Foorum
1
2
2009-12-10 08:54
Vaata - paraku ei reageeri sellele nii nimetatud adminnid või moded. Aga oled sa neile siinse lehe juhtoinastele kirjutanud - avaldanud protesti ja püüdnud koputada mõistuse häälele ja just neile kes selliseid karjatama peaksid ( mode või adminn ).
Aga juu siis need väikse või liiga suure jupiga ( mis kuhugi sisse ei mahu ja jääb üle vaid pihkupeksmine ) mehed ole kes sellist sõnapruuki kasutavad ja kui adminn midagi ette ei võta siis lihtsalt mitte märgata neid ja tead kui sitt se on - oi aga mulle meeldib kui idioot kõrbeb aeglasel tulel. Olen seda praktiserinud ja se toimib. Kõige rohkem on selline vastu pidanud nädala, interneti maailmas muidugi kauem.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-10 20:50
NU SIIS TAAS UUS ÜLLITIS ÜHELT TÖLPALT. MUIDE...OTSIN VIISAKUSE ÕPETAJAID, VAJA JU KUIDAGI PERSSEST MÕISTUS TAOLISTELE PÄHE MÄÄRIDA......MAKSAN NATUURAS

fireballs [Kustuta kommentaar] 2009-12-10 20:30:16
ostan sulle 95 sul endal pole ju ,aint kerjad siin kommiraha ning võiksid ennast põlema panna

HUVITAV....PALJU MA ELUS OLEN SAANUD TAPMIS-ÄHVARDUSI....MA ARVAN, ET IKKA VÄGA PALJU. EI TEA .... MIKS INIMESED SEDASI KÜLL TEEVAD. MA ISEGI EI TUNNE NEID JA POLE KUNAGI KOKKU PUUTUNUD
˅ näita rohkem ˅
2009-12-10 20:53
NU SIIS TAAS UUS ÜLLITIS ÜHELT TÖLPALT. MUIDE...OTSIN VIISAKUSE ÕPETAJAID, VAJA JU KUIDAGI PERSSEST MÕISTUS TAOLISTELE PÄHE MÄÄRIDA......MAKSAN NATUURAS

fireballs [Kustuta kommentaar] 2009-12-10 20:30:16
ostan sulle 95 sul endal pole ju ,aint kerjad siin kommiraha ning võiksid ennast põlema panna

HUVITAV....PALJU MA ELUS OLEN SAANUD TAPMIS-ÄHVARDUSI....MA ARVAN, ET IKKA VÄGA PALJU. EI TEA .... MIKS INIMESED SEDASI KÜLL TEEVAD. MA ISEGI EI TUNNE NEID JA POLE KUNAGI KOKKU PUUTUNUD
˅ näita rohkem ˅
2009-12-10 20:58
Inimesed kardavad sageli tundmatut ja seda, millega nad pole kokku puutunud, nad ei tea tegelikult ka ise, miks nad nõnda toimivad, tegutsetakse vaid hetkeliste emotsioonide ajendil, selgitamata endale mõistust kasutades, mispärast nad seda tegelikult teevad ja miks. Rumalus ning harimatus mängivad selles samuti suurt rolli. Küürakat parandab vaid haud, pole muud öelda
˅ näita rohkem ˅
2009-12-18 20:52
SIIT SIIS TAAS MIDAGI HUVITAVAT...POLE ISEGI SÕIM AGA....ANTUD MEES ON HUVITAV TEGELANE...HINDAB ISE MINU PILTE VIIEGA JA SAADAB SELLISEID ASJU. OLEKSIN MEELELDI TA KIRJALE SOOVINUD VASTATA AGA JÄRJEKORDNE TEGELANE KES SÕIMAB JA SIIS KOHE KIIREMAS KORRAS KA BLOKEERIB KUNA KARDAB, ET VASTUS VÕIB TEMA AU PIHTA KÄIA. MIDA ARVATA EI TEA AGA ... PAISTAB ET POISU EI TEA MIS ASI ON RAHA JA POLE KA ELANUD TAVALISE INIMESE ELU KEL POLE PAPPI PILDUDA SILIKOONIDE JA BOTOKSI PEALE...

