Foorum
2011-08-30 23:36
mees on lühike siis kui jalad enam maad ei puuduta
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 08:40
Rippuv mees?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 13:32
ValgusRannal, Sa oled siis küll kõva mees kui isegi sajakilose naise sülle võtad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 13:38
No mis see mehel kaks kotti tsementi õlale visata, ikka niiväga on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 13:45
Sa Aikon ole ettevaatlik nende tsementidega, äkki jääb kinni ja ei saagi neist enam lahti
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 13:50
Assa...sellele ma ei mõelnudki Kohe viskan maha, las see võtab, kellele neid rohkem vaja on ja kes tassida viitsib Mulle piisaks ühestki , soojast ja häälitsevast
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 13:53
Aikon, tahad ma kingin Sulle kassipoja? On soe, karvane ja häälitseb ka
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 14:38
Ausalt ütelda ma ei oska nendes omadustes (sajakilose naise tõstmine ja sooja lehmapiima peal kasvamine) mehe puhul lisaväärtust küll näha.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 14:57
Foxy, mul on kass, aitab sellestki aga mis karvadesse puutub, siis karvast naist...õu nõu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 15:07
Aikon, kas Sulle siis meeldivad kiilakad naised?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 15:12
no kui vaja, küll keegi teine neid väärtusi tema juures märgata oskab. tugev poiss. selline tõstab lehma ka teise kohta
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 15:14
hmm...ma ütleks, et ...kui juukseid silmas pidada (mitte silmas kasvatada ), siis mõnele naisele suisa sobib kiilaspea aga üldiselt ei, las juuksed ikka olla
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 16:23
misasja, et mehe jõus ei näe lisaväärtust ve? Naljakas. See on huvitav avaldus, räägi milles sa lisaväärtust näed siis, ja lahe oleks kui kuidagi põhjendaksid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 16:26
nojah, kui pesumasinat vaja tõsta ja mees ei jõua kuna seda lisandväärtust ei peetud omalajal oluliseks, saab jälle vinguda kui nõmedad on mehed
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 16:32
nojah, , kui jätta tagamõtted kõrvale, vingumiseks põhjuse leidmiseks, peaks igal naisel fantaasiat jätkuma, aga üleüldiselt, ütleme, et tänapäeval osad mehe omadused, mis kunagi olid põhiväärtused- jõud, kiirus, osavus, mõistus, kavalus agressiivsus jne, ongi muutunud lisaväärtusteks. Aga kui väidetakse, et jõud ei lähe ka lisaväärtusena arvesse, siis oleks huvitav teada, mis läheb, ja üldse, missugune on see mees, keda otsitakse ja on ta ikka üldse mees st selline mees, keda mehed ka meheks peavad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 16:36
mihkan: naised on kahepalgelised olendid, nad ei ole sellised nagu mehed - sirgjoonelised. naistelt ei ole mõtet uurida milline siis peab mees olema, naised ei tea seda isegi ja tavaliselt naisele meeldib just see omadus mida sinus ei ole. ainuke võimalus on olla mehel selline nagu ta ise õigeks peab ja naine siis vaatab kas talle sobib selline mees või ei sobi. üldjoontes juhivad maailma mehed, mida sirgjoonelisem mees, seda rohkem tal naisi on, sest naised tahavad ise sellisele mehele alluda ja oma kahepalgelisusest ka vinguda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 16:46
noh, see on nüüd natuke ehk liigselt üldistatud, ma jätaks üldistused siiski tegemata, lihtsalt huvitab see foxy arvamus, mis ta kostab
meestel ja naistel on soolised iseärasused, ja kui võtta, et jõud ja need muud omadused on justkui sekundaarsed sugutunnused, siis ma tunnistan et mingil määral loomuvastane tundus see väide, aga ma ei taha siin teise eest ette ära mõelda, tahaks teada
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 16:47
ta ei saa sulle ju vastata ta viib jutu hoopis mujale
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 16:50
no seda me näeme siis, kui ta vastanud on eksole
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 16:52
mjkhan, mida Sa täpselt teada tahad? Mul ei ole ühtegi lehma, sellest tulenevalt puudub ka vajadus lehma tõsta , seega jätab mind lehmatõstmine täiega külmaks Pigem oleks kena kui nende nn. "sooliste iseärasuste" hulka kuuluks selle olluse töökorras olek, mis asub kõrvade vahel
See, kas keegi on kasvanud sooja või külma lehmapiima peal.... kah paneb õlgu kehitama...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 16:52
Esitaksin siis kah küsimuse Foxyle...."Aga mis siis saab, kui Sinu poolt mainitet, ebavajalik lisandväärtus, kõige pingelisemal hetkel katkeb, elik siis raugeb ramm...mida arvad Sa sel juhul meesterahvast ja milline on Sinu edasine käitumismudel?"
Tänan vastuse eest ette
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 16:58
Küll nüüd kukkusid küsimustega pommitama
No kui ramm raugeb, siis tuleb mees puhkusele saata, mis muud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:00
selle olluse kõrvade vahel, kas ta töötab ja kuidas töötab, ma jätaks välja sest arutelust, see on niivõrd suhteline. Näiteks ma ütleks et valgus rannali ollus töötab täiesti elutervelt . Ja lehmapiim oli kõnekujund, sellest üldiselt peaks iga ollus aru saama, et öeldi, et tegemist on maapoisiga, kes on nii heina hangunud kui sitta visanud, mistõttu füüsiliselt normaalselt arenenud. Krt küll, kiremõrvar panigi pihta, hakkasidki keerutama ok, ei hakka siis sind edasi pinnima, nii pole see huvitav
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:04
tegelikult populaarteaduslikust huvist seda ma küsiks, et mis mu küsimuses ebaselgeks jäi, mu meelest oli see väga lihtsakoeliselt ja üheseltmõistetavalt formuleeritud, et lisatäpsustus oleks llihtsalt ülekordamine? Lihtsalt, et uurida, kuidas erinevate inimeste ollused töötavad, kuidas teised sellest aru said ja mis ebaselgeks jäi?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:09
point pole su küsimuses vaid selles et foxy ei saa oma käiku enam tagasi võtta ja tunnistada et tema kommentaar oli pigem plärtatus
kui sa ta nüüd ilgelt nurka ajad siis ta tunnistab, kui ei aja siis jääbki veiderdama. mees oleks ammu öelnud et ah läks natuke vussi see asi, aga naised ei saa seda teha, see alandaks neid
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:09
Ma ise olen linnas kasvanud ja mu noorem põlvkond samuti. Ma ei arva, et aktiivset elu elades ja sportides meil siin kuidagist füüsisega kehvemini oleks, kui maal kasvades oleks olnud.
mjakhan, ma ei hakka mingeid kõnekujundeid aretama. Reageerisin täpselt sellele, mis kirjas oli. Sorry, kui mul ollus ja muud värgid Sinu ootustele ei vasta.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:12
kirekas, sa oled täna vale jalaga voodist välja astunud, või on muidu norimise päev? Või on lihtsalt igav ja tööd vähe, peaks ehk tööandjale märkuse tegema...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:13
Foxy, kes asendab puhkusel viibivat ja rammu kosutavat meest ja kas ei kohuta fakt, et paljud puhkajad, avastavad puhkuse käigus "teraapiakabineti" medõe, kelle abistavad ja kosutavad protseduurid, võivad patsiendi sootumaks röövida koju jäänud ootajalt
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:14
foxy, seda kommi ma ootasin ja ka sain ma sain kohe pihta kui üks naine jääb 3 mehe vahele siis on see solvav talle, aga kui nüüd kähku kargaks demi mängu, siis muutuksid sa hetkega üleolevaks.

