Foorum
2015-05-20 10:13
Jäin selle üle mõtlema, sest siinsete sponsoriotsijate repertuaar on lai ja kõiki, kes mingil moel raha üritavad teenida, nimetatakse prostideks.
Teoreetiliselt peaks prostituut olema olema seksiteenuse pakkuja. Aga kas näiteks strippar, kes esitab enda numbri laval ära ja läheb siis ilusasti üksinda koju, on prostituut? Ka balletis, mis kuulub kaunite kunstide valdkonda, kohtab alasti esinemisi. Saab küll väita. et striptiis on mõeldud seksuaalse erutuse tekitamiseks, aga seksi ju ei toimu.
Või võtame massööri, kes võtab vastu kliente selleks, et nende lihaseid vaid töödelda, ja siis kliendi tungival soovil teeb käega õnneliku lõpu? Jah ta osutas seksiteenuse, aga see ei olnud temal eesmärgiks, ta ei võtnud selle eest isegi lisaraha.
Selliseid piiripealseid näiteid võiks tuua veel, aga mida teie arvate?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 10:32
Jah, tegelt piire polegi, nagu ka seksuaalse rahulduse puhul, siia lisaks veel ka virtuaalsed teenused, telefonisex,weebikaamera tegevus jne.
Eks see ole igaühe enda asi kust ta piiri tõmbab, ja minu meelest on see amet nagu iga teinegi, lihtsalt inimene müüb seda mis oskab, motivaator on sama. Peab ära elama. Majandus on mõrd, paljud meist ronivan vastumeelselt hommikul tegema seda mida nad teises olukorras ei teeks, olgu see ehitaja või sekretär, vahet pole. Auväärt ametid nagu paljud muud.
Küsitavaks muutub asi siis kui lisame seksi ja/või mingi seksuaalse rahulduse. Autopesu nt, kas topless pesula on litsimaja?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 11:01
Piiripealseid näiteid pole vaja, prostitutsioon oli, on ja jääb oma keha müümiseks.
Teisi valdkondi nimetage kuidas tahate, massöör on massöör, mitte käega õnnelikku tegev, sellise väitega ei saa inimene enam ausat tööd teha, kui hakatakse pihku itsitama ja näpuga näitama, vaata see on massöör.
Samamoodi võiks siis öelda, et narkoärikas on ärimees, küsimus on, kas ikka on?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 11:20
1. Peab toimuma raha(või muu hüve) liikumine teenuse saajalt, teenuse pakkujale.
2. Teenuse saaja eesmärgiks on saada seksuaalne rahuldus ja pakkuja üritab seda anda.

......kui need tingimused on täidetud, siis on tegu prostitutsiooniga. Ja seda kõike seni, kui suhtluses säilib VAID kliendi ja "teenindaja" suhe.
Must-valge muutub hallimaks juhul, kui mingil ajal, korduvatel kohtumistel tekivad ka muud tunded, saadakse lähedasteks jne..........
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 11:30
Piiripealseid näiteid leiab iga küsimuse juures. Ühest ja kindlat piiri on üldjuhul ikka väga raske paika panna. Pigem ütleksin, et see on subjektiivne arvamus ja alati jääb nö "hall tsoon". Prostitutsiooni osas teevad asja keerulisemaks veel igasugused inimeste eelarvamused ja pigem negatiivne suhtumine (millest ma pole kunagi aru saanud).

Isiklikult ütleks, et õnneliku lõpuga massaažid on samuti prostitutsioon. Samas striptiisi enam sinna alla ei liigitaks.

Aga päeva lõpuks ei ole ka erilist vahet. Kui asi toimub vastastikusel nõusolekul ja tingimused on selged, siis mis seal asja, kuidas nimetada?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 12:37
Kui raha teenitakse läbi teenuse, mis pakub kliendile seksuaalset rahuldust läbi tema suguelundite stimuleerimise, siis on tegemist prostitutsiooniga. Ülejäänud variandid prostitutsiooni alla ei käi.
Seega "õnnelikku lõppu" (handjob, blowjob) pakkuvad massöörid on prostituudid. Sületantsu tegev strippar aga ei ole, kuni kliendil peenis püksis püsib.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 12:39
Luukera, su definitsioon liigitab ka stripparid prostituutideks. Näiteks webcamis esinevad näitsikud saavad raha ja üritavad klienti viia seksuaalse rahulduseni, ehkki nad isegi ei näe klienti, puudutamisest rääkimata.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 12:53
Nn.telefonisexi ja web sexi niivõrd-kuivõrd saab sexiks nimetada, nimetaksin kelmuseks.
