Foorum
2019-02-02 07:46
Tundub, et see on järjest kasvav trend siis uuriks kuidas saavad paarid hakkama.
Pean silmas just sedapoolt kas on ka suhteid purunenud jne.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-02 10:06
On nii ja naa. On purunenuid suhteid ja on selle tegevusega veelgi lähedasemaks saadud.
Eks swingerid on samasugused inimesed nagu teisedki. Ja trendi taga ajamas ... no ma ei tea. See pole trend vaid eluviis. Tänu suuremale kajastusele on seda rohkem näha ehk?
˅ näita rohkem ˅
2019-02-02 11:09
Enamasti lähevad lõhki need paarid, kus meespool hakkab trendi tagaajama.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-02 12:17
Eks see oleneb eelkõige ikkagi motivatsioonist. Kui swingerdatakse seepärast, et kedagi teist "põrutada", siis ... on kurb. Kui seda tehakse oma paarielu rikastamiseks, siis on lootust rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 01:00
Iga laps ise nägu. Erinevus rikastab
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 01:16
Võimalus end välja elada moel, mis on n.ö lubatud ka suhtes inimeste puhul. Erutab ja pakub võimalusi uuteks kogemusteks petmata. Suhtumine enda ja teiste kehadesse sõltub paljuski kontekstist... Ruum, muusika, valgus, visuaalne stimulatsioon, ümbritsevad inimesed. Inimesed on erinevad... Kõik on peas kinni ja valikud on isikulised. ☺️
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 07:21
Just nii on, et nii-öelda lubatud võõra seeliku alla ronida või võõra tyra otsas ratsutada. Kõrvalnähtudeks võimalikud ära armumised ja uuedvkogemused erinevate suguhaigustega. Ise küll ei tahaks, et oma naist üks vói mitu suvalist jorssi topiksid, olgu muusika ja valgus kui tahes stimuleeriv. Või on konservatiivid väljasuremsele määratud üleüldise kepinkõikemisliigutab mentaliteedi taustal?
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 10:35
Kahju on rohkem neist, kes 🕯️jooksevad salaja mööda võõraid magamistube ja hiljem taovad häbita mööda rinda... Swingelus nõuab kohe kindlasti mõistuse olemasolu... Kogenematu ütles õieti , et see on rohkem eluviis ja swingerid on samasugused inimesed nagu needki, kes näpuga näitavad, õpetussõnu peale loevad..
Ja just enamus nn.õnnelikke ja fantaasiarikkaid paare , kes oma magamistoas nahistavad jooksevad laiali, kahju kohe neist... Kõigile oma, swingelus pole kohustuslik...
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 10:40
Mina usun, et naine, kes oma mehega multiorgasme saab, võõraste tillide järele ei indle, swingerdamise vói ükskóik mis vingerdamise ettekäändel.Samuti mehena ei koti mingid suva augud, kui oma naine voodis tasemel. Need singerdajad üritavad ilgelt coolid paista, tegelikult üks kamp hädavareseid, keda ainult võõraste tillide-tusside näppimine suudab üles kütta. Milleks siis üldse suhtes olla, kui mõne nädala või kuuga kopa ette viskab? Siis krt imestatakse, miks nii palju lõhkiseid peresid ja Eesti suguhaiguste levikult EL-is uhkelt esikohal.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 10:45
Eriti naiivsed kanaajud muidugi loodavad, et mees peale kuskil kokkuleppelises puntrapanos osalemist enam mööda võõraid magamistubasid salaja ei jookse. Lollike plont olla pole muidugi keelatud. Irw.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 12:31
taivonen - ma nüüd ei saa aru. ühe suupoolega nagu räägid, et õnnelik mees ei käi kusagil mujal. ja siis, viis minutit hiljem pobised mingist "lootmisest" ja et kõik mehed käivad kogu aeg mööda võõraid magamistubasid? mis on siis sinu tegelik mõte?
kas "jadaswingerlus" on siis sinu meelest oluliselt parem eluvorm? "jadaswingerluseks" nimetan olukorda, kus elu jooksul koguneb jadamisi (vahel ka paraleelselt) järjest uusi partnereid.
kui tahad olla nii ontlik kui sa siin välja paista lubad, siis proovi ikka hakkma saada selle ühe ja esimesega. Meie oleme koos alates 1990, ja ausalt, aina paremaks ja sügavamaks suhe muutub. Kummalgi meil pole meeles, kuna viimati üksikuna "mööda võõrast magamistuba" jooksmas käisime. kui üldse selline asi on olemas olnud, siis oli see swingerluseelne periood. ja sinna on aega tagasi vähemalt 15, kui mitte juba 20 aastat (ehk isegi rohkemgi, ei oma esimeste käimiste kohta märkmeid kalendris).
aga olen kindel, et teile sellise asja seletamine on hullem kui pimedale kurttummale päikeseloojangu värvidemängu kirjeldada. seega olen (ehk ebaõiglaselt) eelarvamusel, et teiega pole mõtet teemat arendada.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 13:02
Kogenematu kõik mehed kindlasti ei jookse mööda võõraid magamistubasid. Suurema tõenäosusega just need, kes juba võõra vitu maitse suhu saanud ja tunnevad end kõvade härgadena. 1experimendil hea point, et salaja kuskl ringijooksmist oleks raske tuvastada
Tavalisteks peavad end ka zoofiilid ja pedofiilid, küll tulevad varsti ka tänavatel marssides oma õigusi nõudma. Rääkides inimeseks olemisest, võiks siiski mingid elementaarsed käitumisnormid seada, vähemalt suhtele pühendudes. Muidugi kui on üldse viitsimist sellise vanamoodsa asjaga jännata keset üleüldist puntranussi.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 13:08
Ma ei viitsi otsida, kes ja kus, aga mingi järjekordne uuring tehti ja tulemus oli, et umbes 70% naistest ja 80% meestest on vähemalt korra kooselu jooksul võõrast magamistoast läbi astunud
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 13:12
Tegijal juhtub nagu öeldakse. Üks asi on kord või paar elu jooksul võõra tussi vahele ära eksida, teine teema see omale elunormiks seada, et võimalikult paljud augud läbi pumbata. Olgu abikaasa nõusolekul või mitte, minu arust see normaalse pereelu juurde ei kuulu.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 13:14
taivoman
2019-02-04 10:45:25
Eriti naiivsed kanaajud muidugi loodavad, et mees peale kuskil kokkuleppelises puntrapanos osalemist enam mööda võõraid magamistubasid salaja ei jookse. Lollike plont olla pole muidugi keelatud. Irw.

