Foorum
2014-12-23 13:23
Hei sõbrad.

Jõulude ajal, kus räägitakse vähemustest ja tolerantsusest .tekkis jälle teema,kus ühe käega jagatakse annetusi ja teise käega võetakse . Jutt käib siis Aadu Luukase sihtasutusele Swedbank poolt annetatud rahast, mis ühel päeval anti http://www.postimees.ee/3033293/swedbank-tegi-klientide-nimel-annetuse-saptki-tunnustanud-sihtasutusele ja teisel päeval võeti http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/indrek-luukas-on-uskumatu-et-swedbank-soovib-annetatud-raha-tagasi-kusida-vahihaigetelt-tanavalastelt-ning-nalgivatelt-inimestelt?id=70414191.ja siis Seda kõike seetõttu, et fond, kuhu Swedbank raha "külvab",otsustas 32000 eurot ja aastapreemia demokraatia edendamise eest tuntud homofoob Varro Vooglaiule anda .Vahepeal mingis artiklis isegi käis jutt, et tagasi nõutakse koguni kõik need sajad tuhanded eurod seitsme aasta jooksul selle ühe, kahtlase väärtusega vea eest .

Kui Swedbank räägib vähemuste õigustest, siis miks vähemuste all pidada ainult silmas LGBT-lasi . Äkki võiksime olukorda ära kasutada ja BDSM-inimestena ka omalt poolt märgukirja esitada, et miks meid diskrimineeritakse ja meile raha ürituste korraldamiseks ei anta .

Siit siis tekkiski väike idee, et kui leiduks julgeid ja aktiivseid naisi,kellele meeldib allumine ja kägistamine . Ei pea olema midagi väga jõulist, vaid võib olla ka sensuaalselt ja meeldivalt . Ei sea piire selle osas, kas kägistamine peaks olema paljaste kätega, ühe või kahe käega, salli või mõne riideesemega .Fantaasial pole piire ning samuti pole vahet, mis seksuaalse orientatsiooniga või kas pooldad või ei poolda Swedbanka,SAPTK-i või mingeid muid asju .

Kindlat kuupäeva ei sea, sest esiteks kas üldse olekski osalejaid ning teiseks peab olema kas fotosid või videoid,kus mängijad seda naudivad . Eriti see, keda kägistatakse . Antud fotode, videote jne autoriõigused kuuluvad loomulikult neile, kes need fotod,videod tegi.

Noh ja siis piisava hulga kogunemisel või mingiks kuupäevaks saadaksime kõik need materjalid üheaegselt linkidena nii Swedbanki kui kõigile suurematele meediaväljaannetele . Kui räägitakse naiste vastu suunatud seksuaalvägivallast, siis ongi just oluline rõhutada, et mitte ainult ei ole mehi, kellele meeldib naisega konsensuslikult vägivallatseda . Vaid leidub ka palju naisi, kellele meeldib vägivald - kui neid juustest tiritakse,jõuga võetakse ja vahetevahel või ka alati kägistatakse..
˅ näita rohkem ˅
2014-12-23 13:49
, suurepärane mõte sul. Kogu huvilised kokku ja asuta BDSM fond, taotle pangalt annetust ja hakka stipendiumi aktiivseimale sidujale välja andma! Geniaalne.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-23 19:58
Sellest fantaasiast on lausa artikkel siia kirjutatud, koos kõigi õpetussõnadega. http://www.dangerandplay.com/2011/12/26/how-to-choke-a-woman/
˅ näita rohkem ˅
2014-12-23 20:57
Soovitan swedpank-i bossi veidi kägistada ja rihma talle anda ning raha hakkab iseenesest tulema su organisatsioonile.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-23 21:07
, just just, sa oled õigel teel. Krt, mulle ikka imponeerivad veendunud ja sihikindlad inimesed.
˅ näita rohkem ˅