Foorum
2015-02-02 14:24
Mõtlesin ennast lihtsalt teemasse.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 15:18
Eks siia võiks ka neid paarikesi tulla, kes seda teenust või "teenust" pakuvad . Lihtsalt küsimus on selles, mis mõttes hotell diskreetsust pakub ja millise määrani ollakse,soovitakse,tahetakse või peaks olema tuttav vajaliku intiimsuse saavutamiseks .

See kui kuskil Mustamäe 2-3 toalises või kuskil eramus vallatleda,et mis mõttes selline koht on või ei ole diskreetne . Ehk siis miks paarid ei kohtu kas üksiku mehe või ei saa see üksik mees kohtuda paari elamispinnal . Kui mingeid probleeme või lahkarvamusi peaks tekkima, siis saab ju nagunii see üksik mees või paarike paluda teisel lahkuda .

Et kas kujutaksite ette, et kui ei sobita, et siis hakkab solvunu registritest detektiivitööd tegema, et kes, kus ja mis võivad antud elukoha omanikud olla jne .Ja kas võiks keegi selgitada, kust otsast hotell diskreetsem on, sest juhtub mingi vägistamise jama olema või et kellegil mingid asjad pihta pandud . No ja kui läheb mingiks politseiliseks uurimuseks, siis pole seda diskreetsust kuskil ja eriti vinge stsenaariumi korral pannakse siis kõigi osapoolte nimed majutusasutuste "musta nimekirja" ning pärast polegi imelik kui enam tube ei üürita .

Äkki olen väheke pikatoimeline, aga mis mõttes annab hotell diskreetsuse ja kellegi korteris kohtumine mitte . Et mida kardetakse või milliseid halbu kogemusi on ja mida mõeldakse siin diskreetsuse all.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 15:19
Ja urukas,kuna otsite passivset bid, siis mina nii või teisiti ei kvalifitseeruks, sest pole ei aktiivne aga passiivne bi ja ilmselt ei ühtiks ka muud vaated, kuid te olete kindlasti huvitav ja ootaks teie arvamust minu mõtete kohta.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 15:43
Sa soovid grupiseksi kogemust ja meie pakume seda sulle omadel tingimustel..... sest mingit muud kasu, peale erutava seikluse, me sellest ei lõika.
Mille kuradi pärast peab siis paar seda kogemust pakkuma? Ja kui nad tõesti ainult seiklust otsivad, siis miks peab keegi teine selle kinnimaksma?
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 16:16
Pussyriot
Ma ei ole õige inimene esile kerkinud küsimustele adekvaatseid vastuseid andma, sest kui ma oma paranoiade ohjeldamiseks parasjagu ravil ei viibi, juhindun ma häältest oma peas. Need hääled ütlevad, et võõraid ei maksa usaldada. Kunagi ei või kindel olla, et sind parasjagu linti ei võeta jne. Oma koju kutsuda ka võõrast inimest väga ei taha. On igasuguste energeetikatega inimesi.

Jfjm
Paar leiaks selle kolmanda nagunii. Huvilisi on palju. Üksikul mehel, kellel endal pealehakkamist ja head suhtlusoskust vajaka jääb, omab suhtumist "saan naist panema" ... siis ...

Ma olen selle teema käsitlemise lõpetanud. Oli meelierutav, aitäh.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 16:28
"Ma annan rohkem, kui vastu saan" tunne on teile tuttav? Rahaga on üks vahend selle tunde stabiliseerimiseks ma arvan.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 16:43
Vaatasin ennast peeglist ja ka minu kehakeel hakkas rääkima sügavatest tunnetest. Esiteks tekkis tunne, et peaks alla võtma. Siis kohe seejärel tekkis tunne, et pole kauaaega pitsat söönud. No ja siis tekkiski tunne, et peaks helistama pitsakullerile, misjärel tekkis sügav tunne, et peaks võtma suure ja paksupõhjalise.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 17:28
Et Urukass tunnistab, et on vaimselt mõnevõrra haige ja juhindub häältest oma peas, mida intuitsiooniks nimetab. Eks nii peakski tegema ja enne kui kuskil hotellis tutvuda, võiks paika panna ka konspiratsioonireeglid . Noh et kas tuleks maske kanda või näiteks paremas käes kantakse kilekotitäit tomateid . Et kui vasaku käega mees end alt sügab ja paremas käes on kilekotitöis tomateid, siis võib kindel olla, et tegemist õige inimesega.

