Foorum
1
2
2013-08-07 09:48
a la kuulutused stiilis paar tutvub mehega, kes katab kõik kulud või peab kindla summa viskama. Sulaselge kupeldamine?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 10:06
Aga kui mees on kapipede?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 11:28
Rmees - maailm on muutunud. Sex ei ole enam sex, nüüd on massaazh õnneliku lõpuga. Prostitutsioon on nüüd sponsori otsimine. Teistel naha üle kõrvade tõmbamine on JOKK skeem. Jne, jne, jne. Kolmekas nii, et kolmas M maksab - see on kupeldamine, aga ma ei oska sinna uut nime juurde panna, mida praeguses maailmas võiks kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-07 20:07
Tean siit lehelt samuti üht paari, kes ilmub aegajalt erinevate nimede all uuesti, et tutvuda mehega, kes korraliku summa viskaks selle eest, et saab naispoolega seksida, ei mingit kolmekat, meespool on 100% hetero!
Kommirahaga ei tasuks neid tülitama minna, nagu väidavad.
pere tahab ju puhkamas käia ning miks rügada päevast päeva tööd, kui selle summa saab meestelt paari tunniga kätte(nende endi sõnad).
Kuna tegemist on suht kuulsa tegelasega riigi meelelahutustööstuses, ei hakka ma muidugi kasutajanime nimetama, kes teab see teab...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 14:43
minu arvamus on,et see mees ei ole mehe nime väärt,kes oma naist müüb...olgugi,et see naine võib ise nõus olla ja tahta.Kui mees ei suuda oma naist üleval pidada,siis jätku see naine üldse võtmata Olgugi,et elu Eestis on raske,aga nii madalale annab ikka langeda,järgmine etapp on naisel prügikasti taga,sest kaua selle naise tervis ikka vastu peab,kui teda tööriistana kasutatakse....küll mees leiab uue ja hullema
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 16:24
Kupeldamise asjus on mul seisukoht sama, mis coyal.
Aga kujutage ette teistsugust olukorda. Paar otsustab oma voodielu veidi elavdada ja otsivad lihtsalt ühekordseks projektiks meest kolmandaks. Tuleb siis see mees kohale, käed taskus, teeb "möhh, kus on see naine, keda ma pean panema". Ilma et tal oleks mõtetki mingeid omapoolseid kulutusi teha kokkusaamiseks. Elementaarne võiks olla, lilled/Å¡okolaad naisele ja oma kummid kaasa. Võibolla veel midagi...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 16:46
foxi..tundub,et sul/teil on kogemusi sellise mehega?Samas ühekordse projekti puhul pole see ju kupeldamine,vaid voodielu värskendamine ja oleks loogiline,et mees,kes tuleb paarile kolmandaks,võiks tuua naisele lilled või siis väikse veini ja näksimist....minu arvates oleks selline käitumine elementaarne.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 17:16
ma kahtlen teie elementaarsuseski ja milleks peaks see kupeldaja naine olema.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 17:51
vasikatega pole mõtet võidu joosta
˅ näita rohkem ˅
2013-08-08 21:06
coya, mu jutt oli rohkem hüpoteetiline, isiklik kogemus sellises olukorras puudub
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 13:03
Ma uuriks seda asja, et miks peab alati midagi kaasa võtma kellegi jaoks?
Tänapäeval seda enam niiväga ei harrastata.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 13:35
Tänapäev ja uus aeg, on küll levinuim aga mitte just kõige veenvam õigustus heade kommete puudumisele. Prostituudi juurde võid jah vaid rahakotiga minna, sest see on nagu tasulises peldikus käimine.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 14:17
Kuulutused on ju täielik träsh.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 15:05
Arvan, et, kui juba külla kutsutakse siis võiks ikka pererahvale midagi viia, näiteks veini, et veidi vastav meeleolu luua ja muidugi naisele lilled ja mingi koogi viia, et suu magusaks teha.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 15:14
paar tutvub mehega, kes katab kõik kulud või peab kindla summa viskama.

Tegelikult pole see ju isegi mitte sponsorluskuulutus, kupeldamisest rääkimata. Soovitakse vaid kellegi teise kulul lõbutseda.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 16:09
Sinu poolt peet ja pontšikud, minu poolt moor.

