Foorum
1
2
2011-10-04 09:06
Kas see, et armuke on naissoost,on teistmoodi?
Minu isiklik arvamus on,et petmine on petmine.Kui ikka nädalalõpud veedetakse armukese kaisus...pole ju sugu oluline,point jääb samaks.
Mida teie arvate?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 09:08
ega polegi vahet, mõni mees veedab õhtud ja isegi ööd garaazis autoga meeldivalt vahekorras olles
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 09:53
iliariga nõus, pole vahet, kas petetakse vastassoo esindajaga või endasoolisega, seks teisega on petmine, kui pole just kokku lepitud, et partnereid võib vahetada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 10:06
v6tta habe ja jätta häbe..... selles on küsimus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 10:33
Kui suhe baseerub usaldusel ning sellest "kõrvale kaldest" teatakse ning hoolimata sellest on kodune elu ok ja kirgi jätkub siis leian, et ei ole see küll petmine. Ei pea alati mehele detailset ülevaadet andma!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 10:40
Teil on väga litsakad mõtted.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 10:52
NaineNaisele...et kui naine peab regulaarset naisarmukest,on see ,,detail",mis meest ei peaks häirima või...?
See,kui mees aktsepteerib naise bi-huvi on ok,aga jutt käib regulaarsest abieluvälisest suhtest
Ma ootaksin meeste arvamusi...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 11:01
Pole erilist vahet, kas abieluvälise suhte osapooleks on naine või mees...petmine kui selline, ongi petmine. "Pole oluline mis värvi on kass, peaasi, et hiiri püüaks"
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 12:12
Petmisse teise naisega suhtutakse ikka üldiselt leebemalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 12:18
Just just, Caribian...kui naine petab naisega, siis on see suisa nauditav nähe...asjaosalistele endile, küll aga mitte sellele, keda petetakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 13:07
Kui kassi pole, tuleb mürki kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 13:23
Kui naine tahaks ilmtingimata ka naist, siis oma mees ei saa kindlasti talle seda pakkuda (st ei saa ise naine olla). Aga muidugi oleks hea, kui sellest räägitaks, mitte et mees ühel päeval varem töölt tulles Å¡oki saaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 14:14
Petmine njah kui see pole just kokku lepitud elustiil . tegemist ju ikkagi teise suhtega esimese kõrvalt eriti kui sinna kisub juba rohkem kui koju mehe juurde
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 14:26
igal petmisel on oma eellugu ja siin mingite suhte kohta üldistusi teha on keeruline, aga ma olen ka nende poolt, kes arvavad, et pole vahet, kellega sind petetakse. sisuliselt ei muutu sellest midagi, kui petmine on toimunud.
austus teise vastu kas on olemas või seda pole. samas asi aususega, usaldusega ja teiste inimlike omadustega, mille peale paarisuhtes loodetakse. need peaksid olema täiesti sootud.

kui kooselus on omavahel milleski kokku lepitud ja on sellest teisega räägitud ning üks seda ühepoolset siis rikub (ei ole vahet, kas see juhtus paaril korral või tehti seda kogu aeg) ning oma rikkumist varjab, siis loomulikult saab keegi petta.
pettujaks pooleks on enamasti see, kes ise kokkulepetest korralikult kinni pidanud on või kes enamuse ajast seda tegi ja lootis, et teine talle samaga vastab. vahel ei osata teist usaldades midagi kahtlustada ja ettevaatus kaob jne.
pole naised rohkem usaldavad kui mehed. jällegi sootu teema.

