Foorum
2014-04-10 10:51
Inspireerituna tänahommikusest "Holby City" seriaalist.
Libistage sulge, vabandust, tippige klaviatuuril, millised on teie arvates püsivad väärtused isiksusetaju ja eneseeksponeerimise seisukohast.
Näiteks, kumb on naeruväärsem, kas pealaele jonnaka järjepidevusega üksikuid karvu siluv härra või julgelt kiilaspea kasuks otsustanu?(Mihkel Raud näit)
Miks me kardame vanusega kaasnevaid välimuse muutusi rohkem, kui võimekuse langusega seonduvaid?
On need omavahel seotud? Loodame, et "sulgi juurde kleepides", petame iseennast ja teisi?
Milline on norm teie jaoks?
Mida vanem eit, seda roosam kleit? Peab see paika?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 11:36
Mida sa pead silmas eneseeksponeerimise all?

See oma viimaste juuste ümber paljaneva pealae kleepimise komme on juba väga iganenud võte. Tänasel päeval toimub meeste kiilanemine väga varajasest east. Neid kes seda juuksepärga varjamiseks kasutavad on jäänud märkimisväärselt väheseks. Loomulikult on see naeruväärne, aga ju siis on selline käitumine seotud mehe egoga, kes ei taha leppida paratamatusega. Liiatigi on see paljaks pöetud pea treniks muutunud.

Naiste puhul on koomiline, kui naine püüab figuuri mittearvestades riietuda noortepäraselt. Kui on naisel säilinud nooruslik ja trimmis figuur, siis pole patt ka roosat kanda. Kõik oleneb riiete väljakandmisest ja oma figuuriga sobitamisest.
Ülepingutatud nooruslikkus on tobe. Inimene kas on nooruslik või ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 12:55
Naiste puhul on koomiline pigem see, et isegi, kui püüda riietuda nn noortepäraselt, siis pahatihti unustatakse, et see, mis kunagi oli noortepärane, ei ole seda enam täna. Tänapäeval kindlasti ei ole noortepärane kanda riideid vastavalt figuurile.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 13:00
annaleenax, ma pidasin silmas, et kehakaalus alates 100 kg ja üle selle, ning vanust sinna juurde 50+ on ikka jube vaada küll liibuvas minikleidis ja veel eriti ,kui see on roosat värvi

Igati vormis keha puhul võib selga panna ükskõik millised riided, kas või kartulikoti
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 13:16
Vanematel meesisikute naeruväärsuse üle tasub otsustada siiski selle üle, mis toimub kupli all, mitte kupli peal. Kui härra ongi kiilanev ning veab viimaseid üle pea, aga käitub eakohaselt ning evib adekvaatsust, siis miks ta peaks naeruväärne olema?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 13:20
Selles kontekstis tuli just meelde ühes kesklinna kohvikus töötav eakam naisterahvas, kellel sama probleem. Igati korrektne ja soliidne proua. Tema leppimine ja hakkamasaamine, pole teiste asi seda naeruvääristada.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 13:38
Kui inimene pelgab väheseid juukseid oma peas, siis tänasel päeval valmistatakse juba selliseid parukaid, mis on äravahetamiseni sarnased loomulike juustega. Tehakse naturaalsetest inimjuustest. Alati on olemas võimalus, iseasi kes ja kuidas tahab või suudab oma probleemi lahendada.

Ma ei naeruväärista kedagi, veelvähem endast vanemaid inimesi. Kui tema ennast sedasi hästi tunneb siis jumal temaga. Sisemiselt tekitab väikese muige, muud ei midagi.

Aga elust enesest, meil oli kunagi koolis üks meesõpetaja, kes just sellist juuksepärga kandis oma kiilaneva pea peitmiseks. Ise tegi aga noortele tüdrukutele silma ja püüdis igati olla. Keegi sellepärast talle seda ei ütelnud, et vanamees, vaata peeglisse, kõik võtsid seda kui tema kiiksu
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 16:03
See juuksepärg pealael on täpselt samasugune iseenda häbenemine, nagu silikon rinnad.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 16:08
"Vanematel meesisikute naeruväärsuse üle tasub otsustada siiski selle üle, mis toimub kupli all, mitte kupli peal."
Nägin hiljuti tartus ühte eesti meeslauljat. noh, mustade juuste ja mustade vuntsidega. kõndis koos oma mustade juustega daamiga vastu. silmad värvitud. hõredad pikad mustad juuksed kenasti hõljumas. kaua ma neid jälgida ei jõudnud, aga miski tõmbas tähelepanu. kui nad olid möödunud, vaatasin neile järele ja siis jäin töllakana jõllitama. sest mehel olid mustaks värvitud mitte lihtsalt juuksed, vaid ka peanahk. kiiskas läikivmustalt nagu gooti tÅ¡iki jõuluehe. see nägi vähemalt minu jaoks piisavalt imelik välja, et mõjuda naeruväärsena.
a vaat, kus see veidrus nüüd õigupoolest oli? kupli all või peal...
mustaks võõbatud oli kuplipealne, aga idee selleks pidi sündima kusagil allpool.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 17:04
Miks me kardame vanusega kaasnevaid välimuse muutusi rohkem, kui võimekuse langusega seonduvaid?

