Foorum
2013-11-11 19:15
Kulla naised kui te lasete enda trussikutes jalgevahest pilti teha, siis võttke vähemalt selleks ajaks pesukaitse ära. Ütlen ausalt, neid tiivakesi pole just eriti meeldiv vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-13 00:56
Tead see ikka suhteliselt maitse asi, kuidas kellelegi... Näiteks mulle mõjub nende tiivakeste juhuslik nägemine üpris atraktiivselt ja teeb vaatepildi isegi seksikamaks. Üldse kõik elav või elutu mis trussade servast kogemata välja paistab või vilgub, on minu vaatenurgast vägagi erootiline detailistika. Oluliselt intrigeerivam kui niisama lihtsalt otse üleni alasti tussi (või munni) vahtida. Teiseks annab just tiivakeste või muude sedasorti spetsiifiliste lisandite väljaliputamine aimu, et nende perenaine on enesekindel ja ilma valehäbideta. Ükskõik siis kas see liputamine on toiminud kogemata või teadlikult (või hoolimatult), igatahes kui ta sellise pildi on julgenud avalikult üles panna, siis saab paljugi edasi mõelda, minu poolt juba igati positiivselt. Seda ma ju ei usu, et mõni tüdruk oma hargivahet pildistades pesukaitse alukate alla paneks oma liiga õhukestest püksikutest miski kehaosa läbinägemise äravarjamiseks. Nii et ikkagi, eelkõige saab olla eesmärgiks enda loomuliku naiseliku kehafüsioloogia toimimise rõhutamine vaataja silmade jaoks või siis lihtsalt pingevabalt võetav eluline ükskõiksus, kompleksivabadus.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-13 09:51
Seda funktsiooni teavad ilmbelt kõik, miks see seal on. Minu meelest naine näitab jalgevahet, et kütta meest üles. Päris paljas polegi tõepoolest alguses kõige põnevam. Aga mida õhem kangas seda katab, seda kütkestavam. Arvan ka, et need sinna lihtsalt unustatud. Ei meeldi nende nägemine piltidel. Teine asi on loomulikult tegelikus elus.
Mind häirib ka mõnede piltide ääretult kehv kvaliteet. Ei saa aru, millega need tehti. Tänapäeval teeb iga telefongi kvaliteetsemad.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-13 15:24
No mida jutt. Lastel ja ullikestel on siin lehel hea kõvatamas käia. Ma võrdleks seda adrenaliini laksu omal ajal puuriida taga suitsemas käimisega. Tuli ikka täismehe tunne peale küll
˅ näita rohkem ˅
2013-11-13 16:00
Ei saa ju ära võtta, võib alukad ära määrida.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-13 21:02
pesukaitsmed pole tiivakestega, hügieenisidemed on tiibadega, või pole nii härrased
˅ näita rohkem ˅
2013-11-13 22:01
Ei hakka terminite üle naisterahvaga vaidlema, aga see ei muuda teemaalgatust. Ütleme siis, et hgieenisidemete tiivakesed irvitavad jalgevahelt välja. See on umbes sama, kui paljas alakeha ja roheline niit vahib sealt vastu
˅ näita rohkem ˅
2013-11-13 23:13
Mu tuttava sõbra sõbranna tuttava sõbranna tuttava sõbranna sõbra tuttava sõbranna pesukaitse sai sitaseks.

Ma leidsin siit foorumist kellegi, kes lakkus selle puhtaks.

Tänan sind ... mu iidolinna
˅ näita rohkem ˅
2013-11-14 18:30
Ma arvan , et see lakkuja olid sina ise harlemshake.. On ju nii.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-14 20:52
arvokas
Aga ära siis vaata neid pilte! Kõigil meil on oma esteetika. Ka Sinu soovitud tutvumise vanus võib mõtte panna liikuma pigem vanuri vara himustamisele, kui vahva kooselu lootust.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-14 21:00
Ega siit kooselu naljalt ei leiagi ja naljalt keegi ei otsigi. Seega varakat vanurit siit küll otsima keegi ei tule. Aga esteetikaga pole siin küll mingit pistmist. Lihtsalt visuaalselt on ebameeldiv. Või tegemist hooletu inimesega, nagu keegi kommenteeris, ebakvaliteetsete piltidega. Siia peaks ikka väga valima pilte, mida riputatakse. Neid aga siin on ja isegi lausa kunstilisi. Silm lausa puhkab.
˅ näita rohkem ˅