naised ei ole üldse keerulised olendid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:23
kirekas, ma ausalt ei saa aru su probleemist, aga püüa sellele ikka lahendus leida eks Vajadusel aitab sind ehk mõni "terapistist" spetsialist
Aikon, eks kõike võib juhtuda ja avastatud saada Elu oleks ju kohutavalt igav kui puuduks "oht" kellegi poolt avastatud saada Eks siis tuleb puhkajale vääriline asendaja leida. Kasvõi näiteks nii, nagu otsitakse asendajat lapsehoolduspuhkuse ajaks tähtajalise lepinguga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:32
ValgusRannal, kas ma sain õigesti aru, et valgusfooriga ristmikul rohelise tulega üle tee minemine ja bussipeatuses bussi ootamine on Sulle probleemiks? Kas tahaksid kuskil mujal üle tee minna ja mitte peatuses bussi oodata? Mis puutub väsitavaid osturetkesid, siis ma eeldan, et ka maainimene käib vahel poes. Kauplused linnas on enamasti elurajoonide lähedal või viiakse toidukotte koju autoga, seega ei mingit tassimist. Mulle tundub, et Sa pole tegelikult hästi kursis linnaeluga, oled vaid kuskilt kuulnud, et see on hirmus ja kole.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:37
foxy, mis eriline probleem siis on, ma kommenteerisin hetkelist olukorda foorumis, sa ei pea seda ometi hinge võtma ja solvuma. mingid probleemidele ja lahendustele viitamine sinu poolt on naljakas, sest ma ei kavatsenud sind kuidagi rünnata ja kui sa tunned end ohustatuna siis ainult tänu sellele et oled naine.

