Foorum
2013-04-10 20:08
Missugune on teie kõige romantlisem kohtumine Unustame viha ja räägiks ilusatest asjadest
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 20:22
No räägi enda omadest algatuseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 20:38
Ok. Parma! Kui sind viiakse maakohta--pannakse ATV kärusse tooli peale istuma ja nii sõidetakse läbi küla mere äärde!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 20:45
Mina oskasin pubekana tütarlapse tormise ilmaga mere äärde jalutama viia. Mingi 6 palli torm, kajakad ka ei lennanud, istusid muulil ja kirusid ilma.
Mina aga vedasin tütarlast läbi adru, jalad vahus ja tuul peksis näkku, riided läbimärjad.
Tulemus: neiu kopsupõletikus, minul nädal aega jalad vermeis kividesest...

That's romantic!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 20:46
a mul jäi see etapp üldse vahele
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 20:47
Push,üleüldse...Tahaks niisama teada--vanamuttide uudishimu
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 20:49
Jawaga sai sõidetud viljapõllapääle rukililli korjama ja.....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 20:54
Päikesetõusu vaatamas--kell 4 hommikul sest uni läks ära...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 20:58
Sebiks tibina ja läheks kosele veevulinat kuulama ja pargipingile istuma, külg külje kõrval, mõtlemata mitte millegile.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 21:03
loovus--hea mõte ju ilusam kui õhtu restoranis, pubis...Ilusaim romantika ongi looduses....
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 21:06
Üllatus-sünnipäevapidu Lillepaviljonis ja õnnitluslaulu laulis kadunud Mait Metsamaa
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 21:07
no see võib jatkuks olla. Aga veel minna jalutama hea sõbrannaga, visata ta nahktagi mereääres liivapeal alla ja teha kepp ära, no ikka kus rahvast liigub.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 21:10
Matkaradade puhkepingid sobivad ka, need samblarohelised ikka ja firma kuluvad. Pesu lihtsalt sellest ei õnnestu mitu päeva.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 21:12
veel armsam on olla lihtsalt nii, et ei tea, mis päev on ja mis kell on(puhkuse ajal) magada heinalakas värskete heinte peal mulle armsam romantika , kui vastuvõtt kuskil restoranis rooside ja rikkaliku õhtusöögiga
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 21:17
Ükskord seisin tibinaga restoranis pea tundaega ja lihtsalt vaatasime teineteise silma. Lauataha ei jõudnudki :
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 21:20
ilmselt sügavam algus, ikka nii kes korvi and tuleb ja hakkab nügima.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 21:35
Ei teagi kumb romantilisem nüüd siis oligi, aga meelde jäävamad on tuli neiu külla, siis teatri, edasi restorani jne. Samas on olnud ka sõit Pärnu suvisel ajal ja siis söök restoranis ja edasi promenaadile jalutamine ja mööda ranna äärt öösel!!Oli ka päris lahe!!Muidugi olema ka neiuga koos süüa valmistanud ja siis küünlavalgel söönud ja vein kõrvale jne.Eks iga sündmus omamoodi huvitav ja romantiline.Eks rohkem oleneb ikka inimesest endast!!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 22:38
Normaalne Maarjamaamees võtab naisel sabast kinni, viib mere äärde liiva peale mürama ja siga nosima.
Mis veel saab romantilisem olla, kui elav tuli rannal, elus naine ja täitsa surnud siga lõkkes pruunistumas
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 22:42
Jah... ja pärast ujuma.