Kas sai viisakas?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-09 19:05
ju üritavad sellised paarid siis oma nõudmistega eemale peletada tühikargajad kes pruugiks, omaltpoolt midagi vastuandmata. tõsi ta on et sellised nõudmised on ebaviisakad et nagu üks peab kõik kulud kandma. samas seksimisehuvi on ju kõigil kolmel, too paar ju kohtub ka millegi nimel ehk siis saada naudingut. pentsik on seejuures mingit kompensatsiooni oodata, ausam oleks et kõik osapooled võrdselt millegagi panustavad, näiteks üks pool kannab toa rendikulud, mida iganes ja teine varub joogid, snäkid jne.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 00:17
No kui ma ei võta midagi kaasa, kas siis ei kutsutagi enam külla või?
Siiani ei ole minule isiklikult seda viisakuse puudumist kuskiltkipidi teada antud. Igatahes pealinnas sellest tänapäeval eriti lugu ei peeta. Vbla maal on vähe teistpidi ja vanemate tädide/onudega.

Ma pole juba tükkaega kellegile midagi viinud. Keegi ei ole mulle ka midagi toonud. Mina ei vii ja mulle ei tooda. Kõik on okei.
Aga pakasuhhaks ja et ma ka viisakas näiks, siis ütlen siin, et jah viin ja mulle tuuakse. Ja kõik on ilus jällegi.

Teemasse.
Kirjutab paari meespool. Kas kahte naist tahad põrutada? Mina, et tahan küll. Antigi aadress ja nr. Helistasin ja naine võttis vastu. Leppisime kokku kellaaja ja kohale saabudes nägingi seal kahte naist. Peremeest ei olnud kodus. No sai meeldiv õhtu veedetud ja siis selgus, et mees on kodust ära ja et kasutusel on paari konto, siis millegipärast arvati, et on popp esineda mehena ja seks orgunnida. Pidavat olema eetilisem. Ma ei hakanud seda loogikat pikemalt lahkama ja arutama.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 09:45
ja viisakuse kriteeriumiks on siis kuhugi minnes nänni olemine/viimine? noh, siis olen ka mina ebaviisakas. ei ole andmise/saamise kommet. lihtsalt - ei ole. kui kohtun kellegiga, siis nagu võrdne võrdsega, ilma äraostmiskatseta. lilledest ma ei tea midagi, veini ise ei tarbi ja noh, kommi saab ju igaüks omale maitsepärast osta kui isu tuleb.
pealegi, oletame, kokkusaamine lepitakse kokku öösel. kust põrgust ma need oblikad väljavõlun? lõhun mööda linna hommikuni lillejahil? kohtuda tahetakse ju ikka minuga, kui inimesega? mina kui inimene ei tunne vajadust ennast täiendada lisavidinatega - mina olen mina, naturaalne. küsimus ei ole mitte finantsilises väljaminekus - selle mõne euri ikka leiab eksole. küsimus ei ole ka tähelepanus - ma suudan teist inimest tähele panna ka ilma seda esemeliselt väljendada. küsimus ei ole ka libaviisakuses - mats lilledega on ikkagi mats.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 09:48
aga teemasse, see "paaride" naisekupeldamine paistab siin tõesti vägagi levind olema. samas, milline mees müüks oma naist raha eest? suguelurikastamisest saan ma aru, teiste kulul rikastumisest mitte. huvitav, kas müüdav on ikka ise tema müügiga rahul? mees kes mängib kodu müüdava naisega, no ma ei tea...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 09:52
Utha. mina võtangi asju suhtkiretult ja rahulikult. mina lihtsalt esindan igalpool ja alati ainult iseennast, sellisena nagu ma loodud olen. enese reklaamiks ja/või minust arvamusekujundamiseks ma mingisuguseid võõraid sulgi ei soovi, kaasaarvatud lilled, kommikart ja peedipudel.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 10:06
põhimõtteid, neiu, on erinevaid
ja üks minu peamisi põhimõtteid on: ei silmakirjalikkusele. vananemise üks väärtusi on see, et teatavas eas ühiskonna arvamus enam ei morjenda õnneks. inimesed, kes sind aastaid tunnevad, teavad, kes ja milline sa tegelikult oled. välise gramuurita.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 10:07
*glamuurita.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 10:13
tüüpiline orjamentaliteet: viin, et meeldida. kasvõi alateadlikult, ise seda endale teadvustamata. korruptsioon seegi, kodanikud: nagu vaikimisi komme arstile kommikarp või kohvipakk viia. selle eest, et ta tegi oma tööd, mille eest ta palka saab. tean, meelevaldne võrdlus, aga, kokkupuutepunkte-on.
arstide teemal edasiminnes: aga miks me ei anna fekalistile, kes me peldiku tühjaksimb, kommikarpi? või muponaudile, kes meile bussis trahvi teeb? teevad ju nemadki oma tööd...
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 10:16
lilled ja kommikarp....need viiakse ikka selleks, et saajale rõõmu valmistada. lilled püsivad pärast veel päevi, meenutades meeldiva inimse külaskäiku...kommikarbi võib ühiselt tühjaks nosida....
väikesed asjad..... ei maksa suurt midagi, aga räägivad inimesest nii mõndagi....
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 10:28
Vabakuulaja, kas selle algse näite puhul (paar kutsub mehe kolmandaks) peaks kah nii suhtuma, et naine teeb ju oma tööd, mis lilli ta oblikaid tal veel vaja on?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 10:33
kusjuures, siinses maailmas, (ihamaailma pean siis silmas,) tundub tõesti, et 90% analoogsetest juhtumitest naine teebki (oma?) tööd. aga muidu, ei. samas kutsutakse ju kindel inimene kolmandaks, teatavate füüsiliste ja/või vaimsete isikuandmete alusel. ma ei tahaks uskuda, et külalist oodates ootusärevalt peadmurtakse teemal mida täna tuuakse. ja kui ei tooda, tulija pikema jututa mokk pikal väljavisatakse?
ühesõnaga taandub asi lihtsaks küsimuseks: kas oodatakse sekspartnerit ja/või suhtlejat või lihtsalt Å¡esti?
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 10:37
"Kui sind on külla kutsutud, siis peab võõrustaja söögi-joogi ja muu meelehautuse eest hoolitsema, sinu asi on vaid kohale minna ?
Väga ebaviisakas! "

