Johannez. Minu arvates püüad sa siin, teemast teemasse, olla mingi arvamusliider. Väga tihti me arvamusliidritest igapäevaselt ei kuule, kuna neil pole vaja end pildil hoida. Inimesed teavad, et kui on midagi tarka, erinevaid perspektiive kommunikeerida laiemale massile, tuleb arvamusliider kutsuda publiku ette, paluda kirjutada arvamuslugu jne. Nad ei trügi ise sõna võtma. Mind huvitab, mis nende piltidega nüüd siis oli? Ma vean kihla, et mul on rohkem tutvuda soovijaid siin portaalis, kui sul, ja mul on ikka konkreetselt parameetrid välja toodud ning piltidel olev naine jääb mulle sutsu mõõtudelt alla, aga ma ei teadnud, et need mõõdud ikkagi nii pagana seksikad on! Ausalt!
See omavaheline nägelemine mind ei puuduta, kuigi arvan, et kui välimus ei sobi, siis ei tohiks olla ebaviisakas selle väljendamisel. Ongi nii, et inimestele ei meeldi kõhn,paks, kiilakas, lokid jne, aga mummude taha nägemata, on selliste kurvidega naine ülihot ja ma arvan endast veel paremini, kui enne..mis on väga halb, sest ma olen selliste mõõtude kohta, enamiku arvates lubamatult valiv. Ehk siis, Johannez, sa ei ole üldse minu maitse ja mul ei olnud mitttttte mingit põhjust seda kunagi sulle avaldada...nagu ka sinul antud teemas naise kohta kommenteerides!