Foorum
2019-09-18 23:18
et siis kui palju te lisate ploomimoosi keetmisel moosile Vana Tallinnat?
On ju elementaarne, et lisate?
˅ näita rohkem ˅
2019-09-18 23:28
Ei ole elementaarne. Lisage suhkrut, soovitatavalt moosisuhkrut, siis jääb ploomimoos paksem 😀
˅ näita rohkem ˅
2019-09-18 23:34
See kõik on tehtud, mõistagi moosisuhkruga........proovitud ka rummiga ei ole nii hea Aga kui hetkel juba keetmise kõrval Vanakas lahti on, siis tekis siit mõte, et mis oleks kui
.....Muideks qwerty, siin teemas räägitakse moosi keetmisest, mitte kellegi võtmisest või võtmata jätmisest. Seega qwerty, kui sa moosi ei keeda, siis palun ära targuta ja hoia mokk maas
˅ näita rohkem ˅
2019-09-18 23:41
Räägi nagu mees, ütle palju liitri kohta siis paned või nohhhhhhh vähemalt mingi oletus, kuidas mekiks hea
˅ näita rohkem ˅
2019-09-18 23:45
Vanakas võib lahti olla, kuid lisada seda pole moosile vaja😀
Kui te pasteeti keedaksite, siis väike konn pasteedi sisse, ei teeks paha 😉
˅ näita rohkem ˅
2019-09-18 23:55
No panime siis tunde järgi, sai siuke asisem sorts Tundub, et see kraam saab riiulist esimesena otsa
Hapukurgi sisse sobib tilk viina
˅ näita rohkem ˅
2019-09-19 00:00
Ega asjata ei öelda: Viin on tarkade inimeste jook.
˅ näita rohkem ˅
2019-09-19 00:00
Midagi lihtsamat ei ole. Liitri või kilo kohta miinimum 4cl, maksimum 8 cl.
Soovitan mitte peale lisamist keeta. Vaid korraks keema lasta. Muidu kõik alkohol keeb välja ja mingit mõtet pole😉
˅ näita rohkem ˅
2019-09-19 00:05
Eeee, polnud mõtteski, et see povidlo nüüd pähe peaks hakkama ja peale hommikuputru moosiga miilitsaonu mind hästi ei mõista .......pigem ikka see aroom ja maitsenüanss
pannakse ju vanillisuhkrut, kaneeli ja mida kõike veel
˅ näita rohkem ˅
2019-09-19 00:12
Ploomimoosile pole mõtet kaneeli jne... Lisada. Pigem hõõgveinile
˅ näita rohkem ˅
2019-09-19 00:12
Oled muideks jummalast õigel teel ........asendame hetkel selle tegevuse tavalise seksiga
˅ näita rohkem ˅
2019-09-19 12:26
Igav-igav-igav. Ploomimoosile ma lisaks tsüaniidi.
˅ näita rohkem ˅
2019-09-19 17:04
Ma sisse ei lisaks moosile. Ploomid niigi hääd, et ei pea maitset timmima. Aga, kui seitsme liitrine pott tulele kuni purki saamiseni, siis võiks kulutada kuni. 0,5 l vanakat, sõltub kraadist ja mitmekesi seda moosi keedetakse
˅ näita rohkem ˅
2019-09-19 19:01
Muide, vanakas mõjub kohutavalt figuurile. Arvestades, et sellise keskmise inimese päevane kaloraaž on 2000, siis pudelist vanakesest saab juba rohkem kui 1500 kcal-i
˅ näita rohkem ˅
2019-09-19 20:57
Moosi keetmisel ei saa üldse eriti kaloraažist rääkida kui arvestada mis kogus suhkrut sinna lisada
˅ näita rohkem ˅
2019-09-20 13:26
Meie peres lisatakse moosi keetmisel Vanakat üks pudel keedu kohta. Seespidise tarvitamise läbi. See ei mõjuta küll moosi maitset, aga annab häid ja lõbusaid mälestusi keetmisest hilisemal moosi tarbimisel.
˅ näita rohkem ˅
2019-09-21 00:39
Rikute vanakat......
˅ näita rohkem ˅
2019-09-21 22:18
Ploome ikka😀
Vanakas praeguste ilmadega on vajalik
˅ näita rohkem ˅