KUI ma lähen külla, ei lähe ma sööma ega jooma. KUI ma lähen sööma või jooma, siis lähen ma oma leivakotiga.
aga üldiselt söön ja joon ma kodus. ja ostan oma söögi ja joogi ise. ja oma külalisi nälga-janusse ei jäta. toovad nad siis midagi või ei too. üldiselt ei too, õnneks.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 10:48
Sa Vabakuulaja vabanda, aga selline oma leivakoti kaasa toomine ja külas olles üksinda nurgas nosimine on nats veider. Koosolemise/külas olemise mõte ongi ju see, et jagatakse, mõtteid, sööki-jooki jne. Jagab pererahvas ja jagab see, kes külla tuli.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 10:50
kooner, ihnuskoi...lisame siia veel egoisti ja saamegi komplekti kätte
võimalik, et olengi. aga võibolla ei ole. ehk on lihtsalt teistmoodi mõtlemine, teised väärtushinnangud. mittematerjaalsed.
aga ei tasu muretseda, Utha, ega ei kutsutagi, isegi mitte esimest korda-nii vastik inimene olen ma küll ja kui kutsutakse, ikka ei viitsi kohale minna, tõsi siis ma hoiatan ka ette,et ei tule. mitte ei luba minna ja siis lihtsalt ei lähe. pole minu stiil.
kui ma lähen külla, lähen ma külla inimesele ja kui inimene. kui ma lähen külla eesmärgiga juua, võtan ma joogi kaasa. kui ma lähen külla sööma, võtan ma söögi kaasa. kui ma lähen külla sünnipäevale, siis ma võtan ehk ka lille kaasa. aga siis eelistan ma poti- mitte lõikelilli. punkt.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 11:38
Aga oleneb ka milleks külla kutsutakse. Ehk just see söögipoolis ongi puudu ja siis oodatalse, et sina selle rõõmsalt tood

Aga kombed on muutlikud. Te ei pea ju sellist, kes midagi ei too, külla kutsuma. Aga kust seda enne tead, kui tegelane alles otsapidi toas on?
Mida siis järgminekord vastata, et kui tahab uuesti tulla? Kas on julgeid ja öeldakse otse välja "Sa ei too midagi kaasa", sellepärast ei kutsu? Kas siis see pruukosti kaasatoomine teeb siis selle isiku kuidagi meeldivamaks?
Aga kui ma ütlen, et no pole selle oblika jaoks raha. No ei ole. Kuhu siis see viisakuse teema jääb?

