Foorum
1
...
5
6
7
...
10
2012-12-20 00:51
See vigurivänt vist ei mäleta kuhu ta konto tegi,pidev diagnooside määramine ja kõik ikka hullarisse.
Ja kui pole nõus selle diagnoosiga ,siis mine guugelda,kellega tegu
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 00:55
Just ! Nii ütlesin mina. Nii rikastasin mina sinu väljendit ! See oli kui... loe seda, kui pettumuse avaldamist. Mina ei näe sellises käitumismustris tervet mõistust. Siin on juttu sellest, et kodanik kõnealune blokib inimesi salapärastel põhjustel. Ilma eelnevalt lävimata jne. Kui soovitakse aru saada, miks pahalaste nimekirjas ollakse, et edaspidi sama reha otsa ei komistaks, tuleb ainult keerutamist ja enese õigustamist. Ja see on terve mõistus, mida ridade vahelt lugeda?
Ma rahulduks, kui seda nimetatakse inktutsiooniks, tunda ära negatiivseid impulsse ühe või teise kasutaja suhtes...

Mulle läheb korda kogu kollektiivi tervis!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:01
näed läbi kellegi käitumismustreid? salapärasteks nimetasid sa neid põhjuseid sina ja seda, nagu eelnevalt ei oleks neist kellegagi lävitud, ma ka ei tea kinnitada. sellele saab vastata ainult isik, kes on nad blokeerinud teised saavad teha ainult oletusi, nagu minagi.
ma ei viitsi sellesse teemases rohkem süüvida. ma hoiaks oma aega selle pealt kokku ja seega tegingi järelduse oma intuitsioonist lähtuvalt. ehk siis mina isiklikult leidsin, et tegu on täiesti terve inimesega
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:01
ps. Mulle selgitati minu blokkimist.
Nii, et ilma põhjuseta ikka ei saanud. Nii, et minupoolt on täitsa okei.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:08
Ääääh, Parma Sa julged tunnistada ka, et ei saanudki niisama!!!! ----------kas Sa ei karda, et võime Su sedapidi sellest blokitute klubist hoopis välja visata!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:13
Aga Sina,luukera said asja eest ,selle blokk-ok-jokk
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:16
Mis asja eest siis see Luukera sai?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:19
aga pane umarmen siis mulle ka blokk. nääd muidu ma olen kuidagi imelik, autsaider
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:25
Kuidas soovid
Saad ka klubiliikmeks ja jääd vigurv2nda,diagnoosist ilma.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:31
ma saan erandkorras talt diagnoosi paluda
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:37
*** See vigurivänt vist ei mäleta kuhu ta konto tegi,pidev diagnooside määramine ja kõik ikka hullarisse ***

Mäluga on mul kõik kõige paremas korras, tänan huvi tundmast . Ja hullarisse ei saada mina kedagi (ammugi mitte KÕIKI), ainult soovitan vajadusel spetsialistiga konsulteerida

*** Ja kui pole nõus selle diagnoosiga ,siis mine guugelda,kellega tegu ***

?!?

*** blokeerida /---/ mittevajalikud kasutajad tundub mulle mõistilik *** [kirjaviis muutmata - VV]

Kommentaarid on liigsed, nagu öeldakse, ja tõepoolest ei tahaks kellelegi diagnoose hakata panema (ehkki põhjust tunduks nagu olevat). Kui "mõistlik" see tundub kõigile ülejäänud IHAlejatele, kes sel teemal vähegi sõna võtnud, peaks siinsete foorumite varasematest postitustest piisavalt selgelt välja joonistuma. Rõhutaksin, et antud kasutaja puhul ei olnud ühelgi juhul ja vähimalgi määral tegemist mingi ebameeldiva käitumisega tema suunal. Ükski terve mõistusega inimene ei pea ju "ebameeldivaks käitumiseks" ainult ankeedi / profiili / konto vaatamist - ainult vaatamist, ilma mingi muu täiendava tegevuseta (ei kirja saatmist, ei pildi hindamist, ei omapoolset blokeerimist, ei midagi muud).

