Foorum
2010-03-27 16:58
Rahvas jälgige mis toimub jututuas CAM`idega. Panen pidu, näitan rahvale. Kas see on normaalne, kus on juhtkond, millega tegeleb. Ei taha vaenulik olla kuid CAM´id pole selle jaoks mõeldud. VÕI KUIDAS SIIS TEISED ARVAVAD?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-27 21:23
Loomulikult mitte :$
˅ näita rohkem ˅
2010-03-27 22:28
Mina arvan, et kui kedagi see huvitab, las ta siis vaatab
Inimesele on ju olemas alati valikuid ja mitte keegi ei sunni vaatama asju, mis ei meeldi...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 00:13
Aga mille jaoks siis jutukas cam'id on mõeldud? Kas on kuskil kirjas reeglistik, mida seal tohib näidata ja mida mitte?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 00:20
Sel ajal kui soetasid omale cammi siis oleks pidanud arvestama, et nüüd näeb sind terve maailm Are you happy now?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 11:07
to Chokomehike: ise cammi ei kasuta
to foxy:selles asi ongi et ei ole kuskil kirjas mida võib näidata mida mitte. Cammide kasutamine peaks olema kuidagi piiratud (reeglid)
Ei tohi ollla nii et näitan seda mida tahan (alkoholi tarbimine, suitsetamine,teiste inimeste näitamine ilma nende nõusolekuta j.ne)
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 11:09
mind need asjad küll ei sega.. omad lemmikudki juba seal väljakujunenud, keda alati on hea vaadata nagu eespool öeldi, saad teha ju valikuid, kui tulev pilt ei meeldi, pane kinni ja võta teine, kui teist pole, pane oma kamera tööle ja vaata iseennast milleks tühjast teha tüli?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 11:14
OK, kui see asi on tühine siis minu poolt teema lukku
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 12:51
Nõus leidmataveel, netboy, choko jne A sa vinni, mine oma moraalikoodeksiga kuhugi mujale
Mis reeglid ? Pane arvuti kinni ja ei peagi miskit siin vaatama ju! Kui siis prillitoosi saadet näiteks
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 14:28
See reegel võiks olla küll, et ilma nõusolekuta teisi inimesi ei näidata. Muidu aga jah, kui ei meeldi, vaheta kanalit.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 14:36
Naljakas on see, et reeglites on kirjas, et ropendada ei tohi. Kui ütled v**t, m**n jne ja juhtub seda mode nägema, siis saad hoiatuse või lendad välja. Aga kui weebikas keegi oma vemmalt eksponeerib, alasti ringi välgub ja isegi vahekorras on, siis on kõik korras ja moded ise nii rõõmsad ja elavad kaasa..
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 14:54
Selle kohta on olemas sõna - paradoks.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 15:51
Oot me oleme seksilehel? Oleme. See, kas sa kellegi kaamerat vaatad, on su enda vaba valik. Ja mis on paljas inimeses roppu? See aga, kui keegi avalikult ropendab, seda sa näed nagunii, tahad sa või ei. Üks asi on ropendamine, teine asi on paljas naine või seks.

Pole siin mingit paradoksi ega nalja

Näited:

Rumal lause, järgneb hoiatus või väljaviskamine: "Türa kus on alles nuss!"
Intelligentsem lause, millele ei järgne ei hoiatust ega väljaviskamist: "Silmipimestavalt kaunis seksuaalvahekord!"
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 16:16
Segane, nagu näha tead sa asja. Mis kellast kellani jutukas need silmipimestavalt kaunid seksuaalvahekorrad toimuvad??
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 16:32
Kaamera on ka seal ju avalikult, kaamera poleks siis avalikult, kui seal poleksi seda võimalust! "Avalik koht on iga territoorium, ehitis või ruum, mis on antud üldiseks kasutamiseks või mis tegelikult on üldkasutatav." Seaduses on selline lause! Järeldus, kaamera on seal sama palju AVALIK, kui ka see kirjutamine!