Minule ei ole kunagi mingi külaline vist midagi toonud. Ja ma ei ole kedagi sellepärast veel uksetaha ka jätnud ja sellepärast ei ole veel keegi ka kutsumata jäänud.
Veidrad olete lihtsalt, ei muud. Viisakusest on asi väga kaugel.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 11:40
Naiste ja meeste arvamus on ikka nii erinev. Naistel lööb kohe saamahimu välja, tahaks lilli, tahaks kommi. Nagu väiksed lapsed. Aga seks ise? Tundub jah nagu lilled ja kommid jäävad seksitasuks. Naine ei suuda elada endale, tal peab olema mingi motiveeriv boonus. Nii naljakas minujaoks.

Aga mis ma arvan nendest iha paaridest, kes kolmandat otsivad ja kohe umbe nõudmised ette laovad? Ega head ei arva, ah, ükski normaalne inimene ei hakka isegi üritama. Üritavadki täpselt samasugused inimesed, kes tahavad midagi veel lisaks saada. Omasugused leiavad alati omasuguseid. Sahiiibe on elus palju.

Grupika loomine käib pigem reaalses elus kus ise asjad kogemata sedasi lähevad ja hiljem juba planeeritakse vms.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 11:51
Absurdselt kuulpähe situatsioon: tulebki see kolmandaks kutsutud mees külla, lilled ühes pihus, kommikarp teises. Naine paneb lilled vaasi ja siis tema mees mugib kommi. Mehed vestlevad autodest või õllest. Edasi panevad koos naist ja pärast söövad viimasedki kommid ära.



väga haige
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 11:52
Järgmine asi on sünnipäevadelt midagi kaasa panemine. Eriti on see vanemate inimestega nii. Krt muudkui aga topitakse ja sunnitakse mingeid koogijääke kaasa võtma. Ja kui ei võta, siis oled oi kui paha. Minujaoks võrdub see "viisakus" kellegi prügikasti välja viimisena. Vahet pole, kes selle kraami ärra viskab.
Mõnes asjas tahetakse hullupööra moodne olla aga mõnes asjas ollakse nii krattipidi vanas kombes kinni.

Väga vanasti, kuna vahemaad olid pikad ja liiguti hobusega või jalgsi, siis toodi ja pandi pruukosti kaasa. Ma saan aru kui tänapäeval keegi mulle 10l naftat kaasa annaks oleks teine asi
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 11:59
Vat näed. Tulebki välja. Kommi ei too, siis seksi ei saa.
Ehk siis liigub asi sinnapoole, et lähebki raha küsimise peale välja. Kahju, sellistest naistest. Õnneks mina sellistega kokku ei ole puutunud. Mind on ikka minu pärast tahetud.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:05
Nii Parma, kus me trehvame, tahaks sulle mildagi anda, sexi vastu ei soovi
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:08
Viisakus on norm!
Inimesed on enda mõttelaadilt ja arusaamadelt erinevad ja et nende suhtlemist lihtsustada ongi väljatöötatud käitumisnormid tüüpilisteks situatsioonideks. See hõlbustab suhtlemist just võõraste või üksteist vähe tundvate inimeste vahel. Pead reeglitest kinni, järelikult sul on head kavatsused. Miks on poliitikutel nii täpselt paika pandud protokolli reeglid? Aga just selle pärast, et eri rahvastel võivad olla erinevad arusaamad. Sõbra juurde võid minna kaks kätt taskus, sest tema teab kes sa oled, aga ka siin ei või alati endale täit vabadust lubada. Näiteks mina olin eile mats ja sain karistada. Võhivõõra juurde minnes, aga pead sa ennast tutvustama ja tutvustamine algab reeglitest kinnipidamisega ning külakost kuulub nende reeglite hulka. Pole tähtis mida, kui palju ja kui kallist sa viid, tähtis on et sa viid. Teenindaja juurde lähed sa tühjade kätega, sest tema, kui inimene sind ei huvita. Tema teeb töö ja saab selle eest tasu.
Eks see ole nüüd igaühe enda otsustada, kas ta läheb külla tutvuma, suhtlema või teenust saama. Muide, ka teenuse kvaliteet võib olla parem, kui näitad, et teenindaja on inimene.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:10
Eh Sheeba ja siis ma jään sulle selle asja "võlgu" on ju ja siis saab kunagi ninapeale visata, et nää ma ju andsin sulle ja sina ei anna mulle kunagi ja siis ma pean hakkama meelega midagi tooma sulle alati. Mul on sedasi juhtunud. Mingi kuradi kinopiletite lugu. Tibin sai mingi soodukaga kinopileteid ja siis alati käisime tema rahaeest kinos. Minu rahaeest käisime pärast söömas ja minu nafta kulus sõitmiseks. Ükspäev visati ninapeale, et tema on kõvasti välja teinud ja mina ei ole.
Vat sulle naised siis.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:13
Vot selle peale ma nagu ei tulnudki, et midagi ninapeale visata. Minu jaoks in oluline andmise rõõm. Aga sa võid mulle vastu tassi kohvi pakkuda, selle vastu pole mul ju mitte midagi