Tundub selline kafkalik maailm siin hakkavat välja kujunema (või mõne arvates vist juba välja kujunenud), kus ebanormaalsus on muutumas normaalsuseks, ning seda mõõte-etaloniks võttes hakatakse normaalsust ebanormaalsuseks pidama. Ei suuda hetkel meenutada (kui meenub, annan hiljem teada) selle kirjandusteose või filmi vms nime, ent üks selline kunagi kusagil oli, kus kõik normaalsed inimesed olid vangi (pro: portaalis IHA umarmeni blokklisti ) pandud ning ainult igasugu väärakad (antagu mulle andeks) töllerdasid veel vabaduses ringi

*** veider idee tundide kaupa mingit tegevust mingilt kontot vaadelda ja siis oma „avastustest“ teistele kirjutada. *** [kirjaviis muutmata - VV]

Pole küll märganud, et keegi, stopper käes, siin minu kõrval istuks ja aega võtaks, kui kaua ma kellegi kontot vaatlen või mida üleüldse teen. Rääkimata sellest, et ma siin imepärases portaalis üleüldse tundide kaupa ei istu, ammugi ei vaatle kellegi kontosid. Kes midagi sellist väidab, annab vaid tunnistust sellest, et pole absoluutselt matsule pihta saanud (kas siis suutnud või viitsinud, mida iganes), millest tegelikult jutt.

Vaba maa ja vaba rahvas, igaüks mõtleb ja arvab ja ütleb ja kirjutab, mida tahab. Enamusel tundub terve mõistus siiski veel kodus olevat, kui senist diskussiooni üldse kuidagi üldistada tihkaks. Mulle omamoodi suureks üllatuseks ning vastupidiselt sellele, mida algul arvasin või eeldasin. Dixi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:44
Vänt aga mul on üks veider küsimus. Miks just see kasutaja on sihikul? Selliseid blokkijaid on siin veel oma paarkümmend.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:58
Kui võib, vastan viguri eest:
Kuna teema on püstitatud just nimelt selle kasutaja kohta, käsitletakse selles teemas just seda fuuriat!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 01:59
Niivõrd kuivõrd see küsimus oli mulle suunatud - siis minul ei ole kedagi "sihikul". Mina ei algatanud seda teemat ning minu arvele langeb siinsest ligi kolmesajast postitusest vaid mõni üksik (täpselt ei ole kokku lugenud, aga kindlasti alla kümne). Kuna teema on jätkuvalt kuum, siis järelikult häirib see paljusid (ja kui keegi kipub siin mulle diagnoosi panema - väites samas demagoogiliselt, et mina panen neid teistele - siis tuleks see panna ka kõigile ülejäänud häiritutele). Konkreetselt mina ei ole neile teistele "sellistele blokkijatele" otsa komistanud. Sellele tädile kogemata komistasin - vahel (ehkki mitte alati) vaatan portaali ülemises parempoolses nurgas "päeva VIPi" pilti, ning sellest antud juhul piisas. Kui teised "sellised" samuti vaid oma profiili vaatamise eest bloki peale virutavad, siis mul lihtsalt ei ole olnud õnne (või õnnetust - kuidas võtta) nende kontodele sattuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 02:00
Ma ei ole tal ainult selle konto pealt sihikul,neid mitmeid ,kus ta ikka ja jälle mainib,kuhu ma pöörduma peaks
Kuid ühe konto peal ajas nats magusamt juttu..
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 02:10
Järjekordselt ei oska muud nentida, kui et ilmse[lge]lt ei ole umarmeni-tädil kupli all kõik päris korras...

Andku kõik umarmeni-tädi eakaaslased mulle andeks (maitsed on erinevad - kellele ema, kellele tütar), aga see vanuserühm on minu huvide fookusest niivõrd kõrge kaarega väljas, et juba sellepärast ei saa ma temaga ühegi teise "konto peal nats magusamt juttu" ajada [kirjaviis muutmata - VV]. V.a. ehk vaid juhul, kui ta mõnel libakontol 20...30-aastase naisena ei esine
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 02:28
Vabandust, mis mõttes?

Minu kirjutatu mõte oli selles, et ma üldjuhul ei tutvu siin portaalis endast vanemate naistega (vaid eelistan nooremaid, eelkõige vanusevahemikku 20...30). Nii nagu enamik teisi siinseid kasutajaid - pea igaühel on mingi eelistatud vanusevahemik, kellel vanemad, kellel nooremad. Mis selles halba või häbiväärset on? Või mida sina sealt välja lugesid? Eraldi püüdsin rõhutada ka seda, et ma absoluutselt ei taha vanemaid vanuserühmi kuidagi halvustada ning kui mõni selles vanuses inimene (keda on ka minu heade tuttavate hulgas) on inimesena OK, siis pean temast vägagi lugu ja saan suurepäraselt läbi. Aga isiklikku / intiimsemat laadi suhteid nendega üldjuhul ei arenda (reeglit kinnitavad erandid on alati võimalikud).

