Foorum
2010-05-26 10:24
Ma siin mõtlesin, kuidas siin ihalaste kokkutulekutega lood on. Kas on kellegil miskit plaanis tekitada või kuidas...või tekitas selle. Mis oleks koha eelistused...meri...järv...lihtsalt kena kohake....telkidegavõi pisike puhkekeskus ?? Hinnaklass mis oldaks nõus tasuma ja toitlustus, ise või siis koha poolt? Hmmm...tekkis tahe sellise asja järgi Mitte seksi mõttes aga siin on inimesi kellega võiks kohtuda ja suhelda, loomulikult kompleksides tegelastel pole mõtet nagu ühineda aga kõik teised tegelased Mis oleks , kui oleks ?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 10:44
Olen ka mõelnud, et võiks mingi üritus olla kuid pole suutnud nuputada, kes võiks need inimesed olla, kellega kohtuda .
Minu puhul ei tule muidugi telkimine kõne allagi ... sääsed ... . Oled Sa RedLight1 sel aastal looduses olnud ...? Päris karm on.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 11:23
kokukas on hea mõte puhkekeskus mõne veekogu kaldal sobiks imehästi,enamasti on saanud ise söökjook kaasa võtta.Meil kõigil on omad kompleksid ja kes on see otsustaja,kes ütleb,et ühe inimese kompleksid on vastuvõetavad,teisel mitte? Elu teeb niikui nii omad korrektuurid,et paljud kindlad tulijad jätavad tulemata ja lõpuks on korraldajad nõus ka need kompleksides inimesed kutsuma,et aga koha tasu saaks kokku
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 11:29
Jah mul endal on maamaja ja ikka satun sinna....kui lõpuks linnakorteri turvaliste seinte vahele sain siis olin kupuline . Kuid keda valida kokkutulekule...ega mis siin valida need inimesed peaks ise tunnetema, et nad sobivad kokkutuleku konteksti...ma ei tee valikuid pildi järgi ja kellegi kolmandate arvamuste järgi. Inimene peab ise tunnetama, et kas ta sobib sellesse konteksti või ei. Loomulikult võib olla pisikesi eelarvamusi inimestel jne. aga neid saab muuta kui ise tahta ja need inimesed ise lasevad muuda arvamusi. Kõik ju sõltub meist endist, et kas mne tahame ja suudame teist aksepteerida tema kiiksude, vigade ja headega. Kui ei suuda siis pole ka mõtet ronida sinna kus inimene ennast ei tunne hästi. Olen ise kogenud nii seda kui teist, olnud oma arvamuste ja suhtumise pärast outsider aga ma olen ka õppinud muutma ennast...vähemalt üritan edaspidi suhtuda teisiti ja loomulikult ootan ka teistelt seda...seega....igaüks peab ise tunnetama, et kas see on õige või vale...südamehääl on see mis siin loeb mitte miski muu ja kellegi arvamus teisest. Ah-jaa...seepärast ongi vaja sedasi teha, et on osavõtumaks mis eelnevalt tasutakse, korraldajaid peaks olema kaks kolm kõige rohkem. Inimesed peaks avaldama oma soovid mida nad näha sooviks kokkutulekul, siis ütlema mis oleks see kõige sobilikum aeg kokkutulekuks ja koht peaks olema neutraalne...Nu ühesõnaga mul peas ideed keerlevad aga eelnevalt soovikski näha kuulda inimeste soove, et saaks leida kuldse kesktee...seega ootan aga vastukaja ja soove. Kes teab kui...miks ka mitte korralkdada see üritus ära. Aga enne ei saa midagi teha kui pole näinud soove ja üldse tulijate kogust...siis saab midagi orgunnida. Ja loomulikult mis oleks vastuvõetav summa osalustasuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 11:35
eks osalustasu hinna paneb paika koht,kus ollakse ja ürituse korraldamisega tekkivad kulud
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 11:40
Kõik oleneb...ütleme nii, et oman tutvusi, saan planeerida ja leida paremaid võiumalusi...ma ei hakka mingit hinda pakkuma kui ma ei tea mida inimesed ootavad ja soovivad ja palju on tulijaid...seepärast vajangi seda ülevaadet, siis tean ka kuidas kaarte lauale panna ! Kindlasi on kokkutulekul midagi enamta kui söömine jutustamine ja dringitamine. Õhtukavad jne. asjad on peas ja asju saab ajada ka nii, et ei pea alati ennast lolliks maksma. Lihtsalt küll mina juba tean kuidas siis seda asja jonksu ajada !
