Foorum
1
2
2026-03-25 07:53
Kummaline Vanamoor! Kiitsin Vanamoori, et sul on nii ilusad paksud jalad ja mulle meeldivad sellised väga. Pärast avastasin, et oli minu kontole blokaadi pannud. Ei tohi ikka kiita kedagi?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 10:18
Paksud naised pidid elama kauem, kui mehed, kes seda neile ütlevad!
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 13:17
Kusjuures ei ole paksud jalad, küll aga ilusad!
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 13:26
kuidas on lood paksude meestega, jfjm?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 14:34
Vot kogemused puuduvad.
Mul oli ümarapoolne klassivend Ain (tuntud näitleja) Teda kutsusid koolis kõik Peenuks. Pole kuulnud, et keegi selle pärast surma oleks saanud.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 15:15
Mehed , ärge norige naise välimuse üle - tule alla võivad sattuda teie sendimeetrid.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 15:41
Meestel on selle tarbeks hea trikk- osta tuleb kolm numbrit suuremad kingad!
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 16:02
Minu silmis väärib põlgust selline mees, kes naisterahva kehakaalu või vanuse kohta halvasti ütleb.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 17:44
Asi pole ainult halvasti ülemises. Sellele on kasulik üldse mitte tähelepanu juhtida. Naine tahab olla ihaldatud, aga mitte ihaldatud paks naine.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 18:41
Sellised need jobudikud on. Algul tahavad ja üritavad küll, aga kui ignoreeritakse või blokk tuleb, siis on hala lahti ja solvangud varnast võtta. Kui kasulik ei ole, siis naine kohe paks või vana ja kole.
Aga las näitavad oma tõelist palet, saavadki teised ka juba eos blokeerida, kes loevad ja näevad, kellega tegu.
Vaani varahommikune kommentaar muide oli omajagu värvikam, mille eemaldas ja natuke leebemaga asendas.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 19:01
rubyz, sa oled või mittejobu?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 07:37
Slave sinule meeldivad ka 80.a Vanamoorid. Käid mööda Tallinnat ringi ja otsid kes sulle tasuta imeks ja ajad oma bdsm teematika paska suust välja. Olen niipalju naistelt seda kuulnud Slave kohta, kus olen käinud. Kusjuures naised ise räägivad, milline olevus on see mees. Kui lugeda siin foorumit siis Gapri annab sulle ikka siin foorumis raske hävingu. Lähen panen kohe Gaprile mõned head hinded. Foorum 69 kirjutatakse, et see Vanamoor liivakell01 on 57. vana ja kortsus nahaga. Ära siis solvu Slave ma ei tahtnud sind solvata tegelikult. Ole hea ja hoia madalat tooni.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 13:22
Vaan tundub olema nii kange mees, et ei julge enda päris konto alt kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 13:45
Huvitav oleks teada, mis on ühe foorumitrolli triggeriks, disinhibitsiooniefekti kõige madalamate käitumuslike ilmingute avaldumisel.
Projektsioon? Alaväärsuskompleks? Tähelepanupuudus? Mingit laadi vaimne, st isiksushäire? Või veel midagi kangemat?

Mis toimub ühe täiskasvanud inimese peas, kes vorbib lisakontosid seksisaidile, et kedagi solvata või iseend imetleda?

Siit foorumist saaks Psühholoogia instituut uurimuslikku materjali vist aastakümneteks.

Üks loll postitab ja selmet teda eirata on üks osa foorumikasutajaid 24/7 stardivalmis amokijooksuks... ja ongi lõppematu nõiaring...
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 13:56
Lammutada on lihtsam kui luua, mõlema puhul tekib tagasiside. Nii ka suhtluses. Ja kui eesmärk on, et miski vastu kajaks või miski painduks, siis tihtilugu vahendeid ei valita. Mida rohkem kajab või paindub, seda enam saab tühisuse tunne leevendust. Mõned lihtsalt ei oska teisiti.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 14:28
Mil moel see verbaalne rikošett siin kuidagi tühisuse tunnet leevendab? Umbes nagu "10 minutit külakuulsust", kus negatiivne reklaam on ka reklaam ja teise kümne pärast ei mäleta külatola keegi. Et kolmandal tiirul end meelde tuletada, tuleb teha uus konto ja valjemat müra?