Vanusega kaasnevaid langusi, sh vaimse võimekuse langust, me oluliselt pidurdada ei saa, väljanägemist värskendada on hõlbus. Edasine on juba maitseelistuste küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 17:11
Kuidas välimus mõjutab enesetunnet?
http://www.miksike.ee/docs/referaadid2005/kuidas_valimus_muudab_enesetunnet_.htm
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 18:36
Parem ausalt kiilakas kui võltsilt käharpea. Pealegi on paljud mehed just kiilakana ÜLIKUUMAD.
Nende naisterahvaste riietega on üldse imelik asi. Kunagi sai garderoobiga seotud tööd tehtud. No ja kui tuleb minust paarkümend kilo raskem neiu ja valib number väiksemad riided kui mina kannan siis tekib küll hull uudishimu, et kuidas ta need selga saab. Peab ikka tahtejõudu olema. Isegi nö normaalkaalus naised on inetud kui topivad endale ilmselgelt väikeseid riideid selga.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 19:12
Hakkan siis järjekorras:

Näiteks, kumb on naeruväärsem, kas pealaele jonnaka järjepidevusega üksikuid karvu siluv härra või julgelt kiilaspea kasuks otsustanu?(Mihkel Raud näit)
Kumbki ei ole naeruväärne. Üksikute katvade pealaele kleepimine oli kombeks veel ca 20 aastat tagasi ja kui aastat 70-nene vanahärra seda teeb, siis las tema olla. Kiilakad on muidugi seksid.

Miks me kardame vanusega kaasnevaid välimuse muutusi rohkem, kui võimekuse langusega seonduvaid?
Välimuse muutusi kardetakse välisel survel. Mida vanemaks (Euroopa) ühiskond jääb, seda enam toonitatakse noorust. Meedia loob maailma, olgu see siis kohalik kobruleht, telekanal või sotsiaalmeedia. Kui teil endal kogemust pole, siis küsige tuttavailt. 45 aastane naine näiteks on tööturul surnud. Üldse käib selline nooreks jäämise soov rohkem naiste kohta, kuna tahad või ei, saab fertiilne aeg kiirelt otsa, kui keskealised mehed on tihti samaaegselt nii nooruses sigitatud laste laste vanaisad ja noorele naisele tehtud laste isad.

Mida vanem eit, seda roosam kleit? Peab see paika?
Oh, ei. Mida vanem daam, seda roosam raam


