Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2013-01-30 00:56
Miks ta hädakisa ,siis on,,ikka rõõmuhüü,ükskõik kes ,kuid mitte Sina.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 02:00
Ja kenasuudlus ma olengi Sinust pikem ja vanem ja suurem ka,pole enam kuhugi kasvada
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 02:29
umarmen: Sinu hädakisas näitab, et Sind miskit vaevab, mis ma oskan öelda, "SAA OMA TRAUMAST ÜLE"!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 02:36
Eka mind ikka vahest vaeva üks ja teine asi see loomulik,ma ju elusolend ,aga trauma see kindlasti pole
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 09:02
minule tundub ka, et umarmen sinuga ei ole kõik korras, ilmselt oled utha sõbranna, nii sarnased avaldused teil...aga mis puutub kenasuudlusesse, siis väga tore tüdruk on, mida paraku ei saa sinu kohta õelda, katsu üle saada oma probleemist, või on siin saadud kuulsus sulle pähe hakanud, sest kuulsus on kuulsus ja selle raskuse all on ennegi inimesi murdunud
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 09:51
umarmen, ma olen sinus pettunud. pidasin sind seni väärikamaks ja arvasin, et sa moraalselt nii madalate tegudeni endal laskuda ei luba, aga tundub, et ma olen sinu olemusest ennast eksitada lasknud ja see teeb mulle tuska.
ma ei ole üldse rahul selle tegevusega, mida ma siin nagu teisedki päevi pealt vaatama pidanud olen ja ma mõtlen praegu tõsiselt järele selle üle, kas minust oli õige pea ees su tegevusse siin sekkuda, vahele tulla ja sulle kaitseks ette astuda. mõtlen, kas sinu toetamine siis, kui teised seda ei teinud, oli ikka põhjendatud. ma ise leidsin sellele õigustuse ja arvasin, et ma ei eksinud. mina olin see, kes ütles ühe sõbraliku mõtte ajel välja oma sind toetava arvamuse ja uskus seda, et sul on mõistust panna sellele väiklasele vaidlusele teistsugune punkt ja ma isegi ei kahelnud siis nendes mõtetes, aga praegu ma tahaks oma sõnad tagasi võtta. liiga inetu on see vaatepilt, mis siin minu ees lahti rullunud on. kahju tunnistda seda endale, aga ära moraalset tuge minu poolt enam oota. ma ei saa sind enam kaitsta.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 09:55
Kusjuures, ma tahtsin ka teda toetada, aga kirja saates avastasin, et isik oli mind ära blokkinud. Korra klikkisin enne kirja saatmist kontole lihtsalt... Mitte, et ma oleks millestki ilma jäänud, aga sina võisid küll millestki ilma jääda
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 10:02
ja sel moel tagantjärele parastamine peaks praegu osutama sinu siirale soovile kedagi aidata? kahtlen, et sul selline soov eksisteeris. pigem arvan, et püüdsid kirjutada ennast praegu teistega samadesse ridadesse. pigem oli see selline semutsev avaldus ja patsutus teiste seljale kui kahetsus tegemata jäänu pärast
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 10:11
Ja emalõvi sai jälle vastu oma käppa, utha, see on see, kui hüppad vette tundmatus kohas, ja ei oska ujuda
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 10:50
utha, mis mõttes sa "oled pidanud vaatama siinset tegevust"? See sul mingi kohustus?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 11:12
sel ümaral emmel on inimmaterjali nii palju käes, et teeb mis tahab. loll lugu muidugi, et populaarsust ostma peab, deem, absoluutne jura
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 12:02
Utha, ma mõistan, et Sul on igav, ja Sa üritad igast kommentaarist, postitusest või lausest hakata sügavat põhjust otsima ja psühhoanalüüsi tegema. Ma ütlen Sulle päeva mõtteks ühe idamaise tarkusetera:

"Aidata saab inimest, kes ise abi küsib."
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 12:09
outch! ma ei isegi lootnud tabada siin kellegi Achilleuse kanda, aga tundub, et sain sellele siiski riivamisi pihta. kuidagi valuliselt reageeritakse
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 12:18
Oijah...järjest hullemaks läheb! Ma ei lootnud, et minu riivamisi öeldud lausejupp foorumis nii põhjaliku analüüsi osaks saab. Ma tungivalt palun - jätke mind nendest iha intriigidest, skeemidest, analüüsidest, mõistukõnedest, poindi otsimisest lihtsalt välja.
