Foorum
2009-12-21 03:41
kasutaja
http://www.iha.ee/users/sexneiu18
on petis saab sõnumi kätte ja blockib kohe ära et ärge sattuge selle inimese ohvriks HOIATAN !!!!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 10:30
Loll saab kirikus ka peksa aga tundub enamikel poole meelsetel on vaja selliste "naljade" tunnetamine omal nahal läbi kogeda olenemata sellest et sellistest asjadest on PIISAVALT juttu olnudD
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 10:41
On selline ütlemine, et enne mõtle ja siis ütle. Sama saab kasutada ka sellisena, et enne tegutsemist peaks ikka mõtlema. Tagantjärele rusikate vehkimisest pole kasu olnud kunagi.
Kasutagem siis oma ajupotensiaali.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 12:28
Milleks msni saata ültse?Pärnu ju väike,lähed välja ja komistadki talle kohe otsa
˅ näita rohkem ˅
2009-12-21 13:26
oleneb põhusest blokkida!!!ma ka blokkisin no ja siis???käiakse pinda kokku saamise asjus kui ma algul kohe tegin selgeks et kokku ei saa ja nr ei anna!!!aru ju ei saa teisiti.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 10:57
touch1 !

Ma tõesti ei viitsi lugeda, mida kokku karjunud oled.
Vaesed moded.
jutuka reeglid kehtivad ka foorumis.
Sinu karjumiste pärast võib põhimõtteliselt kustutada ära 3 kellegi teise tehtud asjalikku teemat.
kes viitsib, neid karjumisi korjama, otsima hakata.

Peamised reeglid:
1. Räige ropendamine on keelatud, jää viisakaks!
2. Ära korruta pidevalt ühte ja sama mõtet.
3. Ära kirjuta lauseid pidevalt suurte tähtedega. See tähendab karjumist!

Pane oma kisa siia kirja, siis on vähemalt 1 mõtetu sauruste aegne teema kustutada, mitte teiste tehtud teemad.
nagu " Tutvumine IHA-s", " Sportlik naine", "Mittemüüdavad".

Mul on valus vaadata, esimest korda näen sellist kibestumist. Vala end siin välja, siis oskan mingi päev kogu selle armastuse kokku võtta ja läbi lugeda, eks. Musid-kallid.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 11:08
Millisest kubestumisest sa räägid🙃
Ka minul on valus vaadata, et minnakse üle oma karjumistest ja reeglite rikkumisest, seda nagu poleks üldse teiste aadressil siin, kaheperselisus olematuks ei tee seda mida teete, seega väike satiiri oot on ju ainult teretulnud 🙃täiskasvanud inimesed olete, aga mitte jumalad, tulge Pilvist alla, käituge normaalselt ja ka teiega käitutakse sarnaselt, luulet ka keprik vahelduseks oma sonimistele, see teeb su peakesele
Ühessuunas vahtimine ja vahet tegemine teeb lõpuks kaela kangeks, palun ära tõmble sinagi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 11:10
Kibestumisest🙃

Muideks mitmes teemas märkasin, et kirjutad bloki asemel ikka veel plokk, niisama märkuseks, teile ju meeldib karjas puuduvaid tähti otsida 🙃aga jätan su nüüd siia halama.. Musikallid 😘
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 11:37
oi, ei mind tähe vääre ei kõiguta, ma koolis etteütlust ei teinud kunagi ära.
Siin on arvutis sellepärast vähem vigu, et teksti kontroll peal, kui mobiilis kirjutan, siis panen täitsa teisi tähti ka vahele. Näpu jämedus võtab 3 tähte korraga.
Minu pärast, parandama küll ei pea.
Minu pärast oleks kena, kui erinevatesse teemadesse kopeeritud karjed ära kustutad ja ühte kohta koondad.
Anna andeks touch1,
slave... küll süüdi ei ole, et tema teemas sedasi karjud, või spordipoiss.
ja teadmiseks, ehitusmees plokib internetis ka, blokkimine on nõrkadele.

kahe perse osas on raske aidata, kui kolmandaks tulla soovid, ma ise veel ühe persega.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 15:45
Keprik naljanina🙃
Miks ma ei või oma orja teemas kirjutada? Ja miks süüdi peab end tundma või mina? Mitte ei saanud sinu jutust aru, mida sa siin hoogsalt kummarda ja koogutad keprik?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 15:50
Peamised reeglid:
1. Räige ropendamine on keelatud, jää viisakaks!
2. Ära korruta pidevalt ühte ja sama mõtet.
3. Ära kirjuta lauseid pidevalt suurte tähtedega. See tähendab karjumist!

