Foorum
2022-10-03 15:34
Müüb väidetavalt enda videoid ja pilt ning ülekannet soovib saada Annely Kuld pangaarvele. Reaalselt aga võtab pilte siit ihast või kuskilt mujalt ning tegeleb video töötlusega ,et soovides teda skypis näha ei vasta enam kui ütlesin ennem ei osta videot kui reaalselt pole veendunud ,et inimene on sama ja videod on reaalsed ei kirjuta enam. Seega ei imesta kui töötleb mingit neti porri ja müüb siis seda teile ,et mida võite muidu tasuta vaadata. Lihtsalt haige kelm on muud ei midagi. Kes tahab neti porri osta siis võite talle maksta,et mingi ilane pervert kes modib klippe kokku ja mõtleb rikastuda nii. Lihtsalt hoiatuseks teistele.
˅ näita rohkem ˅
2022-10-03 16:06
Loe ja imesta! Ei ole siin ka midagi muutunud 🤦‍♂️
Kui kirjutad, "... et võite muidu tasuta vaadata", siis tekib minul paratamatult küsimus. Kui internet on tasuta pornot täis, siis kes sunnib siin ihas kellegilt tundmatult videot ostma?
Ja kui keegi siin "modib klippe", siis ongi ju paras tasu "moditud klippide" eest. Kes siis tasuta midagi teeb. Juba see, et sa nii laisk ja rumal oled, et ei suuda tasuta materjali hankida, siis ongi siin sellised tegelased, kes töö sinu eest ära teevad ja tasu võtavad.
Ihas on juba aegadest ammustest kivisse raiutud, et ärge tehke ülekandeid, ettemakse, ..., aga nagu näha, rumalatest puudust pole.
˅ näita rohkem ˅
2022-10-03 16:10
imestama paneb jah see sagarate puudulikkus, eriti kui juba on jõudmas keskikka
˅ näita rohkem ˅
2022-10-04 07:03
Esiteks ma ei ole ostnud. Teiseks on siin ka ausaid müüjaid. Kolmandaks on eksitav reklaam,et mina teen ja mina müün. Kirjutatagu täpsustuseks juurde,et töötlen netti porri ja videos ei ole mina. Tasuta porri googlis enam kui küll ja igale maitsele. Asi pole minu ostmises või miskit sellist. Vaadake ise ette,et teie pilte või videosid ei kasuta ja neid veidi ei tuuni ja lisab veel mingeid efekte juurde. Ma leian,et see tegevus ei ole päris õige asi mida teha. Aga kui seda hoiatust lugedes mind lolliks peate ,et siis puht teie enda arvamus. Tõin siin välja ühe petise kes ennast skypis näidata ei julge ,et reaalselt ta olemas on ja videod mida müüb on suvaline neti porr kuid võimalik,et ka siit võetud videod mida siis moditud või siis mitte.
˅ näita rohkem ˅
2022-10-04 14:57
.... kui sa midagi pole ostnud, kuidas siis tead- mida ta jagab?Sinu jutt on kahjuks segane. Olgu, täname sinu arvamuse eest.
˅ näita rohkem ˅
2022-10-04 16:05
ellips Mis asi sul arusaamatuks jääb? Piisavalt selge jutt,et aru saada või kuidas ma seda sulle veel paremini seletama peaks? Inimene ei julge skaypis ennast näidata,et ta reaalselt ka olemas on. Saadab sulle vaid mingeid pilte ja videosid kuid reaalselt kinnitada ta seda ei suuda,et ta ise seal videos oleks ja ennast skypis näitaks. TA EI VASTA KUI KÜSID ,ET TAHAKS SIND SKYPIS NÄHA JA SIIS OLEN NÕUS VIDEOSID OSTMA. SELLEGA JUTT KATKEB,ET KUI KÕIK NII AUS ON MIKS TA SIIS REAALSELT LAIVI EI ILMU JA EI KINNITA,ET JAH MINA OLEN JA TEEN NING MÜÜN ENDA VIDEOID. kAS NÜÜD NAGU SAID ARU VÕI PEAN SULLE VEEL KORRA SELETAMA? KOGU VIDEOTE MÜÜK ON TÄIS FEIK TEEMA KAASA ARVATUD PILDID.
˅ näita rohkem ˅
2022-10-04 19:45
miks peab ültse müüma ja ostma ,,tasuta võiks anda ,,kui see on siin ,,,neile kes on seksi sõltlased
˅ näita rohkem ˅
2022-10-05 02:43
urmas2022 - sa kirjutasid algselt : võtab siit ihast või mujalt . Kui ta võtab ihast ja sa tead, kelle omi siis võtnud on ? Kui see oli arvamus - siis on see plära sinul.
Siis tuleb väljendada lihtsalt - ei vasta skypes kui soovisid veenduda tegelikkuses .
See jutt oligi sul mula. Sa pead endale kordama- sa ei saa ju petiseks nimetada kui pole tegelikkuses näinud ? Ja miks on sellist trääni vaja üldse osta- te loote ise ju seda petiste kampa
Võistelge siis omavahel, irw
˅ näita rohkem ˅