Kelmuse eesmärk on püüda rumal inimene võrku ja raha kelmuse teel röövida.
Nemad on potentsiaalsed kurjategijad.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 13:16
Aga abielumehe armuke, kellele mees näiteks korterit üürib või autot liisib? Vastastikused õrnemad tunded on täitsa olemas ja naisel teisi seksisuhteid pole.
Seks lõbupärast on inimeste leiutis ja loodusele võõras nähtus. Looduses ei lase lihtsalt emased isaseid ligi muidu, kui innaajal, aga ega isased sellest vähem kiimas pole ja rahuldust otsi. Ise nägin kooliajal Riia loomaaias, kuidas ahv pihkutagus. Ristiusk üritas inimeste lõbujanu ohjeldada, lubades seksi vaid abielusiseselt järglaste saamise eesmärgil. Aeg on neid piire nihutanud, aga halvustav suhtumine on jäänud.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 14:02
Kole sõna, see "prostituut" Tegelikult polegi siin midagi piiripealset. Kui raha liikus, siis nii ongi. Mul on väga heade kätega massöör, kes loeb mind nagu aabitsat ja käte energeetika on super. Pärast lobiseme ja midagi jätan ka kapi äärele. Ta käib ilusalt riides See meeldib meile mõlemale. Kui nüüd see ebaseaduslikuks kuulutada, oleksin seadusekuuleka kodanikuna suures hädas. Ainuke variant siis ta enda nimele võtte ja asi seaduslik. See oleks jabur asjade käik. Pigem vahetan usku.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 14:35
olgu, kui raha vahetab omanikku ja pinged saab mahalaaditud on see prostitutsioon. kas vahetult või siis kaudselt. suures osas nõus. samas, kuivõrd võib selle elukutse esindajaid halvustada ja kas ei ole mitte see meie 800 aastase ristiga peksmise vili, selles on küsimus?
minu isiklik seisukoht on, et kuniks teenusepakkuja teeb seda omast vabast tahtest, oma parima äranägemise järgi, kes oleme siis meie, et kätt ette panna? karmiks läheb asi siis, kui pakkujat ärakasutatakse, keegi teine tema ihu kas siis pettuse, ähvarduse või süstlaotsas hoidmise kaudu müüb. vat see on juba sigadus ja selle vastu tuleks ka võidelda...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 14:42
Hea küll, kui naine, kes enda keha raha eest müüb on prostituut, lits, hoor, kes on minetanud enda au ja väärtuse, kuidas siis nimetada meest, kes tema teenust kasutab?
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 14:46
variser
algul tarbib, pärast süümekate leevendamiseks sõimab, mida rõvedamalt, seda uhkem.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 14:52
Lits ja hoor ei puutu asjasse. Nad annavad tasuta. Millest sõna hoorapoeg tuleb? Äkki mees, kes hoora jures käib? Kuid arvatavalt asi laieneb. Kui maailmas ennustatakse 20 aasta pärast 1,3miljardit töötut. Täna on selveris pooled kassapidajad juba mehed. Me ise võtame naistelt töö ära. Mis neil muud, kui olla kodused. Äkki ei jõa selveri kassapidaja peret üleval pidada ja nii seee läheb. Liigume tagasi industriaalaja algusesse. Huvitav, kas siis oli prostituute rohkem. Ajalool on lkalduvus korduda.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 14:55
ohh, on neid, kes teevad seda ellujäämise nimel. on neid, kes teevad seda ilusamate asjade ja parema elu nimel. on neid, kellele see lihtsalt meeldib. on neid, kes lihtsalt ei oska ega taha "päris" tööd tehagi. on neid, kes teevad seda uue doosi nimel. on neid, kes teevad seda sellepärast, et "mees" tahab. on neid, kes teevad seda, kuna muidu lüüakse nad lihtsalt maha. või keegi, keda nad armastavad.
hirrmus palju halltoone selles maailmas. nagu ma muus maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 14:59
Nüüd läks mul poliitikasse. Järgmised valimised võidab partei, kes lubab prostitutsiion legaliseerida. Vaba ettevõtlus
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 15:10
ka see on kahe teraga mõõk. paljud tahavad "easy money" pealt maksu maksta? paljud on nõus, et nende nimed kuskil registris fikseeritud on? iga register kipub varem või hiljem lekkima. tänu sellele muidugi niimõnigi lihtsalt põnevuseotsija või lisateenija kalduks vast nn. "õigele teele"...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 15:14
Kui pool sajandit tagasi oleks aasia ja aafrika meeste tillidele sõlm peale tõmmatud, siis ei oleks euroopas praegu tööpuudus probleemiks. Kala läheb sinna, kus sügavam ja tootmine sinna, kus piisavalt odavat tööjõudu.
