Foorum
2011-08-27 10:54
Boaaa, kõik valivad. Ka need, kes väidavad, et ei vali. Alateadlikult valime me isegi tööl koostööpartnereid nende esindajate läbi. Nii, et vaevalt meist keegi liiga valiv on. Kui siis vast see, kes seab mingi totaalse raami ette ja siis lähtubki sellest raamist
Muud eelistused kujunevad välja ajaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 10:55
boaaa, ah mis seletad, selleks ei pea teadlane olema et näha milliste süsteemide järgi elu toimib
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 10:59
NSM seda kindlasti, et kõik valivad...olen nõus.....lihtsalt liigne jäikus valikute tegemisel pole hea.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 11:05
Poisid, mis te jonnite tüdruku kallal. Te ise tahaksite naisele alt üles vaadata, või, et naine teile ülevalt alla vaatab? Loogiline, et selles pikkuses tüdrukule, kui ta kontsa alla paneb jääb nii mõnigi mees lühikeseks siin. Ja kas see on siis nii kole paha, et naine tahab mehele ikka alt üles vaadata?
Selle pärast kohe hata rääkima, et sind ei taha keegi, sest sa tahad valesid mehi. Oh jah.

Iga jumala potile leitakse kaas. Otsid, kuni leiad. Selle pärast, et mõni foorumis ütleb, et sa ei saagi meest, ei tasu küll oma JAH-sõna anda mehele, kes sulle tegelikult ei meeldi. Usaldame ikka enda vaistu, mitte teiste arvamusi. Sest otsuseid tehes, tuleb meil vastutust kanda. Need targutajad on siis kadunud, kui vastutama peab. See on reegel

Mulle sobib, mulle üle 186 hakkab kiskuma sinna poole, kus tõmmet ei pruugi tekkida, sul jälle vastupidi. Tasakaal säilib
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 11:11
ülalt alla tahab vaadata inimene kellel on vaja olla võimukas, kes vajab kontrolli. kui mehel selliseid vajadusi ei ole siis ta võib pikale naisele alt ülesse vaadata küll, eks selleski ole oma võlu. üldiselt on pikemad naised ka julgemad suhtlema kui lühikesed naised.

miks naistele tõde on siis nii valus? naistega suheldes peab alati mingit lolli mulli ajama kuna viimane äkki veel solvub mina küll ei solvu kui boaaa mind meheks ei pea. mis mõte siis üldse foorumil on kui midagi arvata ei või.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 11:35
Ma tean oma lähikonnas kahte paari, kus naine on kõvasti üle 180ne ja ülla ülla mehed polegi 170 pikad.

Ma poel öelnud, et midagi arvata ei või. Arvamus on arvamus, jääbki arvamuseks. Aga kas arvamus peab alati olema toonis SINU SUHTUMISEGA SA KÜLL MEHELE/NAIST EI SAA. Nu tuleb inimene, ütleb, et üle 185, mitte alla. Sellega ta ju ei öelnud teile, et te olete mõttetud mehed, vaid ütles oma pikkuse eelistuse lihtsalt.

See probleem on foorumites igal pool. Kui läheb suhete teemades füsioloogiliste eripärade eelistuste küsimiseks, siis läheb kohe tohutuks sõjaks. Kunagi ühes foorumis oli küsimus, milline on ideaal-mehe välimus. Kui juuksuriteemades, ja kunstküünte teemades ja muus sellises olid domineerivad postitajad naised, siis seal teemas peale 10 postitust võtsid mehed 90% "arvamustest" enda all. Arvamused olid siis nagu meilgi siin. Välimus pole oluline, välimus pole oluline, mis sa ilueediga teed, ilueedi jätab su maha.