Autor:
tahansind911
Saaja:
Carmen230679
Teema:
Saadeti: 2009-12-18 20:40:33
Loeti: 2009-12-18 20:45:03

kustuta kiri
milline transa sa oled negeeria oma ve sa oled tavaline homo naispool ja mitte transa tean millised õiged on speinis iga nurgapeal silikoonidega ilusad transad

TARK MEES NAGU NÄHA...LOODAN, ET TA IKKA SAAB VEEL TARGEMAKS JA OTSUSTAB TEISTE EEST KES KEEGI ON.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-19 01:27
VAIMUSÜNNITUSED...EI TEA AGA KAS MULLE TUNDUB VÕI KÕIK MEHED ON NII MADALALAUBALISED ???

acer [Kustuta kommentaar] 2009-12-19 01:19:41
kuule pedege k2i siit saidilt minema..........................sinu koht on mujal................
sorry sinusugustel ei olegi kohta...........................
nii et lihtsam ennast p6lema panna......................see oli soovidus
˅ näita rohkem ˅
2009-12-19 11:29
huvitav on see, mis tingib sellised reaktsioonid, mõtlesin välja paar varianti, esiteks, täiesti ilmselt kõik harjumuspärasest kõrvalekalduv esimese reaktsioonina kutsub esile äratõuke, teiseks, võibolla on nii et sind pannakse ühte patta lippe lehvitavate barrikaadidel räusates õigusi nõudvate homodega, kolmandaks äkki on selline fenomen, et meestele on meheks olemine omaette väärtus, sa nagu seda väärtust mitte hinnates mõjud isikliku rünnakuna nende olemusele, võimalik et selle olemuse vundament pole siis väga kindel, et alateadvus sunnib barrikaadile ronima vms. ja neljas, mis ma välja mõtlesin- sa ise identifitseerid ennast oma olemuse järgi naisena, aga ilmneb, et ikkagi inimesed teiste sugu määravad suguelundite järgi, vt kasvõi seda, et sind ründavad mehed, mitte naised, seega mõjud äkki jahisaagi osakonnas spioonina, kellel pole sertifikaati, ehk siis vittu, et seal olla...noh, veel teooriaid?
˅ näita rohkem ˅
2009-12-19 13:04
Heypa LKugesin Sinu vastust ja ma olen ka ise nende asjade peale mõelnud. Usun, et siin on kõik need võimalused koos eksisteerivatena mis tekitavad neid reaktsioone. Kusjuures kõige huvitavam ongi see, et ma ei käi kuskil lippudega lehvitamas ja lõugamas neid vabadusi paraadidel. Mul ei ole vaja käia lihtsalt seepärast, et mul pole neid asju vaja nõuda. Ma saan kõike legaalselt ja seaduslikult niigi. Miks ma peaks minema karjuma neid asju veel?
Mehe olemasolu ma ei seagi kahtluse alla ja ma suht olen nõus sellega, et mees on ja jääb ...kuid samas mis õiguse annab see mind sedasi rünnata. Mind ei sega mehe olemasolu ja mees peakski ju olema ning mehel on elus ja eksistentsis olnud koht naise kõrval või siis naisel mehe kõrval...ma ei tahagi seda ümber lükata. Kuid minu eesmärk ei ole mehe positsiooni kõigutada, kuid miks tulla minu positsiooni kõigutama ???? Ei saa mitte aru . Saagu üle oma muredest ja ongi ju asjad korras. Mul pole vaja isastega sõdida aga ärgu hakaku siis nad ise tõmblema ja otsima konflikti. Leian, et elada nii nagu ma soovin on minu enda asi ja kellegi asi ei peaks see olema seni kuni ma sellega kedagi ei laosta või ei muutu elu ohustavaks Ja ma ei kohusta neid suhtlema minuga kes ei salli mind või meie-taolisi, ja siis veel vigisevad kui neile seda ka otse öeldakse...järelikult huvi ja tahe on aga inimene kardab ennast avada ja siis heatahtliku suhtlemise asemel hoopis hakkab konflikti tekitama.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-19 13:21
Enamasti ju ebakindel inimene ründabki esimesena. Et mitte endale tunnistada mingitki huvi, siis "virutan pasunasse" inimesele kes julgeb oma eripära avalikult näidata. Siin pole just päris avalik turuplats, virtuaalne maailm. Loomulikult on siin ka julgem sõimata, keegi ei tea, kes ma olen tegelikult.
Ikkagi, kustuta kirjad, blokeeri kasutaja, ära lase ennast häirida. Sinu elu ja sinu suundumus on sinu õigus! Päikest!
˅ näita rohkem ˅
2009-12-19 13:57
Tegemist on tavalise massipsühhoosiga. Kòik tahavad sarnaneda liidritega. Aga kui tavaliselt on liidrid väga mitmekülgsed, siìs teised suudavad järgida vaid mònda nende joont. Sellest aga jääb silmapaistmiseks väheks. Nìi hakataksegi peksma neid, kes ei suuda vòi ei taha teistega sama jalga astuda.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-19 17:02
Exole...ma ei tea...ma ei suuda ja ega ei soovi ka järgida neid trende nii pingsalt. Mul omad nägemused asjadest ja proovin tasa ja targu neid nägemusi viia ellu...kes ei taha see ärgu lasku ennast häirida minu tegemistest ja tehku siis nii nagu enamus või nii nagu tema tahab. Eh...ei tea kas siis nad ise ei oska teha siis omi valikuid või milles asi....ei kõlba neile ei üks ega teine ja vaja seda kõike ikka surkida, et saaks verd, higi ja pisaraid Awww...naudingute maailm. Ah las peksavad kui soovivad...igal oinal on oma Mihklipäev seega eks nad ise tea.
˅ näita rohkem ˅
2009-12-26 16:34
jA NAGU REEGEL ETTE NÄEB,,,SÕIMAJATEL ENDAL PILTI EI OLE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Aga Carmen,,,Tahaks küsida-miks sa selle nõmediku kommentaari ära ei kustuta?Kena pilt ju,,,
˅ näita rohkem ˅
2010-01-02 14:17
ka minul küsimus, kust tuleb selline inimene ankeet on kena ja palju lubav.. kuid kirjavahetus... lugege ja tehke omad järeldused