Palju väiksemate rikkumistega on teemad moderaatorite poolt ära kustutatud. Või oled karjumised foorumis eemaldanud? kui ei ole, siis muidugi, sul reeglid ei kehti
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 16:17
Keprik, tõesti naljanina kuidas sa ei taipa, et kui mingi orjaniru kummardab kellegi igivanu pilte, ei kehti "jumalikule olendile" enam mingid reeglid ja võib südamerahuga terve foorumi täis lagastada....varahommikust hilisõhtuni.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 16:22
No kui nende piltide taga on keegi, kes on seda väärt...
Mitte mingid müügipildid.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 16:34
et pildid on onaneerimist väärt? vahet pole, et reaalses elus inimene hoopis teistsugune......vbl peaksid kohtuma kõigepealt, slave?
nojah, kui välimus enam müügitööks ei kõlba, siis erruläinud müügitööline muutub kindlasti eriti väärtuslikuks......aga üsna rumal oleks väita, et ta seepärast võib avalikus netiruumis lagastada. see juba siin paljudele häirivaks muutunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 16:35
Minule isiklikult on Jumalanna tõesti priviligeeritud seisuses. Nüüd sõltub inimesest, et kas ta püüab seda materiaalseks kasuks keerata või väljendab ennast vabalt foorumis näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 16:40
slave, peale sinu isiku on saidil ka teised kasutajad, keda need isiklikust vihast kantud karjumised ja laamendamised foorumist eemale peletavad.
vabalt väljendamine ei tähenda nagu võiks vabalt solvata, spämmida, laimata. isiklike probleemide lahendamiseks võiks siiski privaatne postkast olla. olenemata sellest, kelle piltide peale sa end parajasti rahuldad. või ma eksin?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 16:50
Trixy, seda ei saa alati eeldada ning need dominantsemad Naised on väga seksikad. Eriti Touch!!
Minu meelest on C paju õelam, sest ironiseerib siin paljudega ja on mõningase torkimise välja teeninud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 16:57
slave, hetkel on jutt siiski iidsetest fotodest, mitte naisest. naist ennast pole sa ju kohanud....ja vbl ongi parem kui ei kohta. saad oma helesinistes jumalikes illusioonides edasi pihkureerida

mõningane torkimine ei häiriks ilmselt kedagi ja see kuulubki siinse suhtluse juurde. aga lauslaamendamine ja kõigile reeglitele sülitamine häirib paljusid- kui oled lugenud tänaseid postitusi?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 17:02
Paljude all pead silmas ennast ja oma tugirühma🙃?
Millised erutatud sõnavõtud? Sülge pritsib üle iha, rahu naisterahvas, vaadake passi ka, hoidke tervist
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 17:08
Kannupoiss jotiga seob sind see, kipute faktidena käsitlema enda oletusi toimuvast.
Nagu juba ütlesin, eeldab Jumalanna-staatus ilu, jõulist seksuaalsust, intelligentsust ning veel sellist tabamatut olemust, milleni kõik ei küündi. ka pingutatud piltidega.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 17:10
Meie vahe sinuga seisneb selles, et minu perekond, lapsed, lähedased, minu ori ongi minu omad ja imelik oleks, kui neid ei hoiaks
Sinul on kõik müügiks ka tütar seega palun hoia oma müüdavatarkus omale
Sonisid postkastis siin, kas sul ta puudub et ajad iba igas teemas nn. Teise kasutajaga, et ikka kõik saaksid lugeda..?
Kuhu veel.. oled peaga seinas daamike
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 17:28
slave, sinu oletused väidetava ilu ja jõulise seksuaalsuse kohta põhinevad vanadel fotodel. netiavarustes leidub paraku ka praeguse hetke karmi reaalsust kajastavaid pilte......aga intellekt? nojah, võib-olla tõesti. välja see kahjuks touchi postitustest ei paista
vanasti seostati intelligentsust siiski sujuva verbaalse väljendumise oskusega.

touch, paluks konkreetset tõestust selle kohta, et minu "perekond, orjad, lähedased on müügiks". muidu on tegemist järjekordse laimuga.
seda ikka taipad oma ülevoolavas intellektuaalsuses?