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 11:43
vabandust,avaldasin vaid arvamust
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 11:51
Ei mis Sa vabandad...eh ega Sa midagi seepärast halvasti öelnud Lihtsalt no küll ma siis tean juba mida ja kuidas kui eelpool mainitud info on olemas ja kogutud
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 12:13
Kas selline üritus peaks toimuma kesk-eestis või Tallinna lähedal? Lõuna eesti inimestel äkki pikk ja kulukas Tallinna lähistele tulla.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 12:46
miks ma arvan, et tuleb kokku kaks naist ja kolmkymmend tiirast 45-60 aastast meest?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 12:51
kui mingi suvaline yritus maksab 500, siis erilisemad yritused maksavad veits rohkem
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 13:01
Mõte on hea. Ootan arenguid ja peaorganisaatorit
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 13:21
Ärge tehke oletusi raha kohalt vaid andke teada oma soovidest ja ootsutest ! Ma ei ütle summasi vaid ootan mida inimesed soovivad...näha, kuulda jne. Kui te hakkate siin rahanumbreid oletama siis ma ei viitsi asjaga üldse tegeleda. Asi võib kujuneda hoopis odavamaks võib ka rohkem olla aga need siin on oletused...
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 13:23
ah jaaa....sarkastiliseus , et tuleb kaks kolm 50-60 aastast tiirast meest on haige oletus. Ma ei organiseeri grupiseksiüritust... vaid tõesti ühe lehe inimeste suhtlus kus siis tõesti suheldakse ja nauditakse seda päevakset ööd....seks on oma igaühe lõbu ja teeb seda kui tahab !
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 13:27
algselt kysid mis v6iks olla ja hiljem solvud kui soovitatakse, lehe suunitlusest pakkusin ka tegevuse
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 13:31
Soovitad mul 60 aastaseid vaadata weee...et siis arvad, et see on nagu pidu minule...no jah kui sdeasi soovitad siis palju edu. Minu elus on seksi rohkem kui mõni seda sünnist surmani kogeb seega ei ole minul vajadust orghunnida grupiorgiat...valin rohkem tutvumise tee. Seega on üritus neile kes tahavad rõõmsat olengut ja nauditavad aega...grupiorgia tahtjad peaks leidma siis lihtsalt sellel päeval need ges tahavad nahistada ja usun, et küll antud üritusel see kohake pisikese otsimise peale ka leitakse. Mind see ei sega kui kuskil võsas pannakse omavahel...peaasi, et igaüks rahul on.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 13:32
millegi pärast arvataksegi,et kokkutulekud on üks suur orgia ja muud mitte midagi aga uskuge inimesed,nii see tõesti pole
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 13:32
Eh ärga pange mu kirjavigu tähele...see klaviatuuril klõbistamine tekitab neid mõnikord meeletult.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 13:39
Tahangi just seda , et inimesed tutvuks lihtsalt...kes teab mida sealt keegi leiab, seksi, sõprust vahest ka uued ärisuhted...kunagi ei tea aga nuh ... ega jah munnuga mõtlemine ainult, nu ma ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 13:53
millex jalgratast leiutada? neid kokukaid on peetud juba aastaid ja ka siin foorumis tegijad ja olijad asja arutanud, võta ühendust ja tehke ära...tore, et Sinu lähenemine vabameelsem, kui eelmistel üritajatel, kes kategooriliselt igasuguse sexsuhtlemise juba eos välistasid sellepärast seal nii vähe raffast koos käiski...alla 30 in pole nagu mõtet kokku tulla ja ontliku teeõhtu peale ei raatsix kauge tulijana hullu papi uugama panna ka ...kui juba siis... EDU!
