Ma tean oma lähikonnas kahte paari, kus naine on kõvasti üle 180ne ja ülla ülla mehed polegi 170 pikad.
Ma poel öelnud, et midagi arvata ei või. Arvamus on arvamus, jääbki arvamuseks. Aga kas arvamus peab alati olema toonis SINU SUHTUMISEGA SA KÜLL MEHELE/NAIST EI SAA. Nu tuleb inimene, ütleb, et üle 185, mitte alla. Sellega ta ju ei öelnud teile, et te olete mõttetud mehed, vaid ütles oma pikkuse eelistuse lihtsalt.
See probleem on foorumites igal pool. Kui läheb suhete teemades füsioloogiliste eripärade eelistuste küsimiseks, siis läheb kohe tohutuks sõjaks. Kunagi ühes foorumis oli küsimus, milline on ideaal-mehe välimus. Kui juuksuriteemades, ja kunstküünte teemades ja muus sellises olid domineerivad postitajad naised, siis seal teemas peale 10 postitust võtsid mehed 90% "arvamustest" enda all. Arvamused olid siis nagu meilgi siin. Välimus pole oluline, välimus pole oluline, mis sa ilueediga teed, ilueedi jätab su maha.
Minu arust ajavad inimesed kaks asja selgamine, ideaal ja reaalsus. Inimestel peavadki mingid ideaalid olema. Muidu oleks kujutlusvõimeta tuim tomp. Elu teeb nagunii oma keerdkäigud ja kui sa just idealist lausa pole, siis potsatad ikka sinna, kuhu elutee sind viib.
Selle pärast teiste unistusi sõnadega, nii sa ei saagi meheile/naist, materdada on lihtsat inetu.