Foorum
2010-07-03 18:03
kas keegi paaridest on siit saidilt leidnud endale neiu või naise.
on see ültse võimalik
˅ näita rohkem ˅
2010-07-05 14:54
Eelmisel suvel täiesti õnnests aga üldiselt painas ka meid pidevalt sama küsimus. Vastuse leidmiseks mõtlesime asjale sedapidi, et kas naispool (kui ta oleks vallaline) tõttaks ise paarile kolmandaks ja vastus kaldus pigem ei poole.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-09 22:32
kuidas oleks siis võimalik tutvuda naisega? see vist on võimatu
˅ näita rohkem ˅
2010-07-09 22:39
ma ise ka vahes mõtlen kuidas mõne naisega tutvuda, täiesti hämmastav aga see on isegi võimalik
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 01:16
tekip küsimus, et olet igga naisega paaris?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 02:00
jah oleme paar kes soovib tutvuda naise või neiuga
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 16:26
bi meeste paar?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 20:23
kle sa ei viitsi vist üldse kodutööd teha, neil ju kirjas et mees ja naine, isegi vanused
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 20:38
tõepoolest, miks peaks noor, kena vaba ja vabameelne naine ennast paarile mänguasjaks ära andma? Mis on tema kasu sellest? Paar on paar. Kolmas on .... teenusepakkuja staatuses, kusjuures tasu teenuse eest ka ei saa.

Kui hakkaksite mõtlema sellest küljest, millist kasu saab too kolmandaks palutud neiu ja rahuldate tema vajadused siis ... kes teab. Võibolla on ka soovijaid rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 21:05
On tehtud pakkumisi kus paar lubas SPAs ööbimise, söögi - joogi ja kehahooldused tasuks sellele et nende seltskonnas " viibid ". Sellisel juhul saaks ju ka kolmas osapool nautimisväärset.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 21:12
kas poleks lihtsam, odavam ja ka kuidagi ausam maksta prostituudile, selle asemel et ahvatleda naisi, kes prostitutsiooniga otseselt ei tegele? Kas sellepärast et siis saaks enda südametunnsitust lohutada et tegelikult ju ei olnud ikkagi tegemist prostituudilt seksi ostmisega ja seksi müümisega?

Ma pidasin silmas rohkem hingelist sidet ja väärtusi. Lõpuks kui seksi eufooria üle läheb öeldakse kolmandale nägemist või ei tule too enam üldse meelde. Pole kuigi meelitav perspektiiv.

Kõigest arvamus, mõte mille üle arutleda. Palun, paarid, ärge tundke ennast kuidagi rünnatuna. See mul mõttes ei olnud.

Paarid, mida te kolmandale pakute? Miks ta peaks tulema teile seksleluks?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 21:41
me ei sooviks sekslelu vaid toretat neiut kellega oleks tore suhelda väljaspool voodit,ei otsi ainult neiut voodisse.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 22:02
feimer: Mis ettevõtmisi siis väljaspool voodit veel ette võetaks? OK, teie soov oleks selline kuid on paare kelle jaoks kolmas jääkski pelgalt seksleluks. SPA SPAks kuid kui selle eest pead paari meespoolt rahuldama ette ja taha, pealtvaatajaks sama mehe elukaaslane siis paneb mõtlema, milleks see jama. Hea küll, leidub selliseid kes kogu seda mängu tõsimeeli naudivad, näit. antud juhul naispoolega kogemuse jagamisest ära poleks öelnud kuid mõte sellest et kaasneks ka tema mees ( keda ma isegi piltideltki näinud polnud ) polnud mulle just eriti meelepärane.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 22:20
tore oleks koos päikest võtta ja eestis ringi reisida, on väga palju asju mida saab väljaspool voodit teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 22:26
Nojah Üldjuhul siin need paljud asjad ei lisandu aga no tore kui on ka teistsuguste soovidega inimesi
˅ näita rohkem ˅
2010-07-10 23:53
ma ka ei saa aru mida põnevat see kolmas sellest saab. ta on nagu kalts, kui vaja enam pole, visatakse minema. hästi toimivaks kolmnurgaks on midagi enamat vaja. muidugi raha võib olla argumendiks, aga rahateema võtab asjalt võlu. teiseks, kui turvaline on üldse ühel neiul olla paariga kus tema on üksi kahe vastu ja on ette kaotaja igasugustes intriigides jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 00:53
mis üksi kahe vastu, mis kaotaja ??? sa uman paned päris segast
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 01:15
Kui me kõik räägiksime ainult sellest,millest me miskit teame-valitseks maailmas hämmastav vaikus
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 01:43
Kusjuures uman ei pane segast. Siingi nähtud neid paare kus kolmas mingil hetkel ebavajalikuks osutub ning hakatakse üksteisele kõikvõimalikel viisidel ära panema.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 01:46
järelikult ei usalda need paarid üksteist nii palju
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 01:55
Võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 08:32
Siit leiab kõike mis vaja. Otsida tuleb lihtsalt osata. Otsimine ei tähenda suvaliselt postkastidesse spämmimist vaid siiski eeldab, et inimene suudab arusaadavalt oma pakkumise kirja panna. Ise olen selle lühikese ajaga siin kohanud väga huvitavaid inimesi, võiks öelda, üle ootuste lausa.
Minu silmis tüüpviga, mis inimesed teevad on see, et saadavad mingi lakoonilise sisutu kirja millele ma isiklikult vastata ei suvatse.
Näide: tere, kas paarile kolmandaks tahad tulla.
Kiri lendab ilma pikema aruteluta prügikasti. Miks? Selles kirjas puudub igasugune säde või huvi või mis iganes. Selliseid kirju tuleb piisavalt palju ja kõigiga suhelda nagunii ei jõua. Seega, reageerin mina näiteks vaid nendele, kes oma soovi korralikult lahti kirjutavad. Ka siis kui huvi pole, vastan viisakalt eitavalt koos põhjendusega, et miks mind ei huvita.

