Foorum
2014-08-10 01:04
küsimus siis naistele, et milliseid pilte meestest siin saidil näha sooviksite? küsin kuna vaevalr riista pildid yeid kõidavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 12:58
Vastuseks pillekale.näha tahate palju,kuid ise ei julge sittagi näidata.Pane endast vähemalt samasugune pilt nagu teema algataja ja siis hakka sõna võtma.Sama ka teistele kes ennast pildituks joonud.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 13:31
imejal on j2lle pahad p2evad
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 14:49
Kõiketeadja Velts ilmselt ei teagi, kes pillekas tegelikult on
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 16:24
pildid ütlevad kontoomaniku kohta üsna palju. kui ikka kontol on 10 või enamgi pilti ja kõik need on vaid riistast, siis....minu jaoks on sellise kontoomaniku kuplialune natuke liiga tühi. isegi lihtsalt seksi jaoks....
ja muide, pilditute hulgas on siin nii mõnigi pärl välja koorunud...
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 18:03
pohui kes see pillekas on.
Täiesti mõttetud irvhambad on pilditud tegelased.Nagu ka see neti kes vingub siin.omal pole piltigi.
Samas kui väidad et pilte ainult riistast siis on kuplialune tühi.Sama võib väita ka kolepeeretuse kohta.Mida rohkem heeringat välgutab seda lollim on.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 18:15
ma polegi väitnud, et see naiste puhul teistmoodi on. tundsid end puudutatuna?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 20:09
Lisan enda poolt ka ühe viite:

http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=442959

Meeldib, sest on jäetud mõtlemiseainet
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 01:07
Mismõttes milliseid pilte? Loomulikult selliseid nagu minul
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 22:44
pildid on sul tõesti väga head. paraku tänu neile piltidele jätad endast liiga edeva mehe mulje...(rõhk sõnal "liiga".
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 01:02
minu meelest on kõik pildid, mida teise kohta info kogumise jaoks vaja, omal kohal.
kuidas sa muidu seda õit nopid, kui ta ennast sulle isegi ei ava.
esteetidele meeldivad endasarnased esteedid, nende pildid ja viimistletud ilu.
lihtsama meelelaadiga inimeste vähem viimistlemist saanud pildid jällegi võivad lihtsust robustse, labase ja millegi algelisena nägevate, rafineeritust otsivate esteetide jaoks ärapõlatud olla, aga võimaluse ennast kuidagi tutvustada peaksid saama ju mõlemad.
kavalamad mehed teevad enne seiret ja jälgivad naisi, nende eelistusi, on kohanevad ja muudavad ennast naiste järgi nende eelistustele vastavaks. kuid siis tuleks seda teha ka ausalt, ilma pettemanöövriteta.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 01:17
Huvitav, kuidas lähevad naistele peale pildid, kus mees on vahekorras teise naisega?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 02:04
kavalus ilma pettemanöövriteta pole mitte kavalus vaid juhmus
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 02:44
Selle kohanemisega peab kah ettevaatlik olema. Võib sattuda sõbrannade otsa, või sama naise varikatele. Olen kuulnud mitmest juhusest, kus meest on jooksutatud ja pärast ikka kuivale jäetud.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 08:45
kas kavalus on pettuse alaliik?
minu meelest on kavaluse kasutanu lihtsast petisest võimekam, ettenägelikum ja arvestavam. pettemanöövrite eesmärgiks on siiski pettusega endale eeliseid välja kaubelda, eksitada ja mõjutada kedagi arvama midagi, mida reaalselt ei ole ja seeläbi midagi läbi suruda. eesmärk oleks ise kasu saada, mitte teise kasu silmas pidada. ettenägelik inimene oskab oma reaalseid võimalusi hinnates neid ära kasutada ja edu saavutada nii, et teised ka sellest kasu saavad.
ma pean silmas seda, et väärtused ja eesmärgid peavad mehel ja naisel samad olema, siis saavutab ka mees edu. läbi pettuse saadu püsibki üleval tänu tekitatud pettekujutlusele. mis siis saab, kui see kokku kukub? kui eesmärk on lühiajalist tähelepanu leida, siis seda saab, aga ma ei soovita. tagasiteed usalduseni on pärast raskem leida.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 09:37
Tihti hakkab pettus pihta juba kasutajanimes.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 13:11
* Huvitav, kuidas lähevad naistele peale pildid, kus mees on vahekorras teise naisega?