kui pettumust piltlikult endale ette kujutada, siis... kui keegi on aastaid elanud usus, et kõik kahvlid ja lusikad, mida ta aastaid oma abikaasaga iga õhtusöögi ajal kasutanud on, on igaks hommikuks sahtlisse samasse kohta tagasi pandud (puhtad, iga lusikas oma vahes jne) ja loendamisel pole ükski puudu olnud ning siis korraga ühel hommikul avastab see isik, et tegelikult on paar kahvlit kadunud või et lusikad, noad jne, mis ta seni teadis korralikult sahtlis omal kohal olevat, on tegelikult segamini ja ta ainult kujutas vastupidist olukorda endale ette, siis vast hakkab pilt muutuma.
see on siis suhtes see koht, kus teine pool shoki saab. sama asi, millele John enne viitas.
solvav on teada saada, et sulle on kogu aeg valetatud või mis veel hullem - et sa oled endale kogu aeg valetanud.
kui need asjad, mida oma partneri juures enne ei nähtud või ei tahetud näha, hakkavad korraga välja tulema, siis alles hakkavad suhted koost lagunema. olenevalt suhte iseloomust, teise poole ettevalmistusest ja emotsionaalsest seisundist jne jne saab see katsumus olema kerge või ränk.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 15:39
Kui lesbipaari üks pool petab oma naispartnerit naisega??? Kuidas siis sellesse suhtuda?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 15:49
Petmisesse tuleb alati ja igal pool ühtemoodi suhtuda, vahet pole, mis soost paarilised on.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 15:55
Jäärapäiselt jään endale kindlaks, et kui abikaasa teab ja aksepteerib naise poolt sellist kõrvalsuhet, ei ole see petmine!!Kui kõik osapooled on ju teadlikud ja eelmainitult ka respekteerivad sellist anomaaliat!
Petmine oleks siis, kui tegu oleks varjatud kõrvalsuhtega!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 16:00
Mehele on muidugi erutav vaadata, kuidas ta naine teise naisega, kui see on lihtsalt seks. Aga kui naine tahabki suhet selle naisega ja seks oma mehega ei ole päevakorras ega erutav, siis ma ei tea....
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 16:31
ma ei tea, mida tunneb mees sellises olukorras, aga millegipärast ma arvan seda, et teise naise tabamine oma voodist on mehele suurem shokk (ja pigem shokk kui elamus) kui need olukorrad, kus ta oma naist teise mehega koos näeb.
teise mehega tekib mehel mingi võrdlusmoment. ta oskab tuua välja asjad, mille poolest teine temast ehk parem oli ja tunnistada oma lüüa saamist, aga kuidas võrrelda ennast naisega? sina ja seks oma naisega ja siis sinu naine seksimas teise naisega. sul pole ju tegelikult midagi, millega ennast samastada. teine olukord, teisest soost inimene. teada on ainult see, et sinu konkurendiks voodis on teine naine ja antud juhul osutus valituks/paremaks tema. kes seda teab, mis toimub mehe peas samal ajal. mis siis, kui sinu naine on sinuga seksimise ajal kogu aeg teisest naisest fantaseerinud jne jne. erinevad kahtlused tekivad.
kas see pole mitte mehelikkuse nullimine? seda enam, kui suhet on mehe eest kogu aeg varjatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 16:37
kui mehel on mingigi bi-huvi või soodumus selleks ja ta on salaja naise teadmata fantaseerinud seksist mitme naisega (näiteks kahega), siis võib naise suhte avalikuks tulek talle isegi erutav alguses tunduda. ma pakuks nii. aga see on pigem individuaalne
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 18:13
Petmine toimub peas, mitte jalgevahel. Kui naisel juba selline küsimus tekkib, siis on petmine, kui ei, siis võib see äärmisel juhul olla hoolimatus. Mees võib küll öelda, et teda ei häiri, aga mingi okas võib ikka kuskilt kriipida. Kasvõi see, et teda mängu ei võeta. Kriitiliseks muutub asi siis, kui selleks ohverdatakse võimaliku ühist aega. See tähendab eelistatakse kõrvalhüpet püsisuhtele.
Loomulikult on paare, kus mõlemad kepivad keda saavad ja on enda kooseluga rahul, aga ei tasu hakata sellest mingit reeglit kujundama.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 18:26
meite peres ikka selline teema et koos pole patt ja petmine meie maiustame koos
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 18:50
Kart on, et inimesele, kelle jaoks on vastuvõtmatu kaaslase kõrvalsuhe, pole vahet, mis soost see "rivaal" on.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 19:13
ma küsiks vastu, kumb siis on tähtsam - kas kõrvalsuhe ja sellest teadlikuks saamine või see, et sind on petetud? kumb fakt jääb peale ja on valusam?
äkki peaks tegema vahet sellel, kas lastakse ennast häirida petmisest, millega kaasneb palju ebameeldivaid tundeid ja mis tähendab seda, et tegutseti varjatult, mis omakorda viitab kriisolukorrale suhetes, või häirib rohkem see, et valiti teine isik ja saadi lüüa. emotisonaalselt ollakse nii või teisiti katki, aga palju oleneb sellest, mida keegi väärtustas ja mida ta sellega kaotas.
kõrvalsuhe, millest sa tead, et see on olemas ja mida samas osad oma partneri puhul ka toetavad, ei klassifitseeru petmiseks. seda on mitmel korral siin juba välja öeldud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 19:18
Utha, hea küsimus.
Ma olen tihti tuttavatelt küsinud, kes oma elukaaslaste järgi nuhivad või siis lausa tõde välja pressivad, et kas te suudate selle tõega ka edasi elada?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 19:24
kallid NSM ja Utha... vastake kumbki viimase kõneleja küsimusele!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 19:28
???
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 20:02
NaineNaisele- kui ma ei eksi, siis viimane postitaja olid antud hetkel siin teemas sina NSM oli eelviimane. kui sa pidasid selle all silmas NSM´i küsimust tõe kohta, siis jah, mina eelistan teada tõde ja ma talun igal juhul seda paremini kui selle puudumist.
ma arvatavasti taluks ka teadmist kõrvalsuhtest - ma teeks seda raskelt, aga võtaks selle teadmise omaks -, sest see jätab mulle ikkagi mingi valiku. ma saan ise otsustada, mida ma oma suhtega edasi teen. ma ei pea kogu aeg endas või teises kahtlema ja midagi lootma. mina valin teadmise. ja peale seda vist valin lahkumineku
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 20:45
Minu jaoks on suhtes olulisimad vastastikune usaldus ja üksteise mõistmine. Kui need on olemas, siis ei ole mingit petmist. Kui mu naine teataks, et soovib teistega seksida lihtsalt vahelduse mõttes ja küsiks mu nõusolekut, siis ma annaksin selle. See oleks kokkulepe ja mingit petmist ei oleks.
Petmine oleks see, kui naine teataks, et armastab vaid mind ja ei taha ühtegi teist meest/naist/koera või keda iganes nähagi, ja siis ma tuleks lähetuselt varem tagasi ja leiaksin ta teisega voodist. Sellega puuduks suhtes usaldus ja minu poolt oleks suhe koheselt läbi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 20:53
Probleemi lihtne vältida, kui naine on üleni hetero!!!!!! --------ei lähe ta iial teise naise juurde ja tõelistele meestele pole mul millestki kahju!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 20:57
Ahjaa, lisaksin teemakohaselt ka, et ma ilmselt eelistan ise naise armukesena näha teist naist. Teine mees on ka aktsepteeritav, aga lapsed-loomad-surnud jms ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 21:01
mille poolest siis naissoost armuke parem on kui teine mees?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 21:07
Teine mees kvalifitseerub võistlejaks, sest mängib samas kategoorias (mehed). Teine naine teatud mõttes ei ole võistleja, sest tal puudub teatud väga oluline kehaosa. Seega teine naine võib lahterduda mulle kui mehele täienduseks.

