Foorum
2010-08-31 09:26
olen siin täheldanud, et enamus naisi kuulutuste rubriigis vajavad sponsorlust ja väga paljud isegi loodavad sellepeale, et ilusate silmade eest hakataks maksma, ilma et ise vaevuks midagi tegemagi sponsori heaks. ja need kes ei otsi ega vaja sponsorit on nii uhked et ootavad ainult sisukaid, ilusaid, romantilisi kirju, kenadelt, sportlikelt, jne... meestelt. ise sealjuures jällegi vaevumata vastama oma enda kõrgeks seatud latini kyyndimast, vastamaks sisukatele kirjadele paari lihtsa sõnaga. (se viimane märkus ei olni niivõrd kuulutuste rubriigi kohta ,kui lihtsalt ilusate konto omanike kohta kes on ankeedis märkinud ära keda ja mida otsivad)
Kuidas võiks neile naistele mõjuda kui iga mehemyrakas sellel lehel märgiks endal sponsorluse vajaduse ja ootaks ka ainult sisukaid ja konkreetseid kirju...? kas selliseljuhul lakkaks siis postkastidevaheline kirjavahetus ja eksisteeriks suhtlemine ainult läbi foorumi kus tutvutakse inimese mõttemaailmaga või siis ka jutukas ja ei oleks ankeetidel mingit tähtsust kui täidetud v täitmata ja kas pildiga või ilma...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 09:33
Mis võiks olla ilusate silmade vastu Mõni silmapaar on enam väärt, kui kullakoorem
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 09:38
No miks peaks üks naine tahtma raha eest seksida koleda mehega????
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 09:43
Tiamat: Pane ka profiili, et tahad sponsorit. Küll siis näed kus tuleb sportlike mehemürakate kirju ja suht sisutihedaid sealjuures.

Apelsin: Neid naisi on liiga palju. Uskumatult palju või suisa kohutavalt palju, kes rahaeest oma ilusad silmad kinni pigistavad ja suu lahti teevad. Muidugi mitte rääkimiseks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-31 10:03
parma- kas oled läbi proovinud soovituse,mida jagad Tiamatile. Tahaksid sellest pikemalt rääkida- ?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 19:23
Sponsorlus on nagu eraldi teema aga seda küll kohtab tihti, et ankeeti on märgitud milliseid kirju oodatakse ja kui valget hobust peaks prints ratsutama... ja endal ankeedis ei midagi, mis selleks ajendaks ja kui saadki vastuse, siis see polnud seda väärt.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 19:43
no aga miks kirjutate siis kui pakkumiste suhe ületab vajadused, no siis tüdinevad kõik suhtlusest, see on jumalast loomulik.
nii et jälle jõuame sinna punkti kus tuleb inimene ja hakkab nö eeldama. mees eeldab endaga suhtlust kui ta võtab vaevaks kirjutada ja naine eeldab just talle meelepäraseid kirju ja vastab kui viitsib jne. aga mitte keegi ei pea neid soove täitma. üldiselt mina olen arusaanud et neid inimesi ei taheta kes pidevalt peale käivad ja midagi pidevalt tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:00
Minu arust on normaalne raha küsida. Kui ma olen rates, siis ei kommenteeri mind keegi ja ka kirju tuleb harva,
aga siin olen ma järsku saanud ihalusobjektiks, kuigi ma ju tean, et see nii ei ole, vaid siin on lihtsalt mehed, kes loodavad
leida seksi mittemillegi eest. Väga võimalik, et saavad ka, aga kui ei saa, siis veel parem.
Mina näiteks ei taha selliseid ainult seksisuhteid ja seepärast ma saan ka aru naistest, kes raha küsivad, sest midagi peab
ju ka naisele jääma peale seda, kui mees on jalga lasknud peale seksi, et mees ei saaks käsi hõõruda ja mõelda, et kui odavalt sai.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:02
Naha üle kõrvade tõmmata.