Üheotsa pilet...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 22:45
elus naine, surnud siga
elul pole miskit viga

aga kui läeb vastupidi,
siis sa oled karmilt pigis
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 22:52
Teil seal Päälinna kandis eriti huvitavad kombed
Ei julgegi naisega sinna tulla
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 22:54
me siin jah, hirmsad inimesed, setap üksi omaette istumegi
ja head seksi liigse romantikaga kah rikkuma ei kipu
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 23:00
ei tea, miks, aga parimad asjad juhtuvad alati kodust eemal olles.
nt aastatetagusest ajast midagi...
meenub lopsakas botaanikaaed ja pime varjatud nurgatagune koht ning kamp kahtlaseid tumedaid kogusid öisel tuulevaiksel ajal müürist kambakesi üle ronimas.
kurat teab, miks me just sealtkaudu pidime minema, aga ju sai otsitud otsemat teed linna minekuks ja paremat kohta kui see me ei leidnud
ja naisterahvad, teadagi, olid koos meestega linna peale jalutama tulnud.
mehed muidugi tahtsid näidata ennast ja hakkasid ees üle müüri minema. naised tulid neile järgi. aeti ennast müürile püsti ja alla hüpates püüti sind enne kätele ja siis alles asetati maha, kuni olime üle. edasi liikusime ainult müürilt müürile. ajasime ennast püsti sinna ja siis peaaegu pilkases pimaduses (ainult paar laternaposti valgustas teed) ja poolvaikselt hinge kinni pidades nihkusime mööda neid müüripragusid ja aedu ja hoove edasi ja tundsime ennast nagu lapsed. käest kinni teineteisel. mulle tundus siis, et see ronimine kestab tunde ja tunde ja et see müür ei saagi otsa. jalad värisesid all. alla vaadata ei julgenud, süda tahtis rinnust välja hüpata, teksad olid ka lõhki mis lõhki peale seda, aga jube hea ja kerge oli olla
midagi sellist ei olegi nagu rohkem tundnud
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 23:02
Vabakuulaja luuletus oli vägev
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 23:12
Utha, käisid hüppes w?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 23:14
mis hüppes?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 23:19
Släng, aga ma ei oodanudki, et tüdrukud seda teavad.
http://www.perekool.ee/index.php?id=36679&class=forum_schnell&action=view_post&post=8652514
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 23:22
See ei olnudki niiammu,üsna allesKui ma reeglina esimesel kohtingul meest enda poole ei luba,siis seekod tegin erandi...no nagu olude sunnil või niiSest mees sõitis teisest Eesti servast Tallinna ja pidime minema tantsima ühte klubisse.Ja kuna ta jõudis suhtvara,siis mõtlesin,et ok...istume minu pool,teeme aega parajaks.Ja kui ma ukse lahti sis tegin ja nägin milline mees tuli(no pilt pildiks,see võib vahel valetada ka ),siis mul jalad hetkega nõrgad Lilled vaasi,veini korkisime lahti...
Ja pärast klubis.....kui ma tavaliselt ikka vaatan kas tuttavaid ehk on või mis tegelasi seekord kohale vajunud,siis seekord ei näinud ma mitte ühtegi teist inimest enda ümber tantsuplatsil,ma nägin ainult neid mind imetlevaid silmi ja tundsin neid käsi ja huuli... Ja ma tundsin ennast maailma ihaldusväärseima naisena sel ööl...Ja ma olen saatusele tänulik sellise mälestuse eest
˅ näita rohkem ˅
2013-04-10 23:26
Hüppes käiguga tuli meelde.
Jalutan tüdrukuga N-Jõesuus Narva jõeääres ja seal oli trobikond paate. No rekvireerisin paadi ja tüdrukuga siis kalda ääres sõitma. Musitasime ja aelesime ja korraga tuli paadi kõrvalt veest mingi mees alasti mees välja. Ähkis-puhkis lõi kulpi ja läks paljalt majadevahele. Ei tea kas oli luuraja? Stirliz?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-11 00:49
DC, ja siis arvasid, et tüdrukutele tuleb perekoolilehe kaudu tarkus pähe ajada?
oleks siis mingi asjalikuma lehe leidnud selgituse jaoks
mõned tüdrukud teavad ka hästi sõjaväeslängi, ainult et nad poleks niisugust seost kohe siin näha osanud. sulle tulid vanad ajad meelde?
mina tegin ainult romantikat keset Tartu linna. üks õnnelik aeg
˅ näita rohkem ˅