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 14:05
Selle pika jutu peale jah...ma kirjutan siia punktidena üles mida ma tahan näha ja ootan edaspidi oma E-MAILI peale nende inimeste kirju kes sooviks osaleda ja ettepanekuid mida nad sooviks seal üritusel näha ja kogeda. Nagu juba mainitud on siis on mul olemas teatud mõtted ideed jne. seega vajan osalejate soove ja mõtteid, et koondada terviklik pilt asjast ja siis saan juba hinnast vestelda jne. Kindlasti neile kes tahavad tulla ja olla annan teada tervikliku ülevaate sellest päevaksest ja öökesest...ma ei plaani suurürityust aga samas tahan, et oleks meenutada kui toredat kohtumist mis ei koosnenud ainult kõik koos panemisest vaid kui tore õhtu/öö ! Seega kirjad ja ettepanekud e-mailile : [email protected] !

1. Tahan teada millal oleks sobilik aega päeva suhtes ürituse jaoks ja kas sobiks juuni või juuli !
2. Magamine, telk , ruum?
3. Mis summa oleksid nõus tasuma osavõtumaksuks ?
4. Kas koha-valik kaugemal kui 80km Tallinn on sobilik ?
5. Kas oskad hinnata maakohavõlusi kus ei ole sul linn ümber ?
6. Kas toidu pakume või soovid ise kaasa võtta ?
7. Kas osavõtumaksu tasumiseks on piisav kaks nädalat ?

Nii palun neile küsimustele vastuseid ja ideed ja ettepanekud on oodatud!
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 15:04
1. juuli (siis väljas soem ja paljudel ka phkused) eriti kena oleks juba selline juuli keskpaiga lähedasemad ajad
2.suvekuudel igaljuhul telk (tuleb odavam ja on rohkematele masuajal vastuvõetav, samas suveõhtud ju soojad)
3.bensu kulust ja kaasavõetud söögist/joogist piisab täielikult, küll aga mänguderaames auhinnafondi võiks kuni 50.- toetada
4.koht võiks olla miski RMK ala, kuhu saab autoga ligi ja üldine tsivilisatsioon võiks veidi eemal olla, näiteks peipsi ääres on selline koht, hiiumaal, pärnulähistel jne jne jne valik suur ja lai
5. kes ennast metsaveerde ajab see oskab hinnata kõikke, küll aga peaks iga inimene endale selgeks tegema, et prügi mis veetakse metsa tuleb ka ISE ära viia
6.toidu võiks võtta ise ja kellel soovi võib võtta ka midagi sellist, mida nö. ühisel laual pakkuda (mõni küpsis või krõps või mis iganes)
7. ma jätaks selle osa siiski vahele kui aga muud moodi ei saa siis paarnädalat on parasjagu ja vähemalt nädal enne üritust peaks rahad koos olema + siis need mõned üksikud erandid, kes toovad raha kohapeale kaasa ja maksavad otse ja sulas.

lisaks veel juurde

8. seltkonnamängud on väga huvitavad ja suures ringis hea mängida, et ei saaks asjast kas lausjooming või et ei moodustuks palju seltskonnakesi, kes omavahel suhelda ei suuda/julge/taha. mängides on hea kõigil tuttavaks saada ja seda valehäbi tundmata mõned ideed on võimalik ka minukäest saada juhul kui peaks juhtuma, et mingitel põhjustel ise kohale ei jõua P.S kohal olles olen nõus ise mänge läbiviima vajadusel.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 16:04
terve eesti ongi ju tallinn-ja selle ymbrus, v6i kas tahadki sinna koondada ainult tallinna inimesi
˅ näita rohkem ˅
2010-05-26 16:08
Ja teex siis juba maskiballi...siis tulevad ka "kapiinimesed"...
Rinnaslildid...
Seltskonnamängud on hea, jaguneks kohe huvigruppidesse (huvigrupp ilusti nime all kirjas...)
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 07:38
Siis peaks kolm punti tegema:mees mees:naine mees:naine naine Ja kui juba metsas oleme siis võiks lisada veel inimene loom
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 07:40
nu jah...ex ise teate mul suht savi...kes,kus,mis...sai mõte välja käidud aga kui nagu sedasi iniseda osatakse ainult siis edu
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 09:26
Mina tuleksin kui:
1) üritus toimub juulis
2) on soe vesi, duśś ja voodi - ma ei saa telgis magada, see ajab mu hulluks
3) ei ole Tln-st väga kaugel (nt Võru, saared ... ) ja asub sellises kohas, kus on lähedal muud asustust ka, juhuks kui tekib soov kapituleeruda.