Kui te tasulist inimest kampa ei taha ja soovite, et inimene ka peale ja enne teiega sooviks suhelda, siis minu loogika ütleb, et N-pool peaks seda otsingut teostama ja bi-sõbranna leidma.
On ikka suur vahe ühekordsel proovimisel ja pikemal sõprusel. Sama teema on mis iganes suhetel. Vaks vahe on otsida ühekordset sexi ja pikemat suhet. Mõni otsib suisa armumist. Ei saa ju läheneda kõikidele asjadele ühe mõõdupuuga.

Lihtsalt oma soovid tuleb endale väga täpselt selgeks mõelda ja kui kiri eele sata tasuks enne ikka seda kirja selle pilguga vaadata, et kuidas sa ise reageeriksid sellisele kirjale, kui keegi tundmatu selel su postkasti saadab.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 11:50
feimer: alguses ongi suur usaldus, ajapikku hakkavad inimeste isiklikud omadused mängima. mõistad ikka et ka kolmandaks oleval naisel on tunded, tema on see kes alati välja peab astuma. elu on keeruline. usaldus on üldse selline pinnapealne asi, täiesti usaldada saad ainult lapsepõlve sõpru, mitte kuskilt netilehelt leitud inimest.

kui sa tahad leida, soovitaks sul osaleda palju kokkutulekutel. näha silmast silma ja näidata ka ennast. reaalsetes kokkusaamistest saab ka midagi sündida...

üldiselt on elus nii, et see kes viriseb et ta ei leia, tal on midagi viga
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 11:52
NSM: ah mis imet sa kirjadest tahad? et sulle keegi hakkaks romaane kirjutama... sul pole endal isegi pilti, loomulikult sa ei saagi midagi enamat kui ühe lause.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 13:45
uman vaata sinu puhul on siin kaks asja. Üks üleüldine ja teine üsna isiklik.
Üleüldises plaanis loe mu jutt veel korra läbi. Hetkel sa ei saanud mõttest aru! Lühidalt Sinu jaoks siis: Naisterahva postkast kubiseb kirjadest ja milleks süveneda ühelauselisse kirjakesse? Paraku jäävad silma need, kes suuavad enda vastu huvi tekitada.
Teema algatajale vastuseks, et siin leiab kõike, kui oskad otsida, reklaamida ja küsida.

