Foorum
2026-04-01 23:12
Ehk aitab nüüd selle teema risustamisest siin.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-01 23:48
miks peaks eneserahuldamine põlu all olema?
mõnus vibraator igal juhul parem kui kehvapoolne suguühe
mehed muide kirjutavad massiliselt postkasti, kuidas nad end mu piltide peale rahuldavad. ka slave ei varjanud, et tundide viisi onaneeris.....seda avaikult foorumis tunnistades- vana lõbumees nagu ta on. seega mees nimetab end ise pihkuriks.
aga kui naine seda teeb, siis on mõnitamine?
jälle mingi veider topeltmoraal
-------------------------------------------------

slave: ''Lisame veel selle, et eneserahuldamine on kergelt põlu all. Isegi mõni lõbunaine ülistab siin enda masturbeerimist, samal ajal mehi pihukuriteks mõnitades.''
˅ näita rohkem ˅
2026-04-01 23:49
Kas see on sinu arvates teema?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-02 08:18
Kiskus juba fetiši teemaks , korviga seksiks.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-02 23:23
rxxx9, kohe.

Lihtsalt hea on lugeda, kuidas õnnelik lõbunaine viskleb, et kirjutatut väänata ja halvustada. Midagi on minu postitustes märki tabanud

"Minu väikses peas on juba mõnda aega küsimus, kust Slave nende "mängude" tasuta mängijad on leidnud, kui teised peavad hullu appi köhima? Või kehtib siin samuti topeltstandard? Või on see "hoopis teine asi"?

Need "teised" võiks ennast kokku võtta veidi ja pingutada muuga, kui rahaga.
Ja Varbadliivas, sa oled veidi kaasa läinud Capri kibeduskampaaniaga nagu ma ei salliks teenusepakkujaid, kui mulle tema isiklik mentaliteet ei meeldi. Sinu väikeses peas ringlev küsimus seisneb siis selles, et KUST ma olen leidnud? Tead, ma tunnen sellist kogukonda, tegutsen loovalt ja sõbralikult, proaktiivselt. Aastaid. Ja tõesti, leidub meeldivaid, huvitavaid naisi, kellel on fetišid. On kokkusaamised, peod ja mõned teised veebikeskkonnad, kus ei räägita "tasuta lõunast". Muuseas, sitta ma ei söö.

Capri, su lood ja minu pihkuriks nimetamised ei morjenda mind. Nimeta, kui teisiti ei saa. Erinevalt sinust, kellel on jube kompleks oma tegevuse suhtes, pole mul olnud vajadust varjata, et onamine meeldib. Aga sa mõnitad ka teisi mehi ja see, mis loeb, on sinu kavatsus neid asju kirjutades, ehk halvustamine.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-03 01:01
Pihkuriks nimetamisest?
Kas mitte õnnetu lõbumees slave pole ennast korduvalt ja avalikult pihkuriks tunnistanud, lausa uhkusega😁
Mida siis kõik need põhjalikud foorumiteemad goonerdamisest käsitlevad kui mitte pihku löömist? Ehk vaevutakse lähemalt selgitama teadmatutele?😛
Jah, kui mingi isend nimetab mind või teisi naisi halvustava kavatsusega hooradeks, siis see on slave jaoks ok.
Aga tunneb end mõnitatuna kui onamaratonide propageerijat pihkuriks peetakse😁
Ja saa juba üle kord oma isiklikust vimmast võõra inimese ning tema mentaliteedi vastu.
Ma pole sinu vastu vihkamist tundnud ega mingilgi moel sulle halba teinud. On tõesti nii raske leppida faktiga, et üks naine elab nagu talle meeldib ning on seejuures rahul iseenda ja maailmaga?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-03 09:54
Caprichosa piltide all veel Slave sõnavõtud ju veel olemas , aga miskist kõksust tuli äkki pööre.
Mis juhtus , kas klient ei saanud ka raha eest teenuspakujalt oma fetišit teostada ? Ei vaidle vastu neid toredaid naisi on siin ihas mitu kes seda tegevust naudivad. Tavaelus väga vaiksed ja viisakad aga näitsa meeldib nüpeldada ja ise ka laksu saada.🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-03 11:28
kiisuke, slave sõnavõtud on ühes teatavas kohtumiste rubriigi teemas ka olemas....iha arhiivis kõigile nähtavad. ja paljud ilmselt ka mäletavad neid.
ning kirjeldasid need ohjeldamatult onaneerimist mu piltide peale.
kui nüüd sellele vihjata, on slave tagajalgadel ja kurdab mõnitamise üle😁
mõnikord üsna veider see meeste psüühika.
aga igasuguste nüpeldamise ja muude mängude eelduseks on vastastikune tõmme. jah, isegi teenuse puhul.
tõesti kahju kui see põhimõte kellelegi hingehaavu tekitanud.
kuigi minu mentaliteedi kirumise asemel võiks ju energia kulutada neile huvitavatele naistele, kes slave peale metsikult erutunud on😛
˅ näita rohkem ˅
2026-04-03 12:00
Olen korduvalt rõhutanud, et teisi süüdistatakse ikka neis pattudes, mis endale võõrad pole.
Slave on mind pidevalt süüdistanud pugemises. Kelle ees ja mille pärast, sellest ma aru ei saa. Küll oli läbinähtav, et Slave Caprisse suhtumise muutumine oli tingitud soovist kellegi kolmanda ees pugeda. See vajadus küll möödus, aga vanker on kraavis. Nüüd tuleb vaid tõestada, et mitte kutsar pole vilets, vaid tee auklik ja vanker logu.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-03 14:08
Pea 10 aastat visadust ühes samas augus sipelda , ometi sai juba esimeste sõnadega kõik ära öeldud kui kogu jant algas. Mis ei tapa teeb tugevaks ja see kõigest internet , kui päevast päeva kohtuda siis oleks võimalik , et teema lahendatud.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-08 18:10
Slave on cool djuud… fuck them others!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-11 11:43
Leppige ära, Caprichosa ja Slavetodomme. Te olete mõlemad mõtlemisvõimelised ja võimelised mõistlikuks jutuks, aga need lakkamatud torked üksteise suunal ei mõju reputatsioonile hästi.