Minu arust ajavad inimesed kaks asja selgamine, ideaal ja reaalsus. Inimestel peavadki mingid ideaalid olema. Muidu oleks kujutlusvõimeta tuim tomp. Elu teeb nagunii oma keerdkäigud ja kui sa just idealist lausa pole, siis potsatad ikka sinna, kuhu elutee sind viib.
Selle pärast teiste unistusi sõnadega, nii sa ei saagi meheile/naist, materdada on lihtsat inetu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 11:37
Ei pea kohe jah esimesele ütlema. Tuleb otsida ja oodata. Mis siis, et vahel võtab see ootamine terve elu ja 80 neselt saab lõpuks selle JAH öelda. Nii, et ei saa kunagi öelda kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 11:38
ei , ma ei tõmba boaale vett peale, 180 on veel minust nats lühem, ja mul on ka olnud suhe täpsel sama pika naisega ja ei olnud milleski mingeid takistusi. ja väga praktiline, saab ristkasutada mõningaid spetsiifilisi asju mäesuuski näiteks miskeid liibumistantse tantsides küll ei saa nii pikk naine pead hästi õlale toetada ja siis ei saa nina naise juustesse pista, siis võiks õlanukk nii rangluu kõrgusel olla, aga selle eest on muid eeliseid ei saa sellistes asjades mingeid jäike piire luua
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 11:39
nsm: sul on mingi metsik tähelepanu vajadus vist. puhka parem, pole sind vaja igale poole targutama
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 11:40
mjkhan, siiski on sul see asi paigas muidu sa oleksid öelnud et sul kama kaks, peaasi et kobe ja ilus on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 11:41
Mulle on alati meeldinud lühemad või keskmist kasvu mehed, kel pisut liha ka luudel. Nad on kuidagi lähemal. 2-meetri kanti jäävaid pole kunagi vaadanud. Suured ja kohmakad.
Lühikeseks peetakse üldjuhul alla 180 cm kasvuga meest.
Eesti mehed ongi suhteliselt lühikesed nii, et on keda vaadata ja valida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 11:46
Eesti naised on ka enamuses suht lühikesed. Nii 170cm ringluses.
Kes see ikka kraanat koju tahab.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 11:47
oota veel nats. mina oma plikade peikadega oma 182 cm ga enam kossu mängida ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 12:02
parma, kurat küll. miks ma siis selle JAH nii vara ära kinkisin. Kus kurja sa mõned aastad tagasi olid. Ja üldse, mis kombed need on heade ideedega alati nii hilja lagedale tulla.
Leedilea, ma hakkan konkurentsi õhku kuklas juba tundma Mulle küll väga meeldiks, kui naised vaid pikki mehi eelistaks. Mulle rohkem jääks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 13:09
kiremorvar: kaunitar30 on ju vägagi väikest kasvu, 160cm.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 13:28
vaata kui pikad jalad tal on, 160nesel ei ole nii pikad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 13:33
Jalad tunduvad pikad sest ta ise kleenuke. Privas oleme suhelnud ja toona väitis et on ca 160cm pikk.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 13:34
Oma ankeediski on ju välja toonud et: pisike ja lihtsalt armas tüdruk.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 13:35
ma küll arvan et ta on pikk mis pikk
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 13:37
Miks ta siis seda varjama peaks, veelvähem ankeedis otsesõnu valetama?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 13:42
küsi temalt, ma ei oska arvata
vaata seda pilti http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=237038
ei tundu kuidagi 160 pikk olevat.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 13:47
Täiesti lühike on ju.
http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=237150 - siin veel annaks mõelda aga tuletagem meelde et pildid võivad petlikud olla.
Mida mul ikka küsida, ta ise ju kunagi mainis mulle kui küsisin kui pikk ta on, et on 160cm, lihtsalt hästi saledake ja peene kondiga on eks seepärast ka mulje et on pikake.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 13:51
ikka ei usu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 13:54
, küsin siis topelt üle
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 14:21
kaunitar30 kinnitas et on siiski 160cm
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 14:24
ei vedand mul
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 15:37
ma olen 160 pikk, vb jah jalad on keha kohta pikad ja kuna sale ka siis tundub piltidel ,et pikk isegi päriselt mind nähes on küsitud et ma vist ikka olen pikem aga ei see aind visuaalne
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 15:44
su jalad on kehaga täiesti kenasti proportsioonis, kui paistadki pikem, siis saleduse arvelt. hästi kena
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 16:53
ikka ei usu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-27 17:29
see on nüüd natuke teemast välja, aga üks kuulutus elu24 lehelt:

«Vajan meeleheitlikult väga armast seksinäljas meest. Ta ei tohi olla noorem kui 44-aastane. Ta nimi ei tohi olla Brian või Nigel. Ta peab armastama oma ema. Mulle meeldivad karvased mehed, nii et kooritud ja vahatatud kuttidel pole mõtet vaeva näha.»
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 12:33
mis vahet kui pikk mees on voodis k]ik on ühepikused!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 12:36
knova: Ega siis inimesega ainuld voodis lävita.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 13:09
ei olda voodis ühepikkused, näiteks kuidas koerapoosi harrastada kui üks on teisest palju pikem? muidugi ega seks seksimata ei jää, aga suhtes võivad need asjad natuke häirima hakata küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 13:10
Lisaks veel, et vahet pole kui pikk, paks, lühike või kõhna inimene on, kui egod sobivad, inimestel on teineteisega hea ja tore olla siis ollakse koos. Pean pentsikuks kui täiskasvanud inimesed põevad või häbenevad midagi kaaslase valikul, miks peaks kellegi teise arvamus huvitama, elu on liiga lühike et elada teiste nägemuse järgi. Mis pikkusse aga puutub, siis nii minul kui ka mu ühel sõbrannal olid endast peajagu lühemad elukaaslased ja näe, elasime aastaid koos, saime ühised lapsedki, ühel sai mees surma, teine läks lõpuks egode mitteklappumisel lahku.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 13:15
Vilets vend siis kes ei suuda nii lihtsaid poose väljavedada.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 13:37
öeldakse et kõik hakkab lagunema pisiasjadest. pisiasjadest saavad suured asjad ja nii ta läheb. mis ühe jaoks tunduvad napakad asjad on teise jaoks eluasjad jne.

