselt algul tegutsevad ja hiljem kontrolli alt väljuvad
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:04
Kuidas sa Tussuliiva nüüd ei soovi, mida sa siin saidil üldse teed siis?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:06
mu meelest ka.....kui juba nii väljakutsuv kasutajanimi on, mis otseselt vagiinale vihjab, peaks ju kõigile kätte andma
˅ näita rohkem ˅
Violiina, ülemrahvas teeb ikka tööd ainult nn. peaga. Burkades käimine on naise patriahaalne väljendus islami traditsioon on mehekeskne ei luba naisel oma keha näidata see on mehe omand.
Muide naiste riietusse puutub sis miniseeliku aeg on möödas, nüüd mood natuke veel vulgaarsemalt ülespoole roninud ja suunab vaataja pilgu otse naise pepule või kolmnurgale( ümber kitsad teksad või retuusid)
˅ näita rohkem ˅
Alamrahvas, ülemrahvas jne? Tunned sa ennast kuidagi ebakindlalt, violiina? Rinnahoidja pigistab?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:10
Kui minu kasutajanimi oleks Lutsu, siis teie järelduste põhjal oleksin usin suhuvõtja eks?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:11
ok, lutsu jaoks on kitsad teksas vulgaarsed. (burka oleks ikka etem, eks.)
aga küsimus endiselt: kui kellegi riietus tundub vulgaarne või lausa väljakutsuv, kas oleks see õigustuseks hakata seksi nõudma või litsiks sõimama?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:13
no ühes teemas luts esineski aktiivselt mingite riistade lutsutamise fantaasiatega......nii et seos kasutajanimega täitsa olemas
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:21
Capri, see on teine teema siin, aga riietusega on nii et eks igaüks juhib tähelepanu sellele mis tal näidata on, kellel üleval pool ulub tuul, see suunab vaataja pilgu sinna mis tal võiks müüa
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:23
Aasta õelus!!!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:23
Veel Capri, ka peale lutsutamise ka midagi muud tead, Luts on üks kalaliik , esineb meie vetes eriti kevadel Emajões
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:26
Tussuliiva, oi ei, ära sa minu rinnahoidja pärast muretse..... ma väga ei kannagi seda, kuna pole sinna eriti miskit sisse panna. Lihtsalt näidati koht kätte ja kobisin kuulelikult paar astet allapoole
Aga miks sa siis ikka ei seksi, kui ma soovi avaldasin.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:29
Oskar oli ka Luts Olen ka mõelnud mida perset ma siia slaidile ronin kuid kisub kohe vägisi mõnega suhtlema just siin kuigi meil muud suhtlusportaalid ka avatud
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:34
Mul oli mingi aeg juristi juurde asja ja see oli ikka korralik blond mimm ilusa, väljakutsuva minikleidiga, aga ma ei märganud, et tal peas tuul oleks puhunud. Oih... ma olen nüüd segaduses.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:42
Minikleit oli kindlasti ilus
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:42
Tussuliiva, mis järeldustest sa räägid? see on ju loogiline, et sa võtad suhu ja maha ja taha ja mida iganes. Nimes poole küsimus, ega profiilis, vaid kuna oled ju siin, siis mida asja sa pirtsutad, kui mees soovib.... no või naine
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:48
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 10:57
Violiiina, minikleit suunab pilgu ainult tuharatele põlvedele ja säärtele, mitte enam muu vaatajale kaetud, mis on mitteformaalne flirt, seega on mini siivsam

Retuusid, aga suunavad vaataja pilgu otse ahtrile ja jallgevahele, mis otsene kutse nende objektide näitamiseks ja võimalikul juhul kasutamiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 11:03
Vaata Lutsberger... ka mina jäin seda välimust vaatama, aga väga korralikud ja adekvaatsed vastused ja lahendused sain.... ju siis mul on laiem silmaring.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 11:09
Nu nu ma just mõtlesin miks minu palja perse- kummardusega kleit facebookis rohkem likesid sai kui näo pilt
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 11:09
Ja seal varasemas kommentaaris, kus ma mõtlesin, et lollakad käivad vbl mõnikord reaalselt tänaval minu kõrval, ei mõelnud ma neid vihatud ajupõrutatusega naisi, vaid ikka neid hulle, kes siin postkastides laamendamas ja mõnitamas ja solvamas käivad.... nimetame neid siis meesterahvasteks.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 11:22
Lutsberger( härra ei tohi ette lisada) on jurist... keskharidusega. Huvitav, kui ma tuleks sinu kontsultatsioonile, kas sa ikka suudaks adekvaatset juttu ajada, kui mul minikleit on seljas ja dekoltee paljas, või saadaksid mu kombluspolitseisse? arvad, et mul lähevad küsimused meelest ära, kui sul kitsad püksid ja sealt midagi tundub välja paistma? Loodan, et vastus on ''ei''.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 12:30
"Siit ei saa seda niinimetatud lihtsalt seksi ainult seksi pärast.

Ära valeta mulle
Ära raiska mu aega
Ära pane mind tundma, et ma olen lihtsalt s..t

Olen ajaga aru saanud, et eriti ei ole vahet, mida siia lisaks kirjutada.

Ma ei otsi kirjavahetust, ma ei kiimle virtuaalselt.

Usun, et me kõik teame, et kõik ei sobi kõigiga, ning palun vabandust, kui ma vastan midagi sellist, mis teie ettekujutusse ei sobi. Samuti ärge pange pahaks, kui mul ei ole huvi kohtuda.... või üldse vastata.

Musid, kallid. Muahh"

Tante annab oma profiilis teada, et ei kiimle virtuaalis jne, aga minule foorumis pressib vägisi pruudiks?
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 12:35
Violiina, kummardan sinu fantaasia ees see on võimas. Kui laia dekoltee paned siis suunakse pilk loomulikult sellele, iseasi kas kohe nn kõvaks ajab, küllap ma kuulaks su ära. Ega niipoisike ka enam pole et naise paljas kehaosa kohe pöördesse ajaks
Mis juurasse puutub siis Tallinna Majanduskoolis valmistati kunagi ette keskastme juriste( ettevõtete juriskonsuldid ja kohtusekretärid) tänapäeval neid enam vaja pole, kuid mõned leivad erasfääris rakendust.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 12:57
Ihas ei loe suurem jagu meestest min naiste kontol kirjas vähemalt mitte lõpuni
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 12:59
Et nüüd Violiina ei arvaks et päris impo olen, siis pean natuke selgitama, kui sa tahaks et mu tähelepanu juurast sinu peale, siis pead sa midagi konkreetset ette võtma vabastama oma keha mõnest riideesmest et mõni ettetungiv keha osa paljastub või siin füüsliselt kobama minu kubet
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 13:01
Ära kühvelda, kiisuke, loetakse ikka küll -tõesta et ei loeta!
˅ näita rohkem ˅
2020-06-03 13:02
See eeldab peaksid naiste poolt ilmselt ennem juba üles kiidetud olema kui violiina käed külge paneks
˅ näita rohkem ˅
1
2