Foorum
2019-06-21 13:33
io!

Jäin mõtisklema, seoses ühe postitusega, mida silmasin täna.. Kellele see mõeldud on? kas inimesed on päriselt siit leidnud kedagi? Tundub, et vanasõna peab paika - Eesti mees sureb metsas pihku lüües ja naine arvab liiga palju?
Pean ausalt ütlema, et mehed on viisakamad, küsimused on imelikud - on, aga edastatud peaaegu vastuvõetavalt. Kahjuks on iha koht kus ka kõige jämedam ja vuntsisem naine loob endale fantaasia sellest kui tahetud ta on, kuid kohtuda päriselt ei julge, sest lihtsalt ei kannata.
inimene tee endale teene, kui sa oled paks ja kole, ära ole ülbe!
Ja lits ei müü, kui pildi pärast on häbi, peabki.

Hoian saba rõngas neile, kes vapralt edasi panevad. Usku ei saa keegi sinult võtta, oled kunn. Paugutage siis piiril, üle ei lähe.

Ja kui keegi viitsis läbi lugeda, siis ... i feel u, mul sama igav, sõnad ei maksa ka sittagi, sest mitte türagi ei muutu.

aga kui siin peeniste vahel on keegi, kes... ma ei tea .. tõesti soovib kõneleda seksuaalsusest /elust ning olust, on kuulnud empaatiast ja huvitub kunstist, kirjuta mulle ning leiame suhtlemiseks keskkonna ja viisi. vastuseta sa ei jää

ciao
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 13:54
Pole sel ihal viga midagi ja seksi on siit ka täitsa võimalik saada ning seda täitsa ilma rahata.
Kui sina ei saa, siis ära süüdista selles naisi. Vaata peeglisse ja mõtle, mida sa valesti teed.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 14:07
Suht ülbe tekst teema algatajal, sellest järeldaks, et autor on........
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 14:16
tere