Ja urukass võiks näiteks kokkulepitud kohas kassi moodi näuguda ning küsida meestelt, kas keegi sooviks veel kassi ja koera mängida . Äkki leidub selliseid kapielanikke, kellel kasside näugumine tõusma paneb . Kõige olulisem, et ravi pooleli ei jääks, sest muidu mitte ainult võõraid ei salvesta ega võta sind linti, vaid ikka omad ka . Ja mitte ainult võõrad, vaid mingi hetk juba ka ise tahad ennast linti võtta ning mitte ainult häälega, vaid ikka ka videotõestusega, et kas annad endast ikka 100 protsenti, aga mitte 200 ega 300 .

Peas vasardamas mõte, et ega ma ennast liiga odavalt ei müünud . Tüüp jõuab peale maratoni veel enne Soome laeva peale minekut selle raha eest veel ka teiste naistega tutvuda .
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 18:05
Näiteks mina põhimõtteliselt kunagi raha ei maksa. Seega olgu see paar või naine ükstauha kui atraktiivne, aga kui tema seksimise peapõhjus ei ole mitte nauding vaid materiaalne kasu, siis mina ei osale.

Usun, et minusuguseid on palju. Usun, et tüüpe, kes seksi eest maksavad on ka palju. Usun, et naisi, kes seksivad meestega, kes neile meeldivad, jätkub. Usun, et naisi, kes seksivad suvalistega raha nimel, jätkub ka.
Ehk siis igaüks leiab oma. Mida siin enam vaielda.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 18:42
Tussujanoku, see Andrus teeb vist tihtipeale selliseid pakkumisi. Pakkumine suht tummine või mis? Otsustasime uudishimust kaasa mängida.
Loomulikult lõppeb see vaid sellega, et saatke endast vallatuid pilte ja lõputud küsimused " mis teile sexis meeldiks"
Nii et selles pakutavas mullivannis on vaid üks mull mis pinnale tõuseb
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 19:34
ja teemasse üle pika aja:


stranger5
2015-02-01 16:45:18
встретимся с мужчиной за вознаграждение.



paro4ka
2015-01-30 00:58:38
ждем предложений.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 20:39
Tere.Nimi Marko.Olen 35a Tallinna noormees.Vabandan juba ette,kui küsimus häirid.Küsimus selline,et kas meil oleks vöimalik kokkusaada ning sobivuse korral voodi rõõme nautida.Anna märku,palun.Vajadusel Toetan 250

Meile pakuti jälle toetust
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 22:55
No aga jäin mõtlema, et see Andrus, kes pakkus 1500 eurot ja soovis vastu seksikaid pilte ja kirjeldust, et mis te teha plaanite .
No aga saatkegi talle siis ilma iha.ee vesimärkideta oma need fotod, mis siin üleval ja siis võite küsida, et ega tal millegi kohta komplekse pole või mida ta täpsemalt näha sooviks .