Nüüd isiklik teema: pildid. Ära ole nii kindel, et sinu varbad kõik naised/mehed siin seljatavad. Minu puudub varbafetiÅ¡, seega jätavad täitsa külmaks. Sinu kurvastuseks ma mainisin just, et olen lühikese ajaga üsna mitmed väga huvitavad kontaktid siit saidilt saanud. Pildi puudumine pole neil inimestel takistuseks olnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 15:22
Ega pildi olemasoleminegi välista neid " tule paarile kolmandaks " pöördumisi. Samas võiks mõista ka neid ( piltidega ) inimesi kes üldse nõustuvad pilditutega oma aega raiskama. Milleks neid leheküljelisi tutvumisi saata kui esiteks pole aimugi kas see kelle poole pöördutakse üldse soovitule vastabki, pildi olemasolu loob vähemalt mingigi ettekujutuse.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 20:49
NSM: las kubiseb su postkast, siin lehel on selline asi täiesti loomulik. ainult rõõm kustutada neid, sest enamus kirjutab vist niisama, ajaviitest. ilma et ta isegi oma sõnu usuks. nii et sa võid lehelt leida igasuguseid põnevaid kontakte mis hiljem kahjuks kassikullaks osutuvad.

paradoksaalsel kombel ei suuda enamus naisi midagi huvitavat kirjutada, täpselt sama lakoonilised laused nagu kõigil meestel.

mis mõttes mu varbad peaks kedagi seljatama? mulle meeldib teha pilte milliseid teised ei tee. iha on nagu väike näituse auditoorium või midagi sellist. abs pole ma kellegi huvi taotlenud, sest pildid on nagu kunst, kunst ei pea mitte kellelegi meeldima. kunst pole demokraatia.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 20:57
barb: ma arvan et sellised inimesed kes on passiivsed otsijad ja lihtsalt ootavad, need ei leiagi midagi. lävitakse nendega kes on huvitavad ja pakuvad midagi enamat kui see seks mida lõpuks koos tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 21:05
Mina olen ihas vaid väga konkreetsel eesmärgil. Pilte vaatan, kui vaatan ka vaid selle pilguga - kas erutab, ei eruta või tõrjub eemale.
Ja mis kassikulda puudutab, siis vaid üks inimene keda reaalselt näinud olen on osutunud mittesobivaks. Kõik ülejäänud kellega reaalselt kohtunud olen, nende kohta ma küll ei luba öelda, et nad mingid jutuvennad on. Fakt on see, et labase ja lolli mehega ma siin kohtunud pole. Seega, eks igaüks räägib oma kogemustest.
Mina enda ja sina enda omadest.

Minnes tagasi teema algusesse kordan, et siit leiab igaüks seda mida otsib! Tuleb vaid osata otsida, suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 21:36
vaata vaata pilte, ega see kas sind erutab veel mingi võit ole
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 23:46
Vastupidiselt mõnele pildiomanikule ma ei virise ka siin foorumis, et kedagi pole ja kedagi pole. Seega, pildi olemine ja mitteolemine ei garanteeri midagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-14 19:18
Vastuseks küsimuse püstitajale: Ka meie oleme mõnda aega üritanud siit portaalist leida naisterahvast kolmandaks, kuid seni pole reaalsete tulemusteni jõudnud. Ega see siin kerge pole, kuna esmajoones jookseb postkast täis selliste huviliste kirju kes lähemal tutvumisel osutuvad hoopis kellekski teiseks kui nad ennast välja reklaamivad. Õnneks on juba selliste huviliste käitumismudel jms. selgeks saanud ja peale mõnda kirja juba aru saadav.
Oleme siit ka muidugi paar päris toredat kirjasõpra saanud, kuid reaalselt naisterahvast, kes tuleks just naispoolele paariliseks, ja ei eeldaks meespoolelt kontakti ei ole veel leidnud. Ilmselt oleks ideaalne kolmas lesbi naine, kuid sellisel juhul ei taheta meest kaasata, kuigi mees oleks vaid oma naise jaoks. Kokkuvõttes, eks tuleb ilmselt varuda kannatlikku meelt ja otsida, otsida, otsida
˅ näita rohkem ˅
2010-07-15 07:56
Eeee mis neiu baaris tegema peab?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-16 07:33
Baaris ilmselt neiud lahutavad meelt, vahest võtavad ka mõne napsi nagu enamus Baarikülastajad. Vaevalt, et neil Baaris olemisel eriti teised kohustused kui meestel
˅ näita rohkem ˅
2023-09-11 22:47
Kui tein naisega tutvumine ei õnnestu siis tutvuge misterj ga ta on täpselt nagu naine, mingit vahet pole
˅ näita rohkem ˅