Jfjm, see "pugemine" on tõenäoliselt viide asjaolule, et Sa võtad sageli foorumis naisi soosiva ja mehi laitva seisukoha. Seda ka olukordades, kus kõik sugugi mustvalge ei ole. Ma ise pean seda pigem vanakooli härrasmehelikkuseks naiste osas, mis võib vahel minna liialdavaks (juhtudel, kus ilmselgelt mõni naine mõnda meest ära kasutab või mõnitab ja kus seega naise poolele asumine mõjub kentsakalt).
˅ näita rohkem ˅
2026-04-11 12:03
Ma ei mõista siin mõnede jäikust ja hämmeldust. Et kui alguses tundub inimene sümpaatne ja siis õpid teda rohkem tundma ja selgub, et on lihtsalt alatu isend, kas siis ei tohiks nagu arvamust muuta?

Mis torkimine? Loe viimaseid postitusi - lõbunaisel on igav targutada ja otsib intriigi muu vahutamise vahele. Ma tõesti ei vaevu vastama, kuigi ta punnitab midagi.
Veider on ka see korduv uhkeldamine läbi minu persooni, et ta on mulle meeldinud. No enam ei meeldi, mis parata. Katsu nüüd üle saada sellest.

Kiisuke, ma pole mitte kunagi olnud selle C "klient". Tema stiil ei sobi ja nii lihtne see ongi ja mulle ei sobi raha eest seltskonna ostmine. Eelistan päris inimesi.

Mingist elementaarsest vastastikuse tõmbe jutust suudab targutada ainult lõbunaine. Teiste jaoks on see loomulik, tema peab endale selle mõtte maha müüma. Miks peaks teised tegelema seksuaalsete asjadega inimesega, kelle suhtes tõmme puudub?

Ja nii edasi...

roberspierre, mis siin leppida on? Kas see persoon muutuks sellest vähem alatumaks ja vähem manipuleerivaks? Haa-haa...
Ja täiesti suva, mida ta minust arvab või mis muljeid püüab jätta. Ma lihtsalt toon vahel välja, kuidas ta üritab näidata nagu ma vastanduksin seksitöötajatele ja üldse kõigile naistele, mis on temast hale. Ma pole isegi rõõmus, et ta millestki seletamatust üle ei saa. Üsna ükskõik.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-11 12:40
Eks iga inimene on mõnest kohast ilus ja mõnest kohast mitte nii ilus. Mõlemad on vaata silmades. Kui neid mitte nii ilusaid (enda jaoks) kohti mitte välja tuua, siis konfliktid vaibuvad.
Kuni Sa sõna "lõbunaine" rõhutad jms torkeid teed (jah, need on torked), seni loomulikult Caprichosa torkab vastu. Kui järele jätad, siis küllap lõpuks jätab temagi. Caprichosa loomulikult on teatud teemade suhtes tundlik, aga mis siis? Kahjuks tema ametiga käib teatud stigmatiseerimine kaasas ja ta kaitseb end selle eest. Pealegi, nagu ma aru saan, on ta vaba hing ning erootilise massaaži pakkuja, mitte lõbunaine selle sõna algses tähenduses.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-11 14:12
Vahepeal on raske mõõta kes, kuna ja kui palju torkab, sest tõenäoliselt toimub hästi palju hõõrumist avalikust pinnast eemal.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-11 18:53
Hõõruda tuleb liivapaberiga.
˅ näita rohkem ˅