Äkki saate veel rohkemgi kui 1500 eurot, sest mine tea, äkki mõni üksik ja igavlev rikkur tõesti tahabki vaid elusat seksi näha . Aga tore vähemalt näha, et masu on kadunud ja inimestel on vaba raha . Nädalavahetusega sedasi inimestega kohtudes on "tonn"koos juba paari päeva kui mitte nädalaga.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-02 23:22
Veneajal oli ütlemine, et pole midagi odavamat, mis läheb kalliks maksta, kui tasuta arstiabi.
Siin võib olla neid, kes valmis palju maksma, aga nemad valivad kaupa, mitte kaup neid. Ja nemad ei mõtle vaid sellele, mida enda raha eest saavad, vaid ka mida see neile maksma võib minna.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-03 13:49
Kommentaaris nr 2 on näitena toodud aja jooksul järjest täienenud tekst paarilt, kes meestele naise pakkumist võtab kui perele kerge lisaraha teenimist, näiteks mõne reisi või ilusa riidehilbu jaoks. Mingit jõuga sundimist ei toimu. Naist pakutakse välja võimalikult ilusas pesus ja kleidis,et oleks väga atraktiivne ning mehed ise soovivad tavaliselt sellepeale ka raha meeleheaks pakkuda. Sõna "kommiraha" peaks eemale peletama nn 10-euro-mehed ja niisama grupikaotsijad. Selliseid tüütab siinseid paare paraku päris palju. Tegu on vähemalt ühe osapoole näol meie riigis üsnagi tuntud isikuga, ka see seab diskreetsusele omi nõudmisi. Kandidaatidega loomulikult enne tutvutakse-vesteldakse-nähakse skaibis. Kohtumised enamasti paari kodus, teises linnas viibides nende peatumispaigas. Suhtlemine viisakas, puhas, naise soove arvestav. Mees on hetero. Eelistatud on kindlad inimesed, mitte üheöösuhted.
See oli nüüd üks näide siinseist sponsoriotsijatest paaridest. Kel on omapoolseid teadmisi kirjeldada, võiksid seda siin teha (jäädes samas muidugi diskreetseks), kuna on märgata olnud ka täiesti teise äärmusesse jäävaid nn sponsoriotsijaid paare, kellesarnaste käitumise eest oleks isegi mõistlik hoiatada.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-03 16:16
Vabandust,aga miks peaks seksi eest raha maksma .Kas ja kuidas see meie riigis üsnagi tuntud inimene osaleb abikaasa või elukaaslasega grupiseksis ja julgeb selle eest veel ka raha küsida ? Olgu peale, sest kui on meeldiv õhkkond ja usaldusväärsed inimesed, siis on selge, et teatava osa kuludest kompenseeritakse mingite tasaarvelduste näol jne . Või pole siinkohal tegemist grupiseksiga, vaid naisele endale meeldib, kui saab pidevalt erinevate meestega seksuaalses mõttes tutvuda.

Kindlad inimesed meeldivad mulle ka ja üheöösuhetest keeldun täiesti . Ainult et milline see teise äärmusse laskuv nn sponsoriotsimine endast hõlmab . Kas siis neid, kus üks osapool ei ole meie riigis tuntud inimene või siis tõesti selliseid, kus võetud laenukohustused ja muu selline "Kodutunde" värk tõesti muid võimalusi ei jäta .

Lihtsalt diskreetsus on oluline, kuid mõtlen seda, et mis tasemel seda diskreetsust luuakse . Vaevalt et mingi paar otsib ja siis nõudmistes on kirjas, et kandideerija töökoht, sissetulek ja muud rahalised näitajad, mis lubaksid taolist raha maksta.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-03 16:25
Siin on ka mõnes mõttes äärmuslik olukord, kus peaks ja võiks Ihas saama eristada nii neid paare, kelle jaoks on raha maksmine oluline kui mitte öelda kohustuslik .
Ja siis neid paare,kus raha või mingeid kingitusi võib teha, kuid ei pea Niiöelda " ei otsi sponsorit,ei taha ise ka olla" inimesed .

Selge on ju see, et vaevalt et keegi rahast ja muudest kingitustest ära ütleks, kuid asi selles, kas selline asi on eeltingimus ja kohustuslik ehk siis miks teema algataja sellise teema tegi . Või vabatahtlik, selles on küsimus .
˅ näita rohkem ˅
2015-02-03 17:07
Tegemist on prostitutsiooniga nii nende puhul, kes igasuguse tüübiga igasuguse raha eest kepivad, kui ka nende puhul, kes hoolega jõukamad ning paremad kliendid välja sõeluvad. Erinevus on siis ilmselt selles, et esimesed on tõenäolisemalt madala haridustaseme ja suurema suguhaigusteriskiga, teised pakuvad tõenäolisemalt enam diskreetsust ja parema seltskonna vaimu.

Eks geiÅ¡al ja tänavahooral on ka erinevus.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-03 18:50
sisuliselt nõus, brilla.
kunagi kuskil filmis oli üks kena fraas:
"kui keegi kõnnib nagu part ja prääksub nagu part siis ongi eeldatavasti tegu pardiga".
˅ näita rohkem ˅