Foorum
2011-01-04 14:57
Britt ,kasutaja,alaealine
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 15:09
See ei ole nüüd küll mingi uudis. Siina on alaealisi palju. Ma näen neid oma msnis iga päev ja ei jõua enam ära blokeerida. valetavad ennast 40seks, samas profiilis on selgesti vanuseks 14-15 ja enamus sõpru ka samaealised. Lollid lapsed kes tahavad suurte inimeste hüvedest osa saada. Ega siin ei ole ju võimalik kuidagi kontrollida seda vanust. Kõnestiil ja jutt üksnes näitab kui vana inimesega tegu on.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 17:47
ega tõesti ei ole uudis, uudis on kuidas ise alaealine nii tarka juttu meil räägib
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 17:58
papi, see et ma sind teatud põhjustel blokeerisin ei anna sulle õigust siin avalikult asju ette kujutada. Kui sa oled minu alaealisuses veendunud ja suudad seda ka tõestada, siis pöördu administraatorite poole. Sinu käitumine viitab pigem alaealisusele, ennem kui sa midagi kommenteerid võiksid ka peale jutu millegi veenvamaga esineda. Sinu elu kulgeb naguinii ainult siin foorumis ja sinu tühi arvamus ei maksa suurt midagi. Olematu eraeluga ajukääbik!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 18:03
yazuu5 pidi vana pervert olema! Kes jahib noori plikasi ja kui "korv" või blokk tuleb ,muutub idioodiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 18:07
eks see papi ongi see yazuu5
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 20:18
ilusplika24: alaealise retoorika. alguses räägid õigustest ja koheselt sülitad oma õigustele. lapsik
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 20:34
Paraku ilusplika24 on Sulle papi argumenteerides ära pannud! Lepi sellega, mitte ära kasuta sõna retoorika mille tähendus Sulle segane.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 20:39
100: Mis mulle segaseks jäi? Kas see otsene sõimamine polegi retoorika?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 20:44
papi, ilmselt sa postitasid siia teemasse üksnes postitamise pärast, mitte et sa midagi konkreetselt öelda oleks tahtnud. Ma näen ju küll et kõik teemad on sinu postitusi ja nuttu täis. Praegu juhtusin siin ka veel mina olema, kes juhuslikult sind blokeeris, ning muuseas mokaotsast paotasid siia mingi järjekordse lameduse, et ikka igas teemas figureerida. Mis sõimust sa räägid? Sina nimetasid mind konkreetselt alaealiseks, ilma et sa oleks mingeid tõendeid lisanud. Ise tõmbasid omale tule kaela ju juhmakas! Just nii, ma ei oskagi muud öelda sinu kohta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 20:50
no keda sa üritad nüüd jälle lollitada oma varikontodega? teed uue konto ja kohe kukud ämbrisse ja annad end välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 20:58
sina papi istu oma ämbris edasi ja ära õigusta end, pöördu siis administratsiooni poole oma kaebustega, samuti materjaliga, mis tõestab minu alaealisust. sinu varikonto on vist yazuu5, minul ei ole topeltkontod vajalikud, mina ei ela siin foorumis erinevalt sinust. Sellega on teema minu jaoks lõpetatud ja soiu üksi edasi siin kui tahad.. solgi ka see teema siin oma mölaga ära nagu ka muud teemad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 21:05
sa oled ikka jõle selle käskijanna moodi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 21:12
muidugi oled see sama tegelane, kuulutused sul kenasti juba üleval: Striptiis webcamis, soodne. "Mänguasjad"! MSN: [email protected] !

petis oled ju !!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 22:31
ja peale jutu nagu muud ei olegi? et kui kuulutan siis kohe petis? mis käskijannast sa siin jahud? ära rohkem joo papi! töllmokk
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 22:33
titevarbad pildi peal sa oled nüüd mingi jube detektiiv papi? hehe.. aga nagu öeldud, ulu siin aga vaikselt edasi, nagu sa igas teemas ulud..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 22:41
Ilusplika,Ma juba ütlesin,et ma ei kommenteeri siin papi postitusi.Tahtsin su tähelepanu juhtida asjaolule,et papi esineb siin konkreetse lt iseendana,koos kõigi enda vigade ja voorustega.Aga kui sina ründad siin teda väidetega,mida suur osa lugejatest teab valed olevat ja kui sinna lisandub veel algkooli tasemel sõim,siis jääbki sinust mulje,kui halvasti kasvatatud teismelisest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-05 22:43
Sattus valesse teemasse,aga sobib ka siia
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 02:17
ma küsin nüüd sedasi, et kes esimene oma väidetega ründas? et siis papi arvamus on nagu seaduseks jah?
suur osa lugejatest? ehk siis nicedude palju neid lugejaid siin on? postitatakse teema ja kaotakse nelja tuule poole, ainukesed kes siin foorumis elavad ongi nicedude ja papi..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 11:16
aga sa ise tegid meist mõlemast teemad, meie ei teinud. kui sul pilt poleks fake olnud siis sa poleks elusees foorumisse tulnud, aga sa tulid, sest sa oled siin juba varem samades teemades väga innukalt osalenud. pildikommentaarile sa juba andsid oma hinnangu milleks oli hinne üks ja blokeering, aga sul jäi asi hingele ja tulid "ise" siia teemasid vorpima.

pealegi sa kaod varsti ise nelja tuule poole, sest eelmine konto on sul adminnide poolt blokeeritud, st seal oligi see põhjus miks sa adminne kartma kukkusid.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 18:17
aga ilusplika24, tule jutukasse, pane kaamera tööle ja näita kas oled sama noor plika kes pildil oli. kui sa oled sama isik siis võtan oma sõnad tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 16:36
mida iganes muugakas ytled,jutt pole minust,nii ,et ära ise plõksi, oma sõnade eest vastuta ka
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 16:38
iluspliks ,ole hea mine käi oma lõpuklass lõpuni ,mis sa ikka oma lõtva keha siin myyd...häbi
˅ näita rohkem ˅
2021-12-13 01:56
Alakad laske nahui siit
˅ näita rohkem ˅