Foorum
2013-05-24 09:38
mille esitas üks nn. elitaarmees: "See, mille pärast inimesed reeglina kokku saavad, on lõhn, instinkt, mis kestab poolteist kuni kaks aastat, ja siis on kõik"
Esmamulje, lugedes sellist mõtteavaldust oli see, et kas tegemist on koeraga või paremal juhul mõne primaadiliigi esindajaga.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 09:49
Su elitaarmees vaatleb asju väga primitiivselt, see väide kindlasti pole päris alusetu, see osa, mis puudutab instinkte, nene osa on meie elus suurem, kui tavaliselt tunnistame, aga muidugi ei käi elu ainult instinktide järgi. Su elitaarmees on peast natuke lihtne
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 09:51
liigitan sellised inimesed omas mõttes pealiskaudseteks, pinnapealseteks. ma ei usalda selliseid.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 09:52
Minul kestis hea ja vastastikku rahuldust pakkuv suhteosa u 10 a- selle loogika puhul siis kaks varianti: kas eestlaslik aeglus või lihtsalt erand
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 09:59
Või on hoopis hea haistmine
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:04
Mehel ilmselt veel parem, et püüdis uue lõhna kinni ja allus uutele instinktidele
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:05
Kindlasti on instinktidel suur osa meie elus aga kuuldavasti eristab inimest muudest loomaliikidest see, et ta on võimeline oma instinkte kontrollima. Loomulikult on olemas erandeid, kes sarnaselt neljajalgsetele igat vastutulevat liigikaaslast, saba alt nuuskima kipuvad, otsides signaale "siin, just siin on see koht"
Iseenesest muidugi huvitav mõttekäik tol isasel, mida isiklikult mina pean põhjuse otsimiseks, et järjekordse emase rüppe pageda.
Anonyym, Sinule aga ütleks, et ju Sa andsid 10 aasta vältel lõhnasignaale, mis on tõesti erandlik
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:10
No ma pole end ka kunagi selliseks harjukeskmiselt normaalseks ka pidanud
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:19
On olemas ju ka selliseid isendeid, kelledel säilib küll see instinkt pesa hoida, aga samas käib teiste vastassoost liigikaaslaste sabaaluseid nuuskimas ja arvab, et nii ongi õige, kui on kaks erinevat pesa kus oma instinkte rahuldada
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:30
Sheebatüdruk, Sinu poolt kirjeldatud isendid võiks paigutada "lõhnagurmaanide" kategooriasse. Neid isendeid iseloomustab vastupandamatu ihalus iga uue haisuelamuse järele, kuid inimloomaaas võib neid enamasti kohata naispopulatsioonis.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:32
Huvitav, et mina olen neid just meesisendite hulgas enim märganud
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:40
Aikonpoiss, ma pean sulle samamoodi vastu vaidlema, ka mina olen sedasorti isendeid rohkem ikka isaste leeris kohanud. Isegi kui me siinse ihalemise keskkonna näiteks võtame, siis neid isaseid, kes teevad ettepaneku n.ö. salasuhteks naistele on kordi rohkem, kui naisisendeid. Samas pean ma tõdema, et ka emaste poolel on sedalaadi liigikaaslasi. Vaatame kuulkutste rubriiki naine - meest ja sealt vaatab selliseid vastu küll ja küll. kes ennast regulaarseks vaheltharimiseks pakuvad.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:53
Kulla naiskodanikud-emased, Aikon mõtles küll parfüümimaailma ihalemist, mitte isaste isendite sabaaluste nuuskimist
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:56
Mis sest parfüümist ikka ihaleda, see vedeleb kodus kapil aga kingad.......
