Foorum
2025-07-22 15:48
Üks persoon siit:

"Veebin
Ära minuga jama, saad koheselt kelku.
Mu iseloom on suurem kui su m***
Ootused MEHELE 1. Vähemalt 200cm pikk
2. Sinised silmad
3. Kaalub vähemalt 100kg (ei pekk)
4. Teenib kuus vähemalt 2***
5. Rohkelt kinnisvara"

Orientatsioon
"hetero
BDSM
huvitatud
Mind jahutab maha
Vaesed mehed
Mida õppisin oma viimasest suhtest
Seda, et ma lihtsalt olen parem kui teised ja et viga pole kunagi minus.
Minu magamistoast leiad
Roosa vibra
Mis muudab minu jaoks seksi kvaliteetseks?
Suured käed"

Vat sellised naised jäävakdi oma unistuste printsi ootama.
Ta kas meelega kirjutas kokku sääraseid tingimusi, et tähelepanu köita oma "kaitsevärviga" või ongi suhkrutibi tõsiste soovidega.

Sa saad alles 19 tänavu ja väärid päriselu kontrolli.

Välimuse kriteerium on väiksem mure, isegi kui 2m mehi Eestis napib.
AGA Eesti hea elu kohta, katsu leida, kes meie arengumaaga väärilises riigis kindlustatud nii, et mehe kukil elada üle 2000 eest kuus, või isegi enam. Ja siis alla selle numbri ollakse vaene. Ise teeb veebi.
Tegelt ka, nagu mustlane XD.
Tõsiasi on see, et pead oma otsingumootorit laiendama koos realistlikuma skaalaga, kes su prints olla võiks. Mine tea, tuleb välja et tibi onlyfansist õppinud hindama meest tema rahakoti, mitte mehelikuse eest, sp. kirjutabki mingisugust pubeka mentaliteedis saasta kokku, kes võib teda võtta. Isegi, kui keegi ettevõtja palgaga kuju võtab su enda juurde, mis siis saab? Hakkad ka päriselt tööl käima v? Võiks juba praegu aduda, et kui midagi tahad, siis pead ise ka vaeva nägema.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-22 23:53
ja see tegelane on pildita ankeediga
˅ näita rohkem ˅
2025-07-23 02:28
Ma ei teadnudki, isegi ei tulnud selle peale. Prints leida? Mis sellisega teha? Ronib oma hobusekronu seljast maha, musitab, eks ole. Vaene hobune on hooletusse jäetud! Kus asub lähim hobuste varjupaik?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-23 10:40
... No nüüd ta tausta omal muutnud, aga lõhesid karakteris veel näha. Pildid on alles
˅ näita rohkem ˅