Valik, kas lammutada või luua, on üsna otseselt seotud täiskasvanu kognitiivsete võimetega ja sama lugu on reageerimisega - reaktsioon tekib enamasti siiski teatavast äratundmisest...
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 14:42
Eesmärk ei ole saada kuulsaks, isegi mitte jääda meelde, tegemist ei ole pikaajaliselt etteplaneeritud ega isegi lühiajaliselt läbimõeldud "eneserahuldamisega". Internet annab vabaduse ja anonüümsuse selliste väljapursete tagajärgede eest mitmesuguste enesepettetrikkidega peituda. Tavaelus tehakse seda harvem, kui üldse- kui inimene kusik on.

Ma olen üsna veendunud, et kognitiivsed võimed, kasvatus, haridus ja haritus ja nende erinev tase inimeseti annavad lihtsalt erinevaid vahendeid sarnase või sama impulsi väljaelamiseks.

Sedasorti painutamisega võib kaasneda ka "preemia" inimese heakskiidu näol, kelle ees esineda tahetakse. Ka võimalus, eriti siin keskkonnas.

Põhiline point- nende inimeste käitumist muuta ei saa. Küll ehk vaikima panna, aga kas sedagi püsivalt...
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 14:59
Enesehinnanguliselt analüüsiva nimese egole veidi kõrge hind sellise "preemia" eest...
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 15:10
Tõsi, paraku on hind ääretult subjektiivne, antud teemal. Mis see Roosevelti abikaasa tsitaat väikestest inimestest ütleski?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 15:14
Muide, selle tsitaadi päritolu ei ole 100% kinnitatud, et kuulub Rooseveltile! 😉😂
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 15:18
Sa võid ka lühidalt öelda, et olen loll 🥲🥲
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 15:31
Kindlasti mitte - nii julge ma pole... 🥲
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 15:42
Saab *veel* lühemaks! 🥲
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 16:16
Teeme siis lõpuspurdi ka .
Raudselt tahetakse anaalseksi.😝
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 16:52
Saab: "Vae victis"...
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 16:58
Kiisuke! Kogu see teema oligi üks pikk eelmäng avariiväljapääsu ebasihtpärasele kasutamisele kihutamiseks! 🤭

JE- Naiss, ma lükkasin kuninga pikali ja lahkun lauast 🥲
˅ näita rohkem ˅
2026-03-26 17:13
Kui sa kiidad sellises stiilis siis on blokk suisa garanteeritud
Tule taevas appi , andku jumal mõistuse
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 07:42
Miks mees ei tohi kiita paksemaid jalgu?
Mõnele meeldib ka kuivanud naine ja mõnele vana naine.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 10:26
No täpselt!
Kellele meeldivad suured rinnad kellele väiksed!
See on ikka iga inimese enda otsustada!
Vägisi ei sa ju peale suruda kui kellegile mingi inimene ei meeldi!
Nagu postitajale meeldib paksud jalad nii siis on aga teisele meeldib peenikesed jalad!
kas siis ei tohigi enam kiita?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 10:33
Probleem pole mitte kellegi kiitmine või laitmine vaid mõttetud kommentaarid iga jumala teema all. Täielik nonsenss.
Ja tegelikult on küsitav ka teema ise või õigemini selle point...
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 10:42
Selline kiitus võib tunduda lohutusena. Oled jah inetu, aga mulle isegi meeldib, et sa inetu oled.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 10:47
Jott, ära enam peale võta... 😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 10:59
Janee, oled võrrelnud lolli ja surnut, aga neil on üks oluline erinevus. Surnul on täiesti ükskõik, kui sa teda surnuks nimetad, aga ütle lollile, et ta loll on ...?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 11:04
Aga jott, see ongi ju tsitaadi point: igal juhul on raske kellelgi teisel.
Antud juhul siis kõigil ülejäänud foorumlastel... 😉😂
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 11:10
Ou dziisas küll jälle....mis toimub?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 11:24
Inimene võib tunnistada, et tal on konnasilm, aga see ei tähenda seda, et sellele võib igaüks astuda.
Paraku leidub siin palju selliseid, kes peavad konnasilmadel tallumist normaalseks.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 11:36
Oota nüüd, jott, räägi lähemalt! Mismoodi on võimalik astuda kellegi konnasilmale? 🤔😂

