Foorum
2019-07-25 15:59
Osad naised on kogu oma olekuga nii ebameeldivad, et keegi nendega väga ei suhtle, veel vähem, ei kujuta neid ette oma partnerina. Kuid kurb on tõdemus, et need inimesed ei saa ise sellest aru, et nad midagi valesti teeksid. Seepärast nende ebameeldivus aja jooksul võimendub või nad langevad masendusse. Kui sa tunned, et suhted ei ole viimasel ajal üldse õnnestunud, või veel hullem — mehed isegi ei vaata sinu poole, siis vaata nüüd see nimekiri kriitlise pilguga üle ja analüüsi igat punkti sellest. Võib juhtuda, et sul on mõni nendest omadustest, ja igaüks neist on äärmiselt eemaletõukav.

1. Sind kutsutakse seljataga lumekuningannaks või on sulle öeldud, et tundub, nagu sa teeksid meestele teene lihtsalt sellega, et sa räägid nendega.

2. Kui sa tõesti oleksid endaga aus, saaksid sa aru, et sa tegelikult vihkad mehi.

3. Kui mees sulle korvi annab, ei lahku sa olukorrast viisakalt, vaid hakkad teda sõimama. Sinu tegevusest tekib aga kuulujutt, mis võib levida ka sinu tutvusringkonnast väljapoole.

4. Sa oled tuntud oma plahvatusliku iseloomu pärast.
5. Sa ei hoolitse absoluutselt oma välimuse eest.

6. Mitmed inimesed on sulle öelnud, et sinuga on väga raske suhelda.

7. Sinu sotsiaalmeedia kontodelt on näha, et sa ei salli mehi ja oled feminismi pooldaja.

8. Sa ei suuda ära oodata abieluettepanekut ja beebisid ning ei väsi seda võõrastele meestele korrutamast.

9. Meessoost isikute seltskonnas viibides oled sa oma telefoni külge naelutatud.

10. Inimesed teavad sind kui kontrollfriiki.

11. Sa käitud nagu tõeline draamakuninganna.

See jutt kaäib selliste kohta nagu Touch,caprichosa,push up oma mitmete kontodega.Eks neid veel ja tunnevad ennast ära.Vastu pole mõtet vaielda,see on tõsi.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-25 17:15
Korvi?Miks peaks,ma ei otsi siit nagu sina meeleheitel.Aga oma persest võid ikka pilti teha kui sulle selline varjant mokka mööda on.Tundub oled seda teed juba käinud.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-25 17:34
Ainus põhjus miks caprichosa on topis, on see, et ta on kõik need kasutajad blokeerinud, kes võiksid objektiivselt hinnata ja konkurente käib ta ise oma mitmete kontodega maha hindamas.
Üldine välimus on ikka nagu kortsu trööbatud nahkmantlil. Üle 3e ei hindkas kindlasti selliseid pilte, nagu see üldkasutatav mutike üles riputab.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-25 18:41
aga mis teha ,,inimene tunneb ennast seal topis hästi ,,,,elu mõte
˅ näita rohkem ˅
2019-07-25 18:56
Kunagi ütles üks iha vanem meesterahvas nende topisõltlste kohta umbes nii. "Eks teenusepeakkuja peabki ennast esile tõstma."
Eestlasele omane on ikka konkurente maha teha. Ennast paremaks ta teha ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-25 19:43
Liisa, seleta mulle paari lausega, miks peab kedagi "objektiivselt" hindama? Kui meeldib, pane 10, kui ei meeldi, siis viisakas inimene jätab selle ütlemata ja läheb järgmise pildi juurde.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-26 00:10
Ma arvan peale paari kirja mehed saadavad nad pikalt.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-26 00:31
Vasrti tuleb jott siia seletama kuidas temale pole ükski iha naine EI öelnud.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-26 03:25
misterxxs, kui sa pole veel tähele pannud, siis hindamise skaala on siin 1-10ni. Kui mulle pilt ei meeldi, siis annaÅ„ ka vastava hinde. Kui sina ei julge alla 10e hinnata, kartes kellegilt blokeeringut saada, siis see on juba sinu mure.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-26 03:27
Siin on sadu teisi pilte, mille kallal on vaeva nähtud ja mis on tõesti ilusad aga kuna topis stabiilselt märatsevad vanaeided käivad oma kümnete kontodega neid maha hindamas, siis jääbki mulje et see on iha.ee maksimum.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-26 08:33
vaata, liisu, enamik inimesi - isegi nikunäljas mehi - ei fänna, kui neile vingumise saatel lüüakse näkku uurakil perse. vahet pole, kui harki sa oma jalad sealjuures ajad. teisisõnu: sa ei pääse kunagi oma piltidega ise toppi. kuhu päs tundub olevat sinu elu ainus mõte, kui aastast aastasse selle ümber sõda tekitad