Tegelikult, ma ei teinud nalja, see oli otsekohene küsimus sulle
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:14
Jott. Mina ei saa sõbra juurde tühja käega minna. Mina pean tühja kõuga minema.
Sõbra naine nimelt armastab kangesti igasugu kringleid ja küpsetisi teha. Siis helistab alati, et tule just sai valmis

Vahel ei kohta sõpra mitu kuud aga tema naist pidevalt. (ei ole midagi seksuaalset). Vot selline on sõber, kes vabalt usaldab oma naise minu kätesse.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:17
Sheeba täna ei saa. Vaja see kuradi jaapani ime liikuma panna. Lähen lätti järgmine nädal. Natuke jama kui peab kellegi järgi kutsuma ja see küna sinna ära sureb.
Neljapäeval saab näha alles.

Jah see andmise rõõm on ka rõõm aga kui ei anna, ega siis midagi ka ei muutu. Ja mina kohtun ka ilma midagi "lisa" saamata.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:20
okey, eks ma siis säilitan mõned eksemplarid personaalselt sulle Panen kohe kõrvale, sest mine tea kas neljapäevaks enam midagi järele on jäänud
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:21
Mulle küll meeldiks saada lilli--aga karikakraid, rukkililli, mis on korjatud põllu pealt, mitte ostetud poest, turult
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:21
Sheeba. Seda ma arvasin. Ma juba mõtlesin su peale ükspäev.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:32
Sirruke, kus sa täna pesitsed, saarel või oled maismaal? Kuna Parma täna pirtsutab, siis teeks hoopis täna kingituse sulle
˅ näita rohkem ˅
2013-08-10 12:39
sheeba--ma kahjuks saaremaal täna..muidu ma võtaks su kingituse vastu küll
˅ näita rohkem ˅
2013-08-11 21:21
Sain selle kuradima jaapani ime käima. 2 päeva tuima mutri keeramist.

Utha, nagu ma aru olen saanud, siis jah seksiks sa ei sobigi. Sobid siin ajaviiteks uduajamiseks küll hästi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-13 12:37
See raha küsimine kolmandalt on ilgelt nõme. Mõne paarikese tagant kumab suur rahapuudus lausa välja ja välimuski toetab seda.Seksifun ja rahategemine ei anna head kvaliteeti.Ok ma saan aru kui soovitakse latti veidi tõsta, et jopakollasid vältida, aga siis võiks seda ka nii nimetada, et oslaustasu on selline ja kõik, pole siis vaja mingeid komme ega pudelit või on see siis vabatahtlik+osalus. Ei saa ma aru neist lõuna-eesti paaridest - nõuavad et 1) bensiin Tartusse/Võrru ja tagasi 2) hotell ka selle kolmanda mehe poolt 3) sponsorus ja mitte väike 100-300 Eur - arvutage ise palju see kokku teeb. Ja siis pole ka veel kindel, kas sellest asjast üldse asja saab. Inimesed on lõpp heal arvamusel endast ja soovivad mugavalt head seksi ja palju pappi. Nii lihtsalt see ikka ei käi.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-13 12:56
Miks nõme, rahapuudust ei kimbuta. Hindaks hoopis muud.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-13 13:13
Kui algusest peale on kokku lepitud, et keegi kellelegi maksab, siis on see igati ok. Tuleb kena paar kohale, mis vahet seal on kas raha antakse naise või mehe kätte. Pole siin mingit kupeldamist. Aga kui siit üks paar ennast kenaks nooreks sportlikuks paariks nimetab ja kohale tuleb 2 parmu, kes on koledad nagu tuumasõda, siis see on küll nõme. Kui ikka suur häda käes, siis küsi niisama seda raha, mitte ära puhu mulli.
˅ näita rohkem ˅
1
2