Aga teemasse - tulla foorumisse kedagi sihilikult solvama või halvustama on võrdeline, kui lüüa iseendale primitiivsuse pitser...
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 11:48
Janee, nad ei nimeta seda halvustamiseks ja solvamiseks. Nad ütlevad, et see on aus kriitika ja nad ise on tõekuulutajad. Aga see pole primitiivne tõe kuulutamine. Tegemist on kaalutletud sadismiga.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 11:55
njah....mõned on siin ka räpaseks hooraks sõimamist tituleerinud ''kriitikaks''.
aga sadismi suhtes on sul õigus, jfjm. kellel pole võimalust oma kalduvusi füüsiliselt välja elada, harrastavad psühholoogilist sadismi.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 12:00
Jott, Sul võib õigus olla - hälvete spekter on lai... 🥲
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 12:17
Te panete veidi üle. Inimestel on kombeks tagajärje või sündmuse mastaapi siduda samaväärselt suurte põhjustega.

Need inimesed ei ole oma tegusid planeerivad sadistid, kes päriselus oma naabrite koeri tükeldada ihkavad ning selle impulsi rahuldamiseks siin foorumis sõimlevad.

Need on külabaari õues, seltskonnas suitsetavad vennad, kes üksteise ees esinedes irvitavad iga inimese üle kust nende pilk kinni suudab haarata.
Need on lapsed kes naeravad oma ülekaalus klassikaaslase üle.

Need on inimesed kellele meeldib tähelepanu ja võime mõjutada.

Mitte, et siin sadiste ei oleks. Aga ärge omistage lihtlabasele kiusajast kusikule tiitel mida ta suudaks enda jaoks tõlgendada mingiks piltlikuks medaliks.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 12:24
ma ei tea, kas sadistlikele kalduvustele viitamist saaks mingi auavalduse või piltliku medalina tõlgendada.
aga sadism ei pruugi väljenduda ainult himus kedagi tükeldada.
kui keegi saab psühholoogilisest piinamisest ja kiusust naudingu, on tegemist vaimse sadismiga.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 12:42
Vaimne terror .
Siinses foorumis kajastub see inimestelt kes ei ole saanud allutada teist oma tahtmisele , kuna- kas on ise viletsam või eneseuhkus on nii üleval ,et ei kannata konkurenti.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 12:50
Ikka saab, inimesed omistavad endale pidevalt tiitlile analoogseid omadussõnu, et mingi oskuse või omaduse tähtsust võimendada. Sa oled neid siin foorumis näinud küll.

Kiusaja ja sadisti vahel võib võrdusmärgi tõmmata vaid siiski vaid inimene kes seda pädev on tegema. Valdav osa siin lärmajatest, keda teema puudutab, on "ärapanijad", mitte sadistid. Nende eesmärk on enda sotsiaalne upitamine, mitte naudingu või rahulduse saamine kellelegi haiget tegemisest.