Kui naine aga eelistabki rohkem teisi naisi, siis tuleb mul mehena taanduda ja leida endale uus, heteroseksuaalsem naine.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 21:18
Teatud küsimustes võib hästi toimivas ja usalduslikus suhtes olla ja tegelikult peabki olema tolerantsust, kuid sellises situatsioonis, st petmine, olgu see siis naise või mehega, pole mingit halastust. Kadugu majast!
Ja nii ongi. Mind näkku ei nikuta!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 21:28
Petmine on petmine, sool pole vahet..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 22:01
Tegelikult on ju petmine see, mida tehakse salaja, õigemini, kui valetatakse, et mingit kõrvalhüpet pole olnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 22:14
JOG - kui lubad, siis ma tuleks veel korra tagasi selle teema juurde, et sa eelistad naissoost armukesi.
kas see pole natuke isekas soov sinu arvates? isekaks ma pean siis seda, et sa sead oma partnerile tingimusi. paar postitust tagasi sa rääkisid sellest, kuidas sa annaksid partnerile soovi korral valikuvabaduse seksida sellega, kellega tahab, aga seda muidugi juhul, kui te saavutate temaga enne vastava kokkuleppe.
mis siis saab, kui su naine juhtub olema biseksuaalne?
kas sa siis ka austaksid tema poolt tehtud valikuid ja annaksid talle loa? kas sa taluksid seda teadmist, et sinu konkurendiks sinu naisega seksimisel on teine mees, täiesti rahulikult ja lepiksid selle suhtega (vastu enda tahtmist arvatavasti), või oleksid siiski oma naise valikust veidi häiritud, eelistades selles olukorras endiselt naist mehele?
kas sa paljastaksid naisele oma soovi/hirmu ja paluksid tal oma otsust kaaluda või laseksid tal ise vabalt otsustada?
ehk siis - kas sa hoolid oma partnerist nii palju, et oled valmis loobima enda isekusest ja pakkuma talle just seda, mida tema antud hetkel vajab, isegi siis, kui see peaks sinu eelistustega vastuollu minema? oled sa nii suuremeelne mees?