4) maksumuse kohta ei oska midagi arvata, tasuta lõunaid ei ole olemas. mugavuse eest olen nõus maksma.
5) jook ja söök võiks olla organiseeritud, see ei peaks kuigi suur ettevõtmine olema.
6) papi võiks korjata ette, siis oleks organisatoorselt vähem jama.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 09:35
Ei tea miks aga paraku on selline tunne ,et mõni on väga vastu et selline üritus toimuks.Aga ega pea ju tulema kui hirm on,et tulevad kohale vaid kiimas vanamehed!Mina olen küll igati üritusega nõus.....ja ega pole ju mõeldud see üritus seksorgiaks.Uued tutvused tõesti teretulnud ja kes teab mida leida võib........
Kuna olen vaba graafikuga siis pole tähtsust,kus,kuna ja millal toimub.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 09:56
RedLight 1! Ära jäta jonni ja aja ikka oma rida edasi! Aga kes lihtsalt ilkuda tahavad võiksid ju foorumis oma sellekohalise teema teha! Igaljuhul jõudu mõlema poole esindajatele!
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 09:58
täname
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 10:03
Ja millist poolt Sina Boom esindad???
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 10:16
me ei tohi siin iniseda, peame uue teema tegema...

domaassamemm palun tee uus teema...minul limiit täis
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 10:17
...muidu jääme külaliste nimekirjast välja???
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 12:33
välja ei jää keegi kes on huvitatud aga selleks, et midagi teha peaks nagu siis asjaga ise ka kaasa minema mitte plädisema lora ja lollusi
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 13:08
Näed nüüd Boom...mis ma rääkisin-lõuad pidada ja edasi teenida!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 13:30
Tüüpiline eestlaslik suhtumine: keegi üritab midagi korraldada ja kohe on ilkujad kohal Minu poolt igatahes jõudu,RedLight1.Ise jään küll vist kõrvale,sest kes mind ikka viitsiks urust välja tirida.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 13:37
õige...
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 18:49
Loomulikult tehke Ärge minu ininast välja tehke. Mul nii kui nii kuupäev ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 19:30
Minuga ka ärge arvestage.Juuli kõige kiirem aeg.Talvel võin või kolm kuud järjest kokkutulekut pidada.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 19:40
Ma siin mõtlen, et kuidas küll plokitud omavahel kokkusaades käituvad? Lihtsalt ignoreerivad või mis?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 20:49
panevad nimekirja nendest omale kaela ja solidaarselt hoiavad yksteisest eemale
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 20:50
Siis on nagu kooli disco kunagi. Posid ühes nurgas ja tüdrukud teises. Nüüd on siis plokitud ja plokkijad.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 21:11
Parmaleikin, meie Sinuga peame kindlasti minema ... sest peale kaks päeva väldanud virtuaalset vahekorda Sinuga Seksuaalfantaasiate rubriigis "Kohtumise" pealkirja all on mu postkastis palju küsimusi ... põhiliselt teemal, kas ja kus mind näha saab ja kas ma teen kõike seda päriselt, ning kui, siis kellega.
Mõtle, äkki saad autogramme anda ....
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 21:14
Äkki antakse veel "Oscar" isegi. Aga huvitav kumma osatäitja eest?!
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 21:21
Nereia,huvitav privasse soovivad kirjutada aga foorumis ei soovi paljud sel teemal üldse sõna sekka öelda
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 21:28
Küllap lihtsalt kõlasime Parmaga väga rämedalt, kardetakse, et teised hakkavad pervertideks sõimama?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 21:40
See ongi siis nüüd tänu? Keegi kindlasti luges ja onaneeris sellelajal. Tee siis veel head, kui kohe keegi nõmetseb.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 21:43
Jah, nii see on, et jagajale jäävad näpud (ehk jagaja teeb pärast iseendale näpuga) ja teda sõimatakse veel perverdiks ...
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 21:46
Tahad sa sellest rääkida, et kuidas sa näpuga teed
˅ näita rohkem ˅
2010-05-27 21:48
Kui Sa jaksad kuulata siis jah, aga selleks peame vist oma isikliku teema püstitama, ei ole kindel, kas RedLighti ja teisi ürituse huvilisi meie heietused huvitavad?
˅ näita rohkem ˅