elu on veider
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 13:54
Suured mehed - suured munnid. Väiksed mehed ise munnid.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 14:20
Olen kuulnud, et mehe sõrmede järgi võib riista parameetritest aimu saada, aga teemasse... lühikesed mehed võivad olla küll väga toredad aga pilku püüavad siiski 170-185 vahemik!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 14:49
Koerapoosi ei tehta püsti!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 14:56
a sitsiva koera poosi
muideks kassid panevad vahest misjonäriasendis. ise nägin
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 15:25
Lunatica, nii et sinu pilku püüavad siiski lühikesed mehed?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 16:53
Oma eelistustes lähtun enda kasvust.
Pikemate herrade näod jäävada hoomamata, sest pead kuklasse ajades päike pimestab
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 21:58
Kiremõrvari postitusele, kus ta avaldab arvamust, et "pildid ütlevad ju palju rohkem. kui pilti pole siis pole mõtet ka ankeeti vaadata" kostaks nõnda, et minul on siin jällegi vastupidised kogemused.
Olles siinveedetud aja vältel päris mitmete indiviididega ka reaalselt kohtunud, siis kõige eredamad isikud peituvadki justnimelt praktiliselt tühjade (andmete poolest) kontode taga.
Lisana: kui inimene ongi nt. 2 a tagasi siia konto omale teinud ja kui nö. vaatamisi on tal selle aja vältel olnud vaid alla 100.. (ei kehti naiste puhul), võib positiivse shoki saada ;D Et ka SELLISEID mehed siin ringi liigub...

Pikkuste koha pealt... Olles ise 175 cm, siis pilku köidavad 185-190-sed mehepojad. Kaal võiks ka ikka nii 90-100 kilo kanti jääda = mehelik. Minu mõistes
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 22:22
sisalik321: kaks pilditut, kaks andmeteta inimest hakkavad lihtsalt suhtlema no ma ei tea, ühel peab siiski pilt olema, kuidas siis muidu huvi saab tekkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 22:45
Jah, täpselt nii ongi, kusjuures. Sarnased tõmbavad ikka sarnaseid ju ;p Üldjuhtudel ma nö. täispika konto omanikele ei viitsigi väga vastata.
Boring!
10-st postitusest 2 saavad heal juhul vastuse...
Piltidega on nii ja naa. Punnitatult eneseimetlejad on kindlasti out teema.
Salapära on võtmesõnaks.
Inimene, kes saab reaalseski elus piisaval määral tähelepanu, ei tunne mingit vajadust, et ennast kusagil netiavarustes eksponeerida
Võite nüüd kõik vastuväiteid esitama hakata, kuid nõnda see on!
Ja kõneleb nii mõndagi....
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 22:52
ometi inimene siin lehel käib, st huvi on, aga hirm on enesenäitamise ees, see väide et pole vaja end eksponeerida mõjub kuidagi õõnsalt. eks teistes foorumites kus pole pilte ega ankeete, ka seal tekivad suhted, iseenesest pole midagi võimatut.

ihas on lihtsalt suur võimalus mingi naljategija otsa sattuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 23:20
Vaidleks sutsu vastu , väitele et inimene, kes reaalses elus piisavalt tähelepanu saab, ei tunne vajadust ennast netiavarustes eksponeerida. Nad võivad ju seda tähelepanu saada kuid nad ei pruugi saada seda, mida nad vajavad, siis tullaksegi siia seda otsima.
Ise olen siit kohtunud nii nendega kel puhas vuuk, ehk siis ankeedis suhteliselt tühjus, pilte pole, mingid andmed olid, kuid needki ebapiisavad või siis hilisemalt selgus et on vassitud, valetatakse kõige rohkem oma tegelikku vanust, kui ka nendega kel täiuslik pildikogu. Mis ma siis ütleks? Mõlemite pealt võib leida toredaid inimesi, samas võib ka pettuda, loterii case
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 23:25
ma olen ka nõus selle loteriiga. kui inimesed tahavad niisama kirjutada siis tõesti polegi midagi vaja, peaasi kui kirjutab vastu ja seda mis huvitab.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 23:42
mul on kogu aeg see lahtikeritav 5m pikkune, ISO 9002 standardile vastav mõõdulint taskus. sellega on väga mugav mõõte võtta.
nii. miks mehed oma pikkust avaldada ei ole tahtnud, seda ma ei tea. vist on kompleksidest.
ma arvan, et korralik mehe pikkust algab sealt kuskilt 180cm pealt ja saab otsa 200 cm peal. pikim mees, kellega seni kohtingul olen olnud, oli ca 190-195 cm ja lühim oli vist u. ca 150-160 cm. äärmusest äärmusesse siis.
tegelikult on nii, et saan ka 170cm-sega komplikatsioonideta suheldud ja kui kellegi pikkuseks peaks olema nt 168,5cm, siis see ei paneks mind ka otsa ümber pöörama. ma ei teagi, mis paneks. ma olen muudes, olulisemates asjades nagu valivam, pikkuses tundub et mitte eriti. või ma valetan praegu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 23:46
siiski välimus ei garantaarei head suhet ja kui pole head suhet siis pole mingit vahet kui ilus keegi on.
˅ näita rohkem ˅