Autor:
pryyt
Saaja:
leidmataveel
Teema:
Saadeti: 2010-01-02 12:17:33
Loeti: 2010-01-02 12:54:55

kustuta kiri
tere kena naine kas sa minust kui mehest huvitatud ka oled

Autor:
leidmataveel
Saaja:
pryyt
Teema:
Saadeti: 2010-01-02 13:42:11
Loeti: 2010-01-02 13:43:30

kustuta kiri
kindlasti mitte nii nagu sina seda tahaksid

kena päeva

Autor:
pryyt
Saaja:
leidmataveel
Teema:
Saadeti: 2010-01-02 13:43:47
Loeti: 2010-01-02 13:59:08

kustuta kiri
lits

MIDA sellest nüüd siis arvata... kas nii lihtsalt saab litsiks? omalajal nagu sõnaraamat veidi teistsuguste inimeste kohta seda väitis.. tagatipuks blokeeris ta mu ära

kena uut aastat teile kõigile ja ärge vaevuge vastama sellele inimesele.. ilus õun aga ussitab mis jube!!
˅ näita rohkem ˅
2010-01-02 15:08
leidmataveel: aga mis moodi sina siis meest tahaksid? Sa seda talle ka ikka ütlesid?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-02 17:04
parmaleikin, kas pean siis talle seletusi andma? ma kenasti ütlesin, et ei soovi teda nii nagu tema seda tahaks ja soovisin viisakalt kena päeva ... kui tal oleks uudishimu olnud, et KUIDAS ma teda siis tahaksin, oleks ta seda küsinud, mitte aga näidanud oma madalalaubalisust... ja olen seda meelt, et ma ei pea igale äraütlemisele andma kaasa seletuskirja
˅ näita rohkem ˅
2010-01-02 17:10
Siis kui vastasid temakese kirjale, siis oleks pidanud kohe ütlema, et ei taha seda nii vaid tahan nii ja naa moodi. Ja üldsegi tuleb kohe kõik küsimused ära küsida ühe jutiga.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-04 11:18
No mis, see ju kuldreegel- kui naine annab, on ta libu; kui naine ei anna, on ta lits
Ma usun, et selle suhtumise taga on kusagil mingi loogika, aga mina pole sellest veel siiani aru saanud
˅ näita rohkem ˅
2010-01-04 18:38
Mis siin imelikku? Mees, kes kohe keppi küsib, peab naist litsiks, aga esialgu jätab selle väljaütlemata, sest mine tea äkki näkkab.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-15 19:55
hehh, ei oska mina seda loogikat jälgida ja arusaada
˅ näita rohkem ˅
2020-02-10 02:18
Kas tänaval vastu tulevast naisest mõtled nii kui tervitad?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-14 19:33
jfjm
2010-01-04 18:38:57
Mis siin imelikku? Mees, kes kohe keppi küsib, peab naist litsiks, aga esialgu jätab selle väljaütlemata, sest mine tea äkki näkkab.
--------------------------------------------------------------------

kui ei näkka, öeldakse see-eest kõik kaunid mõtted välja ja rohkemgi veel....
nagu ka foorumis pidevalt näha
˅ näita rohkem ˅
1
2