Foorum
2025-11-04 14:53
See hoiatus mõeldud kõikidele loomasõpradele, vast leidub ka neid siin iha portaalis.
HOIATUS RAGNAR REINLA EEST!!! Elab Mustakal, võtab iga natukese aja tagant jälle uue koera fb gruppidest. Naabrid on leidnud prügikastist koera laipu, kahtlustus temal, kuna tema korterist on kostunud haukumist, niutsumist, ulgumist jms hääli. Mees ise on rääkinud, et rendib ka koeri välja zoofiilidele ja teenib sellega head pappi, tööl ei pea käima .
˅ näita rohkem ˅
2025-11-05 22:13
See on ehe näide, et huiaritele ei maksa oma andmeid anda, ülekandeid teha. Teed ülekande ja oledki konksu otsas. Kui konksu otsast ära rabeled, järgneb laim. Kahjuks on see siin nii tavaline.
Ilmselgelt on antud hoiatus välja mõeldud.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-14 17:08
Kahju näha ja lugeda, et levitatakse valeinfot siin sedasi. Minu nimi ei ole Ragnar Reinla kohe kindlasti mitte, oma nime ma siin avaldama ka ei hakka. Kus kohast üldse selline alusetu ja seosetu süüdistus minu kasutajanime suhtes on järsku tehtud tekitab uudishimu kuna ma ei ole väga aktiivne kasutaja siin lehel.
Võiks ennist oma "faktid" üle kontrollida ja mõelda, kui sedasi kedagi laimama hakata?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-14 23:14
Need on lihtsalt väga haiged inimesed kes sellist laimu kirjutavad!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-07 16:47
Salasuhe1000 ja bragi on sama venna Ragnar Reinla kontod, sama lõust nende taga. Bragi kui väidad, et sa pole Reinla, pane enda näo pilt siia üles, siis kõik näevad, et sa päriselt polegi see zoofiil kellest siin juttu
˅ näita rohkem ˅
2025-12-07 17:07
Huvitav sa oled siin uus kasutaja ja juba oled kursis kõigiga ja tead kõiki asju siin mis kus toimub!

No tegelikult on siin väga palju inimesi kellel on siin mitmeid kasutajaid!
˅ näita rohkem ˅