Eelmisel suvel kuulsin Eestis üht ehitusmeistrit kurtmas, et töölisi pole kuskilt võtta. Eestlasi oleks küll, aga need kuradid tahavad saada tunnist kümme euri ja rohkemgi.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 15:19
tegelikult ma ei usu tööpuudusesse. on lihtsalt soovimatus tööd teha ja teiselt poolt soovimatus vääriliselt maksta. parm, kes on kümnendi külapoe taga Bocki manustand, see ei lähe isegi pekstes enam tööle. samas meenub üks riigikord, kus sellised kenasti kokkukorjati ja PANDI tööle... siingi maalapil eelmisena valitsenud riigikorra ajal oli tööpõlgurlus karistatav, kuigi jah... oli neid luuslankiviskajaid ka siis...
aga noh, tõstame kolmanda lapse raha kolme sotini ja vallasantide sünnitusvabrikud hoogustavad tööd issil-emmel õlleraha ju vaja, pohh et tatikari tatisena näljaselt külavahel kosserdab...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 15:40
Ei neil aasia meestel ka pikka pidu ole. Philips toob osa tehased euroopasse tagasi. Üks töötraja hakkab tehases olema, kes tuld põlema paneb vajadusel. Kuid kalade rändest rääkides. Tegelikult on need aasia väikesed naised ju päris armsad. Võtaks selle va prostitutsiioni teema jälle ette
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 15:44
Kõva konkurents siin lokkavale volüümikusele ja nimest registris neil savi. Pole paha perspektiiv
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 15:50
http://elu24.postimees.ee/3195199/uus-meremaa-seksikasvatus-enne-abielu-seksivad-naised-on-odavad-prostituudid
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 16:02
Hoorapoeg, ehk teisisõnu äbarik - vallasema laps, kui isakandidaate on palju
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 16:22
isakandidaate on siis ka palju, kui naine ise suu peab, aga külamoorid on kihevil
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 16:30
Tegelikult on need aasia naised meie blondiinikestele ohtlikud konkurendid. nad on vähenõudlikud, nad on töökad ja nad ei piparda. Teisisõnu ideaalsed koduperenaised. Kui siis veel abielulepingusse sissekirjutada, et lahutusekorral piirdub elatusraha paarisaja euroga kuus, pole ka nendest vabanemisega probleemi, kui äratüdined.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 16:36
ja saagu neid väikseid pilusilmi........
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 16:46
Soomes on juba hästi näha, kuidas vanamehed ja ärajoonud shrekid on endale käinud verinoori ja vähenõudlikke aasia naisi ostmas. Ikka väga kole vaatepilt on enamuses, naised on nagu hunnik õnnetust enamus aega. Mingist suurest armastusest pole üldse mõtet rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 16:53
nojaa, aga eks ole see ju partertehing- näss saab nussi ja tibi enamvähem inimväärika elu peale... võrreldes nende väljavaadetega, mis tibil kodukülas on...
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 17:29
tuleriidale litsid ja hoorad tuleriidale ja issanda välk kord lööb ja taevas käriseb mürinal lõhki,tervest ilmast saab kord tuleriit ja jäävad ainult äravalitud,värisege ja kartke issandat meie loojat
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 18:37
Ja limpsija peab saab siis enda tilli varna riputada
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 18:39
põle põrgus ja puhastustules jott sa häbitu litside ja hoorade käsilane,nad on sind vitu näitamise ja kepi lubadustega enda poole meelitanud,aga pole hilja veel meelt parandada ja liituda püha ristiretkega
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 18:57
Ah et kust maalt algab prostitutsioon...ikka sealtmaalt kust üks sugupooltest, tavaliselt emane võib keelduda kopulatsioonist, kuni teine sugupool, tavaliselt isane, pole talle toonud midagi väärtuslikku, nt. hamburgerit või värskeid kapsalehti või teinud muud kasulikku, nt. rajanud uue koopa või uuristanud uru kuusejuurika alla.
