rxxx9, kohe.
Lihtsalt hea on lugeda, kuidas õnnelik lõbunaine viskleb, et kirjutatut väänata ja halvustada. Midagi on minu postitustes märki tabanud

"Minu väikses peas on juba mõnda aega küsimus, kust Slave nende "mängude" tasuta mängijad on leidnud, kui teised peavad hullu appi köhima? Või kehtib siin samuti topeltstandard? Või on see "hoopis teine asi"?
Need "teised" võiks ennast kokku võtta veidi ja pingutada muuga, kui rahaga.
Ja Varbadliivas, sa oled veidi kaasa läinud Capri kibeduskampaaniaga nagu ma ei salliks teenusepakkujaid, kui mulle tema isiklik mentaliteet ei meeldi. Sinu väikeses peas ringlev küsimus seisneb siis selles, et KUST ma olen leidnud? Tead, ma tunnen sellist kogukonda, tegutsen loovalt ja sõbralikult, proaktiivselt. Aastaid. Ja tõesti, leidub meeldivaid, huvitavaid naisi, kellel on fetišid. On kokkusaamised, peod ja mõned teised veebikeskkonnad, kus ei räägita "tasuta lõunast". Muuseas, sitta ma ei söö.
Capri, su lood ja minu pihkuriks nimetamised ei morjenda mind. Nimeta, kui teisiti ei saa. Erinevalt sinust, kellel on jube kompleks oma tegevuse suhtes, pole mul olnud vajadust varjata, et onamine meeldib. Aga sa mõnitad ka teisi mehi ja see, mis loeb, on sinu kavatsus neid asju kirjutades, ehk halvustamine.