P.S. Mõtlesin, et ei hakka foorumit selle aruteluga rohkem risustama - igasugu risu on siin juba niigi - ja kirjutan Tutile otse. Aga kuna "Kasutajale 'Kosmosetutt' saavad kirju saata: sõbralisti liikmed. See on kasutaja soov.", siis olen sunnitud jätkama siin. Vabandused järjekordselt offtopicu pärast.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 10:44
Apppppppppppi, ei taha, et mind ka koos Parmaga klubist välja visatakse!!!! Ole nüüd hea Umar, ma tõesti ootan suure huviga, et mis asi see nüüd oli, et blokkisid?!?!?!? Ja palun ära valeta!!!!! Ilmselt sai põhjus olla vaid selles, et ma ei kirjutanud ja pilte ei hinnanud................ -------paar konto külastust, kui uut pilti nägin võtan ma tõesti omaks. ------Samas on väga mõjuv põhjus ka see, kui tunnistad, et pöörasid lihtsalt ära!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 11:08
primitiivne ja lapsik...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 11:10
Üle tüki aja olen Sinuga Utka nõus!!!! Sedasi blokkida ON primitiivne ja lapsik!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 11:14
ja arvad, et sedasi käituda on sinust praegu täiskasvanulik?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 11:16
Utha, ka mina armastan Sind ja soovin Sulle südamesse tükikest jõulurahu enne homset maailmalõppu!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 13:09
Vastan Su küsimusele luukera ja ei valeta,blokkisin Sind ,kuna mul sai Su lobast juba espiriti kontot kasutades kõrini
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 13:38
jälle on teil keegi hambus ja materdate täiega ning kiidate iseendid. ikka ühed ja samad tegelased. hakkab juba huvitama, kas teil töö juures on nii palju aega?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 13:46
Seda minagi siin ikka ja taas imestan (ning seda imestust ka ühele siinsele stammkirjutajale just hiljuti privaatselt avaldasin). Sellise tööajakasutuse juures me Soomele ja Rootsile küll kunagi järele ei jõua, Euroopa viie rikkama riigi hulka pääsemisest rääkimata...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 15:41
Minu tööpäev on küll läbi, kas mul polegi siis õigust lõõgastumiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-20 16:59
teate, kui keegi veel sellele täismehe kasvu mehe lapseviginale oma õlanuki toeks alla panna tahab ja tõsimeeli mõne lohutava sõna sellele mehele leiab, siis mõelge enne selle mõtte teoks tegemist üks hetk. see lugu, mida siin teile umarmenist kokku jutustatakse, on oma sisult liiga hüsteeriline ja liigagi silmakirjalikkusest läbi imbunud, et seda sulatõena võtta. nõrgalt seatud tekst. mõelge natuke enne, kui teinekord kellegi agitatsiooniga kaasa lähete. mõttelmiskoht.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-23 01:36
Umarmeniga on (selleks korraks?) ühel pool. On oma ankeedi kinni pannud. Mis iganes põhjusel siis. Vägisi kipub meelde ühe saksa miljardäri kaasus, kes viskus rongi ette, kuna oli finantskriisis oma mitme miljardi euro suurusest hiigelvarandusest mõnisada miljonit kaotanud. Ning kes teab, ehk ajendas umarmenit "virtuaalset enesetappu" sooritama asjaolu, et tema pilt kukkus "Top naiste" pingereas esikohalt kolmandale või viiendale... Aga võimalik, et see paralleel on antud juhul ka meelevaldne. Vaba maa ja vaba rahvas, igaüks võib siia profiili teha või selle sulgeda, millal ja mis põhjusel iganes heaks arvab või vajalikuks peab.