peatumata su vastusel .. vaatasin peeglisse, mõelda ta ei aidanud.. selhetkel aimasin .. - tundub et viga tuli eeldamisel inimese võimekuses mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 14:18
ilmselt on autor munapea, aga tegelt pole ju see oluline .. ?
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 14:34
ihal ei saagi midagi viga olla, oluline osa inimese eksisteerimisel. sulle on antud vöimalus väljendada end. see on tänuväärne, aga mingi kontroll kuulutuste sektsioonis aitaks köiki, myygimehed eraldi. ma ei usu, et valdajate eesmärk oli salamisi luua ostan/müün/pärast kahetsen platvorm
amet ei riku töötegijat - ikka vastupidi
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 19:39
Miks ma käskisin peeglisse vaadata? Värk selles, et sina ei vali siin kedagi, sind valitakse ja peeglist näed seda, keda ei valita.
Et sa nüüd asjast paremini arusaaksid, siis küsimus pole mitte välimuses, vaid suhtumises ja suhtlemiskultuuris.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-21 23:37
Just jott. Paljud mehed kelgivad et võtsid naise või siis, et võtsid ööklubis endale ööseks mingi tibi. Need tolkamid ei saa aru et mees ei võta naist vaid naine võtab mehe.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 09:11
Iha.ee on suhtlusportaal, kus inimene arvab, et ta ise on parem, ilusam, targem ja nii edasi, kui teised siinsed kasutajad. Eriti vastassoost, eksole.
Suhtumine on selline: "Olen laudas ja loobin sitta, huvitav, miks ma pintsessi/printsi ometi ei kohta?! Aga tahaks ju!"
Inimene on muutunud pealiskaudsemaks. Leivinud on suhtumine, et teine kindlasti on: pervert/jobu/prostituut/mõttetu vennike/kullakaevaja jne, jne .
Vaheta suhtumist või lahku siit. Kui sulle keegi ei meeldi, siis lihtsalt ära suhtle temaga. Kui sulle tundub, et sulle kohe üldse mitte keegi ei meeldi, siis...on tõepoolest vaja endale otsa vaadata.
Kuigi, väljaspool mullimaailma on ikka need samad inimesed, nemad lihtsalt ei ütle sulle nt töökollektiivis või tänaval, et nad tahavad sulle näiteks autokapoti najal räigelt perse trukkida. Aga nad mõtlevad sellest ikka.
Selle nimi on elu.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 16:57
Puhas kuld yheoptsapiletilt
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 17:56
Jah, reaalis kanname kõik maske ja ega siingi enda tõelist nägu täielikult paljastata, kuid võrreldes reaaliga ollakse ikka suhteliselt alasti. Eks igaüks ise otsustab, millist muljet endast tahab jätta ja kui see pilt mis näha teistele ei meeldi, saab süüdistada vaid iseennast.
Hommikul olin dilemma ees. Kasutajal Yheotsapilet oli üleval kena rannapilt ja ma mõtlesin, kas panna komm või mitte.
Kommentaar ise oli lihtne süütu küsimus: "Kas see on (ranna rahvapärane nimetus)" Oleme selle kasutajaga vanad tuttavad ja ta oleks mulle kindlasti küsimuses peituva varjatud torke andestanud. Reaalis oleksin ma selle küsimuse ka kindlasti talle esitanud, aga siin suure auditooriumi ees võttis kahtlema. Pärnakad oleksid selle küsimuse kahemõttelisusest arusaanud, aga need, kes Pärnu asjadega üldse kursis pole, oleksid võtnud seda matsliku rõvetsemisena. Jäigi komm panemata.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 18:48
Pane ikka komm kirja nagu sülg suhu toob. mis ikka põdeda, Pane ikka nii nagu su sõbranna kungi kirjutas ja omast märgi maha pani. see ju iha.ee
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 18:55
Ega mina ei põegi, aga põdema võivad jääda mõned teised.
Kas sina qwerty näiteks tead, kuidas rahvas juba vähemalt 50, kui mitte 100 aastat kutsub Pärnu ranna Raeküla poolset osa?
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 19:25
Kindlasti olen kuulnud, kuid hetkel ei meenu.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 19:31
Värk selles, et seal on juba ammustest aegadest olnud karjamaa ja seda on kutsutud lehmarannaks.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 19:42
hea vihje sinu võimalikule kommile mida sa ei tahtmud pildi alla panna.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 19:52
Selles probleem oligi, et tuttavate vahel käib väike tögamine asjajuurde, aga kõrvalised ei pruugi sellest õigesti arusaada.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 19:56
mõtlesin midagi muud, kuid las olla. Mõni võib solvuda äkki.Mis siis et pilti pole enam.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 20:13
Sellepärast ma ju kommi panemata jätsingi, et see ei tunduks avaliku solvamisena ja tema solvamiseks pole mul mingit tahtmist ega põhjust. See oli näiteks, et kas ikka tasub alati kirjutada, mida sülg suhu toob.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 20:17
Ma ei mõelnudki tema solvamist. Lihtsalt see pilt ja lehmarand oleks mõnes krt. teab mida põhjustanud.
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 22:32
Jott, kõik on alles. Rand ja lehmakesed.
Mõni loll pull satub ka siiakanti teinekord jaurama, aga Pärnu lehmakesed on meretuultest karastunud ja teevad neile pullidele tuule alla
Astu puhkuse ajal läbi, oleks rõõm ja au!
˅ näita rohkem ˅
2019-06-22 22:34
Joti puhkus kulub minule ja ihale
˅ näita rohkem ˅
2019-06-24 13:19
pigem võiks endale selgeks teha keda ihast üldse tahetakse leida. kes ta on, millised omadused tal peaks olema, milline välimus jne.
kui see on endale defineeritud, siis saab ju otsima hakata. aga kui ei trehva sellist, siis hetkel sellised inimesed iha ei väisa, tuleb kunagi hiljem proovida. kas üldse peab netilehelt kedagi leidma? viidad niisama aega, saad siit sealt tähelepanu kui on pilt. natuke ka tühine kui tulla iha lehele endale abikaasat otsima sirvid lehekülgi, valid pildi järgi välja ja oled rahul?
˅ näita rohkem ˅