Minu siinviibimisel ei ole absoluutselt mitte mingit tagamõtet ega eesmärki - puhas fun. Igasuguna kannavärk ajab Sind lihtsalt praegu eksiteele sügavasse metsa...
Sa utha võtad vist asju liiga tõsiselt, relax ja lase kogu see pask, mida mina, umarmen, ja kogu see ülejäänud vipipunt toodab - endast lihtsalt mööda. Küll siis tuleb ka armastus
PS! Selles teemas ma enam sõna ei võta, aga ilmselt Sa kibeled juba vastama midagi, siis ma aeg-ajalt tulen ja loen Sinu kommentaare.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 12:20
sain oma eelnevale arvamusele kinnitust, ma siiski ei eksinud. tegelikult ma ei eksi mitte kunagi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 12:31
aga tahtmatult tuleb muie suunurka, kui seda nurgast nurka karglemist siin vaadata. kargleb niikurb siin kurvalt edasi ja tagasi, hüpleb ja hüpleb, aga kuidagi ei ulatu minuni. küll püüab jalgade külge ennast riputada, küll tiirleb niisama ümber minu ninaesist oodates. juba on teine keti ümber oma kaela pingule tirinud ja ennast sellega pooma hakanud. aga ta on endiselt visa - ei ela ega sure. siis on siin teine, natuke arem tegelane kui eelmine, kes hoiab ennast tagasi ja teiste taha. tema on endale sihiks seadnud lõuapärad mulle kanda lüüa (kardab vist jalhoopi). teised jälgivad eeskava ja püüavad tegevust jäljendada. tahaks neile jalutusrihma kaela panna ja jalutama viia. vaesekesed, niuts niuts
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 12:46
tegelikult ei olnud minu esimene postitus siin ju teile, mehed, ega teist. seal leiduvad mõtted olid kirja pandud ühele teisele isikule ja temast mõeldes ja ka temale lugemiseks mõeldud. keegi ei kõnetanud teid ega tahtnud teist midagi, isegi ei arvanud teist midagi, aga millegipärast läks paar isikut selle peale kohe ennast täis ja arvas, et nüüd on tulnud nende aeg Uthaga „rääkida“. et saaks oma verele hõõrutud igemeid veel rohkem verele hõõruda? eks tehke. i don´t mind. see on teie tervis, mille te siin nahka keerate, mitte minu oma.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 13:05
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 13:18
utha saigi end välja elada, 10 punni selle eest, kuigi jutu mõte on sul sisutu, nõrk ja ebaloogiline, on ikkagi kaju sinust, loen ja mõtlen, kes on sinu poolehoidjad, ikka samasugused kibestunud ja kuivetunud vanatüdrukud nagu sina ise, mõtle, kas pole mul tõsi ja tunnista endale kordki elus, et oled kaotanud...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 13:28
Niikurb, mille üle sa rõõmustad?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 13:40
mees, kellel testosteroon pidevalt üle ajab ja kes üritab selle taseme ühtlasena hoidmise nimel eranditult ainult naistega rinda pista ja nad sellega „üle ujutada“, ei ole ausalt minu jaoks tõsine teema, millega tegelada ja kahjuks isiksusena ei ole ka sellised tõsiselt võetavad. alati tekib tunne, et teen endast nõrgemale liiga.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 13:45
utha, sa ju pole isiksus...aga kurb, et sest aru ei saa. Meestge rinda pista pole ju vaja, nad ei pillu lollusi, seega ainukene oledki sina, kes omas sügavas hingesopis ei suuda muudmoodi särada...aga särada sa ju tahad...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 13:46
tutt, nüüd mõtlemisainet ka sulle, mille üle ma rõõmustan...kannata pisut, saad teada...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 13:47
su peaks peeglisaali viima. seal näeksid ennast korralikult igast küjest
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 14:20
käisin, nägin jäin vägagi rahule...kahju, et sinul kodus peeglit pole, samas eks nii ole sul lihtsam elada kah...
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 15:38
umarmen mind kah blokeerinud, ju olen ta kontot vaadanud. Edu talle
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 15:58
niikurb ,minul oma probleemid ja saan nendega ise hakkama,Sa tegele oma probleemidega,Sul tundub neid märksa rohkem olema.
See ,et Sulle kenasuudlus meeldib ei tähenda ,et ta mulle peab meeldima,,ja samas ei pea mina kõigile meeldima.
