taivonen - ma nüüd ei saa aru. ühe suupoolega nagu räägid, et õnnelik mees ei käi kusagil mujal. ja siis, viis minutit hiljem pobised mingist "lootmisest" ja et kõik mehed käivad kogu aeg mööda võõraid magamistubasid? mis on siis sinu tegelik mõte?
kas "jadaswingerlus" on siis sinu meelest oluliselt parem eluvorm? "jadaswingerluseks" nimetan olukorda, kus elu jooksul koguneb jadamisi (vahel ka paraleelselt) järjest uusi partnereid.
kui tahad olla nii ontlik kui sa siin välja paista lubad, siis proovi ikka hakkma saada selle ühe ja esimesega. Meie oleme koos alates 1990, ja ausalt, aina paremaks ja sügavamaks suhe muutub. Kummalgi meil pole meeles, kuna viimati üksikuna "mööda võõrast magamistuba" jooksmas käisime. kui üldse selline asi on olemas olnud, siis oli see swingerluseelne periood. ja sinna on aega tagasi vähemalt 15, kui mitte juba 20 aastat (ehk isegi rohkemgi, ei oma esimeste käimiste kohta märkmeid kalendris).
aga olen kindel, et teile sellise asja seletamine on hullem kui pimedale kurttummale päikeseloojangu värvidemängu kirjeldada. seega olen (ehk ebaõiglaselt) eelarvamusel, et teiega pole mõtet teemat arendada.