taivoman
2019-02-04 13:02:34
Kogenematu kõik mehed kindlasti ei jookse mööda võõraid magamistubasid.

See on sinu fantaasia siia kirja panduna.?!...

Aga ma ei hakka laskuma teemasse. Põhjusest juba kirjutasin.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 13:26
toivoman - teu ei ole "üksiku" eksimisega. erinevad uuringud näitavad pisut erinevaid numbreid - seega surmtõsiselt võetavat partnerite arvu teada vist kusagilt ei saa. küll aga võiks refereerida, et keskmiselt on elu jooksul meestel 6-10 partnerit ja naistel 5-8. Arvatavasti on siin aga siiski peidus veel mõningaid "peidus olevaid suhteid". Arvata võib, et inimesed ei julge "moraalinormidele" risti vastu ujuda ja küsitlejatele õigeid numbreid välja ei öelda.
ja ma mainisin ka ennist, et see kes oma motivaatoriks seag "võimalikult palju auke läbi puurida" ei saa lugeda swingeriks. see on isik, kes üritab millegi palju enamaga maskeerida oma matsliku käitumist. nagu pole kõik nelinurgad ruudud, pole ka kõik partnereid vahetavad isikud ju swingerid. kui sa pisut end sellel teemal (või üleüldiseltki) hariksid, siis ehk avaneksid su arusaamised pisut rohkem?
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 13:42
Swingerluse põhimõte; paaride elu fantaasiate välja elamine kokkuleppeliselt mida tavaliselt salaja tehakse.Swingerlus ei koosne ainult seksist , rohkem keha tundma õppimiseks võõraste pilkude jaoks.Kui oma kaasa lisab keha taevani siis teine leiab kindlasti su musta koha ..swingerdatakse grupis ja ka paaride vahetades..kes kui palju häbeneb
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 13:42
Aitab küll koge. Ta ei saa sinust aru. ta ei tegele swingerlusega ja pole mõtet ka seda selgeks teha.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 13:44
Taivoman mainis siin kõvasid härgasid. Nemad lendavad nii ehk naa lillelt lillele. Swingerlust, kui trendi, propageerivad just nemad, et leida õigustust enda kaasa ees, et näe, ma luban ju sinul ka.
Muide härg on kohitsetud pull.
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 13:52
Selline ju naistest tea siis midagi
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 13:59
ja läinud ta ongi - nii ei ole ilus, et kustutad oma postitused. ehhh - aga vähemalt sai ta siis ju oma rumalusest aru???
˅ näita rohkem ˅
2019-02-04 14:04
Ju sai aru et ei saa aru.
˅ näita rohkem ˅