..siinsed lapsed on päris segi läind...
...
jälle keegi kes mind lolliks peab arva kuidas tahad aga ma ei taha sinuga läbi sõnade seksida,ega sind webis näha.reageerisid vale kuulutuse peale......
sry aga sul ei ole seda 1000 euri ju ildilt on näga et sa oled koomik ja ma ka ei taa wi weebis ega mujal sinuga sexida mul on lapsed ma ei sexi nendega...........
anna mulle enda mail ja ma tõestan................
ei ma ei taha mingit t6estust ma olen neid soome ehitajaid siin näinud ja autoga mis on naabrimaja ees mind märjaks ei aja.............
siis vaatab kumb meist rumala pildiga jääb oo mu fantaasia maailm......
mind ei huvita su pildid su kuulutus on lihtsalt tobe muud ei midagi ja ma pole sinuga kohtuda soovind nii ey rahune.................
sorri,ega ma sinusuguse ülbe neiuga ei kohtuks ka,aga oleksin lihtsalt näidanud et mul reaalsed pildid,imelik oleks veits reaalset nägu näidata ja võlts kuulutust pannamark oleks eetis ringi käija nagu lihtlabane pervert,ja mu kuulutuse sisu on ka väga mõistlik,pakun kellegile midagi mida ehk keegi pole siin veel pakkund.......
Autor:
Bringmedream
Saaja:
Teema:
Saadeti: 2013-04-22 10:14:04
Loeti:
lugemata - Tühista ja kustuta lugemata kiri.
kustuta kiri
ei taha et päev meenutaks orjastamist,selle prst tahan veeta aega ka väljas,teha midagi mis sulle meeldib.ja mullle,ma viiksin kardiga sõitma,koba aga huvitav on.pikniku pole ammu pidanud,ja muidugi meeldib mulle linna peal jalutada kui palju inimesisexini jõuaks siis kui õige aeg käespiisavalt tuvund.et ei tunduks enam nii väga et seksiks raha eest vaid pigem kujutan ma seda ette nii.kohtun meeldivat tydrukut,pigem nagu tellisin linna giidi,aga äkki me vahel klapib ja mix mitte võtta sellest päevast viimastültse sellest kohtumisest viimast
tõesti tundun pervert eks......
kle napakas ära saada mulle oma kirju mind ei huvita
..............
kirjavigu oli küll jep...et selline solvang tuli ootamatult