Seepärast näiteks ka ei meeldi need, kes Soomes tööl ja siis otsivad sekspartnerit korraks, teades Soome ja meie hindade vahet,
on sellise mehe jaoks tasuta seks eriti odavalt saadud.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:12
arm3, miks sa seksid kui sellest midagi ei saa? raha eest seksides varsti kakitakse sulle väga hinge sest raha seksi eest muudab naise odavaks kaltsuks. pärast seksi visatakse sulle ligased rahatähed näkku.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:13
Kui üldse seksi eest maksta siis see seks,mida maksu eest saad,peab ka midagi väärt olema,mitte ainult naise välimust kinni maksama
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:19
Võib ju olla kindel partner, kes maksab.
Ei pea olema narts. Lihtsalt, kui on ainult visiitsuhe, siis naine peab ka sellest midagi saama.
Arvan, et naised otsivad siiski tundeid, aga kuna mees seda ei paku, siis tekib alternatiivsuhe- sponsorlussuhe.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:22
issand nüüd on mul küll kahju. okei, pole minu asi ka kuigi sellistest on kahju. ma parem olen seksita kui olen kellelegi madratsiks.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:31
Naine kasutab meest samamoodi ära nagu mees naist.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:32
Nõme on seksida raha eest, aga veel enam ilma rahata. Peale seksi surud kätt ja tänad. Mille eest? Et lassid
oma ihu varastada?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:33
ah okei, mul ei ole õnneks selliste inimestega väga kogemusi olnud. täiesti võõras maailm kus on pidev ärakasutamine
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:41
Vanasti, kui mees magas naisega ja ei abiellunud temaga, siis nimetati seda naise äranarrimiseks. Ja eks see ongi äranarrimine,
äraksutamine, ärapetmine.
Mina naisena näiteks otsin tundeid ja mulle on see väga solvav, kui mees peale seksi vehkat teeb ja kaabut kergitab.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:46
aga võta mees endale kes elabki sinuga või sinuga ei taha ükski mees elada kuna sa küsid neilt raha?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:48
Kas seda, mida keegi teisest täpsemalt soovib ja vajab, ei lepita mitte kohe omavahel kokku, et hiljem mingisuguseid ebakõlasid ja vääritimõistmisi ei tekiks? Kui soovitakse tutvuda vaid seksi eesmärgil, siis nii ka öeldakse, kui aga sponsoreerimise vms., siis samuti mainitakse see ära kohe algul, mitte aga hiljem, peale voodist lahkuminekut? Seega ei peaks ka tekkima taolisi arusaamatusi, kui naine otsib vaid tundeid, mees aga seksi.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:52
Asi ei ole rahas, kui inimene meeldib, siis meeldib ja kui ei meeldi, siis ei meeldi.
Kooselus ju ei küsi iga seksikorra eest raha, seal küsib naine lihtsalt raha ja vist väga vähesed ei küsi.

Kas mehed mind tahavad või ei taha, seda ma ei tea. Kirjade järgi võiks arvata, et väga tahavad. Eks peab nende käest küsima, miks
nad kirjutavad.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:54
Loomulikult tuleb ennem rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:54
kas sexis enam tunnetel kohta polegi..hmm...mil moel seda nüüd siis tehakse..mürts kuskil nurga taga ära ja valmis..ja järgmise 10 min jooksul ei mäletatagi ,et kellega miskit toimus...vaat kus ikka aeg edasi läinud...super
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 20:57
noh kui lugeda teadlaste arvamusi meediast siis ega jah, pooled naised pole elus orgasmi kogenud, pooli ei huvitagi seks jne. kahju neist meestest kellele selline naine satub.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 21:07
Minu arvates on kohe hirmus lugeda, et peetaksegi normaalseks et mees peab sponsoreerima, raha andma või kuidas iganes seda nimetatakse. Et kui ikka seksi tahad, siis rahakott pika puuga selga. Aga eks see prostitutsioon on maailma vanim elukutse, kahjuks tundub et mõned peavad seda normaalseks, et see ongi nende igapäevane normaalne elu.
Ma olen nii vanaks saanud ja polegi meesterahvalt raha küsinud. Abielus olles oli kokku lepitud kes mille eest maksab ja mott. Ühiseid asju planeerides leppisime ka maksmise kokku ja ülejäänud raha kulutas kumbki oma suva järgi. Miks ma peaks küsima kellegi käest raha. Võib olla ka ühine rahakott ja lepitakse kokku milleks seda raha kasutatakse. Eriti sobiv kui üks jääb töötuks. Aga raha küsida??? Ja pidada enesestmõistetavaks, et see peabki nii olmea, no missugune see lastetuba küll on olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 21:12
Mis tasuta saadud, see odavalt saadud.
