Foorum
1
2
2010-03-20 20:48
Siin lehel olen aru saanud,et kirjutades ei tohi liiga suuri reavahesid jätta vähemalt alguses mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-03-21 13:44
Vahel ei tohi ka tühikuid olla sõnade vahel liiga palju.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-23 09:21
lugesin ja lugesin aga targemaks ikka ei saanud
˅ näita rohkem ˅
2010-03-23 09:46
Sa oled täiesti normaalne noor neiu
˅ näita rohkem ˅
2010-03-23 14:41
Seega väide millega teema algab ei kehti!

Enamus siin 30+ kirjutajatest ja kui loeb je loeb ja aru ei saa, siis ei saa ju see väide kehtida.
MOTT
˅ näita rohkem ˅
2010-03-24 19:55
Teinekord võib keerulisi sõnu kasutades mõistlikuna tunduva kirjatüki valmis saada, kuid kas seal ka tingimata mingi mõte sees juhtub olema?
Ehk leenakesekesekesekesekesekesekesekesekesekeseke sai oma postkasti mõne sellise kirja, vanemalt mehelt.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-25 14:21
Komytea sain jah isegi suurema plussiga
˅ näita rohkem ˅
2010-03-26 00:28
Parmaleikin õigesti ütles enne, et asi on kirja saajas. Ka temas. Suhtlemiseks minimaalselt kahte inimest tarvis läheb, vähemaga ei ole lihtsalt võimalik. Kui keegi leiab postkastist kirja, mis talle meeldib, siis on ta selle kirja meeldivuses täpselt sama palju süüdi, kui kirja autor, see on kahepoolne protseduur. Sellisel kirjal on asjaosaliste jaoks ka alati mõte sees, sest vastasel korral oleks see kiri mõttetu, rändaks prügikasti, ei tekiks asjaosalisi ja ei saaks mõelda miks meeldib üks kiri rohkem kui teine.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-26 13:11
Just,just punk...hakka aga proteeside raha koguma...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-26 16:26
Leenakeseke,üks asi on veel õppida:foorumitest ei saa kunagi head nõu kuna kõik kirjutajad on nii targad.
Domaassamemm(kirjutasin vist õieti)Hambuvus on veel hea aga liigese proteese läheks küll vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-03-26 16:33
Aga ma ju ei maininud,milliste proteeside tarvis koguma pead hakkama...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 09:47
30+ mehed teavad, et süütu miss universum, ei ole kõige õigem sihtmärk suhteks.
Täpselt nagu 25+ naised teavad, et prints valgel hobusel avaldab armastust elu lõpuni, enne rasedaks tegemist.

Pelgalt minu pakkumine, suhe algab meeldivusest. Mehele piisab atraktiivsest pildist ja film jookseb, ila tilgub mööda lõuga alla. Viisakus tekkib lisana juurde peale väärtuste muutumist, kui sarved joostud, või piisavalt kasvatust.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 10:24
Viisakus on nii kaua kuni on lootust miskit saada , kui lüüakse uks nina ees kinni või ppannakse veto peale läheb madinaks.... selle asemel ,et uut otsida kukutakse ukse taga laamendama
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 16:49
Ehk vaid minu arvamus, kuid konkreetselt siin portaalis olen nt. kokku puutunud 30+ inimestega, kes ajavad suust täiesti ebanormaalset soga välja või räägivad enesele nii vastu, et paha hakkab. Muidugi need 'seksuaalsed ja sensuaalse' üritusega kirjad mõnelt kodanikult on hoopis teine teema. No ei mõista neid 'tahaks sulle laps teha ja tal omakorda nibusid imeda' tekste.
Ja siis on mõned nooremad, täiesti normaalse jutuga. Isegi kui maailmavaade erineb, suudavad nad mõistvalt rääkida ja nt. oma seisukohti põhjendada.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 18:53
Ma ei usu sind.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 22:54
Üldistamine ei ole väga arukas. See muudab kibedaks. Ega paar halba õuna ei riku ilmtingimata kogu õunakorvi ära. Tahate kedagi süüdistada, süüdistage loodust.

Kajaho, normaalne mees ei taha endale trofeed, vaid naist, kes kannab samuti vastustust. Portselannukku on ilus vaadta ja tore katsuda, aga see on nagu hõbe, mis kaotab pikapale oma läike ning tuhmub.

kiisuke75, tegemist on ju küla koertega, kas igale haukuvale koerale peaks tähelepanu pöörama ja neist väljategema?

meelemyrk, teema on ka 10 aastat vana. Need kes olid iba ajad 20-selt ajavad ka nüüd.

Püant on selles, et peaks oskama filtreerida, sest kõige lärmakam vähemus võib tunduda ka kõige suurema armeena.
˅ näita rohkem ˅
1
2