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:57
Aikonpoiss, selleks et seda parfüümilõhna ihaleda, selleks on meil neid odoori poode külluses
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 10:58
no aga eks tõeliselt head ja põnevad parfüümid segatakse ju mitmest lõhnast kokku. nii võib leida lõhnabuketi, mis paelub pikka aega ega kaota oma salapära ja värskust.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 11:05
Mind kui isast paneb sügavalt hämmastuma, Sheebatüdruku asjatundmatu väide odöörinduse kohta. Mina kui isasloom olen ikka teadnud, et tõeliselt tuleb odööri bukett esile kokkupuutel nahaga, luues salapära, värskuse ja paeluvuse, mida kirjeldas juba ammumöödunud ajal, lp.sanuk
Muidugi ei saa salata, et isasloom nuusib ka mööda laternaposte ja odöörikauplusi, kuid tõese pildi , või siiski haju, saab elavast emase nuuskimisest.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 11:09
Kuna ma kannan ikka naisisikutele mõeldud lõhnu siis selle mõttekäigu järgi peaksin käima linnapeal teisi naisi nuuskimas või siis meesisikuid, kelle maitseeelistuste hulka ma kohe kindlasti ei kuulu
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 11:14
Aikonpoiss, minu vastuväide oli ju pelgalt sinu väljaöeldud mõttele, seoses parfüümiga. Samas sina olid esimene, kes tõi selle lõhnateooriasse sisse liigikaaslaste sabaaluse nuuskimise. Võta siis nüüd kinni, mida sa konkreetselt selle lõhnaasjanduse kohapealt silmas pidasid
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 11:18
Naisisiku nuuskimine teise naisisiku poolt, kaldub juba teise klassifikatsiooni, mida siinkohal ei tahaks lahata (las nahistavad omakeskis), küll aga ei ole midagi imelikku ses, kui üks emasisik avaldab uudishimu meesisiku vastu, kelle odööri ta juba kaugelt, mingi seitsmenda naishaistmismeelega tunnetab. Oleks vale väita, et naisisik sarnaselt oma vastasoolisele isendile käitub, nuuskides igat võimalikku isast. (on erandeid)
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 11:22
Sheebatüdruk, Aikon pidas kogu selle jura taustal siiski silmas seda, et litsid mehed need Vargamäe mehed, kui nad väidavad, et kahe inimese kooselu kestab vaid seni, kuni ühel neist lõhnataju hajub, oma kaaslase suhtes ja peab kappama uutele aroomiväljadele
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 15:04
Te miskit fermoonidest olete kuulnud?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 15:21
mõne mehe odöör ajab ikka täielikult pöördesse..pean siis silmas seda pudelist peale lastud värki,mitte sabaaluse nuuskimist
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 15:33
Coyaplika, millist marki Sa mõtled, Viru valget või Stolichnajat?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 15:44
lugeda sa aikon ei oska-kirjutasin peale lastud..e. piserdatud,mitte sisse joodud
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 15:49
Coya, seda ma mõtlema jäingi, et miks peaks väärt kraami peale kallama, elik mitteotstarbekohaselt kasutama.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 16:29
Sel elitaarmehel oli jumalast õigus, ta jättis vaid lisamata, et tavaliselt leitakse selle kahe aasta jooksul midagi muud, mis koos hoiab. Kui paari hoiab koos vaid seks, siis see ammendub tõesti kahe aastaga. Miks muidu siin paarid nõnda tõmblevad.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 16:44
Ei ammendu siin midagi,jott.
Kui on õiged ehk sobivad feromoonid,siis see tõmme püsib ja seks muutub aja jooksul järjest nauditavamaks.
Eeldusel,et ollakse ka loominguline.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 18:07
ooo üks inimene on aru saanud, et tõmmet tekitavad Fermoonid.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 18:29
Mis pesast räägite, pesa tuleb ikka panna
Ahaa, miks on eestimees hinnatud, no kas te ei tea või? Ta lihtsalt pole nüri.
Parfüümid, no ikka roosi, sireli või lillelõhnalised, mitte kolmekordsed kutzzimutsssid
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 19:55
@ Marquis, sa oled sõna "fermoonid" vist kuskilt kuulnu? Juba kaks korda oled siin teemas seda maininud, mõlemal korral valesti
No offence, aga feromoonid
˅ näita rohkem ˅
2013-05-24 20:17
Kuram jõudsin enne pesus ära käia, kui seda siin lugesin. Oleksin pakkunud 10 päeva pesemata mehe lõhna nuusutada, kõva papi eest.

Aga 2 aastat pesemata? prrrrr.... Ime, et siis asjapulgad lahku ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 12:55
Just feromoonid ongi need,mis tõmmet või tõuget tekitavad
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 16:30
Ma ei saa aru mida lebra te siin taga ajate. Käid ikka naisega saunas ära ja kui see Kenzo on maha leilitatud siis ongi õige lõhn
Moonid võivad kah olla Aga Ferro...Ferrum... Siin läheb ikka Aurum rohkem peale
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 21:43
Kui ikka pestud kustud kammitud, kus need siis on. Ja siis hakkabki see aura pihta.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-25 22:04
siis kallad seal saunalaval ühe kahese pilku sisse, ampsad soolakurki pääle ja lased ühe hea käraka peeru, ning jälle on 2a muretut sekselu
˅ näita rohkem ˅