Täitsa hästi ma usun. Üksikut meest ega naist ei taha keegi, kohe kui tekib üksikule paariline, hakkavad teised huvi tundma sest kardetakse ilma jääda või tahetakse ka osa saada. Kui mehel on seksipilt teise naisega, siis naised kes on seksi peal väljas, saavad olukorda hinnata. Näevad mida pildil tehakse, milline on mees, millise naisega ta on. Ma olen veendunud, et naine valib hoopis sellise mehe kui mõne üksiku mehe, kes niisama köögilaua taga istub.

Näiteks paaridele tuleb üldse rohkem pakkumis, pakutakse kolmandaks ja uuritakse niisama elu.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 13:32
Mina olen kuulnud just vastupidist, sest sõltumata juttudest eelistab enamus naisi siiski monogaamseid mehi, Mehi kellele nad on selleks ainsaks. Nad võivad küll leppid, et mees on abielus, aga ei soovi, et seda pidevalt meeldetuletatakse.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 13:53
Naiste jutt ja teod ei lähe tavaliselt kokku. Ennast tuleb alati siivsamaks rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 14:03
Sa ei tunne naisi Naine võib ise ringitõmmata, aga kui mees vahele jääb, saab kohe hundipassi.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 14:27
petmisest veel.
sellel, kellel pole endast ühtegi tõelist, hinnatavat (ikka sellist, mis ka vastassugupoolele meeldiks) omadust välja käia, peabki ebatõeline olema ja ebatõdede vahel valima, välja mõtlema, petma ja manööverdama, endast sobivaid lugusid rääkima.
ma saan ka neist aru, aga kui eesmärk on kellegagi sobida ja ta leida, siis tegelikku sobivust ei selgitata välja mitte lugude rääkimise ja neist parima valiku, vaid kahepoolse dialoogi kaudu.
ankeedis nähtavate andmete vähendamisega tehtud katsed annavad siis vahel tulemust -
katsed siis petta ja liialdada selekteeruvad kergemini välja, sest see, mida on vähe, sunnib teist dialoogi alustama, küsima, aga dialoog - nagu selgunud on -, on kõige kardetum asi üldse, sest siis selguks mõnede võimete reaalne nägu. ilusa (pildiga), superomadustega, aga dialoogivõimetu mehega ei ole aga midagi teha.
ehk siis - pilti saada on hea küll, aga dialoogioskus kaalub suhtlemise edukuses selle üles. pilt on rohkem soovituslik element kui määrav. ärge sellele liigselt ka keskenduge.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 14:38
Ma mõtlengi, et naine võib rääkida teistele kuidas ta soovib monogaamset meest, aga kui seksi tahab, siis valib selle järgi mis erutab. Seksipildid erutavad pigem rohkem kui mingi õnnetu üksik mees. Seksi tuleb tegijaga teha.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 14:47
Värk selles ongi, et pilt ei tee tegijaks. Pigem räägib see vastupidist.Ja mis veel hullem, see on märk ebadiskreetsusest.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 14:55
palju sa, v2ikep2tt, naiste hulgas omale mõttekaaslasi leidnud oled? selles, et sa meeste hulgas neid leiad, ma ei kahtle, aga ma mõtlen, kui paljud sinule tuttavatest naistest sinu teooriaid jagavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 14:59
ma sain ükspäev pildiga kasutajalt kirja..no mida?? naine imeb mehel ja kiri juures, et mina Evaga No ei ole tahtmist sellise pildiga kasutajale vastata..Imegu oma Evat edasi--ei huvita mind need! Ikka kena kompu üksik mees, oma üigete piltidega ja oma üige profiiliga..Vot need on mehed, kelle hulgast valida
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 15:03
Meestele läheks naine, keda pildil teine mees rautab, peale küll. Aga ainult panemisrõõmuna, püsisuhet sellise naisega ilmselt keegi eriti ei soovi. Esimese kiima jooksul võib mõistagi mida iganes peast läbi käia, kuid kui naine endal ka juba ära proovitud, siis enamusel tulevikunägemus teiseneb.

