Foorum
2013-04-04 16:29
Unustage veearved ja ärge makske enam vee eest! Seda saab ju tasuta! Hakake vihmavett koguma ja lund sulatama, see on ju täiesti TASUTA! Ärge peske ennast dushiall vaid vaid käige Staoili pesulates. Kui keegi pesu tellib ja autoga sinna sisse sõidab, siis hiilige lihtsalt auto taga, kuni pesu lõpuni!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 16:37
Sind on ikka väga kurjaks aetud
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 16:39
Irwww. Mul on lihtsalt igav ja mõtlesin et teen ka ühe mõtetu teema. Neid teemasid on siin muidugi siddax juba aga tahan ka tark välja paista
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 16:42

No siis oota, varsti läheb ka selle teema kallal andmiseks
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 16:43
See Lynell on mingi huiar,igaltpoolt kus vaid saaks varastaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 16:49
mulle see lynell meeldib ma saan aru, kui ma nüüd selle eest kellegi viha endale kaela saan, aga mis teha. sümpaatia üle ei vaielda
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 16:56
Selge see Utha,et ta meeldib sulle,rind näikse veel trimmis.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 16:56
Tasuta pidid olema ju poes ka degusteerimiseks välja pandud tooted - saab kõhu täis ja täitsa tasuda
Lisaks veel kreemid ja muu nänn, mida ajakirjade vahel jagatakse - kõik on tasuta

Mingil hetkel tasuta lõunad lõppevad ja siis tuleb kõigi nende lõunate eest hullult palju ja väga kallist hinda maksta, ärge seda unustage.

Olgem vaesed - aga olegm ausad!
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 17:04
seni kuni utka ajusid saab tasuta k.ppida, seni ma lynda pihupille eest ei maksa

aga eks säästu nippe tasubki juba varakult õppida, sest kunagi ei tea millal see easymoney otsa saab ja tuleb hakata koonerdama
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 17:45
raitsx sa oled kuidagi eriti negatiivne tegelane. Sul on muide nii nunnu pilt, poolvend ka õlal ja puha
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 17:50
raitsx, sinujaoks on ilmselt kõik naised ihas huiarid. Siis ma soovitaks sul mehi vaadata, neil on see hui ka reaalselt olemas, mis sulle nii hingelähedane on
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 17:52
Mõte hea aga teostus shitt, nimelt seistes muutub vesi roheliseks ja vajab puhastamist, kobulanti või tont teab mis, seega saaks aias pestes voolikga kanaliseerimise raha säästa. Parem on elada mereääres siiski.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 17:59
No jah aga sul joogivett vaja , hakkad filtreerima jne ? See eeldab raha ma kardan , puurkaev ehk ? Aga selle tegemine eeldab ka ju raha ... oi kuradi kurat tasuta taaaaaaahaaaaaaan , taaaastutaaaa-taaasutaaaa-taaasutaaaaaa , ma ei taha enam maksta ei elaktri, vee , riiete , söögi , muude kulude ega millegi eest , taaasutaaaaaa-taaasutaaaa-taaasutaaaa ... kõik olgu tasutaaaaaaa
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:03
Ja üleüldse võiks Savisaar teha toidukaubad Tallinnas tasuta saadavaks , bensiini tasuta saadavaks .... mis tal see teha , lööb nipus ja ongi nii , näe bussid ka ju " tasuta " ma küll ei ole linnlane aga ikka sõidan tasuta kui juhtun sõitma , bussijuht ju saadab pikale lainele kui kümnese või kahekümnese ulatad ... mobiilimakset ka enam pole vist ? No ma ei tea viimati vist sõitsin veebruari algul linnaliiniga ja ka tasuta ...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-04 18:30
Vaata siin sa eksid ja omast arust sa nagu tark tegelane aga vastad minu eest.Kas ma olen kusagil väitnud,et kõik naised siin huiarid?Ma väidan,sinutaolised just nimelt on sellised.Kasva veel,sulle keerab mu poeg juba varsti taha.
Savisaar võiks weebika ka tasuta vaatamiseks teha,siis saavad eestimaa teed ükskord sõidetavaks,sest keegi enam weebi ei tee ja teetöölistest meil puudus käes.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 09:22
http://www.tallinn.ee/est/kaamerad

Kah veebikas
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 10:29
Parma, siis on ju teedel paiknevad kiiruskaamerad ka veebikad
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 10:31
Aga need ei ole enam tasuta
Ülekande pead tegema.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 10:34
Parma, kui kiirust ei ületa, siis ei pea maksma Pildile jääd ikka, või olen mina millestki jälle valesti aru saanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-05 11:04
Kiiruskaamera ei salvesta koguaeg.(vbla salaja ikka salvestab seda me ei tea) Ainult siis kui tahad kiiresti sõita siis saad seda teenust kasutada.
˅ näita rohkem ˅