ja selles ei ole süüdi, erinevalt sinu arusaamadest, ei kenasuudlus ega caprichosa, vaid ikka ainult sina ise. kes sa enda arvates vist nende aastatega üha nooremaks ja ahvatlevamaks muutud. vbla sul vingumisest hoolimata on mõni sõber jäänud? aitab sul pisukese reality check'i teha?
˅ näita rohkem ˅
2019-07-26 11:00
See liisu on fake pildiga raha välja pettev mees. Avastate iha?

Ihas ongi prostitutsioon, rahade väljapetmised igapäevased asjad. Ihas olev inimene peaks kasutama kuuendat meelt ja kõhutundega arusaama millise persooniga on tegemist. Lisame siia juurde kõik need naised kes samuti oma madalat enesehinnangut tõstavad oma igapäev uuesti üles upitud ühede ja sama piltidega. Võtkem neid kui invaliide ja õppigem nendega koos elama.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-26 15:21
Vähegi mõtlev inimene,saab ruttu aru,kes on kes siin ihas. Kes Prost,kes vananev tädi,kes lihtsalt pettur ,kes paari kontole varjunud pe..... Samuti on nende soovid ja tahtmised väga läbinahtavad.

Peab päris rumal olema kui neid topis esinevaid, juhtfiguure tõsiselt võtta. Või igapäevaselt ,aastaselt samu kuulutusi edastavad tegelased.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-30 15:24
Teema autor ludricate on vist vananev tädi või persekukkunud meesprost. Haliseb kibestunud vanaeide moodi, et saaks tähelepanu nagu ilusad naised.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-30 15:31
Teema on copy paste tehtud delfist.
˅ näita rohkem ˅
2019-07-30 19:42
Eksisteerib ju igasuguseid frukte. Ega nüüd see teemapüstitus siin neile maavärinana ei mõju (kui nad üldse siia satuvad). Miski on ikkagi tinginud selle, et nad on just sellised nagu nad on. Sitt lapsepõlv, mustrite kordumised, enesesse mittevaatamine, valed valikud suhetes jne... Seni kuni nende elus pole pööret toimunud, ei muutugi midagi. Äkki aastate möödudes peest tuleb mõistus ka pähe, äkki...

Aga noh, tore postitus iseenesest. Kunagi huvipärast kiikasin varasema (piltidega) kontoga blokklisti ja hämmeldunult avastasin sealt caprichosa, kelle kärbest ma polnud puutunudki. Imestasin - mida halba ma olen talle küll teinud... AGA nüüd on selge

Kuid ikkagi see topis olemine on juba kirjapildiski kahtlane. Mis see annab? Punkte enesehinnangule? Mingitelt ilalõugadelt ja muudelt kodanikelt?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-22 12:01
Ohhoo, aga Lubricate, mina ei kujuta sinu kõrval ühtegi naisterahvast, ennemini mees käevangus..
˅ näita rohkem ˅
2020-09-22 13:55
Trixy, sa siin vana olija ja tead teemaalgatajat juba ammu, aga kui see oleks tõesti sinu esimene konto. Kas siis pärast foorumipostituste lugemist tekkiks sul veel soov teemaalgatajaga suhelda?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-22 14:25
Postkastis ja jututoas suhtleb ta viisakalt, väike huvi ta vastu tekiks!
˅ näita rohkem ˅
2020-09-22 14:37
Seda olen ma kuulnud ka teistelt, aga kas foorumis käitumine ettevaatlikuks ei tee?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-22 17:58
Lubri tavapärast keelekasutust arvestades võib eeldada, et naine tema kõrval oleks perevägivalla ohver.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-22 18:14
Aga äkki hoopis vastupidi
˅ näita rohkem ˅
2020-09-22 18:18
Vastupidine on mõnevõrra haruldasem nähtus. Midagi allasurutut paistab sellises sõimus ilmnevat, kui tegu ei ole just erilise rollimänguga,
˅ näita rohkem ˅