Mitte et selline naine halb oleks. Lihtsalt igaühele ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 15:16
4-5 erinevate piltidega varikat ja ongi mure murtud.
Üldiselt võib öelda, et seksikohtumise saab ikka tilli pildiga.
baila-baila saab jällegi riides pildiga. Oleneb, mida soovid.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 15:19
Ah, saab seda seksi ka ilma igasuguse pildita, kui tahtmist on. Iga mõistlik naine teab, et pilt võib fake olla.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 15:20
Ja mis annab see tillipilt?? Ma isegi ei vaata selliseid..Paljas mees pole just eriti erutav vaatepilt..Minu poolest olgu 100 palja tilliga meest mu ümber--ma vaatan eelkõige lihaseid, mitte sinna allapoole..Pigem ikka sinna ülespoole, kus ajupoolkera asub
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 15:39
ja nii ongi. samas võib peitud ilusa pildi taga tõeline ehmatis. juhtub ka, et pildid on vähemalt 10 aastat vanad. olen mõnda sellist siin kohanud
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 17:26
utha: lihtsalt olen jälginud naiste käitumist ja juttu. üksasi on muidugi naine foorumist, tema on koguaeg kaitsereaktsioonis, ta ei ole vaba oma suhtumiselt, tal on väga suured eelarvamused jne. aga teised räägivad kuidas elu on. liiga palju arutlemist rikub lõpuks kõik ära ehk siis mõistlikum on tegutseda kui arutleda.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 17:28
brillamento: jutt oligi neist naistest kes tahavad seksida. tulla kindla plaaniga ihasse elukaaslast otsima on väheke jabur, teine asi on kui see iseenesest tekib mingist suhtlusest, aga siis pole üldse enam oluline millised on pildid. loeb ju ainult isik ise.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 17:39
Enamus naisi valib ka üheöö sekspartnerit samade reeglite järgi, nagu elukaaslast.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:05
p2tile - kena. ma enam-vähem järgisin sama loogikat ja hakkan juba sellest aru saama, millised naised selliste järeldusteni jõuda on aidanud.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:18
Jabur või mitte, aga neid püsisuhte otsijaid siin ikka leidub.
Üheöösuhte puhul on välimus väga oluline.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:22
millised naised siis?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:23
see mida ma jfjm kirjutasin vist ei jõudnud enamusele siin kohale. räägite jälle aiaaugust.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:34
Tasub mõelda ka sellele, et kui naine lubab mehel ülespanna pildi vahekorrast endaga, siis see võib olla nagu territooriumi märgistamine. Signaal teistele naistele, et hoidke eemale.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:40
Eeldusel, et see naine sellise pildi ülespanemisest või üldse olemasolust üldse teadlik on, jfjm.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:41
p2tt, ma kogun veel mõtteid natuke enne, siis võib-olla suudan ka ühise nimetaja neile leida.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:42
ühesõnaga asjast te rääkida ei suuda, aga aiaukudest jätkuks juttu jõuludeni. peab ikka viitsimist olema.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:45
ma ei viitsi sinuga vaielda praegu las see jääda nii
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:47
utha, ma sinuga ei rääkinudki ju.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:57
Mis see "aed" siis oleks, V2ikep2tt? Sina panid paika oma statement'i, et seksihimulised naised kirjutavad pigem neile meestele, kes piltidel kepivad mingit teist naist. Teised ei olnud eriti nõus sellise väitega. Foorumit kasutavad naised tembeldasid sa enesekaitses olevateks, nii et nende arvamus ei loe. Meeste arvamus ei loe.
Järelikult ei ole su väidet võimalik foorumis ümber lükata. Tõestada ammugi mitte. Mille üle siis siin väidelda?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 19:09
Pätu, Utha muutus sinuga kuidagi familjaarseks
Meenus repliik eesti filmiklassikast(Viimne reliikvia)
˅ näita rohkem ˅