mu postkast on sulle avatud, nii et isiklikud mured paluks sinna suunata. foorumit oled juba piisavalt reostanud.
"jumalanna" on minu kahjuks hirmuga blokeerinud.....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 17:28
Tundub, et siin on need piirid ületanud just need kes kõige rohkem kisavad, seega usu silmad on kõikjal, kes kaasa tahab tulla.. Kui te siin kirvega äkki ausust tagajalgadel kambaga ajate, ikka kõik koos, kus igaüks aru annab, olete valmis🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 17:29
trixy, jumalannadele ei kehti eetika, viisakus ega miski lihtsurelikele omane................
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 17:40
Loe kokku caprichosa oma rõvetsemised igas teemas, sõim, laim ja mõnitamine ning roppused, sa üllatus seda on väga palju
Seega sinu Ühe poolne näpuga vehkimine on lihtsalt järjekordne liigutus, et näidata mida? Pead siin kõiki debiilseks kes ei oska lugeda ja, et kõigil puudub lugemusoskus
Täiskasvanud inimesed langevad üksikute sõnade peale mida kasutavad igapäeva elus aga kui mõni sõna neid tabab on seatapukisa, nagu natuke tsirkys või teater, vot see on tõesti vastik, eriti kui ohivad mehed nagu eided ausalt
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 21:24
touch1..ma miskipàrast arvan et sa oled reaalelus lahe ja tore naine. Aga selle vastu ma vaidlen, et capri sind sòimanud on. Ta jh kaitseb end rùnnakute eest, aga ta pole iial kedagi ilalòuaks ega litsiks sòimanud. Ja touch1..ma ei ole capri sòbranna..ma pole teda iial nàinud reaalmaailmas. Aga vàita, et capri kedagi sòimab? See on liialdatud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 21:49
No see on ikka suht naljakas ja lapsik, kuidas caprichosa püüab slave veenda, et ei-ei-ei, touch ikka ei kõlba jumalannaks, pildid vanad ja päris elus reaalsus karm jne jne , ikka päris mitu sõnavõttu sellel teemal

.... sa võid võtta tüdruku ära Rate-st aga sa ei saa võtta Rate-e ära tüdrukust ....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 21:55
aprill, lihtsalt natuke naljakas see virtuaalse jumaldamise teema. slave toksib hoolega seent, aga isegi ei tea ju tegelikult, kelle peale
no ju tunduvad need sisemise ilu laotamise etteasted esiorjale nii sensuaalsed, et väline kest erilist tähtsust ei omagi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 22:20
niiiii...laim ja ähvardused minu suunas jätkuvad. keegi on jumalusele käki keeranud ja süüdimatult tullakse mind süüdistama.
kas sa vastutad ka oma sõnade eest?
valesüüdistuse esitamise eest oleks viisakas vabandada, touch. ja mina ei maksa sulle midagi, unista edasi, patoloogiline tropp.
------------------------------------------------------------------------
touch1
2020-08-24 22:12:29
Ma ei twa, kes sa oled hetkel, kuid luban, et teen kõik, et sa saaksid täiega sõna otseses mõttes
Nüüd on minu mõõt täis nagu päriselt ja sina ahv või lits caprichosa maksad selle eest täiega
Igatahes panen rattad käima ja mis see maksma ka ei läheks, kisub sind kaasa kuhu ja ei läheks
Mina ei ole kellegi käepikendus, eksole aga mängida oskan mina ka
Olen hea sõber aga see on nüüd liig mis liig hinnata minu nime alt teisi inimesi
Ah jaa sina, kes sa seda tegid tea ma leian su üles, olen kord selline konkreetne ja asjalik naine
Ja usu kui ma sind leian, aga ma leian siis mõtle juba nüüd mida ütled
Peatse kohtumiseni
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 22:37
Bensukast saabju kah. ei pea hommikuni ootama. P.s Jott kah sama nalja teinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 22:40
ei saanud kahjuks täpselt aru, kes keda hinnanud oli ja miks see jumaluse tagajalgadele ajas. ja mida sealt bensukast saab? bensiini ja tikke hullunud märade sabaaluse soojendamiseks?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 09:18
Mõnikord on nii, et inimese olemus loeb vähemalt samapalju, kui väline ilu.
Mõnikord ja mõnes teemas ja mõne inimese jaoks loeb see olemus määramatult rohkem.

Tõesti, on orje, kellele väline kest ei loegi. Oluline on muu.
Mulle loeb harmoonia. Ilu ja olemus. Sellepärast Touch sobibki ja C ei sobi Jumalannaks.

Veelkord C, "seent" toksime me mõlemad. Ainult, et sina pead äraelamiseks teiste seeni ka toksima.
˅ näita rohkem ˅