ja mis puutub naistesse, siis jah, tilli neil ju jalgevahel pole ja seega tundub, et ta mehele justkui konkurentsi ka ei paku, aga naine võib samamoodi hoida teise naise poole ja jagada temaga teistmoodi intiimsust, mitte ainult seksi. äkki ta jääb selle naise juurde kauemaks kui vaja või veedab temaga rohkem aega kui sinuga. kas siis ikka poleks teise naisega suhe häiriv?
millisest hetkest sa tajuksid ohtu oma suhtele? palju oleneb sellest, millised on teie kodused suhted. ma ei alahindaks naistevahelist. ma kardan, et seks pole ainus, mida naised jagavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 22:30
Stop, Utha, Sa viid kogu mu teksti mõtte ühe hüppega äärmusesse, tehes mu isiklikust eelistusest mingi kinnisidee mõõtu plaani. Milleks selline mõttetu liialdus?

Ma kirjutasin, et mu eelistus oleks naine. Ja et aktsepteerin ka meest. Kogu Su ülejäänud teemaarendus on seega täiesti sisutühi. Mis isekusest või hirmust Sa räägid? Mind otseselt ilmselt ei eruta mõte, et mu naine teise mehega magab. See ei tähenda, nagu ma hakkaksin teda sellepärast vähem armastama.

Kuni ma tunnen, et suhtes on usaldus ja vastastikune mõistmine, seni ei taju ma mingit ohtu ega hirmu. Kui aga usaldus hakkab kaduma, ma tunnen, et mu eest midagi varjatakse, siis saabub see tõehetk, kus ma saan oma kahtlustele (milles iganes need ei seisne) kinnitust ja suhe on läbi, või osutub kõik valehäireks ja suhe jätkub tugevamana kui enne. Lihtne ju.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 22:52
eksid, ma ei muutnud seda kinnisideeks. ma ei arva, et sa sellest arvamusest kinni hoiad. võib-olla ma lasin asja veidi teise äärmusesse joosta, aga ma tegin seda teadlikult. ma tahtsin teada, milles seisneb sinu eelistuse (pean silmas naissoost armukese pidamist) tegelik olemus. kas see ka kannab või on tegu puhtalt kujutluspildiga ja olukorraga, mis pole kunagi teoks saanud. mul polnud kavas sind isiklikult sellega solvata, ma teen ainult järeldusi.
kui ma küsisin sinult eelistuse kohta, siis sa hakkasid kohe rääkima konkurentsist. naist sa enda konkurendiks ei pidanud. miks konkurents sulle tähtis oli? miks oli oluline eelistada naist? mulle näis, et sa pelgad natuke teise mehe konkurentsi ja tajud sealt poolt mingit ohtu oma heaolule.
ma arvan, et kui asi on juba kokkulepete tegemises ja vabades valikutes, siis peaksid partnerid seda tehes ka endas piisavalt kindlad olema. milleks endaga vastuollu minna? sellest ma tahtsin aru saada.
vaata, mina näen asja nii, et kui sa aktsepteerid juba korra oma partneri valikuid ja hoolid temast, siis pole oluline, keda ta armukeseks omale valib. see, et sina eelistasid näha teda kellegi teisega koos (antud juhul siis teise naisega), olenemata sellest, mida ta parajast ise soovib, oligi minu arvates isekuse ilming. see pole halb, aga sa siiski tahad valida, kes su naise partneriks saab.
minu küsimus oligi esitatud valikute kohta. mind huvitas, kas sa oled ikkagi nii vabameelne mees nagu räägid või mitte.
vabandust, ma natuke provotseerin, aga see on teemaarenduse huvides.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-04 23:10
OK, ma püüan vastata.
Heteroeelistusega naine, kes on veidi bi-curious, ilmselt ei satu kiusatusse loobuda mehest teise naise tõttu. Samuti ei teki tal võrdlusmomenti oma mehe ja naissoost armukese vahel.
Järelikult on mehele kahtlemata mugavam, kui naise armuke on teine naine. Seda muidugi eeldusel, et naine eelistab enamasti mehi ja teine naine on talle vaid ajutine seiklus, eksperiment, uue proovimine.