Ja kuidas ma käitun siin portaalis ,pole Sinu mure.
Vaata oma küsimärki, või neid ,kes Sulle meeldivad.Mul ükskõik näiteks ,kes Sinu kontol oleva küsimärgi taga on
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 19:24
umarmen, kas oled nüüd rahul.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 19:47
arvad,et oled nüüd kõva mees,et ladusid tüdrukule1111111
mine nurka...häbene tõepoolest,sa teed endale vaid häbi.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 19:49
Mul paluti eskperimendi korras umarmeni ühtedega hinnata ja siis vaadata kes reageerib. Kohe oli kohal kalmeer ja ühtesid sada nii et tolmas. Nii et see kalmeer on umarmeni varikas.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 19:51
ja sina oled kelle varikas?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 19:53
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 19:56
Vastust teab vaid tuul??? Mõelge ise välja.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 19:59
teil kigil on omad varikad
aga inimestega ei katsetata kui te seda veel ei tea.!
pealegi kõigil on sõpru,kes vastavad teile samaga.
lõpetage see juba kord.
mehed olgem ikka targemad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 21:14
Iseoled1, sa oled Kallistusele ikka suur sõbranna, et sulle kohe kaebama tuli
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 21:32
Iseoled1: Öeldakse, "Kuidas küla koerale, nii koer külale"!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-30 22:48
See TOP on nagu Tallinna vanlinn. Ehitate ja ehitate ja siis tuleb mingi vanake, ning tõmbab kõigele vee peale
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 22:31
Umarmen: See on ju nii läbinähtav ja erik50 on Sinu varikas. Ja veel see võimalus, et kert70 on nüüd erik50 kontol. Kert pole eilsest saadik siin käinud ja nüüd istub teisel kontol ja kingib Sulle 10.

See TOP-i tippu pürgimine on Sulle ikka eluliselt väga oluline.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 22:44
Kurat, peaks ka tõesti minema esimest korda elus ja vaatama, mis asi see TOP on?!??!?! Ehk ongi niiiiiiii äge asi, et hakkab meldima
-------Ja võite siis ise arvata, kes endale selle esikoha terveks aastaks ostab!!!!!! --aga muidugi vaid siis kui meeldib...........
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 23:10
pillekas99: Ma tunnen end sellest väga puudutatud, sest miks ma muidu siin sahmin. Ja TOP mulle lihtsalt meeldib, nii et minu seos ka Sulle selgeks tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-31 23:29
luukere oi sorry ikka luukera: Võin Sulle soovitada, et mine proovi ja Sa enam muust ei mõtlegi. Annad sõrme ja võetakse kogu käsi. Siin ju peaks Sulle neid eeskujusid olema, kes sellest TOP-ist hoiavad kümne küünega kinni.

Mulle ka TOP väga meeldib, kuid sinna tühjust ei hinnata, mul ju pilti pole. Mina annaks kindlasti Sulle mõne kümne, et sealt TOP-ist selle kerti ükskord minema lükkaksid.

Sina sobiksid TOP-i kindlasti 100 korda rohkem, kui see kert.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 00:54
Pillekas siia teemasse ka kärsa toppinud, mis sul viga on? Pundid, gängid, mingi paranoia pidevalt, hakka või arvama, et suu avab igas teemas ingel, aga samas tunne justkui sotsiopaat raiuks ihas ringi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 01:28
sama teile...viimane kommenteeria
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 22:19
Ma tegin sulle täiesti reaalse pakkumise. Milleks blokkida, vasta siis ilusti teinekord...
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 22:28
kas elmut333 ei taha vedu võtta, nõrk teine järelikult.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 22:44
Noh kui umarmen, tõstan käed, pole ta pilte piilunud, ag blokk, minge ravile idioodid, muu soovitus oleks üleliigne.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-02 22:47
Ei mäleta, et oleksin isegi huvi tundnud, su lamedatest poosidest, su ankeet mõtetu,, odav.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 07:33
M....mis vedu?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 09:10
aga, elmut, luba küsida, miks sind see teema erutab? millised võimalused see sulle avab, mis paneb sind teiste edule/ebaedule kaasa elama? on see igavus lihtsalt, kuna pole oma ajaga muud teha või miski muu?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 09:41
teeme nii,et minu nime asemel on sinu nimi ja ongi vastus sinu küsimustele olemas
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10