˅ näita rohkem ˅
2015-05-20 23:17
Aikon, küsimus polnudet kust sai alguse abielu
˅ näita rohkem ˅
2021-06-04 23:01
kopulatsiooni eest toodud hamburgerit või värskeid kapsalehti tuleks siiski võtta kui kingitust, mitte abieluettepanekut
˅ näita rohkem ˅
2021-06-04 23:04
Kingitus, kingitus.. Isegi kapsaleht... 😅😅😅 Kui kingitus😅😅😅😅
˅ näita rohkem ˅
2021-06-04 23:06
Naine on lits automaatselt esimese vahekorra järel olgu see või esimene vahekord peale pulmi.kuid oma mehele on ta prostituut ja kõike muud mis naise ametid veel võivad olla
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 10:40
kiisuke...ära unusta, et kõige suurem lits oled kui kätte ei anna või isegi mehega kohtuda ei viitsi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 11:14
Seda veel üle kõige
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 14:05
Teema algküsimusele vastates võiks öelda, et ka Venemaalt.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 14:31
miks just venemaalt, mitte taimaalt või gröönimaalt?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-05 14:34
Sest maailma naba asub Eestis ja siit vaadates hakkab kõik muu.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 08:06
Peaks olema ju siililegi selge, et tasustatud seks on prostitutsioon. Vabakutselised prostituudid tavaliselt ei taha tunnistada, et nad prostid on. Võtavad seda kui sõimusõna. Lits annab kõigile niisama, prost küsib selle eest raha. Tundub, et seksiv naine saab sõimata igal juhul: kes kadedusest ja keda riivab moraalitus. Mõni ime siis, et naised seksi eest raha küsivad - sõimata saab igal juhul. Võtame siis seda kui valuraha.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 08:38
Ei ole see pilt midagi nii ühekülgne, et saab sõimata.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 09:33
Oi ja kuidas veel. See ju siin foorumiski näha.
Kui naine annab kätte, siis mees on õnnelik ja ei ütle mitte üht halba sõna, aga sõimavad teised naised, kes on kadedad, et magusa poisi endale krabas.
Kui aga kätta ei anna, siis riivab ta mehe ego ja nõrgad mehed ei suuda seda väljakannatada, et neid kõlbmatuks tunnistatakse. Siis tulebki naine paikapanna, et enda enesetunnet veidikenegi turgutada.
Noh ja siis veel need teiste suuvoodrid, kes üritavad sillutada konkurendi mahategemisega, teed mõne naisterahva püksikutesse.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 09:37
Endiselt ühekülgne. Nagu ka see "kätteandmine" - lähenemine asjale.
Kirjutad nagu foorum teaks täpselt, kes ja mida teeb...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 09:43
Aga foorumist on ju näha Slave ,sõimavad need mehed kes on kõrvale jäätud... välja prakeeritud mehed peaksid olema vait aga kus sa sellega saab bloki kukub foorumis räuskama kui häbiväärne üks naine võib olla
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 10:16
Kui kaua võib korrutada, et see pole päris nii.
Esiteks ei kajastu foorumis kogu iha tegevus.
Teiseks ei ole foorumis teravuste vahetamise põhjus vaid "prakeerimine", kuigi mõnel juhul võib ju olla.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 10:26
10a jooksul on enda kogemused küll vaid prakeerimiste tagajärel sõimu saanud sinnani nagu mind polekski kui saab bloki on kohe foorumis lõugamas Sama ka sinu poolt
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 10:34
jfjm
2021-06-09 09:33:29
Kui naine annab kätte, siis mees on õnnelik ja ei ütle mitte üht halba sõna, aga sõimavad teised naised, kes on kadedad, et magusa poisi endale krabas.
Kui aga kätta ei anna, siis riivab ta mehe ego ja nõrgad mehed ei suuda seda väljakannatada, et neid kõlbmatuks tunnistatakse. Siis tulebki naine paikapanna, et enda enesetunnet veidikenegi turgutada.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

no just. mees, kelle soovid saavad rahuldatud, on tavaliselt väga vaikne ja rahul ning kuskil naisi halvustamas ei käi. olgu siis selleks sooviks massaaži või suguakti saamine või muude fantaasiate elluviimine.
sõimavad ikka ukse taha jäänud tegelased. ja loomulikult ka vihased kuivikutest vanatädid peavad oma pühaks kohuseks seksuaalselt vabameelsemate naiste "hooramist" maapõhja kiruda
˅ näita rohkem ˅
2021-06-09 10:44
Jah, foorum ei kajasta tõesti kogu iha tegevust, aga siin esinevad need kõige hullemad, kellel suur ja hell ego on võtnud võimu mõistuse üle. Kes vähe nutikamad, on teinud endale sõimamisteks teise konto, sest teise pihta heidetud sopp, pritsib suurelt jaolt enda peale tagasi.
˅ näita rohkem ˅