Teine asi on muidugi selles, et heteroseksuaalse mehe jaoks on naine seksobjektina vastuvõetavam kui mees. Oma partneri armuke klassifitseerub mingis ulatuses paratamtult seksobjektiks. Ma ei mõtle siinkohal mitte lootusele grupikas osaleda, vaid lihtsalt aju reageerimisele olukorrale.

Eelnevast tulenevalt peab normaalne heteromees teist isast konkurendiks, aga emast mitte niivõrd. Konkurents muudab elu ebamugavamaks, ükskõik kui liberaal ja demokraat sa ka ei ole. Järelikult on mõistlik eelistada naise armukesena teist naist (eeldusel, et naine on heteroseksuaalne kerge bi-huviga).

Ma ei tea, kas ma olen vabameelne. Sellised tiitlid on sildistamie küsimus ja ma ei viitsi praegu sellega tegeleda. Mul on lihtsalt mingi visioon, kuidas mu eluvõimalikult meeldiv oleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 00:04
hea vastus, JOG. ja ongi kohe asi selgem.
ja siis küsitakse mult, millisest hirmust ma räägin. sa ju ise seletasid need praegu mulle lahti. sa viitasid hirmule partnerist ilma jääda ja teiseks kerge ebakindlus, mis tekib teise partneriga (mehega) võrdlemise ees. mehe jaoks, kes on loodud kaitsma seda, mis talle kuulub, kujutab teine mees selget ohtu ja konkurentsi ning seda mehed eriti ei talu. lastakse ju konkurent vabatahtlikult oma naise voodisse. aktsepteeritud, aga ikkagi endas mitmeid ohtusid sisaldav valik. mugav see kindlasti pole.

sa rääkisid heteronaistest, kelles võib olla kerge bi-huvi. sain aru, et see oleks praegu sinu eelistus. aga mis siis, kui sa ise oleksid samuti bi-huvidega mees (ma ei tea, kas oled....see on praegu oletus). kas see paneks sind eelistusi muutma? oleksid sa enda arvates siis oma vaadetelt veidi liberaraalsem ja lubavam või on asi ikkagi nii, et ka biksesuaalne mees ei saa tegelikult lahti sellest hoiakust, et teine mees voodis tähendab konkurentsi. mis sa arvad?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:14
Mõne aasta eest jättis minu tuttava mehe naine ta maha.Ja kolis ...teise naisega kokku.Kõik arvasid,et see on vaid väike seiklus.Paraku polnud.
See mees,olles alles kolmekümnendates,suri.Ta süda murdus .Detailidesse laskumata,enne surma jõudis ta sõpradele öelda,et oleks talunud et teda vahetatakse välja teise mehe vastu...aga mitte teise vitu Vaene mees ei suutnud taluda teadmist,et ta on mehena nii mõttetu,et isegi naine teeb talle n.ö ära.
Väga kurb lugu.Mõtlen sellele tihti...
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:25
Loll jutt suhu tagasi Ta süda murdus sellesse ei sure keegi. sellel mehel oli ju hoopis vähk.
Kui sind ennast tõmbab mingi lesbi poole, siis lase käia, mitte ära otsi mingilt pornolehelt julgustust või õigustust oma teole.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:31
laaden,millest sa räägid ometi?
Tugev stress toob tihti kurvad tagajärjed...tudeeri natuke...
Miks sa arvad,et jutt minust käib?
Ja vaevalt sina seda meest tundsid
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:37
laadenibin. Ise ajad lolli juttu.
Selliseid asju juhtub tihti ja tean minagi inimest kes end seetõttu üles kunagi poos. Kui sina ei tea, siis ei tähenda, et seda olnud pole. Eriline tarkpea ja moraalijünger.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:42
ülespoomine ei võrdu "südame murdumisega" ja selliselt lõpetavad eriliselt nõrga ja labiilse närvikavaga isikud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:43
Sina oled meil muidugi kaljukindlus. Siis on tore. Ära siis jaura ka nii palju.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 08:49
laaden..mis sul viga on... saab SIND äkki kuidagi aidata?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 09:04
selleks et endale käsi külge panna peab olema siiski suht tugev, nõrgad üritavad oma mured tavaliselt alkosse uputada. Iga lahkuminek on kellelegi valus , inimese valulävi erinev , targad lähevad lahku nii et ka pärast on võimalik suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-05 09:09
Mitte suht tugev, vaid suht loll
˅ näita rohkem ˅
1
2