Kui vaadata nende inimeste kirjakeelt, loed suhteliselt kerge vaevaga sealt välja kibestunud ja frustreerunud isiku, mitte isiku kes naerulsui mõnuleb kellegi kannatuste üle.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 12:59
Sadistlik isiksushäire (SSHD) nimelt saabki alguse kas neurobioloogilisest kõrvalekaldest või lapsepõlvest (võimalikud psühhotraumad ja vajakajäämised, kust saavad alguse ka külapoekiusajad, nii lapsed kui täiskasvanud).
Sadistlikkus ei pruugi vallanduda vaid märgatavates füüsilistes väljundites, pigem ennekõike justnimelt süstemaatilises agressioonis, siinkohal siis verbaalses, olenemata, kas mõnuletakse kirjapildis avalikult või ekraani taga privaatselt.
Seega see lihtlabane kiusav kusik võib vabalt olla ka varjatud "tiitlikandja".
Kogu see kompott käitumismustritest on üks paras S.F-i psühhoanalüüs... ja keegi kurat ei tea, kes siinsetest trollidest on tühikargajad või kes tõsimeeli psühhopaadid.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 13:32
Siin foorumis on kaks-kolm kasutajat, kes "jälitavad" teatud inimesi ning ei lase käest võimalust neile öelda halvasti või provotseerida, reaktsiooni esile kutsuda. Ühe puhul on selge, et on mingi pikk vimm, vend ajab segamini agressiooni enesekindlusega, obsessiivsuse segu igavusega. Eesmärk pole teha haiget, eesmärk on närvi ajada.

Teine vend, oki12 või misiganestanimiongi teeb seda küll halvasti tundmapanemise eesmärgil, aga arvestades iha lehe eesmärki, ei saa ju veendunult väita, et tegemist pole korvi saanud, obsessiivse indiviidiga, kes kannatab mingi muu häire all.

Ülejäänud on kraaklejad. Täiesti lihtlabaselt argine konditsioon.

Ma postkastide sisust ei räägi, ja ei imestaks kui sadistlikud inimesed tegutsevad pigem varjatult ja katte all liikuv solk on muljetavaldav oma pahelisuses ja väärastuses.

Siin, avalikus ruumis? Ei tea, rumalad inimesed käituvad kummaliselt, aga see käitumine ei pea olema tingimata patoloogiline.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 13:45
Capri, meil on veel vaba maailm ja paluks mitte peale suruda, et pean mõtlema nii nagu Teie. Muidu olete väga tark ja ilus aga kuidagi piiratud mõistusega. Gapri ka sina oled mulle blokaadi kuulutanud. Võin väita, et ma pole sulle kirjutanud ega kommenteerinud. Capri kas Teie fotosid tohib ainult vaadata teatud seltskond. Kuidas mina sinna nimekirja kuidagi saaks? Tahtsin panna Teile häid hindeid aga kahjuks ei ole võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 13:55
Ma oma piiratud mõistusega pole küll kindel, kes see ''Gapri'' on ja kuidas ta antud teemasse puutub.
Aga tundub loomulik, et soovi ja aega suhelda leidub ainult teatud seltskonna, st meeldivate/huvitavate persoonide jaoks.
Igatahes härra vaani kurtmised nn blokaadi üle on alusetud, hetkel veel😛
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 14:09
Jah, meil on vaba maailm ja keegi ei keela sul mõelda, aga mõtete väljaütlemisega on soovitav olla ettevaatlik. Hoolimata sellest, et meil on sõnavabadus, tuleb teatud reeglitest kinni pidada, muidu võib elu liiga keeruliseks muutuda.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 14:10
Ikvergil,
kas sinu meelest pole patoloogiline vorpida aastate viisi kümneid kontosid, konkreetse eesmärgiga foorumis rõvetseda ja teisi laimata/halvustada? Kui moded sellise konto blokeerivad, ilmuvad teatud tegelased peagi uue alteregoga välja....ning verbaalse solgi laotamine jätkub.
Viimasel ajal on suht rahulik isegi olnud. Aga mõned aastad tagasi jõudis see psühhoterror siin absurdi piirini...
Ja kust jookseb piir tavapärase kraaklemise ning patoloogilise kiusamisvajaduse vahel? Võib-olla just pidev uute kontode loomine planeeritud virtuaalkiusu eesmärgil on sümptomiks, et tegelasel oleks aeg psühhiaatrilt abi otsida.
˅ näita rohkem ˅
1
2