tegelikult sa said ju hästi aru millest ma räägin, aga point ongi selle tunnistamises. parem viime jutu mujale, kasvõi terapeutidele
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:38
ValgusRannal solvud kuna teda kui maameest ei hinnatud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:45
Lp.ValgusRannal...ega ole kerge küll see linnaelu-melu ja ennekõike mõjutab ta vaimsust, sest iial ei või teada kas buss tuleb kohe, või mõne aja möödudes, samuti on probleemiks see, kas bussis paikneb "roheline mehike", kes karmi näoga, sõiduõigust lubavat dokustaati nõuab Samas on omad kitsaskohad ka maaelul, sest kuuldavasti "rongid meil enam ei käi", kauplused on sulgunud, postijaamast hobesed lihakarni veetud ja põllad täis tikitud "papist põrsamajakesi" Pole kerge kellelgi, ei tal, ei mul, ei vellelgi
Muide Foxy, mis pikkus on õige mehe pikkus?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:52
Aikon, Sa esitad ikka jube keerulisi küsimusi Kõigepealt tuleks defineerida, kes on õige mees Kui see tehtud, küll me siis ta üle ka mõõdame
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:56
Mis seal keerulist on? Võtame mehe, vaatame passi, kontrollime kõikide varjatud ja varjamata kehaosade olemasolu ja tervislikku seisundit ja kui need protseduurid tehtud, nimetagem ta austavalt õigeks MEHEKS ning asja juurde, ehk siis mõõtma
Niisissi, kui pikk on pikk ja kui lühike on lühike...MEES?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 17:58
linn ja maa pole tänapäeval enam nii erinevad kui vanasti, aga need kel maal üldse juuri pole, et pole paljajalu lehmakoogi sisse astunud, on kuidagi neurootilised. tegelt lausa stereotüüpselt vahest aga ok, siit ei tulnud mõttevahetust, jätame enne kui tuleb sõnavahetus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 18:08
Eee.... mulle maal üldiselt meeldib, aga lehmakoogi sisse paljajalu küll ei tahaks astuda, selleks, et kellelgi miskit tõestada

Aikon, kõik on suhteline ja oleneb millega võrrelda. Lühike mees on lühike siis, kui pikk seisab kõrval ja vastupidi, pikk mees paistab eriti pikk siis kui ta seisab lühikese kõrval
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 18:19
ma mäletan kui ma olin teismeline siis paljudel maainimestel olid loomad, mingi lehm või kaks, paar siga, kindlasti kanad ja mõnel olid ka lambad. seda tööd ikka jätkus neil, pidi ju sigadele putru keetma ja kartuleid, peete purustama.

aga nüüd seda kõike enam ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 18:25
ei peagi midagi tõestama, ütleme nii et sulle meeldib maal nagu liia laatsile suvitajatest, sellepärast sa oledki neurootiline linnainimene, koogi sisse astumine pole millegi tõestamine, vaid maainimese maalähedane igapäevane lapsepõlvekogemus, mille puudumine lihtsalt teeb linnainimesest vähemväärtuslikuma

eee...kas linnainimese ollus ikka sai naljast aru?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 18:39
Linnainimesel puudub lehmakoogi kogemus, see eest on tal õlise poriloigu kogemus
Muide, minul kui paadunud linnavurlel on olemas ka seapidamise, ja sellega kaasneva hirmsa, vennatapu kogemus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 19:01
Mees peab olema nii pikk, et kui temaga poodi lähen, ulatub ta ka ülemise riiuli pealt kaupa võtma Mina pean tihtipeale ringi vaatama ja paluma mõnel pikemal inimesel endale midagi ulatama. Valin riiuli kõrguse järgi ka poode, kus üldse käin.
Aga maaelu, vähemalt sellisena kui ta oli minu lapsepõlves, on rikastav olnud küll. Ja lõbus oli ka. Koos käidi ühest majapidamisest teise heinu tallumas või mida vaja oli.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 19:33
mjkhan, sul on vist täna jäänud lehmakoogi sisse astumata, ma tajun teatud neurootilisust sinu kirjatükkides?
Ma arvan, et kui inimene ei suuda lehmakooke vältida, siis tuleb tal ehk silmaarsti külastada (et näeks paremini kuhu astub) või siis kui on tegemist põhimõttelise sittaarmastajaga, siis ehk koju varuda endale suuremad koguses sõnnikut, et saaks igahommikuse sita sisse astumise kodust lahkumata rahulikult ära teha ja ilma neuroosita igapäevatoimetuste juurde asuda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 19:50
kes siis karjamaal nina maas kõnnib loodust tuleb imetleda
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 20:09
Aikon, aga kas sa seda tead, kuidas hobusele rangid kaela saab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 20:13
novott, seda ma räägingi, linnainimesed ja nende tajud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 20:13
Muidugi tean, Jotteff...Selleks tuleb soetada setukas ja rangid koos tallimehega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 21:04
Ja naise võtad ka koos....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 21:33
Naise võtan koos rindade ja muu säänse, liikuva ja liikumatu atribuutikaga
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 21:41
räägi noortele, milline on naise liikumatu atribuut.... kuulame huviga
˅ näita rohkem ˅