Foorum
2015-02-19 10:43
Tere iha.ee foorumi kasutajad!

Loodetavasti leidub siin foorumis neid, kes oleksid nõus ja huvitatud vastama küsimustikule! Nimelt kirjutan hetkel lõputööd ja uurin isiksuse omadusi, seksuaalkäitumist ja nende omavahelisi seoseid.

olge head, andke oma panus teadusesse ja täitke ankeet :

https://rainer1.typeform.com/to/sxMpvx

Küsimustiku koostamisel lähtusin seisukohast, et selle täitmine peaks olema vastajale võimalikult mugav ning kasutajasõbralik. Aega võiks täitmiseks varuda ca 20-30.

Kui on küsimusi, andke aga teada - [email protected], postitades teemasse või sõnum privasse.

Ikka head soovides
Rainer
˅ näita rohkem ˅
2015-02-19 10:55
Tere Rainer! Millise eriala raames valmib sinu lõputöö?
˅ näita rohkem ˅
2015-02-19 12:46
Tere! tänud huvi tundmast. Tegemist psühholoogiaalase uurimustööga
˅ näita rohkem ˅
2015-02-19 19:11
Hea Rainer, kui sa küsid, et kas sa oled usklik, siis peaks vist selgitama,mis mõttes usklik, sest kas võtta aluseks kirikus või mõnes muus jumalakojas käimist versus ainult majandusaruannete ja investeerimispäevikute lugemist ning kasutamist .

Või mida tähendab, et olen täiesti hetero,valdavalt hetero,enamasti,võrdselt nii hetero kui homo .

Samuti võiks täpsustada, et mis mõttes kui partner püüab liiga lähedaseks saada . Muidugi vastab iga üks sellele küsimusele nii nagu ta aru saab, aga võiks eristada vaimset ja seksuaalset ning näiteks majanduslikku lähedust . Keeruline vastata, sest erinevatel tasemetel annaks erinevad hinded . Näiteks on vahe vahel selles, kas lähedus sisaldab endas tundeid ja nende järgi pärimist või näiteks, et mis su majanduslik olukord on .

Enda või partneri avamise teemat võiks ka eraldi käsitleda ja laiemalt, sest sõltub tasanditest,kas ja kui palju ning millal rääkida oma seksuaalfantaasiatest või öelda partnerile kõik oma paroolid suhtluskeskkondades. Või mida tähendab "täielik ühtekuuluvus" - kas see on sarnaste mõttemaailmade olemasolu või viisakalt väljendudes kontrollifriiklus,et kaaslane peab kõigist asjadest kõike teadma. Või mida tähendab "suur lähedus".
˅ näita rohkem ˅
2015-02-19 19:18
Kriitikaks niipalju veel, et äkki oleks võinud need 3 suuremat "paketti" eraldi küsitlustena vormistada, sest praegu jättis rohkem virtuaalse ülekuulamise mulje . Ega siis 125 küsimus pole naljaasi ning eriti veel siis kui hulk küsimusi on mitmetimõistetavad .
˅ näita rohkem ˅
2015-02-20 12:13
õige koht

siin ihas tehakse pidevalt teadust, nii teoorias kui praktikas
˅ näita rohkem ˅
2015-02-20 15:45
Tere

@ pussyriot - tänud panustamast ning põhjaliku tagasiside eest! Eks küsimustiku kokkupanekul proovin teha võimalikult selged ning ühtselt arusaadavad küsimused ja paketid. Nt hetero/homoseksuaalsuse küsimus tähendabki otseselt seda, elik on ju inimesi, kes erutuvad nii sama- kui vastassugupoole peale.
Tõsi, pea 130 küsimust on korralik kogus ning olen tänulik neile, kes jõuavad panustada. Omalt poolt proovisin teha nii, et küsimustikku oleks võimalikult mugav ning kasutajasõbralik täita.

@ sucker34, tänud panustamast

Head nv`d
Rainer
˅ näita rohkem ˅
2015-02-20 21:38
Hmm, päris huvitavad küsimused. Väga keeruline arvata, kuhu need välja jõuavad ja mis mõte neil taga on. Huvitav oleks lugeda nende vastuste põhjal saadud järeldusi. Kas see osutub võimalikuks?

Pisut nokiks ehk tehnilise poole pealt. Ma ei pea ennast just rumalaks, kuid eitavas vormis esitatud küsimusele peab ikka mitu korda mõtlema vastuse andmisel. Oluliselt lihtsam ju, kui küsimus olnuks kohe jaatavalt esitatud.
˅ näita rohkem ˅