*** See vigurivänt vist ei mäleta kuhu ta konto tegi,pidev diagnooside määramine ja kõik ikka hullarisse ***
Mäluga on mul kõik kõige paremas korras, tänan huvi tundmast

. Ja hullarisse ei saada mina kedagi (ammugi mitte KÕIKI), ainult soovitan vajadusel spetsialistiga konsulteerida

*** Ja kui pole nõus selle diagnoosiga ,siis mine guugelda,kellega tegu ***
?!?
*** blokeerida /---/ mittevajalikud kasutajad tundub mulle mõistilik *** [kirjaviis muutmata - VV]
Kommentaarid on liigsed, nagu öeldakse, ja tõepoolest ei tahaks kellelegi diagnoose hakata panema (ehkki põhjust tunduks nagu olevat). Kui "mõistlik" see tundub kõigile ülejäänud IHAlejatele, kes sel teemal vähegi sõna võtnud, peaks siinsete foorumite varasematest postitustest piisavalt selgelt välja joonistuma. Rõhutaksin, et antud kasutaja puhul ei olnud ühelgi juhul ja vähimalgi määral tegemist mingi ebameeldiva käitumisega tema suunal. Ükski terve mõistusega inimene ei pea ju "ebameeldivaks käitumiseks" ainult ankeedi / profiili / konto vaatamist - ainult vaatamist, ilma mingi muu täiendava tegevuseta (ei kirja saatmist, ei pildi hindamist, ei omapoolset blokeerimist, ei midagi muud).
Tundub selline kafkalik maailm siin hakkavat välja kujunema (või mõne arvates vist juba välja kujunenud), kus ebanormaalsus on muutumas normaalsuseks, ning seda mõõte-etaloniks võttes hakatakse normaalsust ebanormaalsuseks pidama. Ei suuda hetkel meenutada (kui meenub, annan hiljem teada) selle kirjandusteose või filmi vms nime, ent üks selline kunagi kusagil oli, kus kõik normaalsed inimesed olid vangi (pro: portaalis IHA umarmeni blokklisti

) pandud ning ainult igasugu väärakad (antagu mulle andeks) töllerdasid veel vabaduses ringi

*** veider idee tundide kaupa mingit tegevust mingilt kontot vaadelda ja siis oma „avastustest“ teistele kirjutada. *** [kirjaviis muutmata - VV]
Pole küll märganud, et keegi, stopper käes, siin minu kõrval istuks ja aega võtaks, kui kaua ma kellegi kontot vaatlen või mida üleüldse teen. Rääkimata sellest, et ma siin imepärases portaalis üleüldse tundide kaupa ei istu, ammugi ei vaatle kellegi kontosid. Kes midagi sellist väidab, annab vaid tunnistust sellest, et pole absoluutselt matsule pihta saanud (kas siis suutnud või viitsinud, mida iganes), millest tegelikult jutt.
Vaba maa ja vaba rahvas, igaüks mõtleb ja arvab ja ütleb ja kirjutab, mida tahab. Enamusel tundub terve mõistus siiski veel kodus olevat, kui senist diskussiooni üldse kuidagi üldistada tihkaks. Mulle omamoodi suureks üllatuseks ning vastupidiselt sellele, mida algul arvasin või eeldasin. Dixi.