Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2013-02-03 10:05
kaitses mehed mulle meeldivad. kahtlaselt sõnaahtraks muutusid, aga olgu peale. mittevastamine on vahel isegi kõnekam
˅ näita rohkem ˅
2013-05-03 17:46
Avastasin, et vähemalt minult on (millalgi vahepeal) bloki maha võtnud.

Uskumatu tegelane... Algul ühtepidi uskumatu (laob lambist blokke), ja nüüd teistpidi (võtab neid lambist maha). Ühegi teise siinse kasutajaga ei ole midagi sellist veel kogenud - ei seda- ega teistpidi. Keegi teine pole seni lihtsalt lambist blokkinud, ega ole (vist?) ka niisama lambist maha võtnud.

Aga las ta olla pealegi. Eks iga "isiksus" on omamoodi "huvitav". Pikemat diskussiooni sel teemal ei tahaks siin enam avama hakata.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-03 21:12
niisiis tegid uskumatu avastuse. good boy! a very good boy
ainult et keda su uskumatu blokkimiste seeria siin huvitama peaks peale sinu?
tead sa kedagi, kes oleks sama erudeeritud ja erutatud sinuga sellise teabe vahetamisest? sul on ebahuvitav elu?
ühed tõmbavad hinnete pärast teistel silmi peast välja ja sõlmivad selle nimel vandenõusid, trumbates vastastikku teineteist rumalusega üle. teised muutuvad rumalalt härdameelseks selle peale, kui neile blokk panna ja siis ka, kui - oh, imet!- blokki enam ei olegi! mida sa raiud neid memuaare siia kirjutada, ma ei saa aru? tulevane elulooraamatu autor!? tõmba endal mingi blogi üles ja kirjuta sinna oma märkmed ja siis arenda seal teemat.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-03 21:34
No miks ma ei pidand selles kahtlema,et just vigurvänt on see,,,,,
Järgmist ma ka umbes tean juba,,,
˅ näita rohkem ˅
2013-05-03 21:42
,,,,,,Pikemat diskussiooni sel teemal ei tahaks siin enam avama hakata.
aga mainin siiski,eks
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 00:18
No ma näen täpselt kahte inimest, keda see siin hirmsasti huvitab ja kellele vägagi korda läheb

Ühest saan ehk isegi aru - see on asjaosaline ise. Teise puhul ilmselt on tegemist meditsiinilise juhtumiga (igas pulmas peigmees, igal matusel kadunuke, igas foorumi teemas lakkamatult ja lõpmatult mölisemas). Diagnoosid on varem teiste poolt juba ära pandud, ei hakkaks enam kordama.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 00:21
lollakad,höhööö
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 01:45
siin räägiti ääri-veeri midagi enesekordamisest.
hästi. kuna siin on arusaadavalt see heaks tavaks muutumas, siis ma ei tahaks ka tava eiramisega seda kuidagi praegu rikkuma hakata ja seega eeldan oma kaasvestlejatelt, et nad ei pane mullegi seda pahaks, kui ma samuti siinkohal natuke ennast kordan.
ja teiseks on mul lihtsalt isiklikult kahju rohkem sõnu selle teema peale raisata.
niisiis ütlengi teile seda, et:
„ma mõistan praegu, et olen teinud tõsise vea, alustades vaidlust isikuga, kes on vaidluseks isegi liigagi valmis. tajun juba ette selle jätkamise mõttetust. kahjuks liiga hilja võtta oma sõnad tagasi.“

meeldivat jätku teemale
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 11:09
sa utha võiks ka avada oma blogi kuskil kalameeste ajakirjas tagalehel,kus seda keegi ei loe.sinu sonimised ja mürgipritsmed on ka inimestele halbu memuaare jätnud.võiksid vahepeal vähemalt väljas närvi puhkamas käia ,selle asemel ,et siin koguaeg istud ja tatti pritsid.äärmiselt negatiivne ,närviline ja kibestunud kuivik oled uthakene!mõni mees võiks su kenasti läbi nussida,et sa lõpuks rahule jääks kurat ma teeks sellele mehele kasti viina!
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 11:27
ma arvasin, et sa juba oled kellegagi kahe peale kasti viina ära lahendanud.
kui sul see tehtud on, eks siis kirjuta jälle meile
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 12:22
huvitav, millise baaba konto on dogma päris haledalt kisad teemadesse sisse, võiks julgust olla oma originaalkontol suu puhtaks vahutada, kõnts.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-12 17:54
sa vana libu sexkatu ,pese oma sitast suud tihemini.kas nüüd lakud sina siis utha sitast vittu!!!!!labane odav prost
˅ näita rohkem ˅
2013-05-12 22:24
tõesti,siin pigem utha ja sexkatu parteis. antud inimene on kas konstantses umbjoobes või lihtsalt naturaalne ajukääbik.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10