"kui keegi avalikult ropendab, seda sa näed nagunii", "See, kas sa kellegi kaamerat vaatad, on su enda vaba valik" Mis mõttes nagu?? See on ka ju minu enda vaba valik kas ma üldse olen seal jutukas või mitte, enamus asjad elus on sinu enda vaba valik!! Kui ei meeldi siis ära ole seal. Me oleme seksilehel jh, aga see poliitika siin on küll väga imelik. Kui on ebasündsate sõnade kasutamine jutukas keelatud, aga ometi privas võid seda teha nii palju kui soovid, siis kaameraga peaks asi olema samamoodi. Vemmalt, tussi ja muud näita privas, mitte AVALIKULT!! Aga seda võimalust ei ole!!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 21:24
Ei tohi midagi privas ropendada - lihtsalt seda keegi ei näe ju, see oleks ju ahistamine, kui sinu privateksti loetaks, siis sa karjuks siin veel kõvema häälega. Selleks tuleb adminnile teada anda, kes ropendab ja ongi kõik. Aga mis puudutab kaamerat, siis ma tõesti ei saa aru, milles probleem ja teema üldse on. Ilmselt aitab siis hoiatus kaamera vajutamisel, et umbes...kas oled nõus jätkama, kaamerast võid näha paljaid suguelundeid või seksuaalakti?....ei/ja...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-28 21:58
Ära solva tahtlikult teisi kasutajaid, kui siiski on selleks tekkinud vajadus, kasuta priva. Üks jutuka reeglitest. Sellest lausest tuleb välja, et ma võin seal privas öelda põhimõtteliselt mida tahan ja mis ei sobi kõigile suures plaanis vaatamiseks. Ühesõnaga need ongi ju roppused ja muud solvavad laused vmi . Kaameraga pole mul mingeid probleeme, lihtsalt mõlemad on ju avalikud, siis kirjutada MU** ja VI** ei või, aga näidata võid nii palju kui jaksad ja midagi ei juhtu! Ausam oleks nemad ka siis välja visata nagu need kes kirjutavad seda mida nemad näitavad, või siis ei visata kedagi välja! Saab küll jh viisakamalt kirjutada, aga neid ei saa sedasi võrrelda. See lause tuleksi sinna ette panna enne kaamera pildi vaatamist, siis poleks seda mõttetut teemat ka siin! Mul isiklikult pole pole selle kaamera ega muu asja vastu seal midagi, aga enne tuleks ikka reeglid jms korralikult läbi mõelda ja siis alles asi käiku lasta, et välistad selliseid teemasid siin.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-29 08:13
Vaid minu arvamus , aga niipalju peaks cam-i omanik jälgima, et oma lapsi ei peaks seal küll eksponeerima. ennast näidaku igaüks niipalju ja kuidas kuis tahab, vaataja asi kas tahab vaadata või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-29 09:15
Silmipimestavalt kaunis seksuaalvahekord - seganevend, sul on huumorimeelt
˅ näita rohkem ˅
2010-03-29 18:30
Siinseal, nii privas kui avalikult ropendamise vastu aitab ka see, et programm trükib roppude sõnade asemel tärnid või viskab kasutaja välja. Sinnani on veel aga pikk tee minna (ma mõtlen jututoa täiustamiseni)
˅ näita rohkem ˅
2010-03-30 01:02
SiinSeal krt ära jaura selle teemaga See on täpselt sama, kui alkoholipoes viinamüügi keelamine. Kus siis veel ennast näidata, kui mitte kaamerast, mis asub seksilehe jutukas? Vaata ühiskonnas on olemas teatud normid ja tavad, mille järgi otsustatakse, kas teatud käitumine on sobilik ja aktsepteeritav. Kuna ropendamise eesmärk on soov öelda millegi kohta sitasti (irw), kedagi lausa solvata või lihtsalt näidata üleolekut nendest samadest normidest ja tavadest, siis ongi see keelatud kõikdes jutukates. Ropendamine tekitab negatiivseid emotsioone. Neid ei tekita reeglina ilusate riides, poolpaljaste v paljaste inimeste vaatamine ja kui peaks tekitama, siis on jutukas antud võimalus need kaamerapildid sulgeda ja süveneda ainult roppustevabasse teksti, selle asemel et nõuda, et keegi teeks veebikate vaatamiseks eeskirjad, reeglid ja ettekirjutised. Äkki veel keegi teebki nii SiinSeal võta vabalt..
Muidugi kui võrrelda analoogseid välismaa jutukaid ja videochat`e , siis iha jututoas toimuvad lastesaated
˅ näita rohkem ˅