Tere!
TÄHELEPANU!
See siin on tutvumiskuulutus. Mina Jaanus soovin tutvuda siis...
Tutvusksin ilusa rinnaka ja seksika vabameelse naisega või prouaga. Võib ka olla tädi, vanaema sellel pole vahet. Vanusest mul ka poogen. Naine peaks olema siiras ja aus. Mul endal on hea huumorimeel. Olen töötu, a kes siis poleks

Aga tööd mulle tegelikult meeldib teha

Olen üksik, vaba ja vallaline. Korra nädalas käin poes. Elan vallavaese abirahast ja pensionist. Mulle meeldib vabal ajal õlut juua ja vahest ka kangemat särakat panna

Veel meeldib diivanil mune sügada. Otsin kaaslast, kes mind vannitaks ja suure karvase nuustiguga peseks. Mul on kodus puuplit, tolmuimeja rakett, külmkapp Snaige ja pesumasin Riga. Ega ma eriti midagi ei viitsi teha, kes siis ikka viitsiks. Ükskord panin mingi asja kokku, mis käis seinal tik-tak, tik-tak. Pesunööri panin ka täna hoovi üles. Üks heategu päevas. Nii tore oleks, kui pannil midagi säriseks, tolmuimeja undaks ja naine uriseks. Naisel paluks omalt poolt pidevat askeldamist kodutöödes. Vahel ka seksi, kui viitsin. Ma eriti ei ärritu, millegi peale. Ainult kord kuus, kui vool ära läheb ja telekat ei näe ja kui mobiiliga enam välja helistada ei saa,kuna arved jäid maksmata. Naine võiks käia kindlasti tasuval tööl ja anda taskuraha. Naise omaduse kandituurile võiks olla:
1) võiks omada juhilube, et mind sõidutada.
2) Tohib juua vähemalt, siis kui ei sõida.
3) Tissid ja perse peavad olema haaratavad mitte aimatavad!!!
4) Trenn peab meeldima( Sex ja eriti Suusex)
5) Teeb masaazi, koristab, vaaritab!
Enda poolt pakun armastust siirust,hoolivust ja kohsetundlikust. Huvi korral võta ühendust minuga. Armastusega Sinu Jaanus Meidla/ Aitäh tähelepanu eest! Ilusat kevadet ja hoolime ja oleme hoitud! Hoolime üksteisest, kes meil on olemas. Kõige paremat, ilusamat,päikselisemat kevadist päeva teile 🥰 Teie Jaanus Meidla. Näpud väsisid ära, lähen viskan pikali😇. Side lõpp ja musid püksi ðŸ˜