Mingi võõristus on muidugi minul ka. Mingi osa minuvanuseid naisi jäid keskkooli lõpetades nagu 80-ndatesse kinni. Teksatagid, plastmassist kõrvarõngad, sinine lauvärv, paksude raamidega prillid ja "patshokkidega" rõivad võivad ju jälle trendis olla, aga retro tuleb alati oma knihviga ja 30 aastat tagasi moodsalt kantud riided ning aksessuaarid ei ole need, mis moekust ja noorust väljendaksid. Pigem on see kiviaega takerdumine. Seda enam, et 80-ndate saledad tüdrukud on tänase meedia trendi järgi ülipaksud.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 20:23
sanuk, hästi paned, tervita Jörpat ja Esterit
Leedilea, kuulsused minu surmast on liialdatud ...
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 20:51
nu ei näe mina kah kiilaspeas midagi häbiväärset. aga riietus...noh jah, kui ikka 100+ kg naiseilu endt strechidesse pressib, on see pehmeltöeldes jälk. paneb aga mõistliku pikkusega seeliku selga, võib niimõnegi ääpetta samas esmajoones peaks inimene riietuma nii,et endal mugav. tõsi, dressinimestest mina aru eriti ei saa. isiksus ja riietus võiks kuidagi haakuda, aga selle peab igaüks küll ise ära tundma.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 21:59
Eestlased on alati hilbupeded olnud
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 22:16
samas, kui tahad teada,kuidas riietuda EI TOHI, mine sadamasse ja vaata soomlasi. justnimelt sadamasse, seal on need parimad palad.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 22:48
Mõni aasta tagasi tegin linasest kotiriidest (kartulikoti riie) vahva kleidikese, mille esiti punapeediga üle värvisin ja siis tikandite ning pitsiga katsin. Mul oli üldiselt väga suva, kas ma riivan kellegi ilumeelt või ei, terve päeva tuiskasin sellega ringi ja olin ise endaga väga rahul. Tahan sellega öelda, et inimene kandku mida ise heaks arvab. Inimene võib olla kaunis ükskõik milles, kui inimene ise särab.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 22:58
Niii see on kosmos. Kui inimene on loomult sexikas, siis seda ta on - ka kartulikotis. See oligi minu mõte. Vanus passis pole oluline, tähtis on kuidas see inimene endast energiat kiirgab. Sa võid puulusikale panna ümber üüber riided, aga ta jääb ikka puulusikaks Naisena saad aru, mida ma mõtlen
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 23:04
Seega inimene on seksikas, riietus võib olla vaid litsakas
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 23:11
litsakas riie ei muuda ühtegi naist sexikas, jäta see endale meelde
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 23:24
Sheeba, miks ma peaks seda meelde jätma, kui see on olnud kogu aeg minu arvamuseks?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 23:29
sexikus ei ole mitte riietes vaid inimestes. Litsakas ihukate ei tee veel kandjat sexikaks
Pane sexikas riietus selga naisele, kes ei tunne ennast sexikana ja pane kartulikott selga naisele, kes tunneb ennast sexikana ja lase need kaks kaubanduskeskusesse. Tulemus on teada, mehed vaatavad rohkem seda kartulikotti. Usu see on nii
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 23:37
Kunagi keegi ütles, et seksikas riietus on see, mis tekitab soovi rohkem näha. Seega seksikas riietus mitte ei paljasta, vaid varjab
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 23:45
jf, riietus on riietus. Selle kandja, kas kannab selle välja või mtte on hoopis teine küsimus. Paljalt riie ei tee inimest sexikas, Oled nõus? Seal peab olema veel see midagit
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 23:47
loomulikult peab olema. inimene seal hilpude sees- isegi sekspesu ei ole riidepuul teab mis seksikas eksole
˅ näita rohkem ˅
2014-04-10 23:58
Sheeba, loe nüüd uueati läbi minu vaide 2014-04-10 23:04:03
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 08:33
http://epl.delfi.ee/news/tarbija/nimme-etiketi-rikkumine-annab-marku-korgemast-staatusest.d?id=68329017

Üks väljamaale tööle kandideerinud õppejõud rääkis, et ta otsis pingsalt tööintervjuul lipsuga bossi. Leidis. T-särgis ja plätudega. Suine aeg oli.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 12:03
Lihtsalt vaadake: http://www.fashiontv.com/
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 12:47
kui nüüd teemapealsesse tagasi minna, siis - ILU ei ole kaduv, kaduv on noorus. ka seitsmekümnene võib olla väga ilus....
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 13:00
Ilu on kaduv, stiil on püsiv.

Täpselt naelapea pihta Ilu kaob aga vaalastyle jääb
˅ näita rohkem ˅
2014-04-11 22:00
https://www.facebook.com/photo.php?v=599069006845718&set=vb.100002278712905&type=2&theater
˅ näita rohkem ˅
2014-04-12 12:41
seda ma veel näinud polnud
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 07:10
Ma pole suur foorumis kolaja, aga vaatan et Utha on meeletu blogija siin. Päris lahe et tal iga teema kohta midagi öelda on, kahju et ma talle enam kirjutada ei saa:-)
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 07:34
Utha on meil püsiva stiiliga staar.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 20:34
Kahju et ma ka enam Jutale kribada ei saa, oleks ta head veini ja päikseloojangaut nautima kutsunud, ning foorumist võõrutada üritanud
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 20:38
See on sinu karistusm et sa kaunist daami pontšikutega paksuks tahtsid nuumata
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 20:44
Ei ole mina miskit nii kurja soovinud.
Pealegi hull peaks olema kui nii kena figuuri pontsikutega ära lörtsiks
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 20:48
Mis must kass teie vahelt läbi jooksnud?
Olite justnagu sukk ja saabas,kaudselt võis ridadevahelt lugeda,et laulatuski pole enam mägede taga.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 20:50
Pulmade ettevamistamisega ennegi paare laiali läinud
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 20:53
ilu jäi kuid stiil on kadund
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 21:02
Cold feet feeling, võtab ikka õõnsaks seest kui tead et peale pulmi enam ihas teisi naisi moosida ei tohi
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 21:10
Ikka tohib,te oleks paarina edasi toimetanud ehk.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 21:20
Rait, sa ka juba piisavalt vana mees, et peaksid teada kuda need suhte asjad tegelikult toimivad, meestel on seal väikseim arvamus, jämedam ots on ikka naiste käes Nii et pall-id on rohkem naispoole pihus
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 21:30
ja pigistada neid nad juba oskavad
˅ näita rohkem ˅
2014-04-20 23:10
Siis on pallid liiga väiksed, kui neid saab pihku haarata, et pigistada. Tuleb pallid suuremaks puhuda ja ei haara enam keegi neid pigistama.
˅ näita rohkem ˅