Küll aga on tal väärikaid järeltulijaid, kes lambist blokeerimise lippu jätkuvalt kõrgel hoiavad. Nii näiteks avastasin praegu, et mind on blokeerinud kaks kasutajat ("kenasuudlus" ning "MAIUSTAJA" ), kelle profiile ma pole vaadanudki, mingist muust tegevusest (kirjutamine vms) rääkimata. Küll aga on nemad suvatsenud minu ankeedilt läbi astuda, ning ilma pikemata bloki peale lükanud. Nimekaim Vigurivändal tundub olevat õigus - psühhoanalüütikutel jms tegelastel jätkuks siin portaalis tööd ja leiba pikemaks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-23 03:30
V2guriVint sa pole ainuke kellel nii läks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-23 10:28
Vara rõõmustad. Topitädidel on see tavaline käitumismudel, et kui leitakse mõni till, mis tõotab üle ühe õhtu vastupidada, pannakse konto lukku.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-23 23:30
... Ja kui see till ära kaob (või mis iganes muul põhjusel), siis tehakse konto jälle aktiivseks. Täpselt nii on praeguseks hetkeks juhtunud ka meie kangelannaga. Portaali omanikud on tibake rikkamaks saanud (mis iganes see konto deblokeerimine maksab - mul ei ole see täpselt meeles) ning tädike taas täie innuga edetabelite tippe ründamas. Ega's muud kui soovime kõik talle selleks jõudu ja vaprat vastupidamist . Niipalju ehk vaid veel, et isiklikult ei rõõmusta ega kurvasta selle üle, täiesti ükskõikseks jätab. Sulgegu ja avagu oma kontot niipalju kui vähegi isu ja jaksu on - mida rohkem raha liigub, seda rohkem majandus kasvab, ning lõppkokkuvõttes on sellest kasu meile kõigile
˅ näita rohkem ˅
2012-12-24 00:11
Pean vabandama, et tõin välja vaid ühe, aga iha kontekstis põhilise, eemaloleku põhjuse. Konto pannakse kinni siis, kui pole võimalik sellel silma peal hoida, vältimaks halbu hindeid ja halvustavaid kommentaare. Samuti ei teki siis ka kirjadeuputust postkasti.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-31 00:14
Aga vaimset ebastabiilsust näitab selline käitumine ometi!!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-11 02:32
Otsustasin ka siis asja puhtast inimlikust uudishimust järgi proovida ja ennäe, üks ligikaudu kolme sekundine visiit eelpool nimetatud ankeedil tõi endaga kaasa bloki juba ca 2 minuti möödumisel. Peab ikka viitsimist olema, et see kõik nii operatiivselt käib.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 03:00
irw... ma huvipärast vaatasin oma listi, kes mind blokeerinud on? Ainuke tegelane on mingi kutt, keda ma pole isegi klikkinud?

JÄTA MEELDE SELL... MA MEELEGA EI VAADANUD SIND - ISEGI TAGANTJÄRELE MITTE!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 03:07
miks? on sul midagi meeste vaatamise vastu?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 03:15
eino, ma polnud isegi mittemidagi teinud... lihtsalt bänn mingi kuti poolt, keda ma isegi mitte ei vaadanud?
Palun väga vennad... laske käia - vaadake ennast sodiks (ma nkn pole suurem asi)... aga naljakas bänn oli? Äkki aeti sassi vms?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 03:35
ei mina tea sinu bännidest midagi ise haldad neid kas sul ei tekkinud tahtmist ka veidi midagi „sassi ajada“ ja talle bokk panna?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 03:44
Utha me'lady... sa nii tark - aga minu bännidest ei peagi sa midagi teadma ju?
Aga teemasse - ei pane talle meelega blokki - las praeb!
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 03:46
vaene sina. sa pead kirjavigu kogu aeg parandama või oled meelega praegu närviline?
kas kolmandal korral postitades jäid tekstiga rahule?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 03:49
mhm
Ma ikka pabistan... teine kuu juba siin ja siiani ilma vigadeta!
Täna tuli aps... jeez saan andeks?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 03:52
Näh, kadus ära arvutist?... pidin just paika panema hakkama
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 09:30
saad saad
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 18:13
Utha,ei sina väsi
˅ näita rohkem ˅
2013-01-12 18:19
millest?
˅ näita rohkem ˅
2013-01-24 16:27
Näedsa nüüd, leidsin, et peale minu on sama teemaga kokku puutunud oi kui palju inimesi, ja mulle tundus, et viga minus...ja mis põhiline, lemmik utha ka siin seletab ja sahmerdab ei ole vist kohta, kus minu vaieldamatu lemmiknaine ei käiks.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-24 16:40
Niikurb, lõpuks jõudsid sinna, kust oleksid pidanud alustama. Nüüd ehk saad ka aru, miks sinu teema just nõnda vastuvõeti.
˅ näita rohkem ˅
2013-01-24 17:30
Mingi mäng kallimaga, olematu isikuga
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 08:40
Mina ei tea, on see utha olemas või mitte...pilt mis on, küll miskit rõõmu ei valmista, aga jah, tunnistan, eksisin eelmisel korral rubriigiga...tänud tähelepanelikele
˅ näita rohkem ˅
2013-01-25 10:32
Jesss! Mina olen samuti blokeeritute tiimis!
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
10