Foorum
2025-06-13 13:37
kallis iha rahvas. on suur au avalikustada millega tegeleb riigi tasand ja samuti Helsinki eksperdid. kõik neti alased pettuseid korraldas üks grupeering kelle eesotsas oli Martin Pisarev oma firma esindaja oli AlphaOneLab oü. Muidugi palju asju oli ka teiste programmidega, koos tehissintellektlikult loputati inimesi ja peteti virtuaalselt rahasid. see oli suur raha pesu programm, kuhu kaasati erinevad liikmed. see nimekiri on päris suur. neil oli tasemel rakendus programmid ja kuidas jebiti inimesi, palju asju üritas kinni materdada politsei, kui riigi poolne sektor tegeleb sellega ja ka Helsinki, kus lahendatakse minu kasuisa mõrvajuhtum, kus tema tapeti ära Somaalias, lükati tanki narkokuriteo peale jne, kuigi võeti laenu läbi korporatsioonide ja sunniti tema andmetega teda alla kirjutama ja tapeti. väga suur lugu on rääkida mis nüüd kohe varsti ka avalikkuse ee. kõik veel kes te olete petta saanud internetis üks kõik mis vallas või rahad on kadunud siis see on üks see sama liikmelisuse grupp. ees otsas Hispaania ärimees 51a kes olin põhi nööri tõmbaja ja meil eestis Martin Pisarev keda üritati varjata , kuna loos musta weebi kust sai võlts dokumente teha, narkot ja kõike muud häkkimise teenust jne. koostöös Laura Kiisk kes tundub, nii kena ühiskonna inimene, aga fassad on ju petlik, intelligentsetel inimestel. Irma Voolma tema naine samuti tiktokker jne. pluss paljud koostöö partnerid kes tegelesid läbi tehisintellekti koostöös, et üle eesti teha andmepüüki jne. kes kannatada saanud rääkige oma lugu lisaks riigi tasandil. ja see oli lisaks mullegi üllatus kus mu kasuisa tapeti, aga neil oli plaan meelitada Türki kus on neil peaprovints, staap nii öelda meelitati ja seal tapeti. skeem käis nii, kui keegi midagi teadis, kästi vägisi paberitele alla kirjutada, et laen läheks teise nimele ja puhas. niimoodi ehitati ülesse struktuur millega jebiti inimesi ja hallati täiel mahul inimese asju netitasandil. ja see reaalne lõpp info, muidugi juttu on palju ja fakte, aga kel probleem liska ka pange täie rauaga, päästame raskelt kannatanud inimesi, kes olid selle käe läbi kannatada saanud.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 20:22
See ei ole ju eriline uudis, kõik teavad seda. Milleks mulle külmkapp kui ma ei suitseta? Tegelikult on Vanda seda kõike põhjalikult ette ennustanud. Tal ei olnud ka külmkappi, aga ta suitsetas.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-13 21:16
tee mulle üks asi selgeks, kui mitte kellelgi pole isegi 50 euri et ihakepi eest maksta, siis kuskohas neid rahasid pidevalt petetkase; võtaks ka järjekorda
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 06:31
Kui sul raha pole see ei tähenda seda, et teistel raha pole!

Sa loodad küll odavalt keppi saada? Selle 50 eest ei saa tänapäeval küll midagi hea kui selle eest suhu võetaksegi!
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 08:05
no nimeta mulle mõni teine, kel seda on? kõik otsivad laenu 100-200 euro, mis nad on siis petturid?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 09:10
Kas priidul mingi tõestus ka nendele nimedele on, või lihtsalt saatis raha ja lubati hüva keppi
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 12:15
Arvad kui laenad raha siis saad selle tagasi vä?
Vaevalt küll!
Keegi ei maksa sulle seda tagasi!
Ja see on väike summa ka, et politsei hakkaks üldse sellega tegelema!

Kes laenu peal väljas lasevad üle ka nagu ludinal!
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 20:30
küsimus ei ole kas saab tagasi või ei, kui kõik kerjavad mingit laenu ja kodus pole pakkigi makarone (väidetavalt)siis kellel seda raha on? küsimus oli ikka selles.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 20:53
Katsu sa maffiariigilt, Šveitsi, teenustelt midagi saada: kui DATEBLASTERit ei tunne, siis rea, et oled ikkagi õnnega koos.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-14 20:56
Mul on pappi, aga makaronid on küll otsas. Eile keerasin hunniku 500-seid rulli ja keetsin ära - maisevad sama hästi kui Rimi odavad makaronid. Lihtsalt Uncle Ben's kastet peab ohtralt peale panema, soovitan!
˅ näita rohkem ˅