Osa 53
Olen omnibuss 🚌...
Kõik on võimalik ütles Peenisevenitaja ja pani foorumis veerema omanimelise omnibussi.
Sitta see lift, las teised sõidavad, nagunii ei mahu me sinna läburahvaga kõik korraga sisse ja minu suur perse jääb alatasa liftiukse vahele kinni kuna ärkan viimasena ja see kuramuse Touch1 ärkab enne kukke ja koitu ja kasutab treppe..
Kuna mu aju on hetkel lülitatud kordusrežiimile ja lihtsalt ketrab, siis minu abilised läbust tõttasid appi, Sammalhabe ja minu paremkäsi Kepricosa, kes kui kaks tinadõdurit on alati valvel ja kontrollivad avalehte, seega saan rahulikult iluund teha😴. Kõige tähtsam on suhtlemine.. teen oma seasilmakesed hommikul kenasti lahti ja sörgin päeva jooksul vähemalt paar korda foorumis kõik teemad läbi. Aga kuna olen jõudnud kõik teemad ära sittuda siis ega palju võimalusi polegi, kisun aga pööningult vanad teemad välja, et ka sinna oma nimi kirja panna ðŸ“, et olen käinud, olen näinud ja annan teada mida arvan. Kindlasti on teravama silmanägemisega foorumlased märganud, et just minu nimi 🤗 caprichosa päevateemades kõikjal figureerib... järgneb🤗
Elust enesest, elust foorumis 🤗
Osa 54
Mu kõõrdis seasilmad suisa puhkavad kui foorumi lehel oma nime näen, uneleb Peenisevenitaja häälekalt .. enesetunne paraneb, süda läheb rütmi, vererõhk langeb ja südant täidab õnnejoovastusâ¤ï¸ parim stressi maandus. Vahepeal kui Touch1 magab või teeb muid vanainimeste asju.. koob sokki, teeb süüa või loeb raamatut on meil läbukatega aega isegi 🚌 Tallinnast Tartusse sõita ja nautida meie kaunist eestimaad mis on täis mälestusi minu hooramise algusaastaist...
Ja nii veerebki foorumi uulitsal Peenisevenitaja omnibuss täis vanureid läbust, ikka teemast teemasse olles kilomeetrite poolest maakerale juba tiiru peale teinud... jätkub
Osa 55
Mis on saanud koolitusest🤗... Lihtsalt suurepärane, huvilisi on palju ja huvi kasvab igapäevaga, seega jätkan samas tempos ka sügisel, puistab Peenisevenitaja läbi hõredate hammaste.
Minu poolt instrueeritud, inspireeritud, innustatud Tarts kes jookseb koolitusel ringi libestit täis ämbriga on juba pea olematuks hõõrutud vahepeal mõtlesin, et olen nüüd omadega kuses aga härrased läbust olid lahkesti nõus oma nokud püha ürituse nimel ohvriks tooma, seega koolitus läheb edasi... 🤗
Libesti ämbris??? Olen üllatunud... Just, just tänapäeva libesti on puhas rämps. Minu peres liigub naisliinipidi reliikviana vanavanaema libesti retsept. Keedan seda kord nädalas lüpsikoja suures pajas lüpstavate tarvis, see libesti on muutunud väga hinnatuks erinevas vanuses härraste seas ja ka koolitusel kulub seda kraami ämbritega...
jätkub🤗
Osa 56
mari kirjutas..
03. jaanuar 2007, kl 22.10
juba mitmendat korda loen foorumis teemat nende piltide kohta. Mulle hakkab tunduma, et nendel piltidel olev "daam" ise topib neid teemasid foorumitesse ja et ikka vaatajaid võimalikult palju oleks, kisub mingi vaidluse ka alati üles.
Ka 14 aastat hiljem ikka sama teema😂😂, et kui caprichosa esikalt saab mööda perset, siis aitab abist välja foorum..
Hetkeseisuga, üle poolte päevateemade e.17 teemat milles on edestada tähtis sõnum. Vaatame mida imelist on siis caprichosal öelda🤗
1. teemas aastast 2012... on jätkuvalt aktuaalne kodanik virussa🤗
2. teemas aastast 2020... saame teada, et hoor caprichosa meenutab jätkuvalt aixi.. 🤗
3. teemas aastast 2021.. saame teada, et unenäod hobusest on jätkuvalt kõige vaadatavamad 🤗
4. teemas aastast 2020...
poleemika.. kas sügeleb või ei sügele? 🤗
5. teemas aastast 2015..
on jätkuvalt aktuaalne kepriku roosa kleit🤗
6. teemas aastast 2015...
muretseb hoor caprichosa kas mister on enne und juba onaneerinud? 🤗
7. teemas aastast 2018..
saame teada, et jfjm ei ela kapis. 🤗
8. teemas aastast 2009...
saame teada, et Virussa pani endale romantiliselt näppu.. 🤗
9. teemas aastast 2010..
saame teada, et keset suve on hooral jõulutunne südames, kingituste aeg.. 🤗
10. teemas aastast 2010...
saame teada, et lennukis on kõige parem istuda munga kõrval🤗
11. teemas aastast 2010...
saame teada, et viisakas mees on see kes maksab🤗
12. teemas aastast 2019...
saame teada, et Virussa on tegelikult naissoost🤗
13. teemas aastast 2011...
saame teada, et iharusest hullunud armunäljased on kõige sexikam lause🤗
14. teemas aastast 2021...
saame teada, et teksti edestamiseks piisab täiesti ühest kontost🤗
15. teemas aastast 2018..
saame teada, et jfjm l on uskumatult aktiivne fännklubi ja suguelu🤗
16. teemas aastast 2019...
saame teada, et keelekat ei saa koolitusel õppida. 🤗
17. teemas aastast 2014...
saame teada, et mehed on meeleheitel🤗
Kui vaadata kalendrisse nüüd 🤗näeme me aastaarvuks 2021.. kui vaatame hoora ponnistusi siis tekib paratamatult tunne, et nostalgia ja seltskondlikus on muutunud võidujooksuks ajaga, oma nime jäädvustamine kõikvõimalikes teemades on muutunud haiglaslikuks eneseväljenduseks... jätkub🤗