Abielu on abielu, aga ma ei rääkinud abielust.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 21:15
Abielus on see rahasuhe jah nii, et mõlemad maksvad enda eest, aga kui mees juhtub head palka saama, siis looda sa,
et naine oma küüni ka selle vara taha ei pane, mis mehel on. Sedasi vaikselt ja vaguralt elavad vaid vaesed ehk sedasi
käsi peseb kätt, sina mulle, mina sulle ehk võrdsus majas.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 21:17
Tegelikult on Armil õigus, suuremas jaos. Võiksin siin näiteid tuua küll ja küll, paraku kipuvad mehed ärakasutama küll. Samas mina ei pea raha eest seksimist õigeks.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 21:45
Mis on selge, loodusseadusi ümber kirjutada ei õnnestu, ärakasutamine toimub paljus ikka ärakasutatava peas, mees kes naist paneb, ei soovi reeglina sellega midagi halba, küll aga on võimalik selllesse niiviisi suhtuda...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 21:59
Mikhan nõus sinuga.
Vaatame siis seda ärakasutamist -
Naine saab raha ja mees vabaneb spermast - ütleks et prostitutsioon, aga mõlemad teevad seda vabal tahtel ja ärakasutamist ei toimu.
Mees ja naine seksi´vad - mõlematel on sellest mõnu, aga lisaks sellele tahab naine ka veel raha, minu meelest kasutatakse selles suhtes ära meest.
minu vaatevinklist on nii, väga lihtsustatud variant muidugi
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 22:14
Juhul kui naine tõepoolest ka saab st mees viitsib temaga niikaua tegeleda et ka naisterahvas lõpptulemuseni jõuab siis ehk raha vastu võttes, võib öelda et meest kasutatakse ära. Enamasti võib kuulda naiste kurtmist et mehed ei vaevu nendega piisavalt tegelema, mõni naine ei saa poole tunnigi jooksul orgasmi, mis siis kümnest minutist rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 22:16
Mis mõtet siis nagu üldse seksida on kui orgasmi ei saa
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 22:18
Kunagi oli mul üks mees, ammu aega tagasi, kohtusime, seksisime 2x nädalas, talle minuga väga meeldis, tegi alati kaks korda järjest. Ja siis ta läks koju.
Talle oli nii mugav, tal ei olnud mulle mingeid kulutusi, aga jah, ta tõi mulle kogu aeg lilli, iga kord, kui ühed olid närbuud, tõi ta uued, see oli siis ainus kulutus minu
peale. Aga minul oli valus, Ma tundsin, kui mugav variant ma talle olen, mõnu on laialt käes, kulutusi ei ole, mingeid kohustusi ei ole ja mina olin üksi. Aga ma ei
öelnud talle enne ära, kui leidsin kindlama variandi, siis ta tahtis küll, et tema üürib mulle korteri, kus me saaks ikka edasi kohtuda, kuigi mul oli juba teine ja ma ei olnud nõus tema pakkumisega.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 22:23
Arm: Kas sa said ka? Sry, kas see mees viis sind alati kulminatsioonini või rahmisite niisama st tema sai, sina mitte? Kas mees ööbis sinuga, hoidis kaisus jne või lihtsalt käis, seksisite ja lahkus?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 22:32
Nojah, võiks öelda, et see mees ei rahuldanud mind, ta lihtsalt ei pidanud kaua vastu, sai päris ruttu, siis puhkas ja tegi teist korda ja sai teist korda, siis jälle natuke puhkas ja siis läks koju. Noh, tal oli kodus naine, hiljem nad lahutasid peale mind.
Ei saaks öelda, et mul hea ei olnud. aga mulle oli seda väga vähe, mulle ei sobi lühike seks, mulle ikka meeldib pikalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 22:47
Hea olemine ja orgasm on kaks erinevat asja. Sa ei saanud temaga rahuldust st midagi küll said kuid see pole see Kas te vastastikuse suuseksiga ikka tegelesite? Keelekat said? Sry, kui liialt isiklikuks
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 22:56
Isiklik jaa. Ei, ma ei saanud orgasmi.
Ma olin üldse väga suurtes tabudes, ei ma julenud end vabalt tunda ega midagi.
Suuseksist ei tasu rääkidagi, seda ei olnud. Kohtumised olid lühikesed, ta oli ikkagi ju aus abielumees.
Ag seks ju ei ole ainult seks, see on ikkagi enam, see on hing ja ihu kõik koos, seega ei saa rääkida, et ühel mõnus ja
teisel kaa. Jah, ihul on mõnus, aga hinges on tühjus, sest tema läheb koju oma naise juurde, nii et tema vajadused on justkui
täidetud, aga minul ju mitte, kui ma üksi jään.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 23:08
Saan sinust suurepäraselt aru , ainus mida ma ei mõista milleks sa seda jama talusid? Kas mees meeldis sulle liialt, ootasid enamat, mõtlen et ta sinuga jääks, et nii kaua kannatasid? Kuna ka suuseksi ei tehtud, seda enam imestan milleks sa sellisega jantisid? Vot sp mina nende abielumeeste ja üldse hõivatud tegelastega suhelda pole tahtnudki, neil alati kiire. Kiire tööle, kiire naise juurde koju. Loomulikult tunned hinges tühjust, peale seksi on ju kaisutamised jne ikka vägagi olulised tegurid. Mina näit. oleksin nõus pigem terve öö kaisusolemisega ( ilma seksita ) kui lihtsalt seksiga, ilma kaisusolemiseta.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 23:14
Selle mehe ma kusagilt lehekuulutusega leidsin, eks ma seksi peale välja läksingi, sest ei kujutanud seksita elu ette. Vene ajal ka ei olnud nii kerge minusugusel
vaiksel inimesel suhteid luua, pidudel ma ei käinud üldse, ise ma suhete algataja ei julge olla, jäid veel kuulutused. Saime kokku, ta oli puhas, viisakas ja mul
oli himu peal, eks temal vist ka. Eks see oli enesepettus muidugi, selline suhe on ikka alati poolik.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 23:16
Näed siis, sul oli himu aga seda ei osatud õieti vaigistada Kahju.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-01 23:36
Täiesti võimalik, et mõni naine ei saa ka poole tunni või tunni jooksulgi orgasmi---ta lihtsalt loeb mõttes sel ajal raha, mitte ei pühendu seksi nautimisele
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 00:49
inimese peas vasardab ainult raha ja materiaalsed hüved, ei tule seda sexi nautimist kuidagi.Kurta ja halada lõppmatuseni võib.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 00:53
Niiet naised siis loevad mõtetes raha ja mehed naudivad? Ai - ai. Prostituut ei peagi saama, lugegu aga oma kroone edasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 00:55
Üks naine rääkis kunagi et tema näit. sisse panna ennem ei lasegi kui saanud on. Usun et temaga läks raskeks
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 09:28
Usun, et ei läinud, kui naine on enne ära saanud, kui sisse pandud, siis pole hirmu, et liiga vara lahti läheb ja sellega kaasnevaid süümepiinu
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 09:40
wäga julge-mikhan ...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 09:49
Kui naisele meeldib, kui ta kehaga tegeldakse, siis seda lahedam on ta kehaga tegeleda, sõrmede ja keelega jne, ja seda tuleb ikka teha enne kui enda paagid tühjad, julgusega pole seal midagi pistmist, arvan mina
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 10:03
VALE
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 10:10
täpsusta
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 10:17
arm3: kurb et sa mehele kuidagi märku kah ei andnud vaid valutasid oma valu omaette. raske siis rääkida, pärast tagaselga sajatada annab hingerahu?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-02 10:19
nu vaata,,,, see ,,kes ei julge ,,see ei julgegi ju..,,lihtne----aihh ma lihtsalt niiiiisama ,keerasin teemat,)) -- et vältida neid eelnevaid ridu sinu pikas ilusas reas,kus oli juttu naisest ,mehest ..paakidest .. aihhhmmmm.. STop.. ..ma tean ,mida tähendab hellitatud saada.. .